idee coreografie!
un steag tricolor pe tot sectorul nostru, cu measajul : AICI SUNTEM STAPANI!!!
idee coreografie!
un steag tricolor pe tot sectorul nostru, cu measajul : AICI SUNTEM STAPANI!!!
@ dbd da, asta a spus si greco ca dupa stadion nu prea se simt 50 de persoane in plus sau in minus, dar la un meci de hochei... unde si-asa nu prea vine lume, s-ar simti.
Oricum, ar fi o idee sa o lasam mai moale cu prezenta la stadion si sa umplem salile/patinoarele celorlalte sectii ale clubului Steaua. Cel putin astia care tin cu Steaua pentru principii nu pentru rezultate si din adoratie pentru un anumit retardat.
Vorbind despre deplasare, o sa ne oprim sa facem plinuri, etc? Observ ca este destul timp sa ma intrec pe mine insumi in ale consumatiei de lichiori daunatoare pentru organism.
Acum e de inteles ca e greu sa renunte lumea la meciul de fotbal. Poate sunt unii care n-au ratat niciu unul de ani de zile si nu vor sa sparga traditia, dar eu spun ca prezenta noastra la Ciuc va ajuta foarte mult echipa... pur si simplu, faptul ca a venit cineva acolo sa-i incurajeze.
salutare,
m-am gandit la niste bannere, ce spuneti de
Daca limba romana nu o stiti
cand cantam imnul de ce (ne) huiduiti?
Venim din capitala voastra!!!
Ce reprezinta pentru voi alb si verde?
Budapesta este in Ungaria, pentru Transilvania exista Bucuresti!
@ le reseau pensant
Foarte bune ideile de bannere
Aici e Romania tara noastra/ Si ne [...] pe ungaria voastra/ Ale ale ale sa-ti dam la **** *******!!!!
fratilor,lasati-o mai moale cu mesajele publice...daca aveti idei,postati-le pe sectiunea pentru membri AISS,sau daca nu sunteti membri trimiteti-le pe pm,yahoo mess,etc...
In caz ca ati uitat,rrAPIDISTI s-au facut de ras in Ghencea,contramesajele NORDULUI dovedindu-ne ca pana si cea mai mica informatie poate avea o insemnatate capitala!Daca voi postati ideile de msje public,e f usor sa ne facem de ras si cu siguranta nu ne onoreaza aceasta postura!
Sper sa nu ma intelegeti gresit si sa-mi sariti in cap,e o remarca pertinenta...
De asemenea,nu cred ca putem fi atat de vehementi in ceea ce priveste ura de care dam dovada(putem fi acuzati f usor de rasism iar singura care va suferi va fi echipa...cu siguranta nu ne dorim acest lucru)Propun idei de mesaje tendentioase in care sa ii 'atingem' pe unguri(vezi,PIONII AU AFLAT,DEZNODAMANT NESCHIMBAT,SAH MAT...LA NEGRU' sau 'CURATENIE GENERALA')
Aici e Romania tara noastra/ Si ne [...] pe ungaria voastra/ Ale ale ale sa-ti dam la **** bozgore !!!!
steagro Romania Steaua >>> AICI E Romania >>> Steaua INVINGE UNGURIMEA>>> HARGHITA COVASNA PAMANT ROMANESC O SINGURA TARA Romania PENTRU TOATE CELELALTE ....Oradea ...Arad ....[...]
As dori sa merg si eu la Miercurea Ciuc sunt din Armata Vest 47 ce trebuie sa fac ?
@cosmin_stelistu2005
Sa vii maine la ora stabilita la locul stabilit cu chef si voie buna avand asupra ta esarfa sau steagul din dotare.
Bogdanele ms vin cu esarfa noi ne am facut esarfe cu Armata Vest
Cosmin, cel mai bine ar fi sa dai un mail la A***@***, in care sa spui clar cati veniti si un nume de contact (al tau), ca sa stim si noi pe cine ne bazam.
Frate eu vin cu inca un baiat de la noi din Armata Vest am incercat sa trimit mail de 10.000 mii de ori si nimic lasati mi un id-u de mess ceva unde putem sa vb
---------------------------
La meciul din cupa la Bacau am plecat 3 persoane din Bucuresti pe banii nostri eu si cu respectivul baiat care merge cu mine venim 100%
--------------------------
am trimis si mail am primit si confirmarea ,cati utilizatori au trimit mail ?
+10 warn pentru postare consecutiva. Ai mai fost avertizat. Citeste regulamentul.
Astazi au loc semifinalele!!!
HOCHEI Cea de-a doua semifinala a Cupei României aduce în aceasta seara, fata în fata câstigatoarea Grupei B, Steaua Bucuresti si ocupanta locului secund din Grupa A, Progym Gheorgheni. Partida are loc cu începere de la ora 19:00 la Patinoarul "Vakar Lajos" din Miercurea Ciuc.
http://prosport.ro/index.php?section=artic...ex&id=60558
HOCHEI Prima finalista a Cupei Romaniei se va stabili astazi, cu începere de la ora 16:00, cand Sport Club Miercurea Ciuc, castigatoarea Grupei A, intalneste pe HC Csikszereda, formatia care a terminat pe locul secund Grupa B. Cele doua echipe ale orasului hargitean se vor intalni intr-un veritabil derby local. "Nu pot zice daca spectatorii vor fi impartiti, cati vor tine cu noi si cati vor tine cu HC, ceea ce stiu sigur este ca publicul va tine cu hocheiul" a declarat Antal Istvan, directorul SC.
fularsteau2 sai rupem [...] ciuc
Am batut cu 6-3 in semifinala cu Progym!!! Ramane cum am stabilit!
I.Harmad
00:00 Elkezdõdött a mérkõzés.Több mint 100 gyergyói szurkoló látogatott el Csíkszeredába
03:00 Mezõnyjátéca kfolyik, volt egy ígéretes gyergyói támadás, Csiki lõtt kapura
03:33 GÓL PROGYM! 1-0 Farkas (Gergely)
06:20 2+10 min Steua Lupascu - sportszerütlen magatartás
09:20 2 min Steaua Butochnov - akasztás
10:53 GÓL PROGYM! 2-0 Gergely (Farkas)
11:06 2 min Progym Bálint L. - akasztás
12:03 2 min Steaua Pisarenko - akasztás
13:13 2 min Steaua Lupascu - akasztás
15:43 2 min Steaua Pisarenko - akasztás
16:20 Kapuvasat lõtt Gergely ezt caövette több oriási helyzet
18:01 GÓL Steaua! 2-1 Pisarenko(unnasisted) emberhátrányból
18:15 2 min Progym Bálint - palánkolás
19:59 2 min Steaua Geru - akasztás
II. Harmad
00:14 2 min Progym Laczkó - magasbottal való játéca
04:53 GÓL Steaua! 2-2 Timaru (Basilides L.)
05:31 2 min Steaua Basilides L. - magasbottal való játéca
06:11 2 min Progym Góga - akasztás
08:00 Mezõnyjátéca kfolyik, mindkét csapattól kiváló játékot láthatunk
10:44 2 min Steaua Kubrac - meg nem engedett testtel való játéca
18:12 Továbbra is mezõnyjátéca mindkét csapat teljes felállításban karcolja a jeget
III. Harmad
00:46 GÓL PROGYM! 3-2 Góga (Kerata)
03:52 GÓL Steaua! 3-3 Butochnov (Lupascu)
04:20 GÓl Steaua! 3-4 Lupascu(Butochnov)
05:22 2min Steaua Geru - akasztás
05:22 A Progym idõt caért
05:40 2 min Progym Gergely - magasbottalvaló játéca
09:20 2 min Progym Góga - fogás
10:45 GÓL Steaua Basilides T. (Sady)
15:23 Lupascu egy oriási kapuvassal vet véget a mérkõzés helyzeteinek
A bíró fújására a mérkõzés 3-6 - os végeredménnyel zárult
hai baietzii stiu ca putetzi suntetzi cei mai buni
vreau se datzy tot din voi si sa le tabaciti fundurile hai Forza Steaua va tin pumnii ![]()
vreaua sa va felicit pe toti,ati ajutat enorm echipa :biggrin: :biggrin: :biggrin:
cea mai tare faza a fost cand v-ati dezbracat,iar dupa cateva minute,dupa ce v-ati dat seama ca nu sunteti pe teren de fotbal,v-ati imbracat :biggrin: :biggrin: :biggrin:
............................................................
Fane, lasa-l, ma intereseaza pe mine parerea lui. Am senzatia ca e singurul care stie cat a fost scorul ![]()
numai sa ni-l spuna o data ...
later edit : intre timp am aflat 6-1 pentru Sport Club Miercurea Ciuc ( no comment)
scorul poti sa citesti maine in ziare si poti sa vezi azi la televizor :biggrin: :biggrin: :biggrin:
to fane: sunt sigur ca esti interesat de parerea mea,pentru ca ai modificat mesajul postat de mine :biggrin: si cu aceasta modificare ai recunoscut si tu ca v-ati facut de ras :biggrin: :biggrin: :biggrin:
au au au:) cat e scoru baieti cred ca nu mai merita sa veniti in ciuc fiindca va faceti numa de ras:)
Pentru eventualele comentarii mai putin ortodoxe, aduc aminte litera regulamentului:
"Nu numai suporterii Stelei pot fi participanti la acest forum. Acceptam cu placere sa dialogam cu suporterii oricaror echipe daca acestia respecta regulamentul forumului."
Infrangerea face parte din viata de suporter si trebuie asumata cu demnitate.
vreaua sa va felicit pe toti,ati ajutat enorm echipa :biggrin: :biggrin: :biggrin:cea mai tare faza a fost cand v-ati dezbracat,iar dupa cateva minute,dupa ce v-ati dat seama ca nu sunteti pe teren de fotbal,v-ati imbracat :biggrin: :biggrin: :biggrin:
............................................................
ma si ce le stii tu pe toate ca un... ungur mic.
...ati luat o cupa dar noi avem o tara steagro
bravo voua :biggrin: :biggrin: :biggrin:
dar ce legatura are cu sportul?! ![]()