Incep sa cred ca:
1) Croitoru si Panait au fost adusi la Steaua rasplata pentru Vaslui - Steaua 0-4. Panait s-a intors fara vreun purice facut la Steaua, iar Croitoru, spre marele lui noroc, nu este TROMPETA SECOLULUI la Steaua din cauza unora ca Surdu, Neaga, etc ...
2) Austriecii nu s-au inselat prea tare cand l-au respins la probe pe V Iacob. Au sustinut atunci ca la prima accidentare serioasa, Iacob o va termina cu fotbalul. Deci oamenii chiar se pricep
3) Romeo Surdu a fost adus la Steaua recompensa pentru locul 2 castigat anul trecut in dauna CFR-ului ... sa nu uitam ca anumiti jucatori au fost banuiti de tradare ...
4) Toti jucatorii ca Mazilu, Griffiths, Gigel Bucur, Tibi Balan, Ljubinkovic, Emeghara, celebrul Herea Ovidiu, Sapunaru si alte petarde, sunt umflaturi grotesti si grosolane ale unor oameni care batjocoresc fotbalul romanesc si care prin intermediul acestor sume de transfer isi spala banii negrii obtinuti pe spatele economiei romanesti ...
5) Am castigat si pariul ne_faci_un_gol cum ca Neaga daca se va intoarce la Steaua va fi nimic altceva decat trompeta meci de meci
Daca la echipa Steaua formata din Zapata - Rada/Goian (Ghionea, Radoi) - Ov Petre - Dica ... am atasa restul de 6 FOTBALISTI de aceiasi valoare, am castiga Liga 1 la 20p distanta de locul 2 ...
Oricum se fac 2 ani de cand Steaua nu are nici fundasi de banda si nici mijlocasi de banda, adica exact locurile unde se desfasoara fotbalul modern ... in timp ce pe Robben (mijlocas ofensiv stanga/dreapta), C Ronaldo (mijlocas ofensiv stanga/dreapta), Malouda, Hleb, etc + Fabregas, Kaka, etc (mijlocasi ofensivi) se bat toate cluburile mari ale europei, noi transferam fundasi centrali, 2-3 portari (Vatca ala saracu nu prinde nici Steaua II), mijlocasi defensivi, non-fotbalisti (Surdu, Neaga si Croitoru) si vindem atacantii ...
Asta e, incep sa regret ca am zis ceva de Hagi ... in afara de faptul ca eu nu cred in el ca antrenor, pentru mandatul de la Steaua nu a avut fix nici o vina saracu ... cand te bate U Cluj, n-ai nici o scuza.
Si din nou infrangerea asta vine dupa un joc cat de cat reusit ... ca si infrangerea de la Urziceni ...