FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Hagi a demisionat !

«14567815»
Matteo20.09.2007 14:59

Gica Hagi :

E O ZI TRISTA : OMUL CARE L-AM ADUS IN Ghencea A FACUT TOTUL SA MA GONEASCA

mese20.09.2007 14:59

@SS Lazio

ai dreptate foarte frumos spus, intre a da un antrenor afara/a nu fi de acord cu ceea ce face antrenorul si pana la balacareala si mizeria care o intretine Becali la club e distanta mare, jeg de om Becali asta nu are limite, tipic taran prost care se vede cu bani, Hagi trebuie respectat indiferent cat de bun/prost este ca antrenor

bogdan20.09.2007 15:00

RESPECT Steaua

RESPECT Hagi

BALACEANCA PENTRU CIOBAN

brada20.09.2007 15:01

cum pot eu ca suporter sa fac ceva

mor in fata tvului simbolu' nostru pleaca umilit de o ZDREANTA ... jucatori prosti adusi de umplutura sia batut joc de Hagi nu am cuvinte ... pacat ca noi supoterii nu avem nici o putere e tragic ce sa intamplat azi sincer

Hagi nu are nici o vina pentru rezultate cine nu vede asta inseamna ca e ofticat

Vad acum conferinta de presa a lui Hagi si imi dau lacrimile, E INCREDIBIL CAT IUBESTE OMUL ASTA Steaua, MI SE RUPE INIMA DE CUM A FOST TRATAT DE INFECTUL ASTA DE OIER RETARDAT

SA INCEAPA REVOLUTIA !

daca se poate face o revolutie acum sau niciodata ... idem ce ai spus tu stau in fata tvului si mor :|

bogdan20.09.2007 15:04

Hagi: "Sper ca antrenorul de dupa mine sa fie lasat in pace. Sa lucreze asa cum doreste pentru ca el raspunde de rezultate. E atit de simplu...."

"Credeti-ma! Nu mai puteam. Daca noi cistigam..."am zis eu" (nr zicea Gigi). Daca pierdeam... "a facut el" (nr tot spusele lui Gigi)

"Am puterea sa-i zic lui Gigi ca nu face bine ce face"

"Poate distruge jucatorii daca nu se opreste... Azi e bun, miine e de divizia C...Nu e bine ce face Gigi"

"Steaua n-are stabilitate la nivel de antrenori. Cred ca Steaua are potential de a face performanta, dar numai daca se va lucra profesionist"

"In momentul de fata, n-am luat nici un ban. Nici nu vreau sa-i iau. Sa-i bage in centrul de copii si juniori. N-am luat nici un leu si n-am nevoie!"

"Am trait momente penibile. Penibile! Sa primesti telefon de sus, pe banca, sa ti se spuna cine sa intre.... Am ramas mut. Una e sa discutam ca de la patron la antrenor, e corect, dar alta e sa impui si daca nu faci sa fii dat afara. Pai, de ce mai stam la antrenament toata saptamina?"

"Prin '87, eu i-am deschis lui Gigi poarta aici, in Ghencea. Acum el ma da afara. Asta e. Ii doresc succes!"

"In aceste 4 luni, eu doar am lucrat. Si cred ca bine. Am incercat sa dau tot ce am mai bun din mine. Cum ma stiti. dar cite lucruri am auzit in acest timp despre mine...."

Ce ar mai fi de spus.

VAI DE Steaua NOASTRA CU CIOBANUL

costy_k1_G.20.09.2007 15:04
Vad acum conferinta de presa a lui Hagi si imi dau lacrimile, E INCREDIBIL CAT IUBESTE OMUL ASTA Steaua, MI SE RUPE INIMA DE CUM A FOST TRATAT DE INFECTUL ASTA DE OIER RETARDAT

SA INCEAPA REVOLUTIA !

Iti spun o intrebare: Ai fost de acord cu plecarea lui Gica ?

L0n3wolf20.09.2007 15:06

mi s-a facut pilea gaina cand am auzit ce a zis Hagi....deja incep sa cred ca nu o sa scapam de bacali niciodat....asta e mai rau ca hitler....

brada20.09.2007 15:07

nu ai cum sa nu fii atins de cum vorbeste Hagi acum :| din tot sufletu vorbeste omu asta

Matteo20.09.2007 15:07
Iti spun o intrebare: Ai fost de acord cu plecarea lui Gica ?

NU

onlySteaua20.09.2007 15:08
domnilor, nu-l mai confundati pe JUCATORUL Hagi cu ANTRENORUL Hagi !!!!!!

antrenorul Hagi are din pacate rezultate ZERO !

Vorbesti fara sa sti.

flo220320.09.2007 15:09

pai zi tu atunci cum crezi ca este

ste_farfan20.09.2007 15:10

sa va fie rusine la toti care l-ati criticat pe Hagi! sa va fie rusine!! in locul vostru eu as intra in pamant de rusine...

brada20.09.2007 15:10

ce vina are Hagi ca Banel stie sa bage capu in pamant si atat

ce vine are Hagi c a a avut 5 titluari accidentati

ce vina are Hagi ca a venit surdu ... sau orbu ca baiatu e de gloria buzau

.... ce vina are omu ca nu iau fost adusi 2-3 jucatori buni in loc de multi si de umplutura... vatca a fost adus ca sa frece bara mai bine ramanea la el . .. mai juca si omu asta

L0n3wolf20.09.2007 15:10
Vorbesti fara sa sti.

asa e man

Stelisimul20.09.2007 15:12

Am vazut conferinta de presa.. imi pare rau pentru Hagi.. nu stiu daca este un antrenor, insa ce face Becali este ingrozitor.. nu stiu cine poate veni aici in afara idiotului de Olaroiu.. lingaul ala pervers.. Ce facem??? ce ne facem?

cred in steaua mea20.09.2007 15:12
Si cine va veni la Steaua in locul lui Jiji? daca gandesti serios dami un raspuns serios.

oricine numa sa plece ciobanu, m-am saturat de mutra lui si de banii lui. de ce sa vanda jucatorii buni cand incepe Steaua sa se puna pe picioare? daca ii vinde, de ce ia mai ieftini si mai retardati inloc sa ii tine pe astia buni sa creasca valoarea Stelei ? doar o intrebare.. DE CE?! fularsteaua2fularultras

Matteo20.09.2007 15:13

ASTEPT GALERIA SA VORBEASCA CU Hagi, NUMAI IMPREUNA CU Hagi VOM PUTEA MOBILIZA TOTI SUPORTERII STELISTI pentru A FACE UN PROTEST IMPOTRIVA CIOBANULUI RETARDAT!

bobuletz20.09.2007 15:13

Doamne plang...omul asta e singurul din curtea Stelei care este cu adevarat stelist :((((((((( astazi este una din cele mai triste zile din viata mea..Gica Hagi ADEVARATII SUPORTERII AI Stelei TE VOR IUBI MEREU FARA A TE CONTESTA......TE VOM IUBI MEREU :(((((

Emm20.09.2007 15:14

Steaua n-a excelat, dar a jucat bine aseara si Hagi nu merita la primul insucces sa-i fie dat un sut in spate dupa toata munca care a depus-o la echipa. Sa nu uitam echipe mult mai celebre care s-au incurcat de diletanti gen Slavia si au mers mai departe. In plus mai avem cinci meciuri si cel putin acasa i-am fi putut invinge pe toti. In schimb ce ne facem cu ciobanu` Gigi care vrea imediat rezultatul ca sa-si ia banu`si sa mai poa` sa vanda vreun jucator, cum vindea el oile la targ... Ce consistenta si forta mai are echipa cand se schimba antrenorii, jucatorii si tactica de joc? Iar o sa castigam un joc si o sa pierdem doua, in loc in cateva luni sa nu mai sufle nimeni in fata noastra... forzateaua

costy_k1_G.20.09.2007 15:14
NU

Atunci il iubesti pe Gica mai mult ca pe Steaua. Imi pare rau pentru Hagi am sa visez nopti la rand prin ce a putut sa treaca Gica dar daca a vazut ca achizitii noi nu sunt {de valoare} ca nu e lasat safi faca treaba nu stiu de ce a mai venit sa antreneze. Stii despre Bergodi ce a discutat cu Copos...asta e cel; mai bun exemplu.

jcd20.09.2007 15:15

Hagi demonstreaza ca e un mare caracter. In loc sa spuna adevarul despre jucatori, ii apara pana in panzele albe. MORI CIOBANE! Si UE celor care e bucura de plecarea lui Hagi. UE BA IDIOTILOR! OI JEGOASE!

bogdan20.09.2007 15:16
brada20.09.2007 15:16
Atunci il iubesti pe Gica mai mult ca pe Steaua. Imi pare rau pentru Hagi am sa visez nopti la rand prin ce a putut sa treaca Gica dar daca a vazut ca achizitii noi nu sunt {de valoare} ca nu e lasat safi faca treaba nu stiu de ce a mai venit sa antreneze. Stii despre Bergodi ce a discutat cu Copos...asta e cel; mai bun exemplu.

omule nu stiu daca intelegi Hagi e Steaua ? sti de ce ? pentru ca el la adus pe jegu de oier care conduce clubu si are acest club :)...

numele lui trebuie strigat pana va pleca ciobanu sa moara acolo cand aude cat e de iubit Hagi si Steaua

bobuletz20.09.2007 15:18

cE CARACTER ARE :(((( bai astia care va bucurati sunteti muci... NE VOM APARA VALORILE MEREU SI JUCATORII EMBLEMATICI FAC PARTE DIN ACESTE VALORI....

brada20.09.2007 15:18

aproape ca iau dat lacrimile :((

«14567815»