Gica a luat o decizie corecta,sa vina peste 10 ani daca invata meserie,nu putea sa continue pentru ca echipa mergea in gol si oricum ciobanul ii vana orice mica greseala.
Odata cu plecarea lui Oli si venirea lui Hagi am cazut din lac in put si acum situatia se inverseaza,ce credeti ca Olaroiu va face minuni acum,tot cu lotul asta mediocru va trebui sa se descurce.
Plus ca sa vedeti ce miscari de trupe o sa fie la echipa daca vine Oli,jucatorii lui Hagi vor fi trimisi la buzau,unii care au fost trimisi la buzau vor fi adusi inapoi,ov Petre o sa isi vada "tatal" din nou,pentru ca nu-i asa "la vremuri noi tot noi". Practic,ciobanul prin aducerea lui Hagi ne-a costat deja un sfert de sezon,iar acum o sa avem un joc infect pentru ca jucatorii o sa se adapteze la stilul "Oli" care ii va pune pe alte posturi,si uite asa o sa mai pierdem noi puncte pentru ca nu-i asa,pana atunci "o sa ne cautam". Ce mai un talmes-balmes e la echipa asta.
Jiji in loc sa caute un antrenor bun(Jiji e mourinho liber :biggrin:) el a mers direct la carpa de serviciu,Olaroiu care sa vedeti ca o sa accepte. Iar fanfaronul de ce l-a lasat pe Oli sa plece daca il aduce inapoi peste 2-3 luni? Poate in acele luni incerca si geniul de pe banca noastra anumite mutari,poate testam si noi un sistem nou etc. Repet,practic am pierdut 2 luni degeaba,norocul lui Jiji e ca am intrat in CL pe mana lui zapata,Dica,zaharia si Goian,ca echipa nu am avut.
Doamne cat amatorism la acest club...
Gica,imi pare rau,dar nu a fost sa fie!!!
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.