FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Hagi a demisionat !

«1234515»
Cipper20.09.2007 13:47
NU VA MUSTRA CONSTIINTA?

Pentru Oli? Niciodata!! pentru Elton, pentru Thereau, pentru altii poate...da pentru Oli? Never!

Mult succes in continuare lui Hagi. Nu stiu daca va fi vreodata cu adevarat un antrenor extraordinar, dar ce a patit la Steaua sper sa nu mai pateasca in cariera lui... Gigi, iti pierzi voturile!

angel dust20.09.2007 13:47

Ba ... sunteti fenomenali. Aseara il injurati pe Hagi ca nu este antrenor acuma il ridicati in slavi si il faceti victima iar principalul vinovat este Becali.

Hagi a gresit ... daca era antrenor nu casca gura la ce zice Becali si echipa ar fi jucat bine aseara. El a declarat ca echipa a jucat bine dar nu a fost sansa. O aberatie ... ala nu a fost fotbal ...

Asa ca nu il mai victimizati pe Hagi ca .... el ca jucator este f bun dar ca antrenor ... se vad rezultate. Becali are dreptul sa se bage ca este echipa lui, gresala este a lu Hagi ca nu se impune.

Asa ca ... lasat-o balta

dr.adrian920.09.2007 13:48

cum sa antrenezi cand jucatorii nu vor sa te asculte??? explicami ca nu stiu

Hagi a fost sapat din toate partile. doar Banel zapata Goian si Lovin,adica 2 jucatori pe care ii critizati sau aratat devotati lui Hagi. in rest o adunatura de gunoaie.

bravo Hagi!!!

multumesc pentru jertfa ta de a ne arata cine e Becali

steaua_gloria20.09.2007 13:49
Becali are dreptul sa se bage ca este echipa lui, gresala este a lu Hagi ca nu se impune.

Asa ca ... lasat-o balta

Doamne da prost mai ganditi! Pai ma nene de ce are Becali voie sa se bage la echipa . nu s-a bagat? ce a reusit?va spun eu.

Jucatorii au fost sub presiune , Zaharia e cu moralul la pamant si golanski la fel. De ei a zis ca nu trebuiau sa joace cu rapidu.Deci tie iti place asta, da?

UNII DINTRE VOI SUNTETI ORBI

bogdan20.09.2007 13:50

Cum vrei tu oare sa concurezi cu o Dacie impotriva Mercedesului? Steaua NU ARE ECHIPA>

Cipper20.09.2007 13:50
De acord...

Nu stiu ce meci a vazut Hagi de pe margine, dar eu l-am vazut altfel. O Steaua chinuita de Slavia, o Steaua fara faze clare de poarta. O Steaua cu un antrenor fara solutii...

Da pe magnificul Oli intr-un meci cu superechipa din Timisoara l-ai vazut cu destu'n nas pe marginea terenului cand eram condusi?

Chaos20.09.2007 13:51

inca o data becacali demonstreaza cat de idiot ii si cat fotbal cunoaste.Nu neaparat prin acceptarea demisiei lui Hagi (poate ii ceva normal) , dar si prin aducerea inapoi a lui Olaroiu(!!!).Ce dracu? nu jucam destul de slab?

Referitor la cearta dintre Hagi si Becali - felicitari cioban infect ce esti ca ai reusit inca o data sa tarasti o glorie a Stelei si sa patezi istoria echipei prin faptele tale.Si la Ceausescu i-a venit vremea asa cum o sa iti vina si tie...

Virgil20.09.2007 13:52

Demisia lui Hagi mi-a trezit sentimente contradictorii. Intr-un fel socoteam ca ar trebui sa plece. Nu neaparat din cauza rezultatelor care pana la urma nu au fost foarte slabe, cat din cauza jocului slab pe care echipa il practica. Privind dintr-un alt punct de vedere, regret acum ca Regele a cedat psihic si a parasit tronul. Steaua incepuse sa joace simtitor mai bine, desi moda asta a paselor inapoi si la portar ma scotea din sarite.

Mircea Lucescu spunea cu ani de zile in urma ca unei echipei noi ii trebuie circa 4 ani pentru a obtine rezultate foarte bune, si Steaua tocmai asta este, o echipa noua. Imi sustin afirmatia cu cei peste 10 jucatori veniti in aceasta vara la Steaua.

Hagi a aratat caracter atunci cand nu a dat curs capcanelor ziaristilor referitoare la acuzele directe ale baciului aroman si celor voalate ale unui Oli contestat in atatea randuri.

Decizia Regelui a venit atunci cand ma asteptam mai putin si reprezinta probabil protestul sau la implicarea Oierului Sef in alcatuirea primului 11 in meciul cu Slavia.

Sincer imi pare rau pentru Hagi. Inteleg ca acela care va mai veni sa antreneze Steaua, trebuie sa puna niste clauze solide inainte de semnarea contractului. Inca odata sincer, cine va mai veni sa antreneze Steaua trebuie sa fie cel putin nebun. Oli nu mi se pare a fi. Atunci cine?

stifler_cale20.09.2007 13:53

RESPECT Hagi!!!!!!!!!

w3bmaster20.09.2007 13:53

Nu e Hagi cel mai bun antrenor pe care il puteam avea

Dar acu daca se aduce Zeroli eu nu ma mai uit la meciuri ca .....

Fmm de Cioban prost Traim In Romania

predatorpulse720.09.2007 13:53

Gica a luat o decizie corecta,sa vina peste 10 ani daca invata meserie,nu putea sa continue pentru ca echipa mergea in gol si oricum ciobanul ii vana orice mica greseala.

Odata cu plecarea lui Oli si venirea lui Hagi am cazut din lac in put si acum situatia se inverseaza,ce credeti ca Olaroiu va face minuni acum,tot cu lotul asta mediocru va trebui sa se descurce.

Plus ca sa vedeti ce miscari de trupe o sa fie la echipa daca vine Oli,jucatorii lui Hagi vor fi trimisi la buzau,unii care au fost trimisi la buzau vor fi adusi inapoi,ov Petre o sa isi vada "tatal" din nou,pentru ca nu-i asa "la vremuri noi tot noi". Practic,ciobanul prin aducerea lui Hagi ne-a costat deja un sfert de sezon,iar acum o sa avem un joc infect pentru ca jucatorii o sa se adapteze la stilul "Oli" care ii va pune pe alte posturi,si uite asa o sa mai pierdem noi puncte pentru ca nu-i asa,pana atunci "o sa ne cautam". Ce mai un talmes-balmes e la echipa asta.

Jiji in loc sa caute un antrenor bun(Jiji e mourinho liber :biggrin:) el a mers direct la carpa de serviciu,Olaroiu care sa vedeti ca o sa accepte. Iar fanfaronul de ce l-a lasat pe Oli sa plece daca il aduce inapoi peste 2-3 luni? Poate in acele luni incerca si geniul de pe banca noastra anumite mutari,poate testam si noi un sistem nou etc. Repet,practic am pierdut 2 luni degeaba,norocul lui Jiji e ca am intrat in CL pe mana lui zapata,Dica,zaharia si Goian,ca echipa nu am avut.

Doamne cat amatorism la acest club...

Gica,imi pare rau,dar nu a fost sa fie!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

steaua_gloria20.09.2007 13:55

Fara nici o luzie, dar suferim ca niste caini.Cum mai iesim din asta ?Ma doare inima cand ma uit la rezultatele Stelei si la jucatori.

Hotshut20.09.2007 13:56

Nu ma mustra constiinta.De abia astept sa vina zerolaroiu,sa il injur.Nu o sa fiu niciodata de acord cu persoana fara coloana vertebrala,gen Olaroiu,Argaseala etc.Ce a facut pentru Steaua?Performanta?A profitat de situatia conjuncturala cand a preluat o echipa gata facuta(Piti,Zenga,Protasov)Nu a facut decat sa duca echipa in jos(semifinala pierduta lamentabil la "Boro,titlul castigat de Becali nu de echipa(cine stie cunoaste),umilinta cu javrele de acasa(dupa 18 ani)jocul in sine al echipei in ultima perioada de antrenorat al marelui strateg Oli.A nu se intelege ca ii tin partea lui Hagi,din contra nu am nimic cu el dar nu este antrenor,cu tot respectu pentru jucatorul Hagi.

Concluzia e ca oricine vine o sa fie carpa lui fecalii

Garrincha20.09.2007 13:56

pentru toti cei care se bucura ca Hagi a demisionat nu va pot spune decat ca va meritati antrenorul care o sa vina din iarna la Steaua. Apropo nu am vazut pe acest site nici o pozitie oficiala asupra magariilor care i-au fost adresate de catre viitorul antrenor al Stelei lui Balint sa inteleg ca sunteti de acord?

Va chinuiti atata sa faceti articole despre istoria Stelei, dar nu va chinuiti sa aparati adevaratele ei valori. Promit ca aceasta va fi ultima mea postare pe acest site. Mesaj de la un stelist care iubeste Steaua, cum multi nu vor fi niciodata.

Steaua_bd20.09.2007 13:56

astia care va bucurati de plecarea lui Hagi mai bn v-ati impusca si voi si jijiotu ala imputit...tre sai strigam numele la Arad si sal muim pe Jiji....nu merita asta.

MULTUMIM Gica!

Chaos20.09.2007 13:57
Ba ... sunteti fenomenali. Aseara il injurati pe Hagi ca nu este antrenor acuma il ridicati in slavi si il faceti victima iar principalul vinovat este Becali.

Hagi a gresit ... daca era antrenor nu casca gura la ce zice Becali si echipa ar fi jucat bine aseara. El a declarat ca echipa a jucat bine dar nu a fost sansa. O aberatie ... ala nu a fost fotbal ...

Asa ca nu il mai victimizati pe Hagi ca .... el ca jucator este f bun dar ca antrenor ... se vad rezultate. Becali are dreptul sa se bage ca este echipa lui, gresala este a lu Hagi ca nu se impune.

Asa ca ... lasat-o balta

un patron nu isi are locul pe banca tehnica , mai ales cand e vorba de unu ca Becali.Nu vezi cum face echipa? zice ca a visat azi noapte si i-a transmis Dumnezeu sa il bage pe ala. Inca ceva: asta nu ii echipa lui!! el ii doar o pata neagra in istoria Stelei

CaTaLiNsm StElIsTu20.09.2007 13:57

a'...si inca ceva....eu nu mai comentez nimic pe acest forum...ii las pe acei"seniori"ai site-ului care exprima si gandirea mea si sunt cam singurii care mai gandesc pe-aici si cu care poti discuta ceva...in rest sunt de-astia"Badea Gheorghe"care o stiu pe-a lor si-atat:Hagi nu-i antrenor......ne facand nici o distinctie intre resurse si capacitate.Nu vreau sa jignesc pe nimeni dar cam asa e si nu vreau sa generalizez dar acei care sunt......se simt ei.........adica ar trebui,desi ma indoiesc......

zloty20.09.2007 13:59

trebuia sa plece de la primul atac dupa meciul cu BATE dar probabil nu la lasat sufletul :( pare rau Gica , oricum bine cai plecat din mocirla asta , acuma oieru isi va aduce inapoi robul

der arzt20.09.2007 14:01

Deh....asa e pe la noi. IMI PARE F RAU de Gica. Trebuia sa ramana aici. Oricum daca vine ZEROli jur ca nu mai calc pe Ghencea....Asta deja NU MAI ESTE Steaua este doar Fc Steaua si Fc Steaua nu merita nici un pic de respect. Da DOAMNE sa bata Arsenal pe Fc Steaua cu 5-0 ca poate scapam de parazitul asta nemernic.

steaua_gloria20.09.2007 14:01
....

Bravo!!! Sunt de acord cu tine.In sfarsit unul care gandeste.

dr.adrian920.09.2007 14:03
astia care va bucurati de plecarea lui Hagi mai bn v-ati impusca si voi si jijiotu ala imputit...tre sai strigam numele la Arad si sal muim pe Jiji....nu merita asta.

MULTUMIM Gica!

tu ce crezi jucatorii merita sa fie sustinuti de noi??? am mers 1000 km pana la praga din germania sa vad cum isi bat joc de Hagi si de noi.

in Ghencea nu mai pun piciorul cat e Becali patron

si nici nu mai merg la nici un meci.absolut deloc.

nu mergeti nici voi la nici un meci.lasatii pe marile vedete ale fotbalului romanesc.si stiti exact la cine ma refer.

cat despre zer0li. nu mai vine nici ala la Steaua ceea ce ma bucura. ce se lasa injosnit de Becali.

antrenor cine va fii nu stiu.

moie jucatorii si Becali

steaua nr120.09.2007 14:03

Ati auzit ce a zis berbekli despre demisia lui Hagi?singur lucru pe care-l regreta este ca nu a reusit sa faca din Hagi un mare antrenor.Voi va dati seama,el sa faca din Hagi un mare antrenor

girlslorena20.09.2007 14:05

Asa ca ... lasat-o balta

Trebuie sa iti dau dreptate.Daca avea demnitate si tinea la onoarea lui nu facea cum a zis Becali.Hagi a fost bun ca jucator dar ca antrenor nu stiu mi se pare ca nu e de talia Stelei.Aseara Steaua nu a jucat si asta e adevarul!Nu are rost sa mai vb despre cum a jucat Steaua pentru ca tind sa cred ca au jucat asa numai sa-i faca probleme lui Hagi!Unii jucatori nu l-au suportat de cand a venit asa ca probabil si-au pus in cap sa-i faca viata amara. Oricum s-a intamplat ce era de asteptat Hagi a plecat si acuma nu ne mai ramane decat sa vedem cine urmeaza!

steaua_gloria20.09.2007 14:08

Hagi a plecat fara nici un ban de la Steaua. Mai credeti si acum ca nu s-a daruit Stelei?

Doamne ce perversitati spune Becali la sport.ro!

cornisa5820.09.2007 14:12

Eu am spus de la început cã Hagi nu rezistã la Steaua nici 10 etape am avut dreptate la Steaua trebuie un antrenor de valoare cu el pe bancã nam jucat nimic sper la mai bine

«1234515»