Cum vad si eu toate meciurile de azi la bwin? ca le vad doar pe alea pana in ora 15.
LE: AM gasit
Cum vad si eu toate meciurile de azi la bwin? ca le vad doar pe alea pana in ora 15.
LE: AM gasit
Fiorentina - Juventus X2
ai ceva curaj sa pui pe Juve
Tu ai alte cheltuieli in perioada asta, lasa pariurile.
Iese macar ceva pe biletul tau, ca pare la sigur?
Pai din eventualele castiguri imi mai platesc si yo darile. ![]()
ai ceva curaj sa pui pe Juve
Intradevar, Fiorentina e greu de batut acasa, insa sper sa iasa macar un X. ![]()
Forza Juve! ![]()
Castiga Roby azi la pariuri ![]()
Forza Juve!Castiga Roby azi la pariuri
Asa. Afirmatia asta imi transmite un aer de optimisim. ![]()
azi:
Setubal : Braga 2 - 1,7
Almeria : Barcelona 2P/2F - 1,7
Fulham : Tottenham peste 2,5 - 1,89
Wolves : Manchester United 2P/2F - 1,7
maine:
Reading : Aston Villa 2 - 1,80
Marseille : Lorient 1 - 1,5
Bordeaux : Montpellier 1 - 1,6
Benfica : Ferreira 1 (H1) - 1,74
urate meciuri azi...
@Sabin nu eu l-am inventat. Am citit despre sistemul asta acum vreo 2 ani pe undeva. Nu mai stiu pe unde..
niciun meci de tenis azi la live.
Ma mai gandeam la un sistem asemananotr dar pe fotbal. Se ia o echipa de mijlocul clasamentului dintr-un campionat si se pariaza pe egal. Si la fel.. se dubleaza miza in caz de nu iese. SI cotele sunt in geneal de 3.
Gand la gand. Dar eu ma gandeam la o echipa mai jos de mijlocul clasamentului aproape de retrogradare. Si se pariaza pe victoria ei, cota si mai mare ![]()
Ce rezultate urate au fost ieri... ![]()
Ce bine imi pare ca ai luat tzeapa ![]()
Ce bine imi pare ca ai luat tzeapa![]()
Sa vezi ce tzeapa iti dau eu ![]()
@Alex eu am inceput cu egalul pe Napoli.
@Bogdan
Chiar zilele trecute pierdeam vremea pe-un site care vorbea despre un sistem de genul asta, dar pntru ruleta (D´Alembert), sa pariezi o culoare si cand pierzi sa cresti miza. Dar nu mi-a trecut prin cap sa aplic asta pentru pariuri (in capul meu orice subiect legat de ruleta este reprimat
). Insa probibilitatea, teoretic, ca ruleta sa dea 100 de rosii la rand e mai mare decat sa castige 10 outsideri la tenis consecutiv.
Desi mi se parea ca bwin au oferta mai bogata si mai diversificata, pe bet365 au ceva tenis live azi. Ma gndesc la Youzhny - Dev Varman (1.03 sa castige rusul, 2-1 pana azi pt Rusia).. Daca nu face break in primul set s-a dus bugetul meu. ![]()
Da, se poate aplica sistemul asta in multe feluri. Da´ riscul si bugetul sunt direct proportionale. Trebuie sa fie foarte mare bugetul, sa lase loc de manevra..
ce **** asita de la bwin. In calendarul evenimentelor meciul rusului era la live.. acum nu-l bagara ![]()
Pentru azi
Inter - Genoa 1
Roda - Feyenord X,2
Betis - Vallecano 1
Nurnberg - Leverkusen 2
Bilbao - Valladolid 1
S'a dus biletul de mai sus.
Am pus azi altu'
Valencia - Racing Santander 1
Wigan - Liverpool 2
Arminia Bielefeld - Karlsruhe 1
Eskisehirspor - Galatasaray 2 Si ziceam ca nu mai pun pe turci ..
Colchester - Brighton 1
S'a dus biletul de mai sus.Am pus azi altu'
Imi suna cunoscut. ![]()
Si eu am zis ca nu mai pariez la turci, ca-s multe blaturi si nici macar nu le stiu si eu
. Saptamana trecuta citeam ca s-au facut vreo 70 de arestari pentru meciuri trucate din Liga a doua turca.
Drept urmare, bilet azi:
Eskisehir-Galata 2P/2F
Valencia-Santander 1
Wigan-Liverpool 2
Brasov-Vaslui 2 (un fel de basic instinct, fara conotatii sexuale)
BATE Borisov-Naftan N. 1
Thun-Winterthur 1
Joventude-Ypiranga 1
Si uite asa iar vreau sa iau 550 de lei cu 5 lei investiti.
@Sabin cum merge cu tenisul?
Incerc sa aflu ponturi de blaturi din div a-2-a si a-3-a de la noi. Dupa ce le testez vreo 2-3 etape..o sa le postez si aici.
Dar.. trebuie prinse la inceput sa nu blocheze cotele..
@Bogdan
Inca e in probe, deocamdata nimic sa infirme ce s-a dicutat pana acum. Saptamana trecuta mi-am pierdut un pic controlul la poker (pt amatori nu recomand PartyPoker, cat oi fi eu de paranoic, totusi mi se pare mult prea dubios generatorul lor random; discutia e lunga..) si nu prea au ramas bani de incarcat contul de pariuri. Insa a ramas destul cat sa probez ieri la meciul Youzhny, si am iesit profit 3 euro si ceva.
Azi ma gandesc la Fernando Gonzalez -Dudi Sela (2-1 pt Chile pana acum).
Ce mai aflu si eu vesti sau zvonuri din domeniu anunt aici.
----
Apropo de meciuri blocate, mi-am amintit acum. M-am dus ieri cu un vecin la CasaPariurilor sa incaseze un castig de 100 si ceva de lei. Casiera ii spune ca ultimul meci de pe bilet (Al. Lima batuse acasa cu 3-1, meci incheiat de vreo 12 ore) este blocat. Nu ¨rezultat in asteptare¨ sau altceva, ci ¨meci blocat¨. Dupa lungi discutii, in care incercam sa-i explicam ca este imposibil ca un meci deja pariat sa fie considerat blocat pt pariul respectiv, individa suna la Bucuresti si apoi ca prin minune se deblocheaza si meciul respectiv.
Stau si ma gandesc cum ar fi ramas daca nu ne certam cu ea, sau daca e coincidenta ca meciul respectiv e dintr-o Liga fantoma, ca cea din Peru.. sau daca au mai fost si alte cazuri de genul asta si cum s-au rezolvat.
@Alex eu am inceput cu egalul pe Napoli.
Eu am inceput in paralel cu doua echipe. Cagliari de la 3 lei si Malaga de la 2 lei. Italienii au facut deja egal, asa ca voi continua cu spaniolii si poate mai aleg o echipa din Anglia sau Germania saptamana asta.
se vede ca am lipsit eu de acasa ma...nu prea s-a mai castigat la pariuri nimic ![]()
PS:bah frumos e la munte
mah da nu e nici o casa de pariuri care sa accepte carduri Maestro? ![]()
bet365 mi se pare ca da.
Sabin, te'au mancat moldovenii. ![]()
Si nu numai.
Si bielorusii, si mai nou si turcii. Si mi-am promis de atatea ori ca nu mai pariez la scarbele astea de turci.. om fara cuvant..
Oricum, mai bine nu prind niciun meci pe bilet decat sa pierd iar la un meci.