din 14 meciuri m-a scos doar psg...aveam X2 pe un bilet cu cota 57
din 14 meciuri m-a scos doar psg...aveam X2 pe un bilet cu cota 57
Eu am ghicit 10 din 11. Biletul l-am pierdut cu faimosul Manchester United - Basel.
da pe cine n-a scos Manchester ? cred tot mai mult ca a fost blat , la pauza toate meciurile mergeau perfect, s-ar fi castigat foarte mult si astfel s-a apelat la mizeria asta.
tuuu?
As fi vrut eu.. ![]()
a jucat careva ceva azi??
nu mai am bani de peirdut
Eu am vrut sa joc,dar n-am mai apucat.
Ma astept la surprize ( egaluri ) in Turcia vs Germania si Cehia vs Spania. Relatiile dintre turci si nemti sunt foarte puternice in planul fotbalului. Cehia a pierdut cu 2-1 in Spania si mi se pare ca un egal o duce la baraj.La fel si pe Turcia,chiar daca nemtii au victorii pe linie in calificari.
nimic nu stiti ma. maine veti afla cum dau faliment doua dintre cele ma tari case de pariuri
i-ai omorat ?![]()
m-au omorat. cine?? Romania _)_
Asa falimentezi tu casele de pariuri ? Mizand pe Romania ?![]()
ceva azi?
Eu m-am bagat la pariuri live, poate reusesc aici sa fac ceva bani.
Slovenia - Serbia 2.
Serbia este la un punct in spatele Estoniei ,care si-a terminat deja campania de calificari si se afla la mana Sloveniei. Foarte interesant este ca Serbia trebuie sa bata , un egal nefiindu-i de ajuns , intalnirile directe fiind favorabile Estoniei.
Mai sunt cateva meciuri bune in care echipele isi vor da viata pentru a ajunge la Euro.
Romania - Franta U21 - 2
franta - Bosnia - Bosnia NU marcheaza
ce pont bun mi-ai dat gio.
Eu am pus vreo 10 meciuri si la cum curg rezultatele as avea nevoie de victoriile Frantei si Serbiei.Surpriza mare cu Slovenia,oricum si Georgia i-a condus pe greci,dar ma ingrijoreaza astia din Bosnia.
LE: si cand postam,a dat Dzeko gol,sa ma *** pe natia lor!
cum sa-l pui pe vidic sa bata penalty ? ![]()
cum sa-l pui pe vidic sa bata penalty ?![]()
Sau sa incepi cu Krasic si Pantelic pe banca de rezerve?! Pe bune,te ia durerea de cap de la pariuri,nici nu stiu de ce m-am mai obosit sa joc.Ca sa nu mai spun de Bosnia...
e 1-1 mai ai timp ![]()
m-au secat aziii
ce pont bun mi-ai dat gio.
Il combinasem cu Franta U21.Daca nu rata penalty probabil ca ar fi batut.
Am pierdut tot profitul facut azi . O luam de la capat...
Lasati-va de pariuri mai baieti! Auzi, supriza mare la Slovenia - Serbia ![]()
Apar baietii care dupa ce se termina meciul jura ca exact asa ar fi jucat si ei.