Ce sa mai comentezi? Comentariile sunt de prisos. Dupa ce ca suntem prostii deplasarilor,mai avem si un arbitraj partinitor(macar un gol a fost valabil). Lacatus nu si-a dat seama unde a picat,ne-am entuziasmat cu totii ca am dat 3 goluri celei mai slabe aparari,dar vedem ca lacunele raman. Acesti jucatori nu mai au onoare,dupa ce timisorenii i-au jignit toata saptamana,au venit si au stat capra vreo 20 si ceva de minute pana ce au luat gol,si deodata s-au trezit razboinici dupa ce ne-a dat **** gol.
Bine a zis Laca ca nu a venit mesia pe pamant. Chiar ar trebui sa vina ca sa joace Steaua ceva in deplasare. Momentan suntem o echipa mica pentru ca acasa batem dar afara ne kk pe noi,mi se pare ca doar la Farul am invins,in rest numai egaluri ba mai mult am luat-o de la ultima clasata.
Banel tot nu stie sa dribleze(vad ca nici sa cada nu stie),Croitoru tot de divizia c este(a participat activ la gol pentru ca burta il impiedica sa sara mai mult),Iacob tot mana moarta este iar surdu este cea mai mare nulitate pe care am vazut-o in viata mea,si Banel ii da clasa.
Sa le fie rusine,indiferent de scor,au dezamagit din nou publicul stelist.
Mi-e jena sa o spun dar nu meritam sa luam nici acest campionat,cum nu l-am meritat nici pe cel de anul trecut. In acest moment CFR,rapid,Urziceni si chiar **** joaca mai bine ca noi,atat acasa cat si in deplasare.
Ce rusine,sa fii condus de unii care au scria paloma(porumbel parca) pe fund...
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori