FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Deplasare la Miercurea-Ciuc

«1345»
SteauaToronto30.09.2007 15:33
si eu pos ta am o intrebare.. inainte de ziua meciului toti de aici ca merel ma ciuc cu benere cu tot si ati venit vreo zece in total ... si comentati ca asa e sport club steau bate... si acu nu prea comenteaza nimeni.. voi tinet cu echipa Steaua numa cand castiga?

Cand o sa inveti limba tarii unde traiesti, atunci poate iti voi raspunde !

Stanici30.09.2007 15:57
si eu pos ta am o intrebare.. inainte de ziua meciului toti de aici ca merel ma ciuc cu benere cu tot si ati venit vreo zece in total ... si comentati ca asa e sport club steau bate... si acu nu prea comenteaza nimeni.. voi tinet cu echipa Steaua numa cand castiga?
-"nem tu dom" ce spui tu acolo.

Am venit la acest meci renuntand la o partida de fotbal. Tu nu esti impatimit la fotbalului, nu poti sa apreciezi ceea ce am facut. Inchipuie-ti ca, prin absurd, sport club miercurea ciuc ar avea o sectie de fotbal. Chiar daca nu esti mare fan al fotbalului (hocheiul e pe primul loc acolo), ai renunta la o partida de hochei ca sa faci o deplasare pentru a incuraja echipa de fotbal?

Cat de tinut cu Steaua... adu-ti aminte ca v-am taiat maul de cateva ori bune, 30 de insi cati am fost... ne-am incurajat echipa pana la capat. Asa ca numai o da in balarii ca la nivel de sustinere suntem cu muuuult peste voi si peste oricare alti suporteri din tara.

Jony_stelist30.09.2007 17:24

Hai ca incep sa isi faca aparitia ultrasi din ciuc.

Unu NU ACCEPT ca in tara mea sa fie o regiune in care IMNUL NATIONAL SA FIE HUIDUIT, sa mergeti voi prin ungaria si sa spuneti ca sunteti roman, nu mai pot aia de voi, dar in Romania nu domne, esti ungur, parca ai fi un super om.

NU ACCEPT ca in Romania sa existe regiuni in care romanii sa fie marginalizati.

EU sunt mandru ca traiesc in Romania, cine vrea sa fie in nu stiu ce regiune in care s-a trezit pupaza mai devreme sau nu stiu ce sa plece cat mai repede in ungaria aia ca nu va tinem cu forta.Auzi domne culmea nesimtirii sa fluieri imnul national.

Cat despre faptul ca au venit cica putini stelisti la meci, asta e deoarece a jucat FC Steaua in aceeasi zi, voi nu aveti cum sa intelegeti acest lucru.Oricum mai bine putini si buni, decat o gramada de .....(sa nu iau warn :D)

Imi pare rai ca nu am venit, dar parca nu stiu, cand joaca FC Steaua nu mai pot sa fac nimic in ziua aia fularsteau2

lucvald-190230.09.2007 17:54
mai am o singura nelamurire...Pe acest forum numai eu vorbesc de hochei,voi altceva nu puteti sa scrieti decat ca ce obraznici suntem noi,ce baieti buni sunteti voi.in afara de dee,pe nimeni nu a interesat hocheiul,meciul in sine.este un forum despre hochei,atuncia sa vorbim despre hochei,daca vreti o sa facem si un forum despre popare si istorie...

Iti garantez ca DEE nu este stelista...e din Cluj...si probabil are ceva sange de-al tau !

respectam asta dar ..promit ca la primu' meci din Bucuresti,desi nu simt nimic pentru acest sport, am sa va fac o surpriza....asta pentru ca sunteti aroganti..pentru ca ignorati suveranitatea Romaniei...pentru ca huiduiti imnul tarii cara dau pensii pentru bunicii si parintii vostri..pentru ca sabotati limba romana si pentru ca prindeti glas doar cand sunteti pe culmi

si cand promit va aduc la cunostinta ca sunt un parolist prin excelenta ! ;)

va salut cu respect si la o "buna" revedere !

godsaveultras30.09.2007 18:29

e drept aici: oamenii "stiu" hochei..dar limba si imnul TARII in care traiesc nu prea! in schimb cauta si cauta..."O TARA, O LIMBA SI ALTII CA EI!" numai ca nu sunt...maxim 3500 de bezmetici care in momentul cand ajung in Bucuresti sunt precum curvele, stiu subit limba romana! pai pana si cei de la Cluj in cupa Romaniei s-au luat cu ei si au fugit ca potarnichile...oare ce le spune lor cuvantul/denumirea:*******! asta au fost, sunt si vor fi...exact o minoritate "co-locuitoare" precum aia zburatori. oricum mare diferenta nu e. decat ca astia cu "NEM TUDOM" sunt mai mult decat "BILINGVI"! p.s. bah ala "BATHORY" cu Bogdan olteanu al tau...pai vezi in ** ca ala e politician si ridica coada ca poate, poate va prosteste....daca nu cumva a si facut-o. dai exemple din astea si esti penibil. p.s.2-scuze dar nu ma pot abtine! SCRIE PRIMA STROFA DIN IMNUL DE STAT AL Romaniei!dar in ROMANA si fara dezacorduri ca sa intelegem toti...

11230.09.2007 18:59

Daca o sa ti-l scriem o sa zici ca am copiat de undeva . Dar eu iti garantez ca stiu ....recunosc , doar primele 2 strofe ale imnului . Inca ceva , sunt mandru ca sunt in roman , chiar daca vorbesc pe maghiara . Daca cineva ma intreaba pe romaneste , pe acea limba vorbesc .

Inca ceva , nu suntem unguri , suntem romani cu cetatenie maghiara . Este cu totul si cu totul altceva .

Daca mai tii tu minte , acum vreo 2 sezoane , chiar si noi incepusem sa strigam "Romania-Romania" la Bucuresti .

fane_casieru'30.09.2007 19:12

@ osutadoisprezece - ma uimesti cu prima si a doua strofa,la a treia nu te-ai mai dus la scoala ??? sau ati intrat in vacanta ???

godsaveultras30.09.2007 19:15

@ 112 bah asta nici macar aia din "tara vecina si prietena" nu va recunosc...ce tot va umflati in pene atat! hai ca asta cu imnul o inteleg...dar macar facem o proba exact ca la americani (desi nu e cazul) la meciurile de la ciuc sa vina o "INTERPRETA" sa cante pe gheata imnul Romaniei! "una" de la voi...fac pariu ca un cuvant din doua nu-l pronunta corect. acum sincer REBUSISTIC VORBIND: B****R... din cate? hai mai lsa cu acum doua sezoane si ce strigati...cand e vb de alta zona decat aia 2 km pe care stati, imediat deveniti [....]! SI INVATA IMNUL! :)))

11230.09.2007 19:18

Ba da ...am zis ca le stiu pe primele 2 (doua) . Dupa nu mai stiu ...si sunt sigur ca multi dintre voi nu stiti mai mult de 2 strofe .

Poate si fotbalistii de la Nationala Romaniei ar trebui sa invete imnul ....Daca ati fost atenti la meciul cu Germania , de la noi doar Dani Coman si inca cineva cantau imnul ...in schimb toti jucatorii germani cantau impreuna cu suporterii

Nu ma jigni , pentru ca nici eu pe tine si nici pe altcineva de pe forum nu am insultat si nu am jignit .

fane_casieru'30.09.2007 19:24
Ba da ...am zis ca le stiu pe primele 2 (doua) . Dupa nu mai stiu ...si sunt sigur ca multi dintre voi nu stiti mai mult de 2 strofe .

Poate si fotbalistii de la Nationala Romaniei ar trebui sa invete imnul ....Daca ati fost atenti la meciul cu Germania , de la noi doar Dani Coman si inca cineva cantau imnul ...in schimb toti jucatorii germani cantau impreuna cu suporterii

@osuta.... - daca asta este consolarea ta ( ca doar Coman canta ) ....asta nu este o scuza plauzibila pentru nimeni,indiferent de ce scrie in buletin Istvan,Ferencz,Gabor, sau Gheorghe,Ion,Vasile...toate pana la IMN.

axl2330.09.2007 19:26
Pentru eventualele comentarii mai putin ortodoxe, aduc aminte litera regulamentului:

"Nu numai suporterii Stelei pot fi participanti la acest forum. Acceptam cu placere sa dialogam cu suporterii oricaror echipe daca acestia respecta regulamentul forumului."

Infrangerea face parte din viata de suporter si trebuie asumata cu demnitate.

Ma obligati sa ma repet si nu-mi place, devin nervos. 112 pare a fi mult mai civilizat si mai elegant in exprimare decat multi stelisti.

godsaveultras30.09.2007 19:31

@ 112 te intreb altfel....OM FARA TARA din 6, REBUSISTIC VORBIND....

@ axl infrangerea nu are treaba cu lipsa de respect fata de TARA IN CARE TRAIESTI.simplu!p.s. pe multi i-am primit bine si rau au plecat de unde au venit!

axl2330.09.2007 19:33
@ axl infrangerea nu are treaba cu lipsa de respect fata de TARA IN CARE TRAIESTI.

Nici acest topic nu are treaba cu lipsa de respect pentru tara in care traim. Are treaba cu finala de ieri.

godsaveultras30.09.2007 19:39

@ axl eu zic ca are treaba cu deplasare la ciuc! :)))))))) ai dreptate dar macar ar putea sa invete sa COMUNICE in limba ROMANA! si acum daca au avut 2 linii mai puternice decat ale noastre (hocheistic vb) asta nu inseamna ca ne-au umilit sau ca trebuie sa se exprime aici....sa discute in limba lor preferata pe forumurile lor, in cazul in care au! bafta!

fane_casieru'30.09.2007 19:39

Propun sa incetam discutiile contadictorii, a fost un meci si atat....gata.

Cine doreste sa continue o poate face pe PM.

AM ZIS.

godsaveultras30.09.2007 19:45

si facem si o hora-unirii....se baga cineva?

11230.09.2007 19:51

Tara mea este Romania , am prieteni cu care vorbesc numai pe romaneste , merg la o facultate unde vorbesc numai pe romaneste , am prieteni din ciuc care tin cu Steaua , etc etc

Inca o intrebare : Daca Steaua castiga aseara cu 6-1 ce ziceati azi dupa meci ?

Va rog sa dati un raspuns onest si cinstit

fane_casieru'30.09.2007 19:53

@112 - ne-am fi bucurat la fel ca voi......si atat.

godsaveultras30.09.2007 20:01

era ceva normal si nu cautam "prietenie cu japca" cum o faceti voi....;) si aia din ciuc care tin cu Steaua..unde erau la meciul de hochei? cred ca "sub acoperire" imbracati in alb cu fulg de nea albastru pe piept..hai ce deja primesti prea multa.........pardon, atentie! cum spui in limba ta, PARCARE INTERZISA?! :))

alacyka01.10.2007 07:27

poti sa inveti cum se spune parcare interzisa,nu e o rusine sa cunosti limbi straine :biggrin:

problema este ca discutia sa deviat de la hochei,vorbim despre lucruri,pe care noi,oamenii simpli nu vom rezolva niciodata...imi Para sincer rau ca am ajuns pana aicea si nu putem vorbi despre sport...totusi suntem suporteri,eu personal nu am nimic nici cu politica,nici cu romanii,eu ma duc la meciuri sa vad un spectacol,dar probabil sunt intre noi niste oameni care se duc la meciuri din alte motive...e pacat,pentru ca sufera sportul...

bafta in continuare...

fane_casieru'01.10.2007 07:36

@alacyka - cand ai dreptate...ai.

Sa auzim numai de bine

11203.10.2007 19:00

NU mergeti si la Gheorgheni vineri/sambata ?

Recoba04.10.2007 21:57

am si eu o intrebare....de unde fac si eu rost de poze si filmuletele de la ciuc ? am cautat aici dar am gasita decat astea 12 de la azzido..restul ?...am fost la ciuc..chair la intoarcere am vb cu greco parca daca o sa faca rost le pune..in fine..daca se paote un pm...ms

«1345»