daca chiar esti curios:
-unii jucatori ai Stelei au jucat foarte murdar,au fost mai multe atacuri josnice cu cotul la figura si in zona capului,dar tin sa mentionez,ca aceste "incidente" au inceput dupa ce stelistii si-au dat seama ca o sa piarda meciul (cam la jumatatea meciului).
-greseli de arbitraj foarte grave nu au fost, tanarul arbitru de centru si-a facut datoria destul de bine,am inteles ca a fost primul ei meci important,dupa parerea mea sa descurcat foarte bine (minutele de penalizare au fost 50-85,din care 10-10 min. Hozo si Kavulic,respectiv 20 min. Vrenikov,10+20 Kubrak).
-portarul sportclubului a aparat impecabil,se vede ca a venit din extraliga slovaca-bravo Kozuch!
-stranierii Stelei mi s-au parut mai slabi decat cei de la ciuc,Vernikov de exemplu e cat un munte, dar e foarte lent si nesigur, golul 2 venind dintr-o greseala a lui.Dupa greseala facuta a dat dovada de exces de zel,probabil a vrut sa-si rascumpere greseala si a atacat pe Misal cu crosa in zona capului,fiind eliminat.Iata rezultatul ultimului atac al lui Vernicov:http://www.sportfoto.ro/foto/displayimage.php?pos=-7475
-jucatorii mai vechi ai Stelei nu au jucat aproape nimic (Nicolescu,Timaru,Zabludovsky,fratii Basilides),iar Pisarenko a fost in forma,ne-a ajutat enorm de mult,luand vreo 5 penalitati de 2 minute.
-Catrinoi nu a avut cel mai bun meci,fiind destul de nesigur in interventii,dar nu are nici o vina la nici un gol,nefiind sustinut de fundasii Stelei aproape deloc.
-in ansamblu sportclub a meritat victoria,au fost foarte concentrati,si la 5-0 jucau ca la 0-0.Golul Stelei a venit cu 9 secunde inainte de finalul partidei,cand jocul era oprit,dar arbitrul a validat golul,dar nu sa suparat nimeni :biggrin:
Un amanunt interesant:la meci a asistat si Bogdan Olteanu,el a inmanat cupa castigatorului.