FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Hagi a demisionat !

«12345615»
red_blue_ultras20.09.2007 14:14

Era si timpul.A dovedit inca o data ca nu este antrenor (vezi schimbare Lovin-Surdu). Sa vina Oli, in niciun caz Rednic!

MIREL6RADOI20.09.2007 14:14

Zenga:" Nu sunt stelist. Nu ma intorc de unde am plecat"

"N-am spus ca sunt stelist. Era o perioada cand ma cautau cei de la FC Arges, Universitatea Craiova si Poli Timisoara. Atunci le-am zis ca as veni in Romania doar pentru a antrena Steaua sau echipa nationala. Acesta era contextul. La Steaua nu voi ajunge niciodata. Si nici la echipa nationala! Nu sunt stelist. Si dupa doi ani la Dinamo, voi merge in alta parte si imi voi face treaba profesionist in acel loc. Care e problema?" a tinut sa precizeze Zenga.

Zenga,un stelist adevarat...:)))

Ultra Boy20.09.2007 14:14

la urma urmei toti il iubim p Hagi da mai bine pentru echipa ca a facut pasul asta.......sa vedem cine o sa vina :|

sunchaser20.09.2007 14:16
Hagi a plecat fara nici un ban de la Steaua. Mai credeti si acum ca nu s-a daruit Stelei?

nu e problema ca nu s-a daruit, sau ca nu e stelist , sunt convins ca sufera pentru Steaua, problema e ca echipa nu joaca mai nimik, i-a permis ciobanului sa se bage peste el de cateva ori, cand rezultatele inca erau bune si de-abia acum cand nici noroc nu mai e si au venit infrangerile si-a dat demisia. Trebuia sa plece demult, dupa meciul de la Cluj cand handicapatu de Jiji aproape ca a sters cu el pe jos. Bine macar ca a plecat el si nu l-a lasat pe cioban sa-l dea afara, pentru ca asta ar fi urmat inevitabil

zloty20.09.2007 14:18
Era si timpul.A dovedit inca o data ca nu este antrenor (vezi schimbare Lovin-Surdu). Sa vina Oli, in niciun caz Rednic!

da deabia astept sa se intoarca "the little bitch inapoi cu metodele lui sofisticate de antrenorat"

arcadia20.09.2007 14:18
Hagi si-a dat demisia pentru ca nu mai suporta presiunea berbecului.Asta e motivul. Avea ganduri mari cu Steaua, dar ii trebuiau si jucatori linistiti, care sa joace fara teama ca la sfarsitul meciului berbecul va da declaratii in care va spune ca nu este multumit de cutare de cutare.

Si alt motiv este ca Hagi nu vrea ca berbecul sa se bage peste el.Hagi ARE ORGOLIU si a fost lovit in plin. Cat voiai sa mai suporte?

Hagi trebuia sa isi dea demisia dupa ce a calificat echipa in grupe, atunci ar fi plecat cu capul sus...nici un antrenor adevarat nu vrea ca patronul sau altcineva sa se bage peste el. Presiunea lui Becali a fost asupra tuturor jucatorilor din echipa, din pacate Hagi nu stie sa creeze atmosfera cea mai potrivita in vestiar. Poate cea mai buna optiune pentru el ar fi sa fie secundul lui m.Lucescu - amintiti-va ca Lucescu i-a resuscitat cariera de jucator si l-a facut marele Hagi care a fost ca jucator.

flo220320.09.2007 14:19

dupa parerea mea:

1 patron de club extrem de parsiv, fara dorinta de a creea o echipa competitiva,pus mereu pe ciupeala si intrigi

2 jucatori fara reala valoare cu exceptia catorva(exceptand accidentatii: zapata,Goian,Dica.stop)

3 conducere administrativa preocupata sa-i faca pe plac patronului si nu sa faca ceva pentru club(cu care de exemplu Argaseala nici nu cred ca are ceva in comun)

4 influente extrem de puternice din afara gen virgil Becali,magureanu(apropo:ce cauta la tragerea la sorti?)

despre Gica Hagi ce sa zic....? cu parere de rau nu cred ca are calitati de antrenor,si cred ca primul capitol deficitar este psihologia, lucrul cu echipa , cine lucreaza cu oamenii stie cat este de greu sa faci si sa mentii o echipa la un standard inalt)

Kreator20.09.2007 14:20

-Becali este un cioban imputit si atata tot.

Acest cretin retardat este principalul vinovat pentru esecul lui Hagi ca antrenor la Steaua.

L-a sapat pe Hagi inca din etapa 1, minutul 10, de cand a plecat de pe stadion, si pana acum incontinuu.

Suporterii nu au scandat pana acum impotriva lui _becali, dar cred ca asta mai mult din respect pentru Hagi, incercand sa-l sustina pe Hagi, si bineinteles echipa.

Acum, cred ca _gigi va afla de la suporteri ce cred acestia despre el cu adevarat.

Iar daca vine si carpa de olitaroiu... va fi ca in campionatul trecut, echipa o va face ciobanul retardat mintal, iar carpa de sters pantofii numita olitaroiu ii va "antrena" in timpul saptamanii... si atat.

stelistu din sm20.09.2007 14:21
Deh....asa e pe la noi. IMI PARE F RAU de Gica. Trebuia sa ramana aici. Oricum daca vine ZEROli jur ca nu mai calc pe Ghencea....Asta deja NU MAI ESTE Steaua este doar Fc Steaua si Fc Steaua nu merita nici un pic de respect. Da DOAMNE sa bata Arsenal pe Fc Steaua cu 5-0 ca poate scapam de parazitul asta nemernic.

te inseli amarnic, ffffff amarnic

sunt curios ce vom juca de acum incolo, ca daca nu ne revenim e clar, suntem slabuti

Mulder20.09.2007 14:21

Deci acum se lamureste totul,

Gica si-a dat demisia de la Steaua, Murinho si-a dat demisia de la Chelsea ....

:biggrin:

fularsteau2

Chaos20.09.2007 14:21
da deabia astept sa se intoarca "the little bitch inapoi cu metodele lui sofisticate de antrenorat"

am vazut acum in prosport ca deja si-a sunat sclavul.Mi-l si imaginez cu plasa de dvd-uri dupa el , cu papusile voodoo , cartile de tarot si alte prostii pentru motivele pentru care nu joaca Steaua fotbal si cu un nou ruj cu gust de fructe ca sa fie pe placul "patronului" cand il va pupa in fund

zamainmenu20.09.2007 14:22

Hagi a plecat, asta e. Viata merge inainte. Problema lui Hagi e ca n-a demonstrat ca e un antrenor capabil. Dar problemele Stelei raman. Olaroiu a creat un precedent periculos: antrenorul carpa care asculta indicatiile nepretuite ale celui mai iubit fiu al poporului, a unui cioban care are impresia ca se si pricepe la fotbal. De aceea, in Ghencea, va veni numai un antrenor asemanator cu Olaroiu, fara coloana vertebrala si in foame de bani, adica un yesman, un "lingepopoul" lui Fernadel.

Criza la Steaua nu se va termina, ci va continua, adancindu-se. Observati atent declaratiile lui Fernandel Intaiul si veti observa ca ciobanul zugraveste portretul robot al viitorului antrenor pe care si-l doreste, urmarind ca acesta sa fie un fel de clona a lui Olaroiu. De ce? E simplu. Cu Olaroiu, Becali s-a simtit cel mai important, cel mai destept, cel mai priceput in ale fotbalului.

skywalker20.09.2007 14:22
Ati auzit ce a zis berbekli despre demisia lui Hagi?singur lucru pe care-l regreta este ca nu a reusit sa faca din Hagi un mare antrenor.Voi va dati seama,el sa faca din Hagi un mare antrenor

bietu' cioban! bravo Hagi!

jcd20.09.2007 14:26

Daca vine Olaroiu, eu nu mai tin cu Steaua. Imi bag ceva in el fotbal.

cull20.09.2007 14:27

ai facut un lucru bun Regino ,mie unu imi mancai zilele cat timp erai pe banca Stelei...sa vina Oli ,fara Rednic ,etc...Forza Steaua

cornisa5820.09.2007 14:28
Deci acum se lamureste totul,

Gica si-a dat demisia de la Steaua, Murinho si-a dat demisia de la Chelsea ....

:biggrin:

fularsteau2

merge Hagi acolo și vine Murinho la Steaua

dax4720.09.2007 14:28

Orice antrenor ar veni la Steaua, va fi sapat de fecali inca de la semnarea contractului. Fecali vrea sa-i faca pe toti sa-si dea demisia ca sa nu-si ia vreun ban de la el, si pe langa asta sa demonstreze cat de penal este el si ce putere are el.

Nu te voi vota vreodata nici sa castige Steaua Champions League. Esti un tzaran retard indiferent de cata avere ai. Poti sa imbraci un tigan in costum Armani, ca tot tigan va fi. Nici toti banii din lume nu te vor face vreodata om. Mori pentru binele echipei ! Mori pentru binele intregii natiuni ! Mori azi !

bogdan20.09.2007 14:29
ai facut un lucru bun Regino ,mie unu imi mancai zilele cat timp erai pe banca Stelei...sa vina Oli ,fara Rednic ,etc...Forza Steaua

Nu ar fi mai bine sa te duci tu dupa Oli....

sunchaser20.09.2007 14:29

nu-l mai jigniti aiurea pe Olaroiu . n-o sa vina la Steaua, e prea riscant pentru el sa lase banii din arabia si sa vina aici sa fie injurat de "suporteri" ca e carpa sau mai stiu eu ce. Carpa , necarpa a avut niste rezultate la echipa, cele mai bune de dupa 90. oricum din pct meu de vedere e un antrenor mult mai capabil decat Hagi. Problema noastra e ciobanul si tare mi-e teama ca nu prea are rezolvare

alexys20.09.2007 14:30
Acum doua saptamani scriam intr-un articol ceva de un deja-vu cu Bursa, Galata si Timisoara. Sperante, promisiuni, joc prost, certuri de vestiar, neintelegeri cu cei din conducere...demisie.

Pacat, Hagi a iesit din nou pe usa din dos in cariera de antrenor, in loc sa o faca cu demnitate, imediat dupa meciul cu BATE.

Oricum, Hagi ramane un stelist imens si trebuie respectat pentru asta.

Si ce vroiai?Sa lase totul balta si sa plece ca un las?A avut omul puterea sa sa continue,in ciuda imbecilitatii ciobanului care l-a pus la colt ori de cate ori a avut ocazia.Lasa...ca o sa va vina Olaroiu si o sa fi-ti fericiti!

Macar Hagi a avut demnitatea si a plecat cand a simtit ca era dorit la echipa,nu ca jegul caruia nu pot sa-i pronunt numele!Pana nu scapam de ciuma numita Becali,nu vom avea niciodata liniste la club!! MI-E SCARBA!!!!

cosmin_20222220.09.2007 14:32
nu-l mai jigniti aiurea pe Olaroiu . n-o sa vina la Steaua, e prea riscant pentru el sa lase banii din arabia si sa vina aici sa fie injurat de "suporteri" ca e carpa sau mai stiu eu ce. Carpa , necarpa a avut niste rezultate la echipa, cele mai bune de dupa 90. oricum din pct meu de vedere e un antrenor mult mai capabil decat Hagi

Si daca lasa pe arabi ca sa se intoarca la Steaua, o sa fie "linsat" de aia...

costy_k1_G.20.09.2007 14:33

Poate sa vina si cel mai mare antrenor dar daca nu vin si jucatori tineri valorosi fara fitze nu vom face performanta de care vorbeste Jiji. Dar totusi Jiji tre sa inteleaga ca e patron si datoria lui e de a baga bani in clubul Steaua. El vrea cu bani putini sa ajunga sus asta nu se poate ca nu mai e vremea lui Ceausescu. Orcum suntem in Liga campionolor si fiecare meci de aici se joaca din placere nu cu presiune nu cu amenintari. La echipa Steaua trebuie "argint viu" pentru a face din nou meciuri bune.

sorin_daniel20.09.2007 14:35

diverse?sunteti penibili si sa va spalati pe cap cu Olaroiu........ce sa mai spun pupati-l in continuare pe Gigi.Hagi ,meriti tot respectul.Steaua te iubesc!!!

steado20.09.2007 14:35

Becali a reusit sa distruga ceea ce a insemnat un simbol pentru milioane de romani.A reusit sa manjeasca si distruga simbolul Steaua, spiritul acela minunat care a dat nastere unei echipe de fotbal ce, odata, demult, castiga Cupa Campionilor.

Azi s-a rupt si ultima legatura cu acel simbol, marcand prabusirea definitiva.Valoarea nu poate rezista prea mult alaturi de incompetenta si mediocritate.

costy_k1_G.20.09.2007 14:37
Daca vine Olaroiu, eu nu mai tin cu Steaua. Imi bag ceva in el fotbal.

Dar nu stiu ce te-a retinut pana acum?!...Ai facut o declaratie care te caracterizeaza cine esti:NIMENI!

«12345615»