FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Clubul organizeaza excursie la Sevilla !

«1235»
fcsteaua.ro10.10.2007 14:29

FC Steaua invita suporterii celei mai galonate echipe din Romania sa participe la partida din UEFA Champions League, pe care "ros-albastrii" o vor disputa, pe 23 octombrie, in deplasare la Sevilla.

Pentru a veni in sprijinul celor ce doresc sa vina pe "Ramon Sanchez Pizjuan", stadion unde Steaua a cucerit Cupa Campionilor Europeni, clubul va organiza o excursie speciala, care include transportul cu avionul, cazarea pentru 1,5 nopti la hotel de trei stele, mic dejun, transportul de la aeroport pana la hotel, de la hotel la stadion si de la stadion la aeroport.

Plecarea spre Sevilla se va face pe data de 22 octombrie, intoarcerea fiind programata imediat dupa partida.

Pretul total al excursiei, care include facilitatile prezentate mai sus, este de 1.000 de euro.

Persoanele care doresc sa se inscrie pe lista sunt asteptate la magazinul oficial al clubului, luni - vineri intre orele 12:00-18:00, pentru a achita contravaloarea excursiei.

SteauaFC.com

carminastan10.10.2007 14:42

Deci nu poate fi adevarat acest calcul. Refuz sa cred ca cineva poate sa ceara 1000 euro pentru CE??!?!?!?!?!?!?

* pentru 1,5 nopti (0.5 nopti se dorm pe presh sau cum?) care arrtrebui sa fie undeva la 60-80euro / noapte taxate la pret de 2 = 120-150 euro maximum, cu nesimtire, caci la banii aia gasesti 4*

* pentru un zbor dus intors care e in jur de 200 euro low cost sau 350 euro cu o companie normala?

* micul dejun este inclus in cazare mai peste tot (pentru londra la 49L/noapte am mic dejun)

* transportul aeroport-hotel? cat poate sa fie? cat?

sa-mi explice si mie cineva ca eu una nu intelg, va rog frumos

Este cea mai mare bataie de joc pe care am vazut-o

Depaseste nesimtirea cu preturile biletelor, depaseste ORICE regula a decentei pe lumea asta

VOMIT!!!

andyro10.10.2007 14:42

Ca sa reiau ce am scris si pe alt topic...

Eu nu incetez sa ma minunez in privinta metodelor pe care le gaseste ciobanul de a mai stoarce bani din Steaua.

Bilet de avion dus-intors - 350 euro la un non-low cost

Cazare 1.5 nopti (?) - ~50 euro/noapte, = 75 EUR

Mic dejun - in mod normal inclus in pretul cazarii, dar hai sa zicem inca 10 EUR

Transport (aeroport-hotel, hotel-stadion, stadion-aeroport) - 15 euro x 3 = 45 euro

Deci ~500 de euro, => profit 100%.

Nu se zice nimic de bilet de intrare la meci, ca sa nu mai zic ca in mod normal pretul biletului de avion ar trebui sa fie mult mai mic (negociat pentru grupuri).

axl2310.10.2007 14:48

Sa vezi acum bisnita! La cati o sa se-nghesuie...

paul3410.10.2007 15:02

este inadmisibil !!!!!!!!! daca la sevilia costa 1000 eur inseamna ca la meciul cu arsenal costa 1500 eur .pentru meciul cu aresenal se fac excursii pentru cei de la Liga (arbitrii ) 265 eur sursa sigura ......pentru noi 1000 sa-si cumpere ciobanul oi ..............huuuuuuuuuuuuuua

Azzido10.10.2007 15:08

mi se pare jepcareala pe fata !

sa se duca Gigi la Sevilla.

Eu o sa stau acasa.

eddie the 'ead10.10.2007 15:13

Bataie de joc... Daca ma duc singur, ies mai castigat din toate punctele de vedere. Un bilet la meci e pe site-ul Sevillei 150-200 de euro.

Ca sa nu mai zic de acele 1,5 nopti... Au si umor, baietii...

ANTIgigi10.10.2007 15:24

Oare si aici si-a bagat pastoru' coada?!...incepe sa aleaga suporterii care sa vina la meciuri sa nu il huiduie. Daca aia se pot numi suporteri....Mori OIER !

ssinpadureacualune10.10.2007 15:36

Au gresit cei ce au afisat aceasta tampenie pe site.E o bataie d joc pentru toti cei ce au putin habar despre viata si cam cat costa ea in general...Sunteti un site independent fata d club,purtati-va ca atare!!!!

sorinf10.10.2007 15:49

E Randul AISS sa faca ceva

probabil ca stiti sau cei ce sunt la AISS stiu ( sau ar trebui sa stie)un charter costa in jur de 10 12 mii eur dus intors

incap 100 persoane. deci 100-120 eur zborul maxim 150 daca nu se umple ceea ce nu e cazul

eventual 2 sau 3 bucati ar fi cazul

hotel daca vreti pe net e 70-80 dubla sau 120 camera cu 5 paturi ( ca doar nu mergem la lux)

deci 50 eur cazare sau 100 max pentru 2 zile

nu cred ca treci de 250 daca esti strans iar cu 400 te lafai

cine nu crede poate intreaba pe cei de la catei(chiar imi [pare rau ca trebuie sa i amintesc dar la capiutolul asta ne sunt NET superiori ), chiar nu trebuie sa va suparati

ei isi organizeaza singuri, chiar asociatia suporterilor se ocupa de asta

EX cel mai recent 150 eur zbor si bilet de meci la elfsborg

cazare 120 eur 5 pers sau 90 pentru 2

Deci hai sa judecam

dam 1000 eur sa faca Argaseala p... mare , ca pe alalalt nici nu vreau sa l amintesc, doar sau incercam sa aratam ca noi suntem Steaua ignorati i chiar daca va permiteti sa dati 1000 eur

nu i dati

va rog

nu vedeti cum ne cum ne calca in picioare

nu am timp,

nu mai am putere dar va rog pe cei de la AISS macar voi faceti ceva

stiu o sa ziceti ca se ce nu m am inscris si eu in AISS

am depus adeziunea am primir raspunsul si urmeaza sa platesc taxa

hai sa ne organizam cumva

astia o fac special

nu ne vor

dar noi vrem Steaua

scuze daca am suparet pe cinevs

FORZA Steaua

Au gresit cei ce au afisat aceasta tampenie pe site.E o bataie d joc pentru toti cei ce au putin habar despre viata si cam cat costa ea in general...Sunteti un site independent fata d club,purtati-va ca atare!!!!

da cam asta vreau sa spun si eu

nu prea mai vad independenta

scuze din nou daca supar

FORZA Steaua

skj4eversteaua10.10.2007 16:05

JAPCA !! JAPCA !! JAPCA !! Ciobanul asta chiar nu stie de unde sa mai stranga ceva bani si el ce sa faca bilete la preturi catastrofale si mai nou excursiile la preturi ( acesibile ) :)) hai baietzi sa ne inghesuim la coada :P cel putin e bine ca inca nu a inceput in a ne oferii excursii la licitatzie :) pretul este exagerat de mult avand in vedere ca te poti caza la orice hotel care vrea muschii tai cu 100 euro drumul dus intrors nu te poate costa mai mult de 350 euro si costul unui bilet la meci este intre 100 si 16o euro asa ca dk facem un calcul vedem unde iesim deci cu maxim 700 de euro esti acolo macat baut meci vazut si mai ramai si cu ceva bani dar dk o gandesti putin mai bine cu 500 de euro esti beton :D deci eu nu-i pot transmite decat multa sanatate ciobanului si il invit sa-i plece singurel acolo calare pe o oitza :))

Azzido10.10.2007 16:16

da cam asta vreau sa spun si eu

nu prea mai vad independenta

scuze din nou daca supar

FORZA Steaua

Tinand cont ca AISS nu organizeaza o deplasare pt acest meci, mie mi se pare normal sa afisam aceasta stire pt ca suntem site-ul suporterilor stelisti si sunt sigur ca sunt multi care ar vrea sa mearga.

Mie mi se pare un pret ridicat dar poate ca nu gandesc toti asa.

Pana la urma noi doar va informam de acitivtatile clubului dar asta nu inseamna ca si incurajam sa faceti deplasarea in aceste conditii.

Sper ca nu o sa intrebati de ce nu oraganizeaza AISS deplasarea pt ca raspunsul e destul de clar: banii, care din pacate nu ne ajung pt o astfel de actiune.

Nu ne mai dati ca exemple Asociatia suporterilor de la Dinamo pt ca ei sunt finantati de club pe cand noi suntem independenti 100% fata de club, financiar si nu numai.

AmuntBoy10.10.2007 16:21

ma voi ati uitat sau ce?

asa ceva nu este nou

Eu stiu ca inainte era tot 1000 indiferent de locul unde jucau si se calatorea impreuna cu echipa

Deci merita sa stai langa oier si sa te lauzi ca ai stat langa el :)))))))

dr.adrian910.10.2007 16:45

vor fi mai multi romani la meci decat spanioli

sorinf10.10.2007 17:14
Tinand cont ca AISS nu organizeaza o deplasare pentru acest meci, mie mi se pare normal sa afisam aceasta stire pentru ca suntem site-ul suporterilor stelisti si sunt sigur ca sunt multi care ar vrea sa mearga.

Mie mi se pare un pret ridicat dar poate ca nu gandesc toti asa.

Pana la urma noi doar va informam de acitivtatile clubului dar asta nu inseamna ca si incurajam sa faceti deplasarea in aceste conditii.

Sper ca nu o sa intrebati de ce nu oraganizeaza AISS deplasarea pentru ca raspunsul e destul de clar: banii, care din pacate nu ne ajung pentru o astfel de actiune.

Nu ne mai dati ca exemple Asociatia suporterilor de la Dinamo pentru ca ei sunt finantati de club pe cand noi suntem independenti 100% fata de club, financiar si nu numai.

baieti scuze ............................................

ati pierdut un membru

nu vreti sa faceti nimic

ia puneti voi un anunt excursie 350 eur

cine se inscrie da si 200 av ans sa nu fie pb

dupa 2 sapt

numarati banii apoi si comandati un charter

NU BANII SUNT PROBLEMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NE E VOINTA

din nou scuze dar eu asta cred

FORZA Steaua

angel dust10.10.2007 18:02

Mai oameni buni .... este extraordinar de scumpa excursia asta. Eu am fost in tunisia 7 zile hotel de 5* 2 persoane si m-a costat 1050 euro .... astia isi bat joc, si bag mana in foc ca sunt o gramada care vor da banii astia ca nu ii duce capu. Astia vor sa se imbogateasca peste noapte si cred ca si-au gasit prostii.

red_blue10.10.2007 18:31

Liga Campionilor: SEVILLA FC - Steaua Bucuresti, avion

Pret: 490 EUR Durata: 3 zile/2 nopti Expira la: 2007-12-24

Transport: avion Cazare: hotel de 3* in Sevilla

Servicii incluse: - Bilet de avion pe ruta Bucuresti – Valencia – Sevilla si retur, - bilet de meci la peluza, - 2 nopti cazare in camera dubla cu mic dejun la hotel de 3* in Sevilla, transferuri aeroport – hotel – aeroport si hotel – stadion – hotel

Descriere: Perioada: 22 - 24 octombrie 2007

Durata: 3 zile (2 nopti)

Tarif: 490 EUR/persoana/pachet (loc in camera dubla)

Descriere program:

Ziua 1. Luni, 22 octombrie 2007. Bucuresti - VALENCIA - SEVILLA:

- plecare din Bucuresti, de pe aeroportul Baneasa, la ora 06.30 si sosire in Valencia la ora locala 10.00

- timp liber in Valencia pentru vizitarea orasului pe cont propriu

- Plecare din Valencia cu avionul la ora 19.45 si sosire in Sevilla la ora locala 20.50

- transfer de la aeroport la hotel in Sevilla si cazare la hotel de 3* in Sevilla

Ziua 2. Marti, 23 octombrie 2007. SEVILLA:

- mic dejun

- timp liber in Sevilla sau tur al orasului Sevilla cu vizitarea celor mai importante locuri din oras precum pitorescul cartier Santa Cruz, Catedrala si Palatul Alcazar, Piata Spaniei si, optional, croaziera pe raul Guadalqivir

- timp liber pentru plimbare prin centrul orasului si pentru cumparaturi

- seara, transfer la stadionul Ramon Sanchez Pizjuan pentru partida Sevilla FC – Steaua Bucuresti

- dupa meci, transfer inapoi la hotel si cazare in Sevilla

Ziua 3. Miercuri, 24 octombrie 2007. SEVILLA - VALENCIA - Bucuresti:

- mic dejun

- dimineata libera in Sevilla pentru explorarea orasului pe cont propriu si pentru cumparaturi

- la pranz, transfer la aeroport pentru zbor spre Valencia cu plecare la ora locala 14.50 si sosire in Valencia la ora 15.50

- plecare la ora locala 18.35 spre Bucuresti si sosire in Bucuresti pe aeroportul Baneasa la ora 23.35

Nu sunt incluse:

- taxele de aeroport si securitate: 130 EUR/persoana

- asigurarea medicala de calatorie

- turul de oras in Sevilla (optional): 25 EUR/persoana

http://www.iturism.ro/oferta_Liga%20Campio...vion_10241.html

SebaSS10.10.2007 18:42

Ma intreb si eu cand va fi romanul multumit... poate cand toate o sa fie moca, sau nici macar atunci. Nu va obliga nimeni sa mergeti. Vorbiti de parca ciobanul ar sta in astia 10.000 - 20.000 cat ar face el profit. Cand la el pe zi scoate numai 50.000 :)

AndyQ10.10.2007 19:26

Cam mare JAPCA. nu?

De la 490 la 1000 e ceva diferenta, dublu, as spune eu :))

sorinf10.10.2007 20:16

Transport: avion Cazare: hotel de 3* in Sevilla

Servicii incluse: - Bilet de avion pe ruta Bucuresti – Valencia – Sevilla si retur, - bilet de meci la peluza, - 2 nopti cazare in camera dubla cu mic dejun la hotel de 3* in Sevilla, transferuri aeroport – hotel – aeroport si hotel – stadion – hotel

Descriere: Perioada: 22 - 24 octombrie 2007

Durata: 3 zile (2 nopti)

Tarif: 490 EUR/persoana/pachet (loc in camera dubla)

Descriere program:

Ziua 1. Luni, 22 octombrie 2007. Bucuresti - VALENCIA - SEVILLA:

- plecare din Bucuresti, de pe aeroportul Baneasa, la ora 06.30 si sosire in Valencia la ora locala 10.00

- timp liber in Valencia pentru vizitarea orasului pe cont propriu

- Plecare din Valencia cu avionul la ora 19.45 si sosire in Sevilla la ora locala 20.50

- transfer de la aeroport la hotel in Sevilla si cazare la hotel de 3* in Sevilla

Ziua 2. Marti, 23 octombrie 2007. SEVILLA:

- mic dejun

- timp liber in Sevilla sau tur al orasului Sevilla cu vizitarea celor mai importante locuri din oras precum pitorescul cartier Santa Cruz, Catedrala si Palatul Alcazar, Piata Spaniei si, optional, croaziera pe raul Guadalqivir

- timp liber pentru plimbare prin centrul orasului si pentru cumparaturi

- seara, transfer la stadionul Ramon Sanchez Pizjuan pentru partida Sevilla FC – Steaua Bucuresti

- dupa meci, transfer inapoi la hotel si cazare in Sevilla

Ziua 3. Miercuri, 24 octombrie 2007. SEVILLA - VALENCIA - Bucuresti:

- mic dejun

- dimineata libera in Sevilla pentru explorarea orasului pe cont propriu si pentru cumparaturi

- la pranz, transfer la aeroport pentru zbor spre Valencia cu plecare la ora locala 14.50 si sosire in Valencia la ora 15.50

- plecare la ora locala 18.35 spre Bucuresti si sosire in Bucuresti pe aeroportul Baneasa la ora 23.35

Nu sunt incluse:

- taxele de aeroport si securitate: 130 EUR/persoana

- asigurarea medicala de calatorie

- turul de oras in Sevilla (optional): 25 EUR/persoana

http://www.iturism.ro/oferta_Liga%20Campio...vion_10241.html

dupa cum zic poti scoate la 300 eur cu o noapte cazare daca inchiriezi charter

dar ...................................

sa ne tinem gura

asta e

FORZA Steaua

DanStan10.10.2007 20:52

Arsenal

Deci un club de doi bani (Arsenal Londra) poate organiza deplasari la Bucuresti + Praga + Sevilla cu 703 lire + pretul biletelor. La 1,5 euro per lira si 200 euro biletul per meci : total 1655 euro. Si n-am luat in calcul reducerea de 15 % (= 250 euro) pentru cei ce achizitioneaza intregul pachet.

Este ca suntem mai tari ca Arsenal ? Esteee !

cosminho10.10.2007 21:05

da MOCA nu e nimic???

DanStan10.10.2007 21:38

E moca la Arsenal ? Nu. Ei, daca aia pot organiza deplasari la pretul asta atunci de ce Steaua nu poate ? Cumva pentru ca la Arsenal deciziile sunt luate de profesionisti in timp ce la Steaua deciziile sunt luate de oieri ?

Azzido10.10.2007 21:50
baieti scuze ............................................

ati pierdut un membru

nu vreti sa faceti nimic

ia puneti voi un anunt excursie 350 eur

cine se inscrie da si 200 av ans sa nu fie pb

dupa 2 sapt

numarati banii apoi si comandati un charter

NU BANII SUNT PROBLEMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NE E VOINTA

din nou scuze dar eu asta cred

FORZA Steaua

Am pierdut un membru ?

Pai de asta vrei tu sa te inscrii in AISS ?

Pt ca primesti reduceri si alte facilitati ?

Pai ne pare rau dar daca gandesti asa, din punctul meu de vedere nu esti bine venit.

Decat 1000 de oameni care gandesc asa mai bine 100 dar cu o mentalitate diferita.

Nu m-ar mira sa te inscrii doar pt o deplasare si apoi sa nu-ti mai platesti nici taxa aia amarata de 10 ron/luna.

Referitor la partea a II-a a postului tau, da-mi voie sa iti repet.

Nu sunt bani.

S-a organizat deplasare la Praga iar o mare parte din suma totala a fost suportata de AISS...

AISS nu are conturi de sute de milioane, pana la urma ne finantam doar din cotizatii si din publicitatea de pe site care nu aduce chiar atat de multi bani pe cat ai crede tu.

Numai bine !

w3bmaster10.10.2007 22:14

1000 eur e prea mult sa fim seriosi si o zice unu care face atat in 1 luna

«1235»