FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Clubul organizeaza excursie la Sevilla !

«12345»
andyro10.10.2007 22:29

@Azzido - omul a fost destul de clar dupa parerea mea: "ati pierdut un membru - (deoarece) - nu vreti sa faceti nimic".

Uite, o sugestie (poate aici are mai mult succes decat precedentele sugestii de pe forum), desi o sa sune ca un repros.

Suntem in luna august 2007, in care calificarea in grupe este certa 100%. Eu, AISS, trimit o cerere de oferta la cele X companii low cost, sub urmatoarea forma :

- noi va oferim exclusivitate pentru toate deplasarile organizate de AISS pe 2007-2008, insemnand anul competitional 2007 (cel putin 2 + primavara europeana) + 2008 (preliminarii poate + alte 2 sau 3)

- va mai oferim un banner pe fcsteaua.ro, site cu 300.000 de vizitatori lunar (valorand in mod normal ceva pe la 1500-2000 EUR/luna x 20 de luni).

Voi, faceti-ne o oferta pentru deplasarile la Sevilla si Londra. Si poate nu primeai de la toate, dar macar 3 oferte destul de mult sub pretul "oficial" tot primeai. Adica sa zicem, un 150 de euro/persoana pentru Sevilla (desi again, cred ca se poate mai mult, la concurenta care exista si la foamea de cota de piata). In functie de cum se negocia cu ei, se putea conveni sa ii anunti cu 2-3 saptamani inainte care deplasari se vor face si cu ce numar de oameni.

Incepand din acel moment (sa zicem, 20 august), banner si articol mare pe fcsteaua.ro, organizam excursie, inscrierile pana la data de 30 septembrie (o luna si jumatate). Timp suficient pentru a strange 100 de persoane (cred ca au fost cel putin 20-30 care au tot scris prin topicurile cu deplasari, cineva care a zis ca merge cu inca 15 prieteni, gruparile, etc) si inca 20 sa zicem, de rezerva. Daca biletele pentru Praga s-au epuizat in 3 zile...

Si astazi, 11 octombrie, dupa ce toata lumea se tavalea pe jos de ras citind anuntul de pe siteul oficial, AISS se ducea la compania de low cost si ii confirma deplasarea, platind si banii; in cazul in care nu se gaseau 100 de oameni (din nou, ma indoiesc), atunci compania de low cost ramanea cu un banner moka timp de 2 luni. NU cred ca ii deranja.

AISS pe de alta parte, nu avea nimic de pierdut, nici financiar si nici de alta natura; nu trebuia sa investeasca nimic (decat bannerul :) ).

Nu ma intelege gresit, apreciez eforturile pe care le depune AISS. Cunosc multi membri, stiu ca este greu, ca sunteti la inceput, dar impresia mea este ca AISS si fcsteaua.ro au un potential IMENS de a realiza proiecte (de orice fel, si v-am mai dat cateva exemple in topicul dedicat de pe forum), potential care nu este exploatat din motive pe care personal nu le inteleg. Si probabil ca aceeasi senzatie a generat si reactia de mai sus .

SSK10.10.2007 23:35

@andyro, toate bune si frumoase. Sa pui la cale un proiect nu e putin lucru, iar tu observ ca ai aptitudini in aceasta directie. Cand te inscrii in Asociatie, o sa ne folosim de calitatea aceasta a ta.

Insa atunci o sa observi si tu ca proiectele reprezinta doar varful icebergului. Sa le pui pe hartie e ceva, dar e putin. Sa le pui in practica, sa strangi mica Armata de oameni (VOLUNTARI) care in august, plina vacanta, sa se moblizeze si sa faca efectiv ceea ce ai propus tu...abia atunci te lovesti de realitate. Agentiile de turism lucreaza cu oameni profesionisti - si platiti! - si tot comit erori.

Pana una alta, AISS, desi are 7 luni de cand s-a lansat, a organizat o deplasare externa, pe care a si sponsorizat-o masiv. Din acea deplasare, membrii AISS au avut unele lucruri de invatat, pe care le vor tine minte pe viitor. Iar deocamdata, AISS nu are nici forta si nici timpul sa organizeze inca o deplasare externa, de 3 ori mai lunga decat Praga.

andyro11.10.2007 00:50

@SSK, man, crede-ma ca stiu ce inseamna un proiect, si stiu ca cea mai mare problema a organizatiilor de voluntari e faptul ca sunt organizatii... de voluntari. Dar pentru acel proiect nu cred ca era nevoie de mai mult de 2-3 oameni.

Nu mai continui aici ca n-are rost si probabil as fi mai putin constructiv, mai discutam la o bere la urmatorul meci.

AndyQ11.10.2007 06:44
Pana una alta, AISS, desi are 7 luni de cand s-a lansat, a organizat o deplasare externa, pe care a si sponsorizat-o masiv. Din acea deplasare, membrii AISS au avut unele lucruri de invatat, pe care le vor tine minte pe viitor. Iar deocamdata, AISS nu are nici forta si nici timpul sa organizeze inca o deplasare externa, de 3 ori mai lunga decat Praga.

Nu vrea nimeni nimic de pomana. Nu cred ca se doresc sponsorizari si ponoase trase de pe AISS, cum crede Azzido.

Poate sorinf, andyro, eu si altii, am dori ca AISS-ul sa faca astfel de lucruri. Pentru ce s-a infiintat daca nu pentru suporteri? O organizatie a suporterilor asta face: organizeaza deplasari, coregrafii, intalniri ale suporterilor. Asta ar fi rolul asociatiei, sa tina suporterii aproape.

In momentul in care primim raspuns chestii de genu "Am pierdut un membru? daca asa gandesti nu esti binevenit"... se cam taie maioneza suporterului, sincer.

As spune ca afisarea excursiei clubului, pe langa neimplicarea AISS-ului in problema asta e un mare BUCTIS!!!

Pai cum altfel atrag suporterii spre AISS daca nu asa? Le dau bomboane ros-albastre sau le arat profesionalism in organizarea unei amarate de excursii? Grea decizie...

Miaus11.10.2007 06:56

Si ca sa nu se simta prietenii mei singuri pe site sa postez si eu:)

Am vrut sa ma inscriu si eu in AISS.Eram foarte incantat de idee, din pacate in acea perioada am avut o problema si nu am mai avut timpul necesar sa ma inscriu.Si se pare ca bine am facut, desi nu imi place sa spun asta.

Ce vroiam eu ca suporter al Stelei si membru AISS? Simplu: o asociatie pentru suporteri care sa aiba planuri pe termen scurt,mediu si lung si sa arate ca stie ce vrea.Nu de alta dar de AMATORISM m-am saturat din cauza fratilor Stan & Bran (Ilie,Argaseala).

Si ce raspunsuri vad pe site? Pai in primul rand v-a dat andyro niste sugestii acum cateva luni bune.Le-ati luat foarte tare in seama.Dupa care Ovidiu o baga pe aia - auzi bah tu nu esti in organizatie asa ca nu ne intereseaza parerea ta.Vino tu aici si mai discutam.Cam asa se poarta si INALTPREAPROSTIASA de la conducerea Stelei.

Fcsteaua si AISS au un potential mare dar fara planuri de dezvoltare o sa se aleaga praful.Imi vine greu sa cred ca voi baietii de acolo nu stiti ce e ala un proiect ( ba dimpotriva sunt SIGUR ca stiti), si ca pentru a dezvolta acel proiect iti trebuie o strategie bine definita.

Un sfat ar fii sa incercati sa utilizati toate resursele pe care le aveti, inclusiv parerile noastre de aici de pe site chiar daca unii nu sunt membrii AISS.

Apropo Ovidiu poti sa ne prezinti obiectivele pe termen scurt,mediu si lung ale AISS.Considera ca faci o prezentare pentru niste oameni care vor sa se inscrie dar nu sunt pe deplin convinsi ca asociatia este ceea ce vor.

carminastan11.10.2007 07:57

De acord, toti vrem o asociatie care sa aiba planuri pe termen, mediu, lung sau scurt.

Dar nu sunt de acord cu atitudinea stau deoparte si analizez si cand vad ca imi convine ma bag. De ce nu intri acum, si ajuti la r eventual? Te temi de cevstabilirea acestor planuri, la indeplinirea loa anume?

Ai prefera sa-ti aratam un dosar cu planuri cu diverse termene si sa nu se indeplineasca nimic, versus, incepem usor, cu sprinjinul pe care-l avem, cu proiecte mai mici, ca sa capatam experienta?

Eu cred ca inceputul este promitator, cred, de asemenea, ca se poate mai mult. Si mai cred ca este mult mai usor sa vorbesti dinafara.

Nu te forteaza nimeni sa te inscrii, eu una apreciez criticiile si sugestiile si daca imi sta in putere o sa tin cont de ele. Dar as prefera sa faci asta ca membru ;) .

Sunt multe de spus pe aceast subiect, dar finalitatea este oarecum aceeasi mereu: inscrierea sau nu in AISS.

Andreiasu11.10.2007 08:18

Faceti ce faceti si iar cadeti in penibil. Asa a fost dintotdeauna excursia cu avionul prin club, 1000 de euro, asa o sa fie si la Arsenal si oriunde.

iov11.10.2007 08:29

Pai abordarea e total gresita, problema apare cand se acorda importanta aberatiei cu 350 de euro la Sevilla si ca s-a pierdut un membru, daca tot ne lamentam putem sa o dam ca: intrebati-va ce puteti face voi pentru AISS si nu ce poate face AISS-ul pentru voi, am fost la Praga, organizatoric a fost la pamant (moartea clinica a camaradului Vladimir :), drumul catre stadion necunoscut si in grupuri separate :)), la intoarecere era cat pe ce sa ramanem noaptea in oras pe jos plus o groaza de tampenii), in ciuda acestor lucruri consider ca deplasarea a fost sincer reusita si apreciez eforturile depuse de asociatie, este bine sa se stie ca AISS are f putini membrii si fonduri nu au cum sa se stranga substantial, de aceea pentru "singurii prieteni de pe site, sau prietenii singuri de pe site" care sunt furati si prostiti la fiecare colt in Romania este bine sa se afiseze o "platforma electorala" a AISS-ului. Deci, Ovidiu invata de la nea Gigi, eu apreciez pasiunea si implicarea voastra, fiind sigur ca multi dintre noi avem o gandire de banca din cismigiu la sah, sper sa adunati cat mai multi bani pe care sa-i beti, sa nu inselati asteptarile unora carora le este lene sa-si dea musca de la nas.

critic11.10.2007 08:33

Poate as sta sa explic de ce... Dar cand citesc atatea aberatii... Frate ala de iei charterul cu 10-12.000 daca tu gasesti asa ceva iau si eu 10, pe banii mei si va duc pe toti...

Pana la urma e ca si cum ai vedea in mag nike un tricou la un milion si stii ca il poti lua si din europa cu o suta de mii. Sau de ce la un hostel costa 30 euro camera si la unu de 5 stele 1000, pana mea doar dormi in ea....

Pana la urma care vrea merge care nu.... nu

Excursia este pentru cei cu bani... simplu

DanStan11.10.2007 08:34
Asa a fost dintotdeauna excursia cu avionul prin club, 1000 de euro, asa o sa fie si la Arsenal si oriunde.

Banuiam. E probabil prea dificil pentru cineva sa tina minte cifre de-astea complicate gen 787 sau 639. E mai simplu 1000, ca are 3 cerculete si se si pronunta usor.

Miaus11.10.2007 08:36
De acord, toti vrem o asociatie care sa aiba planuri pe termen, mediu, lung sau scurt.

Dar nu sunt de acord cu atitudinea stau deoparte si analizez si cand vad ca imi convine ma bag. De ce nu intri acum, si ajuti la r eventual? Te temi de cevstabilirea acestor planuri, la indeplinirea loa anume?

Ai prefera sa-ti aratam un dosar cu planuri cu diverse termene si sa nu se indeplineasca nimic, versus, incepem usor, cu sprinjinul pe care-l avem, cu proiecte mai mici, ca sa capatam experienta?

Eu cred ca inceputul este promitator, cred, de asemenea, ca se poate mai mult. Si mai cred ca este mult mai usor sa vorbesti dinafara.

Nu te forteaza nimeni sa te inscrii, eu una apreciez criticiile si sugestiile si daca imi sta in putere o sa tin cont de ele. Dar as prefera sa faci asta ca membru ;) .

Sunt multe de spus pe aceast subiect, dar finalitatea este oarecum aceeasi mereu: inscrierea sau nu in AISS.

Roxana, cand imi ceri sa ma inscriu si sa platesc niste bani eu vreau sa stiu pe CE ANUME se vor duce banii aceia, si nu in sensul ca vreau sa vad chitante si facturi.

Intru pe www.AISS.ro si vad intalnirea de 60 de ani si deplasarea la Praga.Cam putin din punctul meu de vedere pentru o asociatie care se vrea a tuturor suporterilor stelisti.

Nu e nicaieri un link (sau nu vad eu cel putin) pentru proiectele AISS.Am lucrat intr-o asociatie studenteasca si primul lucru care eram intrebat era? Voi cu ce va ocupati si ce vreti.

Si nu puteam sa le zic oamenilor, bai stai asa ca vezi tu noi ne gandim acum aproape la un seminar ceva si dup-aia Dumnezeu cu mila.

Domne vrem sa facem un jobshop, suntem interesati in , am dori sa facem x.

Eu nu vreau termene, eu vreau proiecte.E o mare diferenta.Eu vreau sa vad ca cineva se gandeste sa faca lucrurile alea si in functie de timp si bani se poate seta un termen estimativ.In asociatie nu cred ca sunt pustani de 16 ani care sa aiba nevoie de "experienta" in realizarea unui proiect.

Inceputul e promitator si viitorul e in ceata.Aratati-mi mie sau unui altui "posibil" membru un proiect valid care ar avea o desfasurare si finalitate si ma bag IMEDIAT.

AISS nu stie sa se "vanda", invatati sa o faceti.

AndyQ11.10.2007 08:55
intrebati-va ce puteti face voi pentru AISS si nu ce poate face AISS-ul pentru voi

Iov, romantismul e de mult apus. Uncle Sam e in USA nu in Romania. "Toti pentru unu` si unu` pentru toti" e o replica a unui roman renumit, nu e model de dezvoltare sociala, s.a.m.d. Teoretic toate-s bune si frumoase. Practica ne omoara pe noi.

La fel ca altii si tu ai inteles gresit. Nimeni nu vrea excursii gratuite AISS sau facilitati de genu` asta. Lumea vrea organizare, initiativa si implicare. De ce schimbati voi intelesul cuvintelor? Pentru ca e mai convenabil, nu?

N-ar fi primul proiect la scara larga, din Romania, care incepe cu tam-tam si se termina intr-un fâsâit, nu?

Avand in vedere ca vorbim despre suporterii unei echipe, e mai greu sa dezamageasca lamentabil, dar trebuie luata in calcula si varianta asta. Find vorba de voluntariat e foarte usor ca lumea sa-si bage picioru` la un moment dat, ca nu lucreaza cu contract.

cucu_bine11.10.2007 08:56

nu inteleg de ce va mirati atat!?!?....la fiecare deplasare externa a Stelei pretul a fost de 1000 de euro. pe langa asta in avion cu echipa se vor urca numai hrebenciuci, Dani diaconesti si veri, nepoti sau prieteni (vecini) ai lui Jiji. nu cred ca a existat vreodata vreun suporter din peluze care a mers cu avionul cu echipa in deplasare(de obicei se organizeaza depl. cu autocarul). oricum....dac[ era 400-500 euro excursia nu mai aveau locuri in avio pentru toti piperenii....nu este o deplasare organizata strict pentru suporteri.

Forza Steaua

carminastan11.10.2007 09:00

@Miaus

Hai sa luam logic, in prezent sunt aproximatix 100 membri cotizanti. care platesc lunar 10 roni => 1000 roni pe luna.

Cele 2 proiecte reletiv mar pentru o organizatia abia infiintata (aniversarea si deplasarea) au implicat costuri mult mai mari (si nu numai ca bani ci si ca timp). Daca tie ti se pare putin (mie una nu mi se pare) este tocmai pentru ca nu avem suportul financiar adecvat unor proiecte de amploare. Si nici resursele umane. Este ca un cerc vicios.

Avand in vedere varsta asociatie, eu una consider ca principalul proiect in momentul de fata, pe termen lung, este atragerea de noi membri in asociatie. Cresterea ei. Poate ca "publicitatea' nu este pe masura, intr-adevar. Poate ar trebui sa fimmai agresivi, dar ceea ce au realizat 100 oameni este destul de mult. Mai ales in conditiile in care 100 este foarte mult spus, pentru ca cei care s-au ocupat cu adevarat, sunt cativa oameni pentru care am ce mai mare respect.

Mai mult decat atat, uiti ca AISS are acel concurs care ofera 3 bilete la meciuri (in campionat si in CL), ca AISS contribuie la coregrafii.

Toate astea tie si altora ti se par putin, altora li se pare destul de mult.

Eu as propune sa ne ajuti, chiar si din afara, cu propuneri de proiecte (data fiind si experienta ta) si noi vom incerca sa le analizam. Ti se pare ok?

SSK11.10.2007 09:04

@andyro - desigur, discutam. Sper ca macar tu sa fi inteles ca eu chiar vorbeam serios legat de folosirea priceperii tale la proiecte dupa ce te inscrii in Asociatie.

@Miaus & co

Sincer, nu-mi doresc sa intru foarte adanc in aceasta polemica. Ridici anumite probleme de bun-simt, dar premisele de la care pleci sunt (cred eu) gresite, iar tonul este unul jignitor. Aceeasi filosofie de tip: spuneti-mi ce stiti sa faceti si va spun daca e bine.

AISS, pe langa (i)deplasarea de la Praga si (ii)sarbatoarea de 60 de ani, a mai sponsorizat doua coregrafii (putin (iii)cu Dinamo, mult (iv)la Praga), a mai organizat si (v)deplasarea de la Ciuc de acum 2 saptamani, (vi)ofera bilete gratis la fiecare meci al Stelei de la inceputul sezonului, inclusiv in Liga.

Din nefericire, AISS nu are decat 75 de membri, pentru ca multi asteapta planuri si proiecte de 10 lei pe luna. Din cei 750 de lei cotizatie lunara, AISS n-ar putea nici macar sa scoata acele bilete la concurs.

Tu iti doresti profesionisti, dar tu - care, presupun, te consideri un profesionist - stai pe bara si astepti proiecte, in timp ce amatorii de la AISS incearca cum stiu sa faca cele (i)-(vi) enumerate mai sus.

Si asta pentru ca noi nu ne-am strans sa va punem la dispozitie oferte si proiecte, ci pentru a va da posibilitatea sa veniti alaturi de noi si cream impreuna oferte si proiecte. E o diferenta.

Si in continuare, nu inteleg care e problema cu faptul ca am postat pe site oferta de excursie a clubului.

AndyQ11.10.2007 09:12
@andyro - desigur, discutam. Sper ca macar tu sa fi inteles ca eu chiar vorbeam serios legat de folosirea priceperii tale la proiecte dupa ce te inscrii in Asociatie.

@Miaus & co

AISS, pe langa (i)deplasarea de la Praga si (ii)sarbatoarea de 60 de ani, a mai sponsorizat doua coregrafii (putin (iii)cu Dinamo, mult (iv)la Praga), a mai organizat si (v)deplasarea de la Ciuc de acum 2 saptamani, (vi)ofera bilete gratis la fiecare meci al Stelei de la inceputul sezonului, inclusiv in Liga.

Eu sunt "& co", banuiesc.

Ovidiu, din capul locului vreau sa-ti spun ca te respect de cand suntpe site-ul asta. Motivul nu conteaza.

Sa revenim la oile noastre:

De ce interpretati dupa bunul plac vorbele? Miaus nu a cerut bilet gratis pentru Sevilla, nu a cerut steag pe 2 bete platit de AISS. Andyro la fel. Noi suntem necajiti din alt motiv:

Mai bine promovam o excursie JAPCA facuta oficial de club, decat sa ne facem singuri propria excursie, ca de aia avem AISS.

carminastan11.10.2007 09:15
La fel ca altii si tu ai inteles gresit. Nimeni nu vrea excursii gratuite AISS sau facilitati de genu` asta. Lumea vrea organizare, initiativa si implicare. De ce schimbati voi intelesul cuvintelor? Pentru ca e mai convenabil, nu?

Nu a schimbat nimeni intelesul cuvintelor. Dar nici toata lumea nu e ca tine, ca Miaus, ci sunt destul de multi care chiar asta asteapta. Din pacate. Uita ca si pana in orice firma in primii ani nu e profit.

N-ar fi primul proiect la scara larga, din Romania, care incepe cu tam-tam si se termina intr-un fâsâit, nu?

Avand in vedere ca vorbim despre suporterii unei echipe, e mai greu sa dezamageasca lamentabil, dar trebuie luata in calcula si varianta asta. Find vorba de voluntariat e foarte usor ca lumea sa-si bage picioru` la un moment dat, ca nu lucreaza cu contract.

Hai sa acordam un pic mai multa incredere unor oameni, si sa tragem concluzie dupa 1 an, dupa 2 sau speram mai multi ani de activitate. Sa fim mai optimisti ;)

SSK11.10.2007 09:15

Pai Andy, problema e ca nu avem AISS, tocmai - ca voi nu sunteti in AISS, dar aveti multe reprosuri si sugestii pentru AISS. Poate daca ati intra cu totii in AISS, sugestiile alea ar deveni realitate. Dar asa...e usor sa critici de pe bara. Fara rautate.

carminastan11.10.2007 09:21
Mai bine promovam o excursie JAPCA facuta oficial de club, decat sa ne facem singuri propria excursie, ca de aia avem AISS.

Aici cred ca este o diferenta de perceptie. Nu este o promovare. Ia-o ca pe o stire si comenteaz-o ca atare.

Pe de alta parte s-ar putea (nu stiu cine ar fi atat de tampit) sa existe oameni care prefera ceva gata organizat decat sa alerge ei dupa bile sa caute cazare samd. Zic ca este o posibilitate si ar putea fi interesati. Este alegerea lor.

AndyQ11.10.2007 09:22
Pai Andy, problema e ca nu avem AISS, tocmai - ca voi nu sunteti in AISS, dar aveti multe reprosuri si sugestii pentru AISS. Poate daca ati intra cu totii in AISS, sugestiile alea ar deveni realitate. Dar asa...e usor sa critici de pe bara. Fara rautate.

Nu critic de pe bara. Poate mergeam si eu in excursia organizata de AISS. Poate sigur mergeam, stii?

AISS-ul e pentru toti suporterii Stelei, nu? Ca sunt sau nu in AISS. Asa gandesc...

Daca-ti spun ca plicul meu cu inscrierea in AISS e inca pe biroul din camera mea de la infiintarea AISS-ului ce concluzie tragi? Ca stau pe bara si comentez? Pur si simplu am avut o retinere la inscriere. Poate multi o au, de aia numarul de membri nu a explodat. Care sa fie motivul? Sincer nu-l cunosc. Mi-ar fi placut sa aud ceva de genu: AISS are 5000 de membrii cotizanti sau 10.000. De ce nu ii are? Imi poti raspunde?

Miaus11.10.2007 09:24

@SSK - deci discuti cu andyro sau cu mine sau cu oricare orice dar mai intai sa am carnetu' de partid.No comment.

Se pare ca lumea inca nu a inteles ce vreau.Cred ca sunt destul de capabil sa fac si eu calcule si oricum am calculator pe com sa calculez 75X10.Dar daca nu creezi un proiect pe termen lung cum vei stii vreodata cati bani o sa iti trebuiasca pentru el?

Mai intai creezi proiectul dupa care incepi sa strangi bani pentru el, din diferite fonduri si sponsorizari.Ca nu va cere nimeni sa fiti martiri si sa platiti totul din cotizatii.

@carminastan.

Nu numai ca nu sunteti agresivi, dar daca apar niste "unii" cu critici sau propuneri le-o bagati pe-asta cu "nu sunt bani" si "tu esti pe-afara".Asta cu biletele e un lucru foarte ok desi eu as prefera sa se faca momentan altceva cu banii aia, dar asta e alta discutie.Eu nu pun in discutie ceea ce face AISS ci ceea ce AR TREBUI sa faca si din punctul meu de vedere NU FACE.

Dar mah rog, eu sunt "profesionist" de afara si o sa raman aici pana cand o sa ajungeti voi la 3 mil de cotizanti cand ma bag si eu sa calatoresc "pe gratis" si sa ma infrupt din "beneficiile" de membru ale AISS.

SSK11.10.2007 09:24

Pentru ca plicul tau e pe masa. Si al celorlalti pana la 5000.

AndyQ11.10.2007 09:27
Aici cred ca este o diferenta de perceptie. Nu este o promovare. Ia-o ca pe o stire si comenteaz-o ca atare.

Pe de alta parte s-ar putea (nu stiu cine ar fi atat de tampit) sa existe oameni care prefera ceva gata organizat decat sa alerge ei dupa bile sa caute cazare samd. Zic ca este o posibilitate si ar putea fi interesati. Este alegerea lor.

A prezenta o stire de genu` asta e acelasi lucru cu a promova ceva, parerea mea.

Hai sa lasam AISS-ul deoparte pentru un moment, ok? Sa spunem ca se gaseau 3 stelisti, cunoscut fiind spiritul anteprenorial al romanului, si organizau ei excursia cam in acelasi fel cu asta a clubului, doar ca era 700 de Euro nu 1000. Andyro a si prezentat modul in care era posibila o astfel de miscare.

AndyQ11.10.2007 09:28
Pentru ca plicul tau e pe masa. Si al celorlalti pana la 5000.

Care-i motivul care 5000 de oameni au plicul pe masa? :)

Asta e mai greu de inteles.

carminastan11.10.2007 09:31
Mai intai creezi proiectul dupa care incepi sa strangi bani pentru el, din diferite fonduri si sponsorizari.Ca nu va cere nimeni sa fiti martiri si sa platiti totul din cotizatii.

Crezi ca nu se incearca strangerea de fonduri?

Nu numai ca nu sunteti agresivi, dar daca apar niste "unii" cu critici sau propuneri le-o bagati pe-asta cu "nu sunt bani" si "tu esti pe-afara".Asta cu biletele e un lucru foarte ok desi eu as prefera sa se faca momentan altceva cu banii aia, dar asta e alta discutie.Eu nu pun in discutie ceea ce face AISS ci ceea ce AR TREBUI sa faca si din punctul meu de vedere NU FACE.

Daca citesti ce am zis mai sus, te-am rugat sa ne ajuti chiar si din afara.

Eu consider ca orice ajutor e binevenit. Dar mai cred si ca nu ar fi un lucru tocmai pozitiv o atitudine de genul: da mah, va ajut, dar io nu ma inscriu. Pai de ce? Cam ce imagine crezi ca ar avea cineva din afara? De ce nu vrea sa se inscrie daca tot ii ajuta? Probabil ca ceva e in neregula.

Eu cu siguranta mi-as pune macar un semn de intrebare.

Dar mah rog, eu sunt "profesionist" de afara si o sa raman aici pana cand o sa ajungeti voi la 3 mil de cotizanti cand ma bag si eu sa calatoresc "pe gratis" si sa ma infrupt din "beneficiile" de membru ale AISS.

Asta nu isi avea rostul.

In continuare astept sa ne ajuti. In orice fel poti

«12345»