o combinatie buna pe azi ? Dragoshele , un pont ceva ?
Marseille - Arsenal - ambele echipe inscriu , undeva la 1.80
o combinatie buna pe azi ? Dragoshele , un pont ceva ?
Marseille - Arsenal - ambele echipe inscriu , undeva la 1.80
Olympiakos - Dortmund 2
Sahtior Donetsk vs. Zenit St Petersburg 1
jucate de mine pe 50 de lei.
ieri am saracit rau de tot...
1 Jurgen Zopp vs Bernard Tomic 2 -castigat
2 FC Porto FC Porto v Apoel Nicosia 2
3 Vera Dushevina vs Nadia Petrova 2- Pierdut
4 Kimiko Date Krumm v Simona Halep 2 - Castigat
jucat de mine pe 50 de lei.
Marseille - Arsenal -ambele marcheaza
Porto - Ap. Nicosia - 1
Recomand maine: Chardy-Dolgopolov 2, Tipsarevic-Kunitsyn 1, Nieminen-Wawrinka 2, Kamke - Rieschick 1, Kuznetsova - Pironkova 1, Bartoli - Pervak 1, Schoofs - Marino 2, Hradecká - Cadantu 1, Menendez-Maceiras - Robert 2
Astazi era sa mi-o iau rau detot , noroc ca am avut inspiratia sau nebunia de a pune pe arsenal in minutul 70 , atunci cand avea cota 4.50. Am pariat 36 de ron si mi-am recuperat mare parte din banii pierduti azi. De altfel , tot arsenal m-a scos si in weekend ![]()
azi ce ai mai pus gio
Sturm - Anderlecht 2
Odense - Twente peste 2.5
Maccabi - Rusinea rusinilor sub 2.5
Slovan - PSG 2
incerc sa mai fac un bilet acum la 10 , sa vad poate mai prind si eu ceva .
de pe un bilet ma scote alkmar, de pe altu braga
pentru mine e clar, fac o pauza.
Aranas-Redbergslids 1x 1.36
PrsF Augsburg-Werder Bremen 2 1.63
PrsF Troyes-Metz 1 1.78
PrsF Hellas Verona-Nocerina 1 1.56
Malmo-Eskilstuna x2 1.43
PrsF Antalya-Galatasaray 1 2.65
Miza 1 leu.Castig 22.16
jucat la casapariurilor
Ce iti este si cu pariurile astea, Maccabi Haifa dupa rezultatul de Joi, a pierdut astazi, 0-3 acasa cu Ironi Kyriat Shmona ![]()
s-a refacut bugetul aseara la live ![]()
de pe un bilet ma scote alkmar, de pe altu braga
Asa m-au scos si pe mine atunci.
Un bilet de 2 milioane 300 (Braga) si unu de 400 de mii(AZ)
1.
Palermo - Lecce 1
Nijmegen - Volendam 1
Cartagena - Deportivo 2
Bilbao - Atletico Madrid x2
Rosklide - Koge 1x
Rapid - Otopeni p2.5
41.08 castig / 2 lei pariati.
2.
Manisa - Ankaragucu 1
Xamax - Young Boys 2
Rapid - Otopeni PR 1
GA Eagles - Feyenoord PR 2
Nijmegen - Volendam PR 1
Espanyol - Betis PR X
castig 61.46 - 2 lei pariati
3.
Timisoara - Steaua X/X
Palermo - Lecce X/1
Cartagena - Deportivo 2/2
Xamax - Young Boys 2/2
castig 165.53 / 1 leu pariat
toate la casa pariurilor.
in cat timp intra banii pe card la bwin?
Nu stiu , da am si eu o intrebare. Care e suma minima pe care poti sa o scoti de la bwin ?
Cand jucam si eu la bwin era 90 de lei. Da' asta acum 1-2 ani. Nu stiu ce s-a mai schimbat intre timp.
Tenisul este unul dintre sporturile favorite ale pariorilor. În ultimii ani au existat multe meciuri atat la masculin cat si la feminin suspecte că ar fi fost aranjate.
Doi jucatori de tenis au fost suspendati pe viață pentru implicare in mafia pariurilor. Este vorba de sarbul David Savici si de austriacul Daniel Kollerer, care au fost acuzati că au pierdut delibertat. Rusul Nikolai Davidenko a fost protagonistul celui mai mare scandal din sportul alb. Agentia de pariuri Betfair a sesizat că in 2007 s-au pariat peste 7 milioane de euro pentru o victorie a lui Vassalo Arguelo contra sa.
Ziarul suedez Svenska Dagbladet a facut publică lista jucatorilor pe care ATP si WTA ii monitorizează atent, fiind suspecti că ar lucra pentru mafia pariurilor. Există două liste: una, ce cuprinde 20 de nume, in care acuzatiile au fost atat de puternice incat au dus la declansarea unei anchete, si alta de avertizare, ceea ce inseamnă un grad mai mic de suspiciune, ce cuprinde 21 de nume.
Pe prima listă si-a facut loc si un roman. Este vorba de Victor Crivoi, component al echipei nationale de Cupa Davis. Pe langă roman, au mai intrat pe listă Francesca Schiavone sau Michael Llodra. Iată lista completă: Philipp Kohlschreiber, Potito Starace, Andreas Seppi, Fabio Fognini, Janko Tipsarevic, Michael Llodra, Nikolay Davydenko, Teymuraz Gabashvili, Victor Crivoi, Christophe Rochus, Oscar Hernandez, Evgheni Korolev, Filippo Volandri, Wayne Odesnik, Victoria Azarenka, Agnieszka Radwanska, Francesca Schiavone, Sara Errani, Maria Kirilenkoț si Kateryna Bondarenko.
Onlinesport
Personal pot spune ca am pierdut ceva bani pe Schiavone si Davydenko.
niste ponturi pentru maine ?
Bryan B. / Bryan M. - Fyrstenberg M. / Matkowski M. 1
Youzhny M. (Rus) - Cilic M. (Cro) 2
Tomic B. (Aus) - Lammer M. (Sui) 1 ( nu stiu ce cota are tomic, posibil sa fie f mica )
Moenchengladbach - Hannover 1x
Nu jucati , cercetati ! ![]()
@gio
Mie mi-e frica sa ii joc astazi pe fratii Bryan si pe Cilic. Acum doua saptamani polonezii i-au incins la Shanghai. I-au batut si la Turneul Campionilor de la Londra din 2010, iar Youzhny il conduce pe Cilic cu 5-1 la intalniri directe, iar acum joaca si acasa.
Din ce stiu eu , youzhny joaca groaznic, de aceea mizez pe cilic, asa simt eu , nu e obligatoriu sa bata.De aceea zic sa jucati pe mana voastra.Intr-adevar tomic are o cota foarte mica, 1.16.
ponturi pentru maine? sau recomandati un site cu ponturi?
azi n-am mai bagat, nu m-am simtit norocos. ![]()
Bryan B. / Bryan M. - Fyrstenberg M. / Matkowski M. 1Youzhny M. (Rus) - Cilic M. (Cro) 2
Tomic B. (Aus) - Lammer M. (Sui) 1 ( nu stiu ce cota are tomic, posibil sa fie f mica )
Moenchengladbach - Hannover 1x
Nu jucati , cercetati !
Sper ca n-ati jucat tomic ![]()
Randers - Roskilde 1p/1f