FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Poli Timisoara - Steaua 2 - 0

«1678»
SuperSteaua05.11.2007 07:05

De ce e rãu și nu e bine:

1. Trei sferturi din jucãtori sunt doar mercenari. Nimic altceva. S-au umplut de bani și nu îi mai intereseazã nimic.

Au ajuns la stadiul comunist "timpul trece, leafa merge". Ciobanul capitalist de ce nu îi vede?

2. Câțiva jucãtori nu au valoare mai mare de divizia B. De unde nu e, nici Dumnezeu nu cere.

3. Am avut și ghionion cu golurile anulate, cu douã bare plus alte ocazii.

4. Cu toate cã, la un moment dat în meciul cu AEK BKP ªtiința Bragadiru, s-a vãzut cã Lãcãtuș i-a motivat pe jucãtori, atmosfera la echipã e dominatã de Gigi cel Bogat. Așa cred cã se explicã impotența jocului echipei din ultimii ani. Antrenori buni am avut mereu, dar de Ciobãnilã nu ai cum sã treci. Nici la victorii, nici la înfrângeri. Mirosul de urdã e peste tot.

Repet, Lãcãtuș îi poate motiva pe jucãtori sã iasã din situația asta. El e singurul care poate.

armin05.11.2007 08:04

Un singur fapt imbucurator dupa acest meci: Si-a dat seama ciobanul seama, in sfarsit, ca Iacob nu-i de Steaua, si ca Steaua are nevoie de atacanti si mijlocasi.

In rest, a fost si putin ghinion, eu zic ca un egal ar fi fost corect.

Faza in care Surdu a fost tinut putin in careu, a fost exact identica cu faza de la Cluj, cand Goian a primit rosu pentru ca a "tinut" putin. 2 faze identice, judecate invers si impotriva noastra.

De asemenea, 11m la Nicolita.

Una peste alta, un joc in care Steaua oricum nu merita 3 puncte. Imi sustin parerea, cu Iacob, Surdu, Neaga, Croitoru printre titulari, Steaua nu va prinde locul 2.

elias_custura05.11.2007 08:24

Asta e dar tot cred ca se va intampla ca la Werder Bremen cand actionarii siau dat seama ca tre sa mai investeasca in lot abia dupa ce nu au mai jucat in Champions League si ca nu au mai luat campionatu de ceva ani!!! sau se va intampla ca la Arsenal cu un antrenor ce a stat pe banca 11 ani si a facut o echipa de vis!!!(putin probabil)

RedStar05.11.2007 08:26
In al doilea rand, Becali nu cheltuie nici un ban. El crediteaza. La fel cum unii imprumuta de la banca, F.C. Steaua imprumuta de la Becali - bani care vor trebui dati inapoi intr-un fel sau altul.

@andyro, cand vrei sa investesti bani intr-o societate ai doua optiuni. Ori o creditezi cu banii tai, ori ii maresti capitalul social si cumperi actiuni. Cum Becali nu are actiuni la Steaua, atunci o crediteaza. Si cu creditare si fara creditare banii pe care ii investeste cineva tot vor fi returnati. Ca asa e in capitalism.

axl2305.11.2007 10:27

Si-asa-s nervos, cred ca daca-i infierez un pic pe baieti imi mai trece.

Zapata - Printre putinii din lot care merita apelativul de "jucator de fotbal".

Goian - Are o multumire de sine ce deranjeaza, cred ca de dimineata se trezeste cu gandul ca iar are antrenament, iar trebuie sa mearga la munca, iar meci, iar alergare, iar plictiseala. Aseara era s-o gafeze urat.

Rada - Un fundas central bun. Mai trebuie slefuit, nu uit cum s-a aruncat in fata primului gol, pacat c-a alunecat, poate respingea. Cred ca s-a integrat in lot, mai trebuie sa se integreze si ceilalti.

Emeghara - Bun pe stanga, bun pe dreapta, urca in atac, dribleaza, da pase bune. Nu am nimic sa-i reprosez.

P. Marin - Am zis-o si-o mai zic o data, de un an si ceva se simte varsta. Tot respectul dar e timpul pentru retragere.

Ov. Petre - Ceas aseara. O dam in scuzele clasice ale lui Radoi. Nu se vede in joc dar acopera spatii. Acopera pe dracu'.

Dica - O suficienta si-o multumire de sine mai mari ca ale lui Goe. Dica merita o bataie buna de la un antrenor cu tendinte sadice.

Nicolita - Nu stiu daca atat poate, desi cam imi vine sa cred asta. Dar poate putin si prost. Acopera spatii care n-ar avea nevoie de acoperire daca ar sti un picut cu mingea. Aseara mai avea putin si se lua la bataie, tocmai in fosta lui casa. Fair play my arse.

Croitoru - Un zanatec. Driblinguri inutile, dribleaza in ***** **** in fata careului, nu la mama dracu' langa tusa! Pase previzibile, viziune de joc canci, colaborare cu atacul zero. Si asa mai departe.

Iacob - Iubire, bibelou de portelan. Cred ca Victoras ar cadea la prima atingere a adversarului si daca ar juca cu juniorii de 14 ai FC Ruginoasa. Fara forta, fara echilibru, fara viziune, fara scanteie. Nu se demarca, faulteaza aiurea-n tramvai. Vai, vai.

Surdu - Si asta-i vai de mama lui. Cred ca e depasit de faptul ca joaca la Steaua.

Aseara am vazut un joc anost. Cred ca toti s-au plictisit de meseria de fotbalist si vin la meciuri cum vin eu la munca: fara chef. Nicio bucurie a jocului, pase aiurea, la un moment dat jucau volei cu piciorul la mijlocul terenului. Fara motivatie, leafa vine, treaba merge ibrisin. De la sine.

Nu ma pricep nici cat negru sub unghie la antrenorat asa ca evit sa-mi dau cu parerea despre tactica.

stelistu din sm05.11.2007 10:56

eu m-am lamurit si de Dica si de restu

pai sa nu vrei sa face cateva poze cu nise suporteri carete astepta vreo 2 ceasuri

CAND IESI S-O iei in graba catre autocar

hhhmmm, in afara de nesu zapata, emegara si rada pentru mine s-au dus

Dica si Goian sa plece cat mai rpd

sa vina vreo 5-6 jucatori neaparat

ps. tot noi vom fi sus

Dragos_stelistu_200705.11.2007 11:21

in acest moment doar 4 jucatoti au fata de Steaua...zapata,emegara,Goian si Nicolita....in rest niste jeguri penalu....huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu......cea mai slaba echipa du pa pamant...nare ce sa faca lacaturi....nare lot....acum ca au bani pe jucatori ii doar in **** sa mai joace....jos cu iei!!

Alexica05.11.2007 11:26

Din nou jucatori ma dezamagesc si nu cred ca sunt singurul suparat pe ei.Cand am vazut aseara meciul imi venea sa ma dau cu capul de pereti sau sa sparg televizorul de nervi.Nu imi venea sa cred cand vedeam jucatori Stelei jucand ca niste juniori.In afara de Zapata si Emegara care nu sunt nici macar romani dar totusi apara cat pot aceste culori pe care toti le iubim.Iar ceilalti jucatori crescuti cu realizarile Stelei nu mai au nici un pik de daruire.Joaca ca niste profesionisti adik fara inima (unde il duci acolo joaca)nu le mai pasa de ce reprezinta Steaua pentru noi suporteri.........Mai sunt multe de spus........

Yo tot spec ca se vor indrepta ca vor mai castiga din cand in cand si cu echipe mari nu numai cu Buzau,UTA, sau Otelu.......

Cu Steaua oriunde si oricand!!!

cristinikka05.11.2007 12:01

2-0????? Si ce increzatoare in fortzele proprii era chipa steauaX( Toti zikeau ca o sa castige dar...c draq suntem varza...ne-a batut Timisoara..si noi mai avem si pretentii sa batem pe sevillia si alte mari echipe!!!!!!!!!!!!!! :unsure::mellow::angry: :sad2: OHHHHHHHHHHHHHH

adi_steaua05.11.2007 12:46

Ma numesc Adi, fost Stelist actual anti - becalist. Imi permit sa fiu poate ironic si chiar detasat de situatie, prezenta Steaua, nu e Steaua mea, cea pe care o stiu eu, respectata, cu caracter, cu joc de pase, spectaculoasa, cu spirit, ceea ce vad acum la TV este Fc Steaua. Nu mi-o luati in nume de rau. Si sa nu-l mai facem pe Becali prost, e chiar foarte destept daca dupa cate a facut, reuseste sa ne tina la nivel de toleranta.

Nu mai injurati jucatorii, e adevarat, e jenant ca Zapata sa fie mereu cel mai bun jucator de pe teren, insa ceilalti atata pot. Opinez sa cred ca vina este exclusiv acelora care si-au dat acordul sa ajunga aici. Sa-mi spuna cineva ca Adrian Ilie se pricepe la fotbal!!! astept. Ce naiba, atata timp cat Becali, incurajat de lingaul Ilie face transferurile la Steaua, nu are rost sa ne gandim la viitor. Intr-o astfel de situatie putem avea cel mult..."momente".

Vor tribune pline? cine? Becali care a spus ca e casa lui Ghencea si ne primeste acolo cand vrea el? Cine ? Goian? care a declarat ca meciurile cu Olanda au fost meciurile vietii lui? ( pe cand si la Steaua meciul vietii Goe, ca ai mers repede la Givani sa pleci afara) cine mai vrea tribune pline? Jucatorii? care nu au bunul simt sa salute galeria?

Numai bine...

Bundy05.11.2007 13:01

Nah ca ne-am lamurit si noi cu jucatorii astia ai nostri, niste mercenari, pai in MM dc esti la Steaua nu joci in halu asta! Dica si Gioan se gandesc numai la transferuri, cel putin Gioan ala e infometat rau, Marin a imbatranit, Ov. Petre nu mai are de ce sa traga ca oricum dc pleaca , numai in Dubai sau in China s-ar pune problema, Neaga asteapta sa plece Dica ca sa poate juca, cu Nicolita s-a lamurit lumea de mult: plamani si muschi, fara talent, de Surdu nici nu ma deranjez sa scriu, Iacob a uitat fotbalul, Zaharia se crede la Bistrita, Badea joaca in tonul colegilor sai din atac, si mai raman Zapata caruia trebuia sa-i facem statuie si Rada care are multa dorinta si ambitie. Si te miri ca te bate AEK Bragadiru

elias_custura05.11.2007 13:09
Fa-ti tu un calcul. Cat ia lotul Stelei (inclusiv rezervele) lunar? Cati bani se cheltuie pe premieri, deplasari, hoteluri (si nu hoteluri de 50 Euro camera), mese, infrastructura, etc. Inmuteste cu 12 luni si afli singur. Nu uita ca si vacanta se plateste. Crezi ca acopera cele 10 mil Euro luate din CL?

Fii linistit. NU O SA IASA. Nu cred ca poporul roman s-a indobitocit asa de mult.

Eu cred ca o sa plece doar cand vede ca nu este ales si .........(din pacate )dupa ce face ravagii la Steaua

amache05.11.2007 13:14

stiti numai sa criticati halal suporteri imi este sila de unii dintre voi sustineti echipa numai la victorii RUSINE SA VA FIE CU , COMENTARii DE DOI LEi daca sunteti adevarati suporteri sustineti echipa nu ca niste tate pe la colturi sa barfiti cati dintre voi oare mergeti la meciurile Stelei ???

:steagcruce: cu Steaua pana la moarte fular-campionii gata dupa nici un meci hai sa i luam capu lui Laca rusine sa va fie !!!!!!! "FIARA " este singurul care poate schimba ceva la echipa asta !!!!!!!!! si o mai spun odata de UNII dintre voi imi este sila !!!!!!!! imi pare rau sa spun asta dar la unii asa zisi suporteri comentariile sunt de rahat

lupi05.11.2007 14:47

Culio de la CFR pe stanga,szekely de la otelu pe dreapta si cu Stancu...altfel am arata...ar intra Radoi in locu lui Petre si Plesan in locu lui croitorasul cel viteaz...altfel ar arata Steaua...

Oradeanu05.11.2007 20:48
Management de club mic.

Mentalitate de club mic.

Jucatori de valoare mica, aproape nula.

Steaua este un club la care INCOMPETENTA este premiata.

Eu zic sa facem cerere pentru Intertoto. Se intorc vremurile "bune" din perioada Piturca.

Spiritul si ambitia FIAREI nu poate invinge imbecilitatea unor impotenti.

Vreau sa adaug ceva la ceea ce ai scris aici.

Spiritul si ambitia FIAREI nu poate invinge singur imbecilitatea unor impotenti. NUMAI IMPREUNA CU MOARTEA... Apropo de un articol anterior de pe forum..

stelista_4everstelista05.11.2007 23:18

asa este si eu cand am vazut meciul am zs ca ma dau cu capul de toti peretii.

imi venea sa arunc televizorul pe geam

nu joaca nimic .

nu au mijloc ,nu au atac.

pentru ce l-o baga pe Neaga,in mici un meci nu a aratat ca ar avea nici macar cea mai mica intentie de a juca ceva

si multi la fel ca el.

cand luam titlul 24???

la asa un joc nu stiu daca prindem nici loc de UEFA.

ce solutii mai sunt?

ar trebui sa se dea amenzi, dar vad ca la noi se maresc salariile daca joci de maniera asta....

nu mai e nimic de comentat

din nou pirdem un meci.

ce sa faca Laca atunci cand jucatorii nu joaca nimic, cu mici exceptii(zapata , emegara si Goian)

nu se pot lua masuri????

nu joaca nimic .

nu au mijloc ,nu au atac.

pentru ce l-o baga pe Neaga,in mici un meci nu a aratat ca ar avea nici macar cea mai mica intentie de a juca ceva

si multi la fel ca el.

cand luam titlul 24???

la asa un joc nu stiu daca prindem nici loc de UEFA.

ce solutii mai sunt?

ar trebui sa se dea amenzi, dar vad ca la noi se maresc salariile daca joci de maniera asta....

nu mai e nimic de comentat

vladfcs200708.11.2007 09:59
Vreau sa adaug ceva la ceea ce ai scris aici.

Spiritul si ambitia FIAREI nu poate invinge singur imbecilitatea unor impotenti. NUMAI IMPREUNA CU MOARTEA... Apropo de un articol anterior de pe forum..

au jucat frumos...chiar frumos...dar echipa cu potential si pofta de joc mai mare a castigat..si aceea nu a fost Steaua pe care o stim noi...aceea a fost o echipa de fotbal normala...cu potential mic...dar totusi..Timisoara a dat niste goluri superbe..si ce inspiratie a avut dusan uhrin jr cand l-a bagat pe mansour in ultimul minut...o foarfeca si gata meciu..:D:D...FORZA Steaua pana la MOARTE!!! fularstea fularultras ua2

«1678»