FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Clubul organizeaza excursie la Sevilla !

«12345»
AndyQ11.10.2007 12:15

Catalin, tu ai o problema sentimentala: pui propriile emotii inainte ratiuni si nu e bine.

Prin raspunsul tau dat lui Ovidiu, mie cel putin, mi-ai aratat ca voi nu trebuie sa dati socoteala nimanui, ba mai mult cuiva care o cere, desi nu v-a cerut nimeni socoteala.

Daca stai si citesti toate comentariile de la inceput pana la sfarsit, ale mele, andyro, miaus si sorinf, o sa ramai surprins sa vezi ca te-ai bagat in discutie fara sa ai pic de habar despre ce discutam noi aici.

Noi suntem dezamagiti ca AISS-ului i-a fost taiata craca de sub picioare de catre oficialii clubului, cu excursia asta de kkt a lor, pe care o puteam organiza si noi.

Lasa-ti propriile trairi in alta parte in momentul in care dai un raspuns cuiva si nu te mai poticni in argumente de genu` "vorbesti pe un ton nu stiu cum" pentru ca textul poate fi intrepretat in diferite feluri. Daca vreau pot sa cred ca ai glumit sau m-ai insultat, bazandu-ma pe acelasi text. De aici si nevoia comunicarii reale intre oameni. Altfel pui intonatii in gura cuiva pe care poate nu le-a folosit.

Sincer, in momentul de fata mai repede dau 10 RON catre SMURD decat catre AISS. Vrei sa stii si de ce? Pentru ca stiu cu ce se ocupa SMURD si vad si rezultate. AISS-ul mai are multe de facut pana a ajunge la transparenta. Eu zic ca AISS-ul e pe drumul cel bun, dar ca orice alta lucratura made in Romania, se misca cu viteza melcului.

Daca vreti, va fac eu un filmulet de promovare ca la carte, care sa scoata emotia din sufletu` stelistului. Voi nu ati vazut niciodata cum arata un film de promovare? care te lasa cu sufletu` la gura... Sunt gramada de oameni pe site-ul asta capabili sa faca asa ceva. De ce nu s-a facut? Crezi ca textul simplu poate inlocui asa ceva?

Uite asta e o idee pe care v-am dat-o eu, unu` extra AISS, daca vreti tot eu il si fac, tot exta AISS...

carminastan11.10.2007 12:19

Am impresia ca deja exista o anumita incapatanare peste adevaratele probleme sau idei. Si ne indepartam chiar si de la mai mult sau mai putinul off-topic legat de misiunea AISS si atragerea de noi membri, proiecte, samd

Ma bucur sa vad ca andyro a venit cu solutii/idei/propuneri. iti multumim :)

AndyQ11.10.2007 12:23
Ma bucur sa vad ca andyro a venit cu solutii/idei/propuneri. iti multumim :)

Ro sau cu? ca suntem 2 :)

sorinf11.10.2007 12:24
nu vreau nici o reducere, nu m-am facut inteles si-mi pare rau, dar se poate organiza, nici nu-ti trebuie bani prin cont, strangi dinainte, daca era anunt de cand s-a stabilit programul, ceva de genul excursie 400-500 eur, avans 300, sa vezi cum se gaseau amatori, vrei sa-ti dau link sa vezi cat costa un charter de 100 locuri? In ce priveste partea materiala nu m-ai nimerit, nu vreu sa bravez dar am un salariu care in vest ar fi considerat cel putin decent, chiar nu ma gandeam la mine, sincer am 2 copii si foarte putin timp pentru deplasari, pe vremuri faceam asa ca hai sa nu ne scuzam acuzandu-i pe altii ca vor favoruri de 10 lei pe luna. Scuze daca tonul e dur dar eu va garantez ca daca anuntati excursie la Londra cu maxim 500 euro se gasesc destui sa dea avans cat sa se rezerve bilete avion si hotel.

In plus eu cred ca nu conteaza asa mult banii ( desi pentru cei mai multi suporteri care sunt studenti, elevi de liceu, sunt importanti). Ideea era sa se faca ceva care sa contracareze oferta aluia.

Dar se pare ca cine nu gandeste ca voi ori e parlit( adica n-are un chior) ori vrea vreun avantaj.

scuze

FORZA Steaua

Ma bucur ca totusi sunt si din cei ce au inteles.

Nu am apucat sa citesc postul tau si am raspuns celui anterior.

Exact ce scrii tu ma gandeam insa nu credeam ca trebuie sa detaliez ca ar trebui ceruta oferta etc.

FORZA Steaua

Scrie romaneste, foloseste punctuatia.

gata nu suntem numai profitori , suntem si analfabeti

merci.

in principiu pe bloguri sau forumuri se accepta formulari si mai putin elevate

e adevarat am repetat un cuvant insa am mai postat si alta data cu acelasi tip de exprimare dar se pare ca acum am suparat si s a sesizat cenzura si m a facut analfabet

asta e

FORZA Steaua

Il Soldatino11.10.2007 12:27
Nu exista respect Il Soldatino, mai ales cand unii te iau de sus ca ei sunt membrii si tu esti pleava...

Just think about it.

Apropo pot sa stiu si eu pentru ce am luat 10% avertizare? Cu ce anume am gresit? Vreau sa vad si eu o explicatie pentru asta.Nu de alta da a mai incercat si Virgil misculatii din astea...

Asta e metoda fcsteaua si AISS? Nu suntem de acord si va bagam o avertizare?

Nu te-a luat nimeni pe sus.

1. In discutiile cu tine, mereu tu ai fost acela care a incercat mistoul si nu am inceput eu. Mai mult, tot tu ai fost cel care a facut trimitere la postul meu astazi si nu am fost eu cel care te-a abordat (cunosc atitudinea pe care o ai pe site si de aceea am evitat intotdeauna atat opiniile tale cat si modul de adresare). Toata lumea stie ca prefer sa citesc critici adresate textului si nicidecum referiri la persoana mea. In plus, eu ii respect pe cei care ma respecta, ori nu este cazul tau acum.

2. in acest articol s-a discutat de o excursie organizata de clubul fcsteaua.ro si nicidecum de AISS, deci ma tem ca s-au nascut discutii suplimentare care nu-si aveau rostul. In plus, am sesizat o forfecare gratuita a unui coleg

3. daca tu si alti colegi de-ai nostri au initiative si propuneri pentru AISS atunci e foarte usor ca acestea sa fie propuse atat pe site cat si pe Messenger.

4. Ti-ai luat 10% avertizare pentru aceasta continuitate in misto. Personal aleg calea aceasta ca sa nu-mi consum energia in a ma lansa in tot felul de avertismente scrise si discutii interminabile. Un exemplu este modul in care intelegi sa te adresezi lui Virgil cu "misculatiile lui" (oare unde ai invatat sa te exprimi asa? - acest site este depozitar al tuturor impertinentilor?)

camiloiusagy11.10.2007 12:30

salut.....pentru toti care vor sa mearga mai ieftin la sevilla ,eu mi-am gasit avion pana la sevilla cu 205 euro....plec pe 22oct si ma intorc pe 24 oct....prin Barcelona..baneasa -Barcelona si retur 120 euro cu tot cu taxe +11euro taxe de administrare.....si Barcelona -sevilla 70.5 euro cu tot cu taxe...daca este cineva interesat scrieti-mi pe mail a***@*** si va spun si companiile cu care zbor

Miaus11.10.2007 12:34

@Il Soldatino

Nu m-a luat nimeni de sus - hai mah lasi cu melodramatisme din astea.

Am incercat sa iti dau add pe mess tocmai ca sa te intreb mai multe de AISS.Mai bine ca nu a mers am primit toate informatiile de care aveam nevoie.

Si esti un las, un ***** si un ***** - da pentru asta poate sa ramana avertizarea in vigoare - ca mi-ai dat 10% avertizare si nu a aparut asta si colegilor tai.Il mai faci si pe axl23 de flori albastre ca el saracul nu stie despre ce e vb.

Este interzisa citarea in intregime si aiurea a postului anterior. Nu-ti mai jigni partenerii de forum. Si keep me out of this.

Sunt extrem de dezamagit.

La faza cu lectia lui Bostina Virgil nu a mai reusit sa tina pasul si a ales sa ma baneze pe mine si pe daffy tot asa pe sub mana.

Acum faza cu avertizarea asta tot la fel.

Cred ca cei de la SS ar fii mandri de voi...

Il Soldatino11.10.2007 12:46

1. am citit toate discutiile voastre si de aceea am intervenit. Am simtit ca se abat iar discutiile si se ajunge iar (s-a intamplat de sute de ori) in acea zona a discutiei "pe langa".

2. pastreaza-ti aprecierile pentru propria persoana si nu-ti mai da cu opinia in legatura cu a mea. Nu sunt atat de sentimental si mai putin incercarea ta rautacioasa de a ma defini un tip irational ar putea fi contrazisa de multi colegi de pe site.

3. In legatura cu banii pe care i-ai da SMURD-ului sau AISS-ul e o alta discutie (cine vorbea ca ma bag intr-o discutie de care nu am habar?). SMURD-ului poti sa-i donezi 2% asa cum face fiecare salariat in tara aceasta, poti sa faci voluntariat pentru ei sau pur si simplu poti sa donezi orice suma doresti in fiecare an. Noi vorbim acum de Steaua. AISS este o asociatie pe care o poti sprijini atat cu proiecte si cu sfaturi mai ales ca AISS A "URLAT" in gura mare de ZECI de ori ca are nevoie de membri, cotizanti si persoane cu idei.

4. Ca sa nu las nimic nelamurit si sa explic interventia mea. Aceasta a fost facuta dintr--un motiv simplu. Nu mai suport discutiile interminabile de pe site in care exista doar opinii si sugestii, iar atunci cand se incearca sa se puna in aplicare ceva, exista prea putini oameni care se implica. Prea multa vorba, prea mult timp irosit si prea putina actiune. Cand apare cate o problema suporterii vin si afirma "AISS sa intervina". Pur si simplu imi este greata sa tot citesc parerile unora care vin posteaza, pleaca si vin dupa o vreme "eu am spus asta, eu am pomenit de asta.....". Da, nu o sa mint pe nimeni, consider ca implicarea trebuie sa fie dictata si de interes. Nu trebuie ca AISS sa se roage de nimeni sa se incrie in randurile acesteia ci trebuie sa existe si o motivatie intrinseca baza pe:1. dragostea fata de echipa de fotbal Steaua; 2. dorinta de implicare intr-un astfel de proiect; 3. dorinta de a initia proiecte pe baza ideilor personale; Trebuie sa existe o cale de mijloc si nu sunt de acord ca sa stam drepti in fata acestor sfatuitori doar pentru ca ei ar putea deveni candva membri AISS, dar ca pentru moment nu vor sa o faca ci au doar sugestii si eventual reprosuri (au fost destui care au avut si asa ceva).

5. Cel mai mult m-a suparat astazi ca oamenii nu au inteles un singur aspect: personal urasc aceasta vorbarie gratuita si MUUULTA in detrimentul actiunii, iar pentru aceste propuneri si idei exista acele intalniri organizate de AISS, mesajele private si Messengerul. Ma deranjeaza atunci cand sunt transformat in irational, persoana care pune pumnul in gura, cel care se ocupa doar de membrii AISS si nu-l intereseaza ceilalti (exista doi membri AISS care s-au inscris in aceasta asociatie dupa ce am vorbit timp de o saptamana, in medie 2-3 ore pe messenger cu ei ca sa-i conving sa adere....oamenii pot s-o confirme). Ma doare ca suntem maestri la aceasta talkareala, la a duce discutii simple in zone ale epuizarii, iar atunci cand apar si acesti mari destepti de tip Miaus care nici macar nu stiu sa critice constructiv ci arunca tot felul de intepaturi, e clar ca nu exista cale de mijloc si nici eleganta.

5. "Daca vreti, va fac eu un filmulet de promovare ca la carte, care sa scoata emotia din sufletu` stelistului. Voi nu ati vazut niciodata cum arata un film de promovare? care te lasa cu sufletu` la gura... Sunt gramada de oameni pe site-ul asta capabili sa faca asa ceva. De ce nu s-a facut? Crezi ca textul simplu poate inlocui asa ceva?" Plecand de la aceasta formulare a ta, vreau sa te intreb ceva simplu: era nevoie de atata zbucium, vorbe aruncate siurea si timp irosit ca sa faci aceasta propunere? Analizeaza bine aceasta intrebare si ai sa descoperi - poate - ca poate si tu ai gresit (se intreaba oare vreunul daca el are vreo vina?)

Il Soldatino11.10.2007 12:56
@Il Soldatino

Nu m-a luat nimeni de sus - hai mah lasi cu melodramatisme din astea.

Am incercat sa iti dau add pe mess tocmai ca sa te intreb mai multe de AISS.Mai bine ca nu a mers am primit toate informatiile de care aveam nevoie.

Si esti un las, un ***** si un ***** - da pentru asta poate sa ramana avertizarea in vigoare - ca mi-ai dat 10% avertizare si nu a aparut asta si colegilor tai.Il mai faci si pe axl23 de flori albastre ca el saracul nu stie despre ce e vb.

Este interzisa citarea in intregime si aiurea a postului anterior. Nu-ti mai jigni partenerii de forum. Si keep me out of this.

Sunt extrem de dezamagit.

La faza cu lectia lui Bostina Virgil nu a mai reusit sa tina pasul si a ales sa ma baneze pe mine si pe daffy tot asa pe sub mana.

Acum faza cu avertizarea asta tot la fel.

Cred ca cei de la SS ar fii mandri de voi...

este o mare minciuna ca ai incercat sa-mi dai ADD pe messenger. Motivul este foarte simplu: nu refuz pe nimeni in acest sens. Probabil ca ai gresit ID-ul. In legatura cu injuriile tale: am incercat inca de acum doua saptamani sa te determin sa intelegi ca nu toata lumea iti va tolera modul obraznic de adresare. Una este sa spui ca "eu nu sunt de acord cu tine" si alta e sa afirmi "ai dat cu bata in balta" sau "iti cad galoanele"....si altele. Asta in raport cu mine, dar la fel ai facut si cu Virgil si cu alti parteneri de discutie. Din pacate, din cauza unora ca tine, sunt redactori fcsteaua.ro care au renuntat sa mai scrie, satui de aceste dulcegarii. Deocamdata, diferenta dintre mine si tine este ca eu am incercat sa fac mereu ceva bun pentru imaginea Stelei (atat prin articolele mele cat si prin cotizatia blestemata lunara), iar tu nu ai facut altceva decat sa iti ataci partenerii de discutie.

Poate ca uneori ne comportam ca SS-ul dar daca asta inseamna sa aducem ceva civilizatie pe site, mai putina frica de a posta pentru incepatori si sa facem ceva curatentie printre "celebrii site-ului" de care nu are loc suporterul emotiv, eu zic ca nu este atat de rau. Deocamdata te-ai ales cu un mic bann pentru injuraturi ;). Oricum esti norocos pentru ca ai mei colegi de la tehnic ti-l vor scoate in scurt timp fara a ma anunta si pe mine si uite asa o vom lua de la inceput.

AndyQ11.10.2007 13:01

@ Il Soldatino

Cred ca vreau sa-mi cer scuze public pentru faptul ca nu am criticat constructiv... Asa-i!

:)

Faza cu SMURD era un exemplu, ok? Nu intru mai adanc in problema pentru ca nu are rost.

Nu cred ca esti Irational, singur ti-ai tras concluzia asta. Imi pare rau. Pot sa-mi exprim parerea despre cine vreau, se numeste drept la exprimare si e universal. Daca nu iti convine exista tot timpul IP-ul meu la dispozitia voastra pentru a fi banat, poate va scutesc de cautari si vi-l scriu eu aici... Spuneam ca ajungi paranoic pentru ca in fiecare comentariu vezi o urma de ura impotriva ta.

Nu ma intereseaza cat de tare a urlat AISS-ul si nici motivele pentru care are doar 75 de membri stransi in jumatate de an, dintr-o posibila cifra de 30-40k suporteri stelisti, sa nu zic mai mult. Asta nu-i problema mea.

Daca urasti vorbaraia si iti place actiunea... citeste paragraful de mai sus, ca sa-ti dai seama ca actiunea e slaba rau...

Crezi ca eu ma consider infailibil? Ti se pare. Nu are rost sa intru in subiect nici aici ca intram in OFF-topic. Stim noi mai bine, care au ochi sa vada, cine isi vede sau nu greselile.

Daca v-am ofensat cu ceva pe voi sau site-ul fcstreaua.ro, eu, Miaus, sau altu` o rezolvam in acelasi stil ca daffy. Va salutam, ne strangem mana si va urez la cat mai multa prosperitate, articole din ce in ce mai inteligent facute si analize pertinente, cel putin la fel de bune ca si acum. Ma mut in alta parte, daca aici nu sunt dorit si nu o sa moara nimeni din asta; nici eu, nici voi...

Nu era nevoie sa-l banati pe Miaus, pentru ca ne retragem singuri. Ar avea si el o mica rugaminte, sa aiba parte de impartialitate si sa fie tratat ca atare si celalalt interlocutor al lui, ca erau amandoi pe aceiasi nota...

Sanatate.

Il Soldatino11.10.2007 13:07

@AndyQ

Va retrageti? Cum se face ca mesajul adresat lui Miaus trezeste atatea reactii pentru tine odata ce nu te viza? Sa inteleg ca va cunoasteti? :D

AndyQ11.10.2007 13:10

@Il Soldatino

Il cunosc la fel de bne cum il cunosti si tu, ca user al acestui site. Asa cunosc pe toata lumea. Irelevant.

Retragere? tocmai i-ai dat ban pentru injuraturi fara sa stii ce cuvinte erau sub ******. Bravos...

---------------------------------

Si s-a facut liniste! S-a obtinut ce s-a cautat!

Virgil si-a dat seama ce perosnalitati bine apreciate si sustinute suntem, de-abia dupa ce a ramas fara calitatea de moderator. Istoria se repeta de obicei...

Mi-e tare cunoscut scenariul asta... l-am mai vazut undeva, cred... era o Zvastica pe acolo si o dorinta de exterminare a evreilor in detrimentul arienilor...

Evita mesajele consecutive. Foloseste cu incredere comanda "edit".

sorinf11.10.2007 13:32
@ Il Soldatino

Cred ca vreau sa-mi cer scuze public pentru faptul ca nu am criticat constructiv... Asa-i!

:)

Sanatate.

si eu imi cer scuze daca am suparat , ca de jignit nu cred ca s a pus problema

gata nu o sa mai insist

o ultima observatie

pentru il soldatino :

te admir de mult pentru obiectivitatea imbinata cu subiectivitatea care e inerenta cand e vorba de o mare iubire:

Steaua

insa daca tot ai afirmat ca apreciezi actiunea si nu parerile poate se reusea sau macar se incerca organizarea unei deplasari la sevilla. incercam ceva pentru londra? sevilia e tarziu cred

uite nu am timp mai deloc dar eu zic sa incercam sa organizam ceva

100 daca mergem de capul nostru si e o palma pentru .....................

hai te rog

FORZA Steaua

Dragoshel11.10.2007 13:38

In afara de a va mai "atacat" opiniile sau personale voastre mai puteti discuta si despre altceva in acest topic?? , sau va fi inchis?

lulababy11.10.2007 15:43

sunt prea multe mesaje off topic, n-am sa stau acuma sa le citesc pe toate ... imi spune cineva, pana la urma se organizeaza deplasarea la Sevilla sau fiecare pe cont propriu? cati merg sigur pana acum?!

Il Soldatino11.10.2007 15:51

De ce te prefaci ca nu ai sti ce se ascunde sub acele stelute? Cum vrei sa fii respectat daca tu pui problema in asa fel? Nu te-ai gandit ca forumul este setat sa posteze stelute tocmai pentru a masca injuriile? Nu te-ai gandit ca Miaus poate a postat inadins acele stelute stiind de aceasta regula si incercand sa ma provoace? Cum crezi ca ar trebui sa reactionez cand sunt provocat si cum ar trebui sa ma raportez la tine atunci cand pui problema asa jignindu-mi inteligenta?

Nu s-a cautat linistea pe care incerci tu s-o evidentiezi. Faptul ca unor useri nu li se permite in permanenta sa dicteze tonul si sensul discutiilor nu inseamna cenzura. Eu gandesc ca pe fcsteaua.ro este uneori prea multa toleranta fata de unii...inca o rautate din partea ta :) plus raportarea josnica la adresa lui Virgil

@sorinf

Salut. Ti-am dat ADD si pe Mess si ti-am raspuns si pe privat. Entuziasmul meu si atasamentul pentru Steaua sunt extraordinare, dar ma confrunt cu o problema mare: pe langa activitatea pe care o desfasor la fcsteaua.ro si faptul ca ma numar printre membrii fondatori ai AISS sunt nevoit sa muncesc. Cu ocazia deplasarii la Praga am riscat mult pentru ca a trebuit sa lipsesc trei zile de la serviciu fapt ce nu cred ca s-ar putea replica cu ocazia proximei deplasari de la Londra. Banii - desi nu putini - se mai gasesc, dar nu pot sa risc sa-mi pierd jobul. In alta ordine de idei nu stiu cat este de posibil sa se organizeze aceasta excursie pentru ca precedenta a fost lasata pe umerii a doar trei patru oameni. Tocmai din acest motiv Ovidiu si ai mei colegi din AISS nu au vrut sa inchirieze mai mult de doua autocare. Pur si simplu, nu se putea face mai mult pentru ca volumul de munca si nivelul de implicare depaseau resursele detinute. Cam la fel e si acum: exista unii care-si doresc, unii care ar merge, dar organizarea va cadea pe aceiasi umeri plus minus una sau doua persoane.

dee11.10.2007 16:04
Virgil si-a dat seama ce perosnalitati bine apreciate si sustinute suntem, de-abia dupa ce a ramas fara calitatea de moderator. Istoria se repeta de obicei...

Normal ca si-a dat seama de caracterul vostru, in special de a lui Miaus si Stukha. Bafta in mazilirea unui alt moderator de valoare! Monstruoasa coalitie s-ar putea sa va sustina si de data aceasta :))

joseph11.10.2007 17:57

sincer, nu inteleg in momentul asta nici una din partile care se tot exprima pe aici... ce pot totusi sa spun e ca aceasta discutie in contradictoriu ma face sa ajung la o concluzie. am tot amanat momentul inscrierii... dupa deplasarea de la Sevilla o sa rezolv si aceasta treaba.

din toata balacareala asta(pentru ca la asta s-a ajuns) am tras niste concluzii personale(sper din tot sufletul ca gresite):

unii nu vor sa se inscrie in AISS, dar in acelasi timp am senzatia ca au o placere ciudata in a-i zgandarii pe membrii asociatiei... si chiar de a incerca sa ii puna pe ganduri pe potentialii doritori. cei din asociatie nu raspund nici ei 100% cum ar trebui si iese ce a iesit. eu daca eram in locul lor va multumeam pentru idee, ma inspiram din ea daca era buna, incercam sa va atrag... si daca nu vroiati sa veniti... pana la urma ce pierdeam? nimic. aveam niste idei si convingerea ca sunteti chiar carcotasi. asa e undeva la mijloc toata treaba. nimeni nu a prea folosit tonul care trebuia.

in fine, de aici ma adresez direct "carcotasilor"... mi-ati lasat impresia ca sunteti niste oameni competenti dpdv al organizarii, ca puteti sa veniti cu idei bune, de viitor si realizabile, ca stiti sa ganditi un proiect si sa il duceti probabil la bun-sfarsit.

aici intervine marea dilema si punctul in care nu reusesc sa va inteleg: de ce nu va inscrieti in asociatie daca voi considerati ca acum nu se face mare lucru... si faceti si voi ceea ce puteti. e mai usor sa critici decat sa demonstrezi ca se poate? la modul in care va prezentati ma gandesc ca sunteti niste oameni care isi pot permite sa piarda 150 de ron in decursul unui an pentru a incerca sa faca ceva. nu e mai simplu decat sa dati peste nas(asa mi s-a parut mie) unor oameni... sa le aratati cum se face? intrati in asociatie, incercati sa miscati lucrurile... si daca si atunci nu se intampla nimic puteti iesi... dar cu sufletul impacat ca ati incercat sa faceti ceva pentru suporterii stelisti si in plan general si pentru Steaua... si atunci puteti sa criticati cat vreti. si acum puteti... dar nu mi se pare frumos. nu cred ca se pune problema sa ganditi ca nu veti fi lasati sa faceti treaba de membrii fondatori sau ceva de genul asta, asa ca eu astept sa va dovediti buna credinta si sa va vad pe urmatoarea lista cu noi membrii alaturi de mine.

sa o luam si altfel. sa zicem ca oamenii care sunt acum in asociatie nu pot mai mult. unii nu se implica, altii nu au timp, altii sunt incompetenti... lasam asociatia asa cum este... in loc sa incercam sa o ridicam noi? eu cred ca sta in puterea oricarui stelist sa ridice putin asociatia. prin implicare, prin know-how sau prin simpla cotizatie de 10 ron, pe care dupa mine gresit pun accentul cei din asociatie. daca asteptam ceva de la niste oameni care nu pot, o sa ramanem cu asteptatul. imi lasati impresia ca voi credeti ca ei nu pot si totusi pentru a va aduce si voi aportul asteptati ceva de la ei... . de ce vreti sa va demonstreze singuri ca pot si sa nu reuseasca decat sa reusim cu totii impreuna sa ajungem o asociatie puternica? de ce sa nu ii ajutam sa faca ceva si asa sa ne convingem si noi ca ideea de a ne inscrie a fost buna sau rea? cred ca e in interesul tuturor si al clubului( mai putin al ciobanului) sa avem o asociatie puternica. asa ca hai cu plicurile alea. e pentru noi si pentru Steaua. ce putem pierde pana la urma? 10 ron pe luna... bani care oricum puteti fi siguri ca nu intra in buzunarul cuiva, ci ca cel mult sunt prost gestionati. si va puteti retrage oameni buni daca nu considerati ca lucrurile merg intr-o directie bune. nu e pe viata.

poate ca sunt eu mai nebun, mai visator, mai idealist... dar cred ca putem face ceva... dar numai impreuna. putem ajunge la o putere care sa ne dea greutatea de a ne lupta si cu ciobanul. nici eu nu am timp. toata ziua sunt la serviciu si facultate... restul timpului il pierd in mare parte pentru Steaua... facand steaguri, muncind la coregrafii, scriind mesaje pe garduri, cautand moduri de a face deplasarile alaturi de colegii de brigada si peluza. dar sunt dispus sa mai aloc ceva timp si pentru aceasta asociatie... pentru ca eu cred ca si asa putem ajuta Steaua si suporterii simpli. noi oricum mergem la Sevilla si in nici un caz prin club, dar mi-ar fi placut sa vad mai multi oameni pe langa noi(chiar daca nu sunt din grupurile organizate). acum e clar ca nu se poate face nimic pentru Sevilla si pentru Londra. majoritatea celor cu adevarat interesati au biletele luate de la inceputul lui septembrie... dar nici nu trebuie sa trecem peste un plan care ne poate ajuta la anul de exemplu

andyro11.10.2007 17:59
sunt prea multe mesaje off topic, n-am sa stau acuma sa le citesc pe toate ... imi spune cineva, pana la urma se organizeaza deplasarea la Sevilla sau fiecare pe cont propriu? cati merg sigur pana acum?!

Se organizeaza deplasarea de catre club, la pretul afisat in articol. Nu stiu cati de pe forum s-au inscris la acea excursie, dar numarul tinde spre 0 :D.

@joseph, personal nu ma includ intre carcotasi, pentru ca nimeni nu carcoteste. Singura mea problema (daca o pot numi astfel) e ca postului meu ultim i-au fost atribuite (in mod privat) niste caracteristici care nu-si aveau locul. Dar asta e discutia mea privata cu Catalin, si nu are de ce sa fie mentionata aici. In rest, ce am scris mi s-au parut sugestii de bun simt si nu "carcoteli" care ar putea veni din partea oricarui membru de pe fcsteaua.ro. Nu am facut-o pentru a discredita ceva sau pentru a jigni pe cineva, ci doar pentru ca am crezut ca pot ajuta si fara a fi membru.

Personal, o sa ma inscriu in AISS in urmatoarele 2 saptamani si o sa fac aceleasi sugestii pe care le-am facut aici. Daca te vei inscrie si tu, te astept ca voluntar la primul proiect :D.

Stanici11.10.2007 18:24

Propun ca cei care asteapta mai mult de la noi si au idei sa fie invitati la o intalnire AISS. Parerea mea e ca in momentul de fata se cere prea mult de la o mana de oameni care nu au experienta deosebita in domeniul organizatoric si care au si locuri de munca. Haideti sa incercam sa facem cate ceva constructiv decat sa incepem cu reprosuri si alte alea. Daca erau fonduri, se puteau angaja manageri, oameni cu experienta, etc. . Dar nu, dupa ce s-au facut destule actiuni care au iesit bine dar in care s-au bagat niste bani, exista critici cum ca ar trebui facute mai multe pentru suporteri. Chiar va asteptati ca 75 de persoane, cu fonduri subtiri, sa vina in intampinarea doleantelor celorlalti?!!

Ati spus ca nu exista proiecte - astea se concep avand niste baze financiare si umane -ori astea se obtin numai prin inscrierea unui numar cat mai mare de oameni. Cum poti sa faci planu' ca tiganu', asa, orbeste? Si primul pas care poate fi facut de catre doritori in conceperea si finalizarea unor proiecte ar fi ca respectivii sa se inscrie in AISS si sa aduca idei poate mai pretioase decat banii aferenti inscrierii lor.(suma mica dar unde's multi puterea creste). Dar e mai usor sa critici un lucru care nu merge decat sa incerci sa il faci tu sa mearga, nu? Sunt de parere ca ideile bune si realizabile ar fi primite cu maxima deschidere de catre AISS. Bafta!

joseph11.10.2007 18:32

@ andyro

nici n-am spus ca tu ai fost carcotas sau x a fost carcotas. asa v-a denumit cineva mai sus si asa am preluat si eu intre ghilimele. era un termen generic. unii poate il meritau, altii nu. din pacate m-am pierdut in mesajele atat de multe si lungi si v-ati cam contopit in mintea mea:)

unele mesaje(mai ales cele de la inceput) mi s-au parut de bun simt, altele putin deplasate. chestii gen ati pierdut un membru, am plicul pe masa de nu stiu cand si astept sa ma convingeti, habar n-aveti dar va ajut eu ca sa vada lumea ca sunteti cam varza si eu sunt foarte bun... nu isi au locul. eu cred ca daca va implicati, fie si din afara asociatie, ajutati Steaua si suporterii stelisti, nu AISS-ul. asa gandesc eu. la fel nu cred ca trebuie sa ma convinga cineva ca merita sa ma inscriu(atat timp cat sunt sigur ca fondurile nu sunt deturnate), ci prefer sa ma inscriu si sa fac treaba, in masura in care pot eu.

ma bucur sa aud ca te bagi si tu... si sper sa colaboram la viitoarele proiecte.

@ stanici

pe scurt. si cu ajutorul unor proiecte puteti atrage noi membrii. mi se pare gresit sa te gandesti ca nu ai bani si sa nu concepi un proiect din cauza asta. faci proiectul, cauti surse de finantare si daca ai facut o treaba buna si cu cap ar trebui sa apara si banii. ma gandesc daca pentru un amarat de bal al bobocilor se pot strange cateva mii de euro in 2-3 saptamani din sponsorizari, printr-o asociatie a stelistilor se pot strange destule fonduri. voi va limitati la cotizatii si reclama pe site... eu zic ca exista mai multe modalitati si se pot gasi si dezvolta noi surse de finantare

AndyQ11.10.2007 20:22
De ce te prefaci ca nu ai sti ce se ascunde sub acele stelute? Cum vrei sa fii respectat daca tu pui problema in asa fel? Nu te-ai gandit ca forumul este setat sa posteze stelute tocmai pentru a masca injuriile? Nu te-ai gandit ca Miaus poate a postat inadins acele stelute stiind de aceasta regula si incercand sa ma provoace? Cum crezi ca ar trebui sa reactionez cand sunt provocat si cum ar trebui sa ma raportez la tine atunci cand pui problema asa jignindu-mi inteligenta?

Ti-o spun din capul locului, chiar daca-mi iau ban: Esti un *****.

Stelutele au fost puse de axl123 nu de Miaus. Tu nu stii ce era in locul lor nu eu. Era marlan si las, sau ceva de genu` asta, ca sa mai vorbesti de jignirea inteligentei pe care o ai. Gandeste inainte sa scrii ceva... nu-i da drumu` pe gura doar sa sune.

Asta-i dodava faptului ca nu citesti atent un post, faptul ca nu stii nici macar ce-am scris eu in postul la care raspunzi. Mai citeste-l odata ca ai ratat esentialul. Desi ma indoiesc ca o sa intelegi a 2-a oara, poate a 3-a.

Pacat de ce-a ajuns site-ul asta, moderatorii inventeaza motive de ban, pentru ca un utilizator sau altu` le e antipatic. Mare impartialitate, ce sa-ti spun.

Acum ma astept si eu la randul meu la un mail explicatoriu ca m-am luat de cine nu trebuie, din partea moderatorilor...

Nu-ti mai jigni partenerii de forum. +10 warn.

danimarcu11.10.2007 20:54

On-topic: conducere de doi lei avem...

RUSINE!

Off-topic:cine e suporter adevarat si vrea ca asociatia sa aiba succes, se implica ,nu sta pe net sa puna o mie de intrebari si sa-i critice pe altii!

Intr-adevar,sunt binevenite propuneri ca ale lui andyro,dar trebuie tinut cont si de faptul ca asociatia e abia la inceput de drum,iar lucrurile nu merg chiar asa cum isi imagineaza bocitoarele de pe forum...

Pune-te tu ,AndyQ ,in locul lui Ovidiu,umbla pana ti se rod talpile de la papuci,da telefoane din banii tai,eventual mai pune si ceva bani din buzunarul tau ca sa organizezi o "actiune",iar apoi sa mai fi si criticat ,si cred ca te-ai lasa la mana ta din prima zi...

Era,intr-adevar frumos sa dam o palma conducerii printr-o actiune la Sevilla,dar deocamdata nu se poate,insa daca cat mai multi noi membrii vor adera la asociatie,aceste lucruri ar putea deveni obisnuinta!

Bafta tuturor!

AndyQ11.10.2007 20:59

@ danimarcu

N-am spus sa se duca Ovidiu sa caute. Suntem in secolul 21, avem email. Eu daca vreau nici macar nu ies din casa si iti arat ca-mi inchiriez avion, pe internet. Avem Internet banking, putem plati la fel.

Hai sa nu gandim ca pe vremea lui Mihai Viteazu, vrei?

Era frumos sa le dam o palma, dar nu a fost sa fie. Poate cu proxima ocazie le-o dam.

danimarcu11.10.2007 21:34

@AndyQ -M-ai spart la faza asta!

Faza cu rosul papucilor era un fel de a spune ca-i multa umblatura...

Am aflat si eu ca suntem in sec. 21, chiar aud zvonuri ca s-a inventat internetul!... :wink:

Pana una-alta,eu spun ca trebuie forte proaspete pentru ca treaba sa mearga...

Indiferent ca se numesc Miaus,AndyQ sau Andyro...

«12345»