FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Deplasare la Miercurea-Ciuc

«1235»
fcsteaua.ro25.09.2007 10:46

Coordonatele deplasarii:

Cine : CSA Steaua, in finala Cupei Romaniei la Hochei

Unde: la Miercurea-Ciuc

Cand: Sambata, 29 septembrie, ora 19:00

Transport: autocar

Cost: Gratuit. Nu le va fi permis accesul persoanelor care au evident alte scopuri decat meciul de hochei.

Plecarea: ora 11, intrarea in Complexul Sportiv Steaua

Daca doriti si puteti participa la aceasta deplasare, trimiteti un e-mail pe adresa AISS [at] fcsteaua [punct] ro in care sa va precizati numele, prenumele si daca sunteti sau nu membru al Asociatiei Independente a Suporterilor Stelisti (cu toate ca aceasta NU este o conditie pentru a putea veni la Miercurea-Ciuc). De asemenea, tineti cont de faptul ca disputarea finalei Cupei de catre echipa noastra depinde de deznodamantul meciurilor disputate pana vineri inclusiv, insa istoria ultimilor ani arata ca exista o probabilitate foarte mare ca finala sa se dispute intre Sport Club Miercurea Ciuc si Steaua Bucuresti.

Sambata, 29 septembrie, are loc finala Cupei Romaniei la Hochei pe Gheata. 8 echipe impartite in doua grupe se bat pentru calificarea in finala pe parcursul acestei saptamani: Sport Club Miercurea Ciuc, Progym Gheorghieni, Sportul Studentesc si CSS Sport Club II in grupa A, respectiv Steaua, HC Csickszereda, CSM Dunarea Galati si SCM Brasov in grupa B. Detinatoarea Cupei, SCMC, isi apara pe teren propriu trofeul cucerit anul trecut.

In situatia destul de probabila in care Steaua se va califica in finala, Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti este pregatita ca, impreuna cu Clubul Sportiv al Armatei Steaua, sa organizeze deplasarea unui autocar de suporteri pentru meciul de sambata seara, cu plecarea in jurul pranzului si intoarcerea dupa meci, in acelasi timp cu echipa. Principalul impediment este reprezentat de suprapunerea finalei Cupei cu meciurile din Campionatul de fotbal, motiv care va impiedica, probabil, majoritatea suporterilor sa mearga la Ciuc.

Totusi, avand in vedere situatia curenta, HC Steaua are nevoie de suporteri mai mult ca niciodata ! Daca 50 de oameni in minus la un meci de fotbal de acasa se simt cu greutate, 50 de oameni in plus pe un stadion ostil inseamna enorm in economia unui joc. Daca sunteti interesati de aceasta deplasare, va rugam sa va spuneti parerea aici sau sa confirmati faptul ca sunteti interesat sa participati la adresa AISS [la] fcsteaua [punct] ro.

st_194725.09.2007 13:32

Steauaaaaaaaa...VICTORIEEEE:)

Tupac Amaru25.09.2007 13:32

"Csickszereda"...scuze, tovarasu' Soros, eu sunt roman, nu pot pronunta asemenea cuvinte, asa cum nu pot fi obligat de nimeni sa vorbesc tziganeste (vezi cuvantul tziganesc rrom, care se traduce in romaneste prin "tzigan")...

Uite un cuvant pe care il meritati toti dusmanii Romaniei, de asemenea de import: sictir!

Ginny25.09.2007 14:06

mai bine mergem toti acolo sa ajutam echipa d hochei... sa castige in fata ungurilor decat sa incurajam echipa unui oier care nu are ni mic cu adevarata Steaua...haideti toti la ciuc sa i sustinem :rolleyes:

Stanici25.09.2007 16:21

Bun, ceva concret? Cat costa, de exemplu. Parerea mea e ca ar trebui mai mult de 2 autocare - nu sunt putini care vor sa sustina echipa de hochei, mai ales impotriva ungurilor.

st19raul25.09.2007 16:28

eu sunt dispus sa merg si sa fiu alaturi de echipa.. mai multe detali legate de pret.. cat timp facem pana acolo (4 ore?)

blooDhooD25.09.2007 16:53

Eu cu siguranta sunt dispus sa merg, astept detaliile.

sebasta25.09.2007 17:38

Ce aveti cu ungurii?? Si yos ungur dar tin cu Steaua.. ce conteaza ce nationalitate ai...probabil is un suporter mai infocat ca tu... nu ti rusine??? fular-campionii fular-campionii fular-campionii Sa stii ca 30% din suporterii Stelei sunt unguri....

cetateandeonoare25.09.2007 17:51

esti ungur??? trebuie sa **** .. te astept la meciurile de hochei sa incurajezi Steaua ... in legatura cu deplasarea la ciuc ar fi de vis sa dam o tura pacolo .. sa incurajam adevarata echipa a armatei

Nu, nu trebuie.

sebasta25.09.2007 17:53

Atata stii...tre sa mori....bravo...un suporter adevarat....!!!!!!

Stanici25.09.2007 18:02

Ce am cu ungurii... hmmm, hai sa o luam cu inceputul:

1. Strabunicii lor mi-au tras strabunicii pe roata.

2 Au si acum impresia ca Transilvania e teritoriul lor.

3 Te trateaza cu sictir daca folosesti limba romana in orasele romane in care sunt ei majoritari.

4 Au ganduri (sinucigase, spun eu) de secesiune sau independenta teritoriala.

5 Ura din privirile lor pe care am simtit-o de curand, cand am fost in budapesta la o benzinarie sa imi iau un sandvis si m-au auzit vorbind in romana.

Daca, sincer, un ungur nu se regaseste nici macar un pic in situatiile expuse mai sus, atunci pot accepta ca este OK.

sebasta25.09.2007 18:13

Pai dahh...poate in afara tarii, in harghita sau Covasna...dar nu si-n alte zone....nu vad ce problema e daca un ungur de nationalitate Romana e un suporter stelist....poate ca un suporter mai infocat ca un roman....

Tu poti sa fi de vina ca te-ai nascut roman, sau altul ungur,german???

<<<......apoi lasca in Bucuresti sau in alt loc nu se uita la unguri urat..... >>>Au si acum impresia ca Transilvania e teritoriul lor. asta nu prea cred.....apoi cu independenta is secuii.....iar secui reprezinta max 5% din ungurii de pe teritoriul tarii,,,,

Mai gendestete inainte sa postezi lucruri absolut false......

st19raul25.09.2007 18:14

aici are cat de cat dreptate sebasta sunt destui unguri care tin cu Steaua.. da imi explici si mie cum e posibil ca acu 2 ani fiind prin harghita si mergand la un restaurant sa mananc imi spune un chelner ungur in romana "nu primim comenzi decat in maghiara!".. adica in Romania sa patesc asa ceva??? pai sa nu-i **** in gat de unguri?? acu nu pot generaliza da mi-a lasat o scarba si o ura faza asta...

sebasta25.09.2007 18:19

da te cred...se mai intampla prin harghita si covasna...am patit-o si yo..m-am dus la Tusnad cu pretenii dintr-e care majoritatea romani si am dat comanda. in romana...iar n-o vrut sa ne asculte ca bla bla bla....suntem romani si sa plecam.....

Dar de aici la lucruri ca unghurii au mentalitati de sinucigasi si ca sa murim....mi se pare prea grav.....

st19raul25.09.2007 18:21

dk tot o dam in politica eu nu cred ca ungaria ar dori ca transilvania sa fie a lor din cauza urmatoare:

- la cati romani sunt in transilvania...ar fi foarte greu pentru un pardit magiar sa mai castige alegerile in ungaria...dk nu cumva de face o lege in care romanii nu au grept de vot=))) glumesc..oricum acu e alta politica in lume dk vor transilvania o pot lua foarte usor financiar prin investitii

greco25.09.2007 20:27

Nu costa nimic. A nu se intelege de aici ca vor fi lasati oamenii care se vede clar ca n-au treaba... ma refer la faptul ca nu va putea veni oricine de pe strada, un fular ros-albastru si un minim de credibilitate trebuie sa fie vizibile.

Dar trebuie sa stim din timp daca ne strangem destui sau nu...

Haideti la Ciuc!

fane_casieru25.09.2007 20:46

@sebasta - spuneai mai sus ca....se mai intampla prin harghita si covasna.....DE CE ???????T-I SE PARE NORMAL ?????

este ca si cand ( un exemplu ) ....o gashca ar bate un individ,acela ar muri,iar la politie tu ai declara :Domne`eu nu i-am dat decat o palma,dar nu cred ca a murit din cauza mea.

Eu personal asa vad lucrurile si crede-ma ca nu sunt singurul care s-a lovit de experiente d`astea.

Nu contest ca printre maghiari nu sunt si oameni de caracter dar vezi tu...sunt din ce in ce mai putini aceeia care au curajul sa iasa in fata.

Sa auzim numai de bine.

dax4725.09.2007 21:16

Mai usor cu nationalismul asta exacerbat. Daca se simte roman si vrea binele Romaniei, bravo lui.

Daca e un ******** ****** care vrea independenta teritoriala fata de Romania sau mai stiu eu ce idei nastrusnice, atunci sa plece in ungaria. Iar daca nu vrea in ungaria si se incapataneaza sa ramana aici, in Romania, atunci sa-si bage ideile iredentiste in fund si sa traiasca romaneste.

Forza Steaua ! m*** miercurea ciuc, echipa de cotonogari !

st19raul25.09.2007 22:57

@ greco

cum facem sa luam legatura cu voi si sa mergem la ciuc?? eu chiar renunt la meciu cu Vaslui ca sa merg la ciuc

neaalecu25.09.2007 23:48

@ *****

sa vedem cati din cei 30% de care vb tu vor veni sa sustina Steaua.

si am si eu o intrebare, stii Desteapta-te Romane, macar o strofa?

sebylene26.09.2007 01:32
nu mai vorbi prostii .... mie nu mi se pare normal ca in tara mea sa imi impuna cineva ce limba sa vorbesc.pe langa asta nu cred ca ai trecut vreo data prin situatia in care sa vrei sa cumperi o paine si sa ti se spuna "nem tu dom romano" sau cum *** vorbesc ungurii aia *******. Adica la mine in tara nu pot sa imi iau o paine ca dau de un navleg care zice ca nu stie limba...auzi frate...unde ai mai vazut...aia in alte tari le dau soricioaica si scapa de ei...ai dracu...
Mai usor cu nationalismul asta exacerbat. Daca se simte roman si vrea binele Romaniei, bravo lui.
Daca e un bozgor imputit care vrea independentza teritoriala fatza de Romania sau mai stiu eu ce idei nastrusnice, atunci sa plece in ungaria. Iar daca nu vrea in ungaria si se incapatzaneaza sa ramana aici, in Romania, atunci sa-si bage ideile iredentiste in fund si sa traiasca romaneste.

Forza Steaua ! m*** miercurea ciuc, echipa de cotonogari !
cosmin_stelistu200526.09.2007 05:41

cum facem cu deplasarea ?eu sunt dispus sa merg ,eu zic ca ne strangem mai mult de 50 de persoane eu vin 100% ,cum fac ?

Jony_stelist26.09.2007 05:44

doamne ce asi vrea sa vin si eu la ciuc.

Cea mai penala faza din viata mea mi s-a petrecut anul acesta la ciuc, am mers eu cu inca 4 prieteni sa facem un tur al Romaniei si am trecut si prin ciuc.

Prima data am vrut sa stam cateva ore, sa vizitam orasul si gata, dar dupa aia am stat 2 zile =))). Nu mai puteam de ras, prima data sa fim si noi politicosi, de ca turistul sa intrebam pe unde e nustiu ce muzeu, nimic, nu romana, pana la urma ce ne hotaram noi, domne cand zice unu ca nu stie rom, ia hai domne sa il injuram de morti(deah romana are atatea cuvinte frumoase) si ce sa vezi , doamne cati stiau romana, identic la restaurant, domne, am intret intr-un restaurant si cica nimeni nu stia romana si am inceput noi sa cantam si sa-i injuram pe aia in romana, super penal se uitau la noi, beah nu au zis ca nu stiu romana.

De atunci am mare boala pe unguri, da cred ca si ei pe mine.

De acea vreau sa ma mai duc inca odata acolol, vreau si eu date mai precise, pret, zi in care plecam, cat facem etc

!rish26.09.2007 07:12

Pai daca tot se merge la ciuc sa luam si un traslator cu noi .... si un steag tricolor .... cu toate ca ciuc e situat in Romania dar in fine ... care vrea sa mearga sa mearga da nu tot cetateni .... care vin si la stadion ....a si pasaportu poate nil cer astia la granita .....

AdiM26.09.2007 07:52
Au si acum impresia ca Transilvania e teritoriul lor. asta nu prea cred.....apoi cu independenta is secuii.....iar secui reprezinta max 5% din ungurii de pe teritoriul tarii,,,,

Mai gendestete inainte sa postezi lucruri absolut false......

emm cred ca nu esti la curent chiar cu tot ce-i prin partea asta de lume. Explica-mi ce-i cu 'proiectul' 'sa luam aurul unguresc din Transilvania', situatia din domeniul mediului, comunicatiilor si alte 'proiecte' sustinute de guvernul maghiar si celebrul lor finantator, pe care n-are rost sa le spun acum pentru ca nu tendintele iredentiste ale cetatenilor de nationalitate maghiara ne imping sa sustinem Steaua la M Ciuc.

«1235»