FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Clubul organizeaza excursie la Sevilla !

«1345»
SSK11.10.2007 22:36

@joseph, felicitari pentru post. Ai spus multe chestii pe care mi-as fi dorit sa le spun personal, dar implicarea in aceasta poveste nu mi-a dat probabil cea mai curata perspectiva.

De dragul adevarului, sa nu se inteleaga totusi ca membrii fondatori au pus bani de la ei pentru deplasarea de la Praga. Sponsorizarea de aproape 6.500 de lei (e o suma...) s-a facut exclusiv din banii Asociatiei.

@sorinf

Din pacate, este prea tarziu sa facem ceva pentru Londra si nici nu aveam in plan sa organizam aceasta deplasare. Prioritatea in acest moment este meciul cu Dinamo. Insa daca Steaua ajunge in primavara, vom incerca sa mai organizam o deplasare atunci.

@andyro

Te astept in Asociatie! :)

@Miaus si AndyQ

Ati coborat nivelul discutiei si ati insultat un moderator. Stiti ca este impotriva regulamentului. Pana la discutii despre SS si nazisti, invatati sa respectati regulile.

AndyQ12.10.2007 06:18
@Miaus si AndyQ

Ati coborat nivelul discutiei si ati insultat un moderator. Stiti ca este impotriva regulamentului. Pana la discutii despre SS si nazisti, invatati sa respectati regulile.

Moderatorul a inceput polemica, nu noi. Noi vorbeam cu tine, pe un ton normal, destul de armonios, as spune. Daca stii ca a fost altfel te rog sa-mi spui. Moderatorul a fost ala care a taiat si a spanzurat fara sa stie despre ce vorbim noi. Discutia a degenerat din momentul in care am fost considerati outsideri, ca stam pe bara si comentam, adevarata dovada de stelism.

sorinf12.10.2007 07:08
@joseph, felicitari pentru post. Ai spus multe chestii pe care mi-as fi dorit sa le spun personal, dar implicarea in aceasta poveste nu mi-a dat probabil cea mai curata perspectiva.

De dragul adevarului, sa nu se inteleaga totusi ca membrii fondatori au pus bani de la ei pentru deplasarea de la Praga. Sponsorizarea de aproape 6.500 de lei (e o suma...) s-a facut exclusiv din banii Asociatiei.

@sorinf

Din pacate, este prea tarziu sa facem ceva pentru Londra si nici nu aveam in plan sa organizam aceasta deplasare. Prioritatea in acest moment este meciul cu Dinamo. Insa daca Steaua ajunge in primavara, vom incerca sa mai organizam o deplasare atunci.

@andyro

Te astept in Asociatie! :)

@Miaus si AndyQ

nu pot intelege cum e tarziu

eu maine merg la Constanta la meci si am niste prieteni acolo cu relatii la niste agentii de turism

ma gandisem sa cer nistte oferte prntru 100 , 150, 200 persoane nu crezi ca ar merita incercat

nu cred ca iese peste 500-600

si e londra nu spania ................

plecare miercuri dimineata

ma gandesc

london ziun

meci

distractie si somn dupa

plecare a doua zi\

nu cred ca sare de 500

sau o putem face de 2 nopti

insa si il soldatino a pus o problema importanta

avem joburi si conteza orice zi

nu e nevpoie de baniu fiecare isi plateste

PS nu cred ca e cazul sa spun ca nu insist fiindca as avea vreun interes

insa ar fi superb sa i dam peste bot lu boul..............

FORZA Steaua

camiloiusagy12.10.2007 07:24

sincer cred ca acum ciobanul este in al 9 cer de placere cand vede cum ne certam.(asta daca ii deschide cineva calculatorul si ii arata ,nu de alta dar nu cred ca stie ce este ala net)...pentru ce atata adversitate intre cei care sunt de aceeasi parte ,pentru niste pareri diferite?eu inca nu m-am inscris in AISS am hartia de adeziune pe masa dar nu am avut timp sa o trimit ...dar astazi o sa plec de la munca si o trimit......am gasit excursia care o face clubul cu 590 de euro atata costa la agentia care o organizeaza,restul pana la 1000 este castigul ciobanului, daca as stii ca acesti bani merg spre centrele de copii si juniori sau spre echipa noastra as plati dar nu vreau ca bani mei sa ajunga nu stiu la ce POPA.....si s-a se mai laude si ciobanul pe bani nostri ce a facut el...eu mi-am gasit bilete de avion cu 200 de euro pana la sevilla si inapoi.va scriu si voua pentru cei care sunt interesati.....plec pe 22 octombrie la 10.40 de la baneasa la Barcelona cu compania MYAIR,de la Barcelona la sevilla se pleaca pe 23 octombrie la ore 6.45 dimineata cu compania Vueling.......returul este pe data de 24 oct de la sevilla la Barcelona se pleaca la 8.40 dim si de la Barcelona la baneasa tot pe 24 se pleaca la ora 13.15 www.myair.com ......intrati pe site in italiana si comandati biletele on line sunt 120 de euro dus intors cu tot cu taxe,daca le comandati la agentie in Bucuresti sunt 160 de euro.... de la baneasa la Barcelona www.vueling.com ..........sunt 70 de euro cu tot cu taxe........de la Barcelona la sevilla................

SSK12.10.2007 07:56
Moderatorul a inceput polemica, nu noi. Noi vorbeam cu tine, pe un ton normal, destul de armonios, as spune. Daca stii ca a fost altfel te rog sa-mi spui. Moderatorul a fost ala care a taiat si a spanzurat fara sa stie despre ce vorbim noi. Discutia a degenerat din momentul in care am fost considerati outsideri, ca stam pe bara si comentam, adevarata dovada de stelism.

Polemicile nu sunt interzise, insultele - da. Sa faci pe cineva outsider sau sa-l acuzi ca sta pe bara nu e o jignire, sa-l faci "las" si "marlan" - da. Iar cel putin Miaus este recidivist in genul acesta de discutii. Si cu toate acestea, Shutzstaffel sau nu, vad ca niciunul dintre voi n-a primit mai mult de un avertisment.

@sorinf

AISS nu face proiecte ca sa-i dea lui Becali peste nas. Iar o excursie care sa coste 5-600 de euro, in timpul unor zile de lucru, nu cred ca ar mai strange multi oameni in acest moment.

AndyQ12.10.2007 08:00
Polemicile nu sunt interzise, insultele - da. Sa faci pe cineva outsider sau sa-l acuzi ca sta pe bara nu e o jignire, sa-l faci "las" si "marlan" - da. Iar cel putin Miaus este recidivist in genul acesta de discutii. Si cu toate acestea, Shutzstaffel sau nu, vad ca niciunul dintre voi n-a primit mai mult de un avertisment.

Miaus si-a luat ban, abuziv, ca asa a vrut soldatelu`... Mai uita-te odata. Nu te-ai intreabat de ce nu mai poate scrie?

Recidivist zici, Ovidiu? Mai citeste odata regulamentul, sectiunea sanctiuni.. vezi ca dupa 30 de zile, orice user este tratat ca un user nou... Unde-i recidivismul? Eu am avut 10% avertizare peste 40-50 de zile... nu a expirat. Aplicati regulamentu` impartial, nu doar cand va convine.

Ai mei 10% avertisment au fost premeditati, stiind ca o sa-i iau, pur si simplu era nevoie pentru ca eu spuneam una si el citea altceva...

Nicio problema, se pare ca in momentul in care l-am insultat am pierdut avantajul in fata lui. De acum o sa pun doar stelute pentru a nu mai jigni pe nimeni. Sa aleaga el ce e sub ele.

Discutia n-are rost, Ovidiu, avand in vedere ca esti mai moderator decat user, mai pro moderatori si contra useri, asa ca a mea cutie de viteze se tureaza degeaba.

Eu o las balta dar nu uit...

dee12.10.2007 09:03
Miaus si-a luat ban, abuziv, ca asa a vrut soldatelu`... Mai uita-te odata. Nu te-ai intreabat de ce nu mai poate scrie?

AndyQ, de obicei incerci sa fii obiectiv in reflectiile tale, cu toate ca sunt mult prea incisive si caustice , dar in privinta lui Miaus nu ai dreptate. Si-a meritat ban-ul, daca intr-adevar a luat, ca eu, una, nu-l vad banat!. Cred ca trebuie mentinut un nivel civilizat de discutie,in ciuda controverselor. Nici mie nu mi-au convenit anumite lucruri, nici mie nu mi-a placut atitudinea unora si recunosc ca i-am jignit, mai mult sau mai putin voalat, dar niciodata nu i-am catalogat drept lasi sau daca intr-adevar nu m-am putut abtine mi-am rezolvat problemele cu ei in privat. Ce sens are sa ataci pe main? Recunoaste ca va place postura asta de "nedreptatiti", va place sa criticati calitatea unor moderatori , sa-i provocati. Pana la urma sunt si ei oameni si rabufnesc. Sunt necesare si masuri radicale. Eu de eram moderator as fi facut de mult prapad cu voi :)

Asa cum ai spus, sunteti privilegiatii site-ului, deci, stai linistit , sigur ban-ul lui Miaus va fi anulat.( din pacate)

AndyQ12.10.2007 09:37

@ dee

-No Comment-

sorinf12.10.2007 09:42

@sorinf

AISS nu face proiecte ca sa-i dea lui Becali peste nas. Iar o excursie care sa coste 5-600 de euro, in timpul unor zile de lucru, nu cred ca ar mai strange multi oameni in acest moment.

ok !

nu m as aventura sa numesc proiect o cerere de oferta si un anunt pus pe site

daca se strang 80 cel putin platesc avans si gata

nu inteletg dar nu vreau sa par super insistent

eu merg la londra si stiu cel putin 5-6 care merg de ce nu crezi ca se pot starnge 100

ceri oferta o pui pe site

vezi ce se strange dar cu avans sa nu fie probleme

daca nu se strang 80 dai avans inapoi si gata..................

e vorba doar de faptul ca prin FCSTEAUA.RO am fi mai informati

eu cred ca nu trebuie mari eforturi

FORZA Steaua

Bogdan_AR12.10.2007 10:24

1000 de Euro /bilet/avion si cel mai tare 1,5 zile , de ce nu 1, 7823 zile hahahahha, ce penibil.

Rusine clubului ...realmente PENIBILI...mai vor sa faca si profit de pe urma suporterilor...si inca CAT !!!!!!

Adi Ilie , Argaseala, Jiji, si altii de pe acolo ....AMATORI ... sa nu mai aud de ei ... visatori si razboinicii sefului suprem !!!!!

PS. Rusine si celor care se cearta si pierd timpul pe forum cu posturile de mai sus.

In loc sa vb de Steaua si de aceasta "minunata" organizare la Sevilla hai sa vb de ce ma doare pe mine zilele astae sau ce ai mancat tu ieri

Mereu Superiori !!!

Dragoshel12.10.2007 11:07

Ok, trecem si la lucruri mai serioase.

Topicul este inchis. Dupa parerea mea de mult ati intrecut masura, dar asta e, poate altcineva va accepta asa. Iar daca veti muta aceasta "discutie" in alt topic vom aplica regulamentul ;)

Daca vreun alt alt admin/moderator are timp sa va asculta off topicurile voastre si sa va cenzureze posturile sa il redeschida.

BAFTA!

«1345»