pai nu stiu eu sa pariez???
ps: bilet castigat
pai nu stiu eu sa pariez???
ps: bilet castigat
Ceva pareri pentru barajele EURO 2012?
Bosnia-Hertegovina v Portugalia
Turcia v Croatia
Estonia v Republica Irlanda
Cehia v Muntenegru
X
X
2
1
Ce ziceti de meciurile de mai pe seara, din America de Sud?
Argentina-Bolivia
Uruguay-Chile
Columbia-Venezuela
Paraguay-Ecuador
1
X
1
1
am pus si eu azi 2 bilete:
asta e de tenis
mirnyi/nestor
llodra/zimonjic
Odesnik
Bemelmans
Zeballos
23.5 Ferrer - Isner Sub
si fotbal
Melbourn Heart - Newcastle Jets peste 2.5
Bosnia-Portugal X2
Cehia - Muntenegru 1
U21/ Grecia - Germania 2
Olanda - Elvetia peste 2.5
U.A.E - Coreea De sud 2
Turcia - Croatia peste 2.5
Ce ziceti de meciurile de mai pe seara, din America de Sud?
Argentina-Bolivia
Uruguay-Chile
Columbia-Venezuela
Paraguay-Ecuador
Toate sunt de 1 solist la scoruri stranse.
BA CE MECI Grecia - Germania la U21
era sa fac atac de cord! gol nemtii in min 87 pentru 4-3 / ia rosu grecia in min 90 / da gol 4-4 in min 92 / min 94 gol nemtii 5-4:|
portugalia - bosnia marcheaza ambele echipe??? ![]()
M-a distrus tenisu azi
. Numai ciudatenii.

Daca stiam ca o sa ma scoata doar cel mai normal meci, nu mai puneam deloc biletul. Nu-mi pare rau de bani, ci de exotismul si frumusetea biletului ![]()
@Alecs: ti se pusese pata pe Seychelles! :-D am pierdut la baraje din cauza mea,croatii i-au calcat pe turci. Culmea e ca anticipasem pe pag anterioara asta,vorbind despre lotul croatilor. Am zis totusi ca turcii or sa scoata un egal beneficiind de public si de niste jucatori de calitate medie,dar n-au reusit sa pacaleasca fotbalul. Erau peste 100ron cu 3 lei :-(. Acu' vine chodí do píce cu morala :-D
m-a "executat" bet-ul gol ambele bosnia-portugalia, in rest am prins toate pe o combinatie frumusica ![]()
asta e si cu pariurile ... cateodata e bine sa joci simplu pe linie
PS : @ f234567k ai vazut ca am avut dreptate cu Isner, chiar am jucat 2-1 pe o combinatie, mai mult la misto, dar am combinat cu Romania egal si iti dai seama ...
PS : @ f234567k ai vazut ca am avut dreptate cu Isner, chiar am jucat 2-1 pe o combinatie, mai mult la misto, dar am combinat cu Romania egal si iti dai seama ...
Eu am jucat la Isner-Ferrer ca se vor juca peste 23.5 gameuri, dar m-a curatat Australia.
Succes in weekend!
@Alecs: ti se pusese pata pe Seychelles! :-D am pierdut la baraje din cauza mea,croatii i-au calcat pe turci. Culmea e ca anticipasem pe pag anterioara asta,vorbind despre lotul croatilor. Am zis totusi ca turcii or sa scoata un egal beneficiind de public si de niste jucatori de calitate medie,dar n-au reusit sa pacaleasca fotbalul. Erau peste 100ron cu 3 lei :-(. Acu' vine chodí do píce cu morala :-D
Esti amuzant.
Hochei :
Toronto - Ottawa 1
Washington - New Jersey 1
Carolina - Pittsburgh 2
Boston - Buffalo 1
Luni si Marti se joaca din nou meciuri internationale. Sariti cu ponturile. O sa ma gandesc si eu la cateva. ![]()
PrsF Maroc-Camerun 2 1.91
PrsF U21 Israel-Franta 2 1.77
Podravka-Viborg 2 1.45
PrsF Torino-Bari 1 1.37
PrsF La Coruna-Celta Vigo 1.67
castiga coloratii ?
1 si 3+ am jucat.. pe un bilet combinat
Ce m-a scos asta-seara Udinese si Malmo au facut egal.Imi iesise meciul nebun Maribor 3-Brugge 4.De suparare am aruncat biletul de la parisport:(((
Bilet ''la sigur''. Oricum,se stie ca nimic nu prea mai este sigur in zilele noastre . ![]()
Echipele,codul,pariul si cota ( Stanley )
1. Anderlecht : Oud Heverlee 1329 1 1.10
2. Paris St Germain : Auxerre 1512 1 1.50
3. Schalke : Augsburg 1548 1 1.40
4. Rapid Bucharest : Sportul Studentesc 2143 1 1.30
5. Atletico Madrid : Rayo Vallecano 2608 1 1.55
6. Ceahlaul : FCM Targu Mures 2095 1X 1.25
7. Napoli : Lecce 1717 1 1.35
Cota Totala: 7.854721875
asta poate te lasi de bagat cota 1.10 .....
@Dragoshel : N-am mai apucat sa pun biletul.Stiu ca Anderlecht a facut egal acasa cu necunoscutii aceia,deci m-ar fi scos.In rest,toate au ''iesit''.In orice caz,mai des am castigat asa si imi convine sa iau 70-80 lei cu 10 lei pariati,nu caut sa fac avere si nu traiesc din pariuri ca majoritatea alora care se invart prin agentie.
Am vazut in agentiile Stanley niste monitoare pe care sunt redate niste mini-meciuri ,gen fifa,pe care nemancatii de acolo chiar pariaza.Care-i faza?Cine ''joaca'' acele meciuri?
@Dragoshel : N-am mai apucat sa pun biletul.Stiu ca Anderlecht a facut egal acasa cu necunoscutii aceia,deci m-ar fi scos.In rest,toate au ''iesit''.In orice caz,mai des am castigat asa si imi convine sa iau 70-80 lei cu 10 lei pariati,nu caut sa fac avere si nu traiesc din pariuri ca majoritatea alora care se invart prin agentie.
Am vazut in agentiile Stanley niste monitoare pe care sunt redate niste mini-meciuri ,gen fifa,pe care nemancatii de acolo chiar pariaza.Care-i faza?Cine ''joaca'' acele meciuri?
![]()
Sunt jocuri virtuale; un rahat, daca vrei parerea mea .
Ai grija cu jocurile din Belgia, Elvetia, Israel, poate si Scotia si Olanda . ![]()
Bafta !
cel mai slab jucator pe care il cunosc.
cum sajoci Steaua x2. ori joci 1 ori 2. asta nu era meci de x in viata vietii lui
cum sajoci Steaua x2. ori joci 1 ori 2. asta nu era meci de x in viata vietii lui
Florareaso, iar ai baut fara mine?