Si-asa-s nervos, cred ca daca-i infierez un pic pe baieti imi mai trece.
Zapata - Printre putinii din lot care merita apelativul de "jucator de fotbal".
Goian - Are o multumire de sine ce deranjeaza, cred ca de dimineata se trezeste cu gandul ca iar are antrenament, iar trebuie sa mearga la munca, iar meci, iar alergare, iar plictiseala. Aseara era s-o gafeze urat.
Rada - Un fundas central bun. Mai trebuie slefuit, nu uit cum s-a aruncat in fata primului gol, pacat c-a alunecat, poate respingea. Cred ca s-a integrat in lot, mai trebuie sa se integreze si ceilalti.
Emeghara - Bun pe stanga, bun pe dreapta, urca in atac, dribleaza, da pase bune. Nu am nimic sa-i reprosez.
P. Marin - Am zis-o si-o mai zic o data, de un an si ceva se simte varsta. Tot respectul dar e timpul pentru retragere.
Ov. Petre - Ceas aseara. O dam in scuzele clasice ale lui Radoi. Nu se vede in joc dar acopera spatii. Acopera pe dracu'.
Dica - O suficienta si-o multumire de sine mai mari ca ale lui Goe. Dica merita o bataie buna de la un antrenor cu tendinte sadice.
Nicolita - Nu stiu daca atat poate, desi cam imi vine sa cred asta. Dar poate putin si prost. Acopera spatii care n-ar avea nevoie de acoperire daca ar sti un picut cu mingea. Aseara mai avea putin si se lua la bataie, tocmai in fosta lui casa. Fair play my arse.
Croitoru - Un zanatec. Driblinguri inutile, dribleaza in ***** **** in fata careului, nu la mama dracu' langa tusa! Pase previzibile, viziune de joc canci, colaborare cu atacul zero. Si asa mai departe.
Iacob - Iubire, bibelou de portelan. Cred ca Victoras ar cadea la prima atingere a adversarului si daca ar juca cu juniorii de 14 ai FC Ruginoasa. Fara forta, fara echilibru, fara viziune, fara scanteie. Nu se demarca, faulteaza aiurea-n tramvai. Vai, vai.
Surdu - Si asta-i vai de mama lui. Cred ca e depasit de faptul ca joaca la Steaua.
Aseara am vazut un joc anost. Cred ca toti s-au plictisit de meseria de fotbalist si vin la meciuri cum vin eu la munca: fara chef. Nicio bucurie a jocului, pase aiurea, la un moment dat jucau volei cu piciorul la mijlocul terenului. Fara motivatie, leafa vine, treaba merge ibrisin. De la sine.
Nu ma pricep nici cat negru sub unghie la antrenorat asa ca evit sa-mi dau cu parerea despre tactica.