sincer, nu inteleg in momentul asta nici una din partile care se tot exprima pe aici... ce pot totusi sa spun e ca aceasta discutie in contradictoriu ma face sa ajung la o concluzie. am tot amanat momentul inscrierii... dupa deplasarea de la Sevilla o sa rezolv si aceasta treaba.
din toata balacareala asta(pentru ca la asta s-a ajuns) am tras niste concluzii personale(sper din tot sufletul ca gresite):
unii nu vor sa se inscrie in AISS, dar in acelasi timp am senzatia ca au o placere ciudata in a-i zgandarii pe membrii asociatiei... si chiar de a incerca sa ii puna pe ganduri pe potentialii doritori. cei din asociatie nu raspund nici ei 100% cum ar trebui si iese ce a iesit. eu daca eram in locul lor va multumeam pentru idee, ma inspiram din ea daca era buna, incercam sa va atrag... si daca nu vroiati sa veniti... pana la urma ce pierdeam? nimic. aveam niste idei si convingerea ca sunteti chiar carcotasi. asa e undeva la mijloc toata treaba. nimeni nu a prea folosit tonul care trebuia.
in fine, de aici ma adresez direct "carcotasilor"... mi-ati lasat impresia ca sunteti niste oameni competenti dpdv al organizarii, ca puteti sa veniti cu idei bune, de viitor si realizabile, ca stiti sa ganditi un proiect si sa il duceti probabil la bun-sfarsit.
aici intervine marea dilema si punctul in care nu reusesc sa va inteleg: de ce nu va inscrieti in asociatie daca voi considerati ca acum nu se face mare lucru... si faceti si voi ceea ce puteti. e mai usor sa critici decat sa demonstrezi ca se poate? la modul in care va prezentati ma gandesc ca sunteti niste oameni care isi pot permite sa piarda 150 de ron in decursul unui an pentru a incerca sa faca ceva. nu e mai simplu decat sa dati peste nas(asa mi s-a parut mie) unor oameni... sa le aratati cum se face? intrati in asociatie, incercati sa miscati lucrurile... si daca si atunci nu se intampla nimic puteti iesi... dar cu sufletul impacat ca ati incercat sa faceti ceva pentru suporterii stelisti si in plan general si pentru Steaua... si atunci puteti sa criticati cat vreti. si acum puteti... dar nu mi se pare frumos. nu cred ca se pune problema sa ganditi ca nu veti fi lasati sa faceti treaba de membrii fondatori sau ceva de genul asta, asa ca eu astept sa va dovediti buna credinta si sa va vad pe urmatoarea lista cu noi membrii alaturi de mine.
sa o luam si altfel. sa zicem ca oamenii care sunt acum in asociatie nu pot mai mult. unii nu se implica, altii nu au timp, altii sunt incompetenti... lasam asociatia asa cum este... in loc sa incercam sa o ridicam noi? eu cred ca sta in puterea oricarui stelist sa ridice putin asociatia. prin implicare, prin know-how sau prin simpla cotizatie de 10 ron, pe care dupa mine gresit pun accentul cei din asociatie. daca asteptam ceva de la niste oameni care nu pot, o sa ramanem cu asteptatul. imi lasati impresia ca voi credeti ca ei nu pot si totusi pentru a va aduce si voi aportul asteptati ceva de la ei... . de ce vreti sa va demonstreze singuri ca pot si sa nu reuseasca decat sa reusim cu totii impreuna sa ajungem o asociatie puternica? de ce sa nu ii ajutam sa faca ceva si asa sa ne convingem si noi ca ideea de a ne inscrie a fost buna sau rea? cred ca e in interesul tuturor si al clubului( mai putin al ciobanului) sa avem o asociatie puternica. asa ca hai cu plicurile alea. e pentru noi si pentru Steaua. ce putem pierde pana la urma? 10 ron pe luna... bani care oricum puteti fi siguri ca nu intra in buzunarul cuiva, ci ca cel mult sunt prost gestionati. si va puteti retrage oameni buni daca nu considerati ca lucrurile merg intr-o directie bune. nu e pe viata.
poate ca sunt eu mai nebun, mai visator, mai idealist... dar cred ca putem face ceva... dar numai impreuna. putem ajunge la o putere care sa ne dea greutatea de a ne lupta si cu ciobanul. nici eu nu am timp. toata ziua sunt la serviciu si facultate... restul timpului il pierd in mare parte pentru Steaua... facand steaguri, muncind la coregrafii, scriind mesaje pe garduri, cautand moduri de a face deplasarile alaturi de colegii de brigada si peluza. dar sunt dispus sa mai aloc ceva timp si pentru aceasta asociatie... pentru ca eu cred ca si asa putem ajuta Steaua si suporterii simpli. noi oricum mergem la Sevilla si in nici un caz prin club, dar mi-ar fi placut sa vad mai multi oameni pe langa noi(chiar daca nu sunt din grupurile organizate). acum e clar ca nu se poate face nimic pentru Sevilla si pentru Londra. majoritatea celor cu adevarat interesati au biletele luate de la inceputul lui septembrie... dar nici nu trebuie sa trecem peste un plan care ne poate ajuta la anul de exemplu