@Azzido - omul a fost destul de clar dupa parerea mea: "ati pierdut un membru - (deoarece) - nu vreti sa faceti nimic".
Uite, o sugestie (poate aici are mai mult succes decat precedentele sugestii de pe forum), desi o sa sune ca un repros.
Suntem in luna august 2007, in care calificarea in grupe este certa 100%. Eu, AISS, trimit o cerere de oferta la cele X companii low cost, sub urmatoarea forma :
- noi va oferim exclusivitate pentru toate deplasarile organizate de AISS pe 2007-2008, insemnand anul competitional 2007 (cel putin 2 + primavara europeana) + 2008 (preliminarii poate + alte 2 sau 3)
- va mai oferim un banner pe fcsteaua.ro, site cu 300.000 de vizitatori lunar (valorand in mod normal ceva pe la 1500-2000 EUR/luna x 20 de luni).
Voi, faceti-ne o oferta pentru deplasarile la Sevilla si Londra. Si poate nu primeai de la toate, dar macar 3 oferte destul de mult sub pretul "oficial" tot primeai. Adica sa zicem, un 150 de euro/persoana pentru Sevilla (desi again, cred ca se poate mai mult, la concurenta care exista si la foamea de cota de piata). In functie de cum se negocia cu ei, se putea conveni sa ii anunti cu 2-3 saptamani inainte care deplasari se vor face si cu ce numar de oameni.
Incepand din acel moment (sa zicem, 20 august), banner si articol mare pe fcsteaua.ro, organizam excursie, inscrierile pana la data de 30 septembrie (o luna si jumatate). Timp suficient pentru a strange 100 de persoane (cred ca au fost cel putin 20-30 care au tot scris prin topicurile cu deplasari, cineva care a zis ca merge cu inca 15 prieteni, gruparile, etc) si inca 20 sa zicem, de rezerva. Daca biletele pentru Praga s-au epuizat in 3 zile...
Si astazi, 11 octombrie, dupa ce toata lumea se tavalea pe jos de ras citind anuntul de pe siteul oficial, AISS se ducea la compania de low cost si ii confirma deplasarea, platind si banii; in cazul in care nu se gaseau 100 de oameni (din nou, ma indoiesc), atunci compania de low cost ramanea cu un banner moka timp de 2 luni. NU cred ca ii deranja.
AISS pe de alta parte, nu avea nimic de pierdut, nici financiar si nici de alta natura; nu trebuia sa investeasca nimic (decat bannerul
).
Nu ma intelege gresit, apreciez eforturile pe care le depune AISS. Cunosc multi membri, stiu ca este greu, ca sunteti la inceput, dar impresia mea este ca AISS si fcsteaua.ro au un potential IMENS de a realiza proiecte (de orice fel, si v-am mai dat cateva exemple in topicul dedicat de pe forum), potential care nu este exploatat din motive pe care personal nu le inteleg. Si probabil ca aceeasi senzatie a generat si reactia de mai sus .