FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dacia Mioveni - Steaua 1 - 2

«12348»
FitzZe07.10.2007 18:28

mda 1-1 fularsteau2 poate poate..ne revenim si noi

st_194707.10.2007 18:29

rapid a facut 0-0 la pauza la mioveni si nu a avut nici o ocazie de gol dar jocul Stelei e criticat mereu,Steaua e Steaua nu?

hypno07.10.2007 18:29
Gooooooooooooooooooool

Super gol..............hai baieti ca se poate

ce super gol ??? cate stopuri si cati zeci de pasi a facut Iacob pana si-a dat seama ca tre sa suteze ??? Orice atacant trebuie sa dea gol din asa faza, daca era alta echipa (un portar mai cum trebe) il lua pe Iacob pe sus cu fulgi cu tot.

Vai de mama noastra ce bulan incredibil am putut avea.

shack3r07.10.2007 18:32

Hai ma ce dracu`,doar jucam in Liga Campionilor,mai ne obosim si cu amatorii astia de la mioveni ? Vorba iluminatului capitan,cand joci in Liga parca nu mai ai chef sa joci in campionat . Mentalitate romaneasca...

Leon_ktp07.10.2007 18:32

in sfarsit un gol din actiune...aceasta este prima mea postare dupa mult,poate prea mult timp...nu conteaza...e primul gol din actiune.....ufff!!!!

hypno07.10.2007 18:33
rapid a facut 0-0 la pauza la mioveni si nu a avut nici o ocazie de gol dar jocul Stelei e criticat mereu,Steaua e Steaua nu?

cum sa nu fie criticat ? suntem la 6 puncte in spatele liderului cu un meci mai putin. suntem de rasu curcilor in CL. dam goluri numa din bulan sau faze fixe. nu legam 3 pase. ti se pare normal ?

nu ma intereseaza ce a facut rapidul la mioveni, ma intereseaza ce face Steaua la mioveni.

pana la una alta atat rapidul cat si Dinamo dau goluri si castiga meciuri intr-o maniera clara (cand castiga). noi facem egal sau tremuram pana in ultimu minut cu mioveniul.

sa plece ciobanul, sa vinda naibii echipa la unul care chiar vrea sa faca treaba. NU reclama la TV si alte tziganeli.

Forza Steaua !!!

dani@steaua4ever07.10.2007 18:33

Am dat 11mil de E pe transferuri ca sa luam 15 jucatori de duzina cum zicea f bine cineva mai inainte in loc sa dam banii astia pe vreo 3 tehnici si de atac logic care sa fi schimbat complet fata noastra in Liga 1 ..in Liga Campionilor si probabil soarta campionatului.

Oare cand o sa inteleaga oieru ala handicapat ca trebuie sa cumpere jucatori DE VALOARE si sa Il mai lase dracului pe Dumnezeu ca nu ii bate el pe arsenal care cumpara jucatori de milioane ..

Renunta la limbajul gen MiRC. Interesanta exprimare.

Joga Bonito07.10.2007 18:34

Ma mir ca nu o ratat Iacob golul...

sorineatza07.10.2007 18:35
ce super gol ??? cate stopuri si cati zeci de pasi a facut Iacob pana si-a dat seama ca tre sa suteze ??? Orice atacant trebuie sa dea gol din asa faza, daca era alta echipa (un portar mai cum trebe) il lua pe Iacob pe sus cu fulgi cu tot.

Vai de mama noastra ce bulan incredibil am putut avea.

Gooooooooooooooooooool !!!!! Supergooooooooooooool !!!!

Victoras Iacob.... mai daduse un gol dar din ofsaid, inaintea golului miuvenilor...

optarul07.10.2007 18:37

Sevilla, uita-te! ziua ta s-apropie.!

mfun07.10.2007 18:38

tb sange proaspat baietzi

si 2 mijlocasi ofensivi

danimarcu07.10.2007 18:39
Gooooooooooooooooooool !!!!! Supergooooooooooooool !!!!

Victoras Iacob.... mai daduse un gol dar din ofsaid, inaintea golului miuvenilor...

Asa frate!Traiasca becaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!Am egalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat!

Ce bucuros sunt!Votati-l pe cioban,ca e bun,face case oamenilor,va da cate o moneda la poarta stadionului, ce om extraordinar...

Uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

predatorpulse707.10.2007 18:41

Indiferent de rezultatul acestui meci,cred ca se pot trage unele concluzii despre acest hibrid Steaua-Becali,pentru ca aceasta nu este Steaua Bucuresti,este Steaua Becali,ne place nu ne place asta e situatia. E 1-1,dar nu am jucat mai nimic,adversarul nostru ne-a aratat cum se joaca,desi acesta se numeste dacia mioveni.

Concluziile mele sunt:

-pasele scurte nu mai sunt la moda in Ghencea.

-daca e sa jucam cu 2 atacanti unul dintre ei trebuie sa fie Zaharia,Iacob n-a facut nimic,a dat gol cu noroc iar Badea e cu 2 viteze in minus fata de oricine in teren.

-apararea ramane pc forte,dar ramane mai mereu expusa pentru ca mijlocul merge "ceas" si pana si dacia mioveni a trecut cu usurinta de mijlocul nostru de cateva ori si nu bubuit ci prin pase. Doar Dica a mai incercat niste pase filtrante dar si Badea si Iacob au fost deposedati,iar Cristocea si ov Petre merg "ceas",adica joaca slab.

-Becali e un imbecil,ma uitam la Andrey la antena1 si ma apucau pandaliile pe ciobanul asta imbecil care ne tine prizonier clubul.

-trebuie un psiholog care sa-i convina pe jucatori sa bage osul. Dica,Cristocea,Iacob,Badea, nu intind piciorul,le-a ramas frica de accidentare,frica normala la alte echipe,fobie in Ghencea,de 2 sezoane incoace avem minim 6 titulari accidentati.

-Badoi este o mare dezamagire pentru mine,n-a aratat nimic de cand a venit,de fapt mint,a creat golul 2 al slaviei praga.

-Petre Marin trebuie lasat pe banca,a gresit grav la golul celor din mioveni. Un pitestean a venit cu el si cu Goian,iar pe Goian il inteleg ca a cazut ca daca se agata de ala era penalti,dar Petre Marin a preferat sa cada si sa astepte faultul(sa nu-mi spuneti ca unul de la mioveni putea sa-i impiedice si pe Goian si pe Petre Marin) in loc sa mearga sa blocheze centrarea de la gol.

-arbitrul asta e un cacanar,vai de capul nostru ce arbitri avem,habar n-au sa tina meciul in mana.

Anul trecut am avut 6 luni fara victorie in deplasare si din cate vad incercam sa depasim recordul,daca s-ar juca numai in Ghencea probabil am fi campioni. Daca credeti ca acum e rau,stati sa vedeti cand se termina CL pentru noi,iar jucatorii nostri plictisit vor trebuie sa mearga in deplasari prin tara,si apoi o sa se planga cum sa jucam noi pe la mioveni,buzau,dupa ce am fost la sevilla si pe emirates stadium.

Sper sa castigam,macar pentru palmares,dar stati putin....ce vad....esteeeeee.... Sf.ANTON intra pe teren!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

bebyk_sbye07.10.2007 18:44

frate Iacob ca Iacob da Badea nici macar nu poate sa alerge :sad2: ?????

t-rex07.10.2007 18:44

O fi Becali de vina numai ca nu joaca el pe teren. Cert este ca jucatori ca Petre, Neaga, Nicolita, Zaharia, Baciu, nu au ce cauta la Steaua. Vad acu' ca si Badea e trompeta...Trebuie adusi 3-4 jucatori de valoare certa din strainatate , altfel....

steaua din chicago07.10.2007 18:46

Care-i chestia cu Badea? E mai bun decit Iacob, Dica si Neaga impreuna...si totusi joaca de ma parca sta. Sabotaj? Si aia de se accidenteaza cite trei luni pe sezon...care-va il sapa pe Becali ca Oli si Hagi sunt deja afara. Nu cred ca Steaua sa mai faca ceva cincinalul asta. Mie mi sa pus pata dupa performanta de la Urziceni...voua cind? Cite umilinte va trebuie sa intelegeti ca Steaua trebuie boicotata pina in ziua cind joaca fotbal? Jucatori, patron, nu conteaza, care-va o abureste aiurea si nu avem timp sa aflam-sa afle si sa rezolve ei problemele ca se duce dreaq si campionatul asta. Desi ignoratii pina in retur si daca fac pe prostii, revolutie tot anul!

danimarcu07.10.2007 18:46
O fi Becali de vina numai ca nu joaca el pe teren.

Nu,dar el ii aduce si ii impune in primul 11...

ionut9107.10.2007 18:47
Sevilla, uita-te! ziua ta s-apropie.!

Sevilla,uita-te! ziua ta se apropie! sa castigi poate vrei sa zici

hypno07.10.2007 18:51

mi se pare mie sau chiar a intrat Sf Anton in teren ? mama ce pase dam si ce tehnica are Iacob asa dintr-o data si ce preluari ... ai ai ... mah pai ii batem pe astia numa din stop. asta pentru ca o intrat Sf Anton in teren la pauza. INca o data tre' sa-i dam credit lu tata Jiji.

Oare Iacob de ce nu a pasat lu' Dica la ratarea monumentala de mai inainte ?

ai de p lor.

Forza Steaua !!

Eazy07.10.2007 18:54

Mi-e sila!

danimarcu07.10.2007 18:54

Hopa...Ceasul lui Jiji a luat rosu!

Multumim Jiji pentru toate petardele pe care le-ai adus!

ros-albastru4ever07.10.2007 18:55

Bv Petre,tata...esti fenomenal...a 2-a oara cand ne ingropi...si mai esti si protejat a lu maestru oaie....

raul stelistu07.10.2007 18:55

Iar ne ingroapa cacatu asta de ovidel..............ce plm cauta panarama asta la Steaua,numai ciobanu stie.

Forza Steaua

hypno07.10.2007 18:56

NU bre .... o zis Jiji ca el nu-si bate capu sa faca tacticile pentru un meci cu Mioveniu ... el isi foloseste megasimturile fotbalistice doar pentru CL.

Vai ce prost e si Croitoru asta. O crezt ca-i robinho si ii dribleaza pe toti in loc sa suteze...ma rog

Vai ce bine uhuhuh ce ma bucur Ov Petre eliminat ha ha ha in sfarsit se strica "ceasul"

M*** lu Jiji si lu ceasul lui.

Hai Steaua !!!

sevilla07.10.2007 18:56

Ovidiu Petre ......Baiatu asta e fenomenal frate ce sa mai parca le face intentionat .Ia-l ciobane si bagati-l unde stii tu

«12348»