FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Hagi a demisionat !

«123415»
bogdan20.09.2007 13:28

Nu de alt antrenor avea Steaua nevoie. De alti jucatori. O sa vedeti caci cu acelasi lot nu va face niciun antrenor nimic, mai ales daca ar reveni ZEROlaroiu.

steaua_gloria20.09.2007 13:28

Parerea mea e ca noul antrenor al Stelei va fi fie Rednic, fie Olaroiu.Il prefer pe primul, cel de-al doilea poate sa stea la arabi , insa nu imi permit sa-l jignesc pentru orice ar fi facut el cu Becali, Olaroiu a avut performante cu Steaua.

remel20.09.2007 13:29

Hagi, te vom iubi mereu. Sunt unii oameni pe care nu ii vom putea critica niciodata pentru ceea ce au facut sau fac. Hagi este unul dintre ei. Mi-as dori foarte mult ca Hagi sa ocupe in viitor o functie la Steaua, poate Gigi se va gandi ca avem nevoie de Hagi, macar pentru a ne aminti ca... SE POATE!

mitik20.09.2007 13:30

Hagi merita felicitat pentru decenta de care a dat dovada si a demisionat.

Sper, spre binele lui, sa inteleaga ca o cariera de antrenor se construieste. Ce-a fost odata, un mare fotbalist, nu o sa-l ajute in prezent. Daca tine sa isi continue cariera in antrenorat sa o ia de jos. "Muncind" o sa aiba si rezultate.

Il asteptam pe Rednic :) desi nu cred ca o sa vina.... Gigi are nevoie de carpe de antrenori si daca se va inconjura de carpe, praf o sa culeaga....

Steaua 2 - Arsenal 1

Ura!

MIREL6RADOI20.09.2007 13:30

Hagi si-a dat demisia: ''Este irevocabil''. Becali: ''Vine Olaroiu'' Becali a declarat ca "am vorbit cu Argaseala. Hagi l-a chemat pe Argaseala in birou si i-a spus ca 'nu vreau nici un ban, imi dau demisia, este irevocabil'. Singurl meu regret este ca Dumnezeu nu mi-a ajutat cu nasul meu. Demisia lui Hagi este demisie, si cu asta basta, nu trebuie sa ii accept eu. Ai luat o hotarare, ai luat pana la cap. Nu pot sa il conving de nimic. Vine Olaroiu. Il voi suna acum pe Olaroiu si va veni intr-o saptamana sau doua. E singurul antrenor care va veni la Steaua, intr-o zi, doua, o saptamana sau la anul este Olaroiu. Rednic nu vine la Steaua, singurul e Olaroiu".

onlinesport.ro

ahahahahahaha

znn20.09.2007 13:31

bine ca a plecat.... RESPECT!.. te vom iubi in continuare.

noua dilema este ca va veni olariou ..

dezavantajele sunt - ca asculta de Becali

avantajele sunt - are experienta cu Steaua de sezonu trecut,stie lotul si poate sa faca minuni :)

Khalid20.09.2007 13:31

Pacat! Eu cred in continuare ca el era ceea ce ne trebuia la echipa, insa in fruntea clubului este un om josnic care nu merita sa ii fie spus numele.

Sunt curios cine va veni la Steaua si sper sa nu aiba aceeasi soarta ca Hagi al nostru'.

duncan520.09.2007 13:32

Stau si ma intreb daca este adevarat sau nu ceea ce vad prin ziare. In sinea mea sper sa nu fie adevarat si Hagi sa contiune la Steaua, cu toate ca ar fi mai bine pentru el sa plece si sa nu-l mai suporte pe acest numit patron a tot stiutor. Nu mai ramane decat sa-l vad pe Gigi Becali antrenor sau sa-l vad iar la echipa pe " marele " antrenor Olaroiu. Nu inteleg cum sunt atatea care-l plang pe Olaroiu. Chiar nimeni nu se uita la toate declaratiile lui Gigi. Olaroiu e un catelus ce asculta toate comenziile lui Gigi. Olaroiu nu e antrenor, e o marioneta a lui Gigi. Tot ce a castigat el e pe spatele si pe banii lui Gigi.

Bafta Hagi si respect pentru tot ce ai facut pentru noi

forzateaua

vlad7520.09.2007 13:33

Hagi nu si-a dat demisia pentru ca a mancat bataie de la Slavia.Si-a dat demisia pentru ca exista Becali!

steaua_gloria20.09.2007 13:33

Bai copii e clar Olaroiu e noul antrenor al Stelei. Lasati-l in pace si nu va mai luati de el>Steaua are nevoie de liniste.Nu sunt fan al lui Olaroiu dar chiar a facut multe lucruri pentre Steaua.

NU VA MUSTRA CONSTIINTA?

bogdan20.09.2007 13:35
Pacat! Eu cred in continuare ca el era ceea ce ne trebuia la echipa, insa in fruntea clubului este un om josnic care nu merita sa ii fie spus numele.

Sunt curios cine va veni la Steaua si sper sa nu aiba aceeasi soarta ca Hagi al nostru'.

Ai perfecta dreptate.

Tot ce insemna valoare la Steaua a fost indeparta de Jiji.

Dukadam

Lacatus

Danciulescu

Ogararu

Bostina

Paraschiv

Elton

Thereau

Hagi

Incetul cu incetul Steaua se va zbate pe la jumatatea clasamentului. Doar daca nu mai alearga Jiji cu sacosa.

Becali PLEACA TU

st_194720.09.2007 13:35
Bai copii e clar Olaroiu e noul antrenor al Stelei. Lasati-l in pace si nu va mai luati de el>Steaua are nevoie de liniste.Nu sunt fan al lui Olaroiu dar chiar a facut multe lucruri pentre Steaua.

NU VA MUSTRA CONSTIINTA?

Olaroiu nu vine ca a facut in tur 0-0 in deplasare in Liga Campionilor asiei...sa vina Rednic

AndyQ20.09.2007 13:36
Hagi nu si-a dat demisia pentru ca a mancat bataie de la Slavia.Si-a dat demisia pentru ca exista Becali!

Sa fim corecti, Hagi si-a dat demisia pentru ca nu a fost capabil... din pacate pentru toata lumea.

dax4720.09.2007 13:37

Va bucurati degeaba. Cu sandibelul de becal la conducere nu ne va fi niciodata bine cu adevarat. Ala o sa faca din Steaua cea mai caterinca echipa din cate s-au inventat. Ne distruge sistematic. El n-a dorit decat sa se identifice cu brandul Steaua si a reusit. Acum arata la toti ca Steaua e doar o jucarie de-a sa si ca face absolut ce vrea cu ea.

Il felicit pe Hagi ca si-a dat demisia. In locul lui nici nu veneam la Steaua, stiind situatia reala a echipei. Chiar daca ii este nas oierului, era clar ca ala nu va sta in banca sa. Asta e. Acum nu stiu daca va mai antrena vreodata. Cel putin nu anul asta.

Va bucurat ca vine Oli inapoi ? Va bucurati degeaba, ne vom zbate in mediocritate. Steaua nu poate avea un antrenor, nu poate avea liniste. handicapatul asta de oier e mai anti-Steaua decat este Borcea insusi.

E trist ce se intampla la noi, dar ne vom obisnui. Si peste 30 de ani va fi la fel. Pana va muri berbecul. Dupa aia, draq stie ce va mai fi.

84ava20.09.2007 13:37

Vad lume care se bucura ca a scapat de Hagi in loc sa se bucure si sa faca tot posibilu sa scape de fecali...Trist da asta e Romania si astea ne sunt "valorile".

Nu aveai loc acolo Gica printre viermi si hamali eu unu mereu am simtit asta si unde nu te simti bine nu poti face treaba.Nu iti caut scuze dar asta e realitatea.Jucatorii de acolo sunt niste mercenari si lingai care dak mai arunca "nea Gigi" cu 1000E la salariu sar in sus ca niste catelusi.

Asta nu e Steaua noastra Gica e FC Fecali iar tu nu ai ce cauta acolo.

I LOVE YOU Hagi!!!!!!!!

raul stelistu20.09.2007 13:38

Imi pare rau ca a demisionat Gica dar era clar ca in atmosfera creata de jigodia aia de cioban nu se putea lucra,practic l-a fortat sa-si dea demisia prin jignirile repetate aduse cu fiecare ocazie cand aparea la TV.

Iti doresc Gica sa ajungi un antrenor mare si sa revii ACASA..............multumim penrtu ce ai facut ca jucator si antrenor.

FORZA Steaua FORZA CAMPIONII

diego_cj20.09.2007 13:40

Respect Hagi pe viata! Afara cu ciobanul din Ghencea!!

angel dust20.09.2007 13:40

NU VA MUSTRA CONSTIINTA?

Ba ... sunteti fenomenali. Aseara il injurati pe Hagi ca nu este antrenor acuma il ridicati in slavi si il faceti victima iar principalul vinovat este Becali.

Hagi a gresit ... daca era antrenor nu casca gura la ce zice Becali si echipa ar fi jucat bine aseara. El a declarat ca echipa a jucat bine dar nu a fost sansa. O aberatie ... ala nu a fost fotbal ...

Asa ca nu il mai victimizati pe Hagi ca .... el ca jucator este f bun dar ca antrenor ... se vad rezultate. Becali are dreptul sa se bage ca este echipa lui, gresala este a lu Hagi ca nu se impune.

Asa ca ... lasat-o balta

elmagnifico20.09.2007 13:41

parerea mea este ca: Rednic este cea mai buna varianta!!!!! in momentul de fata,

stie meserie , + ca e visul lui sa antreneze in CL ...si are si o dorinta mare de revansa

in fata cateluisilor de la dinamuia!!\

ia ganditiva : cum ar fi sa trecem de grupa cu Rednic antrenor!!!

MUHAHAHAHAHAHA :biggrin: fular-campionii fularsteau2 fular-campionii fularsteau2 steag1

AndyQ20.09.2007 13:42
Asa ca nu il mai victimizati pe Hagi ca .... el ca jucator este f bun dar ca antrenor ... se vad rezultate. Becali are dreptul sa se bage ca este echipa lui, gresala este a lu Hagi ca nu se impune.

Asa ca ... lasat-o balta

De acord...

Nu stiu ce meci a vazut Hagi de pe margine, dar eu l-am vazut altfel. O Steaua chinuita de Slavia, o Steaua fara faze clare de poarta. O Steaua cu un antrenor fara solutii...

steaua_gloria20.09.2007 13:43
Sa fim corecti, Hagi si-a dat demisia pentru ca nu a fost capabil... din pacate pentru toata lumea.

Hagi si-a dat demisia pentru ca nu mai suporta presiunea berbecului.Asta e motivul. Avea ganduri mari cu Steaua, dar ii trebuiau si jucatori linistiti, care sa joace fara teama ca la sfarsitul meciului berbecul va da declaratii in care va spune ca nu este multumit de cutare de cutare.

Si alt motiv este ca Hagi nu vrea ca berbecul sa se bage peste el.Hagi ARE ORGOLIU si a fost lovit in plin. Cat voiai sa mai suporte?

GRATIAN20.09.2007 13:43

Pe sport.ro scrie ca Becali il aduce inpoi pe Oli

strezahuzum20.09.2007 13:45

Nu va mai faceti iluzii.

Vine Turcaloiu, sluga preferata a ciobanului, campionul probei de pupat-viteza in fund. Adica tot un drac.

bogdan20.09.2007 13:45

Nici un antrenor nu va face treaba la Steaua cu Bekali si cu echipa actuala. Nu va mai amagiti degeaba. O sa vedeti ca nici un alt antrenor cu actualul lot nu va face din Steaua ceea ce dorim. Daca Gica era sustinut de jucatori si ar fi avut JUCATORI, sigur ar fi facut treaba. Eu unul il regret. Nu are ce catua nici Olaroiu si nici Rednic la Steaua. Am ajuns o rusine.

Sigur ai vazut meciul, sau esti PRO Olaroiu sau Cartu. ?

CaTaLiNsm StElIsTu20.09.2007 13:47

Nu se poate:((((((((.Pfoai mai......incredibil!Deci pana aici a fost...de azi inainte eu trec in banca celor"indiferenti"de ce se intampla la Steaua:(.Pai da cine e tampit sa creada ca Giga a demisionat el asa de buna voie...si declaratia lui suna a ceva de genu"mi-a fost recomandat sa plec pentru a nu fi dat afara...".no de acuma vom avea numai"marionete",nu antrenori.Sincer i-l plang pe Gica...nu a reusit mare lucru pentru ca nu avea cu cine dar a fost un om si un antrenor de splendid caracter...nu l-am auzit o singura data sa spuna ceva rau despre jucatori lui,desi credeti-ma ca nu era orb,mereu a luat vina asupra lui.Speram sa fie lasat macar pana la retur ca sa dovedeasca daca poate sau nu si asa era corect pentru ca si cu Oli s-a avut rabdare aproape un sezon.Suntem de tot kktul.Singurul lucru care mi-l mai doresc e sa plece Jiji,in rest nu ma mai intereseaza nimic...sunt prea dezamagit....:(

«123415»