Gol marcat Polonia
Gol marcat Serbia
Gol marcat Cipru
Gol marcatCoasta de Fildes
Gol marcat Romania
Gol marcat Bosnia
Gol marcat Suedia
Marousi - Barcelona 2
COTA totala 4
Gol marcat Polonia
Gol marcat Serbia
Gol marcat Cipru
Gol marcat Romania
Gol marcat Bosnia
Gol marcat Suedia
Marousi - Barcelona 2
COTA totala 4
Gol marcat PoloniaGol marcat Serbia
Gol marcat Cipru
Gol marcat Romania
Gol marcat Bosnia
Gol marcat Suedia
Marousi - Barcelona 2
COTA totala 4
Si pe mine m-a scos coasta vietii mele , si un egal era bun . Am la activ 4 bilete pierdute numai pe pisatii astia , la echipele de club fac senzatie si la nationala parca vin de la c**ve
Si pe mine m-au scos si aveam 400 ron pe bilet, sa-i f*t in gura. :-j
gata, s-au dus banii castigati. de maine trecem la biletul de criza. Suma depusa 2 lei. castigul maxim 50 de lei.
doar asa se iese din foame
S'a dus si beletul meu.
Baaaaaa, cica Dayra pune la pariuri. ![]()
) ![]()
Da mah, pune si ea la pariuri sa faca rost de bani sa vina la Brasov.
In alta ordine de ideei, am pus si eu un bilet dar cum e la un prieten si nu-mi mai amintesc exact meciurile, nu stiu daca mi-a iesit sau nu ![]()
PS. Maine pierde Romania![]()
ce v-am zis.. ![]()
da deageaba.. ca am pus si Germania-Argentina XP
sa ma pis pe italia masii
Pierde![]()
Eu v-am zis ![]()
![]()
sa ma pis pe italia masii
Mda. M'au mancat vedetele noastre si italienii cu Camerun. ( 0-0 ) ![]()
Pana si Moldova lu' Balint mi'a iesit.
Asta din Brasov , cum se trezeste cum intra la pariuri.pff
Asta din Brasov , cum se trezeste cum intra la pariuri.pff
Plm. Cand v'am zis ca produce dependenta ..
Azi nu sunt meicuri, aia e.
Mai bine te apuci de beut ma.
Si mie tot nenorocitii aia de italieni mi-au stricat biletu'
Eu ieri am iesit din casa cu gandul sa nu ma bag deloc la amicaluri, si pana la urma am pus vreo 4 meciuri.
Asa-mi trebuie, daca voi mai paria vreodata la panaramele astea de amicaluri, ca ieri sa patesc, adica sa n-am nicio sansa.
Sambata am pierdut 4,5 mil vechi (5 lei pe bilet, 13 meciuri) la un meci de cota 1.40, LA Lakers. ![]()
pe mine m-au mancat romanii (aveam 1x ) si italienii ( 1 ) in rest mi-au iesit celelalte 6 meciuri.Luam si eu 75 de lei , asa de criza ![]()
turcia-honduras >> 1algeria-serbia>> psf2
Romania-israel>> psf1
germania-argentina>> mo1
franta-spania>> mo1
italia-camerun>> psf1
anglia-egipt>> psf1
olanda-sua>> mo1
cota finala:24,60
De Romania nu prea eram sigur,dar de Italia...
gata, s-au dus banii castigati. de maine trecem la biletul de criza. Suma depusa 2 lei. castigul maxim 50 de lei.
mai bine pui o data pe saptamana 10 lei pe un bilet in care sa ai meciuri de sambata+duminica , cu o cota finala de 5, decat sa joci cate 2 lei pt 50, unde iti trebuie minim o cota de 25, care este mai greu de obtinut
Daca nu aveau doi eliminati, cred ca cei de la Sao Paulo castigau. Oricum, se pot castiga bani buni din campionatele Braziliei. M-am uitat pe pariurile trecute si de cand am inceput sa bag de la ei, mi-au iesit toate meciurile doar ca le combinam si cu alte campionate din Europa si pierdeam pe meciuri de acolo.
Asa ca il contrazic pe RobYnho, azi sunt 7 meciuri din Brazilia de bagat. ![]()
@ Alecs
Cea mai aproape casa de pariuri este PariLoto. La ei doar 2 meciuri din Brazilia poti pune astazi. ![]()
Da, iar restul incep dupa 12 noaptea. Dar la Pariloto putine sanse sa fie in oferta.
Vreau sa imi fac si eu cont online. Ce site imi recomandati? Din cate vad, majoritatea de pe-aici sunteti pe bwin. E cel mai bun? ![]()
Baschet:
Efes Pilsen - Real Madrid 2
Olympiakos - Caja Laboral 1
Hochei:
Jokerit - Tapara peste 5.5
Eisebaren - Hannoevr - 1
Valerenga - Manglerud - 1
HV 71 - Lulea peste 5.5
Handball
Lindesberg - Guif 2
Kristianstad - Lugi - 2
Bilet azi..
@Ronnie
Daca nu stai prea bine la capitolul autocontrol eu te sfatuiesc sa nu-ti faci cont pe net.
Daca stai bine cu rabdarea si cu nervii atunci iti zic doar ¨fir intins¨ si cedez microfonul celor care au ceva experienta recenta in pariurile online.
am vrut eu sa-mi fac cont pe net, dar se pare ca mi-am facut un card care nu e acceptat. sa nu va faceti card la brd daca vreti sa jucati pe net, chiar daca e visa electron.