FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Hagi a demisionat !

«15678915»
onlySteaua20.09.2007 15:20
pai zi tu atunci cum crezi ca este

Nici nu am sustinut pana acum ca Hagi e mare antrenor. Am sustinut doar ca trebuie lasat sa-si faca treaba. Acum, in timpul conferintei Hagi a recunoscut ca ciobanul s-a bagat nonstop la echipa. Crezi ca astea sunt premisele obtinerii unor mari performante?

Si oricum, daca o cupa a Turciei e ZERO.....

antimanelist20.09.2007 15:20

auzi Jiji...sti melodia de la parazitii " Shoot yourself" ??? fa ce scrie ca engleza e usoara

dak iese Jiji presedinte parca vezi ca baga o lege stupida de genu : "toti cetatenii Romaniei vor trebui sa aiba doua oi,si un berbec,deci doua oi si un berbec,hahalelelor,ca asa zic eu Jiji Becali". va da o lege dasta tampita numa ca sa vedem noi ca el POATE.io ma mut din Romania dak iese asta presedinte. sa revenim la subiect...Hagi we will miss U. io krek vine Rednic sau Lucescu(JR) da mai repede Rednic. dak nu il lua Zenga Dinamo,krek venea el.... na vedem cu timpu. FORZA Steaua

SS Lazio20.09.2007 15:21

Pleaca cel care a pus suflet la echipa asta ...mai mult decat Olaroiu,mai multa decat orice protosav,mai mult decat orice Zenga...

Mi se frange sufletul cand vad ce vorbeste ,este ,de fapt,discursul uni om simplu din punct de vedere intelectual care poate ajunge cu vorbele sale in inima oricui : Hagi a rostit un discurs care ar trebuie sa-l faca pe cioban sa-si blesteme zilele cu furie pentru tot restul vietii...

Nu a luat un ban,se vor da la juniori,a dat o palma ciobanului spunand realitati

A laudat tot ce poate fi laudat la Steaua ,a laudat ce a fost Steaua...Steaua nu mai e Steaua

Cum sa nu te miste urmatoarea replica :" Cum puteam eu sta in fata lui Zaharia? In fata lui Rada? in Fata lui golanski?..."

PLeaca un caracter unic in tara asta...

Va zic doar atat : nu pot sa zic nimic important din acest discurs fiindca azi sunt trist si nimeni nu ma va intelege.

Cei care l-ati acuzat v-ati complacut in fotbalul modern,sunteti prostituatele aceluiasi lucru ,al banului!

Al carui mare sclav si beneficiar este Gigi!

Va intreb ceva : daca terminam in CL pe locul 4 cu 0 puncte,daca ajungeam pe locul 8 in campionat cu Hagi,era vreo problema?

Putea fi o problema ?cand prin simpla prezenta a lui pe banca, lumea ,indiferent de preferinte fotbalistice , se uita cu respect...

despre asta e fotbalul baieti

daca veneau accidentatii,daca nu exista presiune, poate tot n-ar fi fost rezultate,dar ar fi aparut si rezultatele!

Si Spectacolul!

Cu timpul si galeria noastra va fi condusa de un Gigi corsicanu

Cu timpul si antrenorul va fi vreun rednci,sau vreun tigan de Lucescu

Cu timpul nu va mai exista nimic frumos la clubul asta

Steaua ,de azi ,a pierdut ultimul om ,ultimul caracter pe Hagi,Pe unicul "10"

Cat despre patron: Nu se poate spune ca Gica Hagi a dus un razboi cu conducerea din care a iesit invingator.Caci el a inceput prin a fi invingator sia dus razboiul cu puterea suverana a celui care nu poate pierde.Cum sa piarda o victima ,pe care insusi calaul o admira?

Becali si sustinatorii lui : NU MERITATI SA EXISTATI

costy_k1_G.20.09.2007 15:26
ESTI UN FECALIST RETARDAT, IL IUBESTI MAI MULT PE CIOBAN DECAT PE Steaua, OMULE LA Steaua PROBLEMA E MULT MAI ADANCA NU E Hagi !

Eram sigur ca nu ma intelegi, Hagi nu trebuia sa se bage in asa ceva dc? trebuia sa faca achizitii de valoare pentru a nu trece prin ce a trecut. El a venit cu sufletul la Steaua dar nu a stiut cum sa se apere de Jiji. Patronul normal ca nu stie fotbal si la ochit pe Gica cauza. Daca ii explica si colaborau mai mult nu se ajungea aici. Io tiam dat un exemplu cu Bergodi dar tu daca esti prost si faci pe victima lasama dreq. Bai fratilor ganditi nu mai schimbati parerile in fiecare zi.

Matteo20.09.2007 15:27

@SS Lazio

BRAVO FRATE, TOTI STELISTII ADEVARATI TRAIESC MOMENTE TRISTE ACUM, MOMENTE GREU DE EXPRIMAT IN CUVINTE

E NEVOIE DE O REVOLUTIE pentru A SCAPA DE CIOBAN !!!!!

dr.adrian920.09.2007 15:28

@SS Lazio

mai miscat.frumos spus

Hagi, chiar daca nu ai reusit la Steaua sa castigi ceva. vei ramane in amintirea mea cel mai mare antrenor care a fost la Steaua. un fel de Ienei.

flo220320.09.2007 15:29

onlySteaua

eu nu am zis ca nu este mare antrenor, sau ca nu ar putea fi. doar ca nu are rezultate deocamdata, sa zicem. si totusi o cupa a turciei dupa ce ai antrenat 5 echipe si o nationala este cam putin. clar este insa ca niciun antrenor nu ar fi putut realiza mai mult in conditiile date. sper ca antrenorul Hagi sa iasa vreodata la suprafata.

danciu1920.09.2007 15:29

In fata noastra in curtea noastra un adevarat stelist este batjocorit si noi am acceptat asta,ba chiar unii au fost de acord cu acest lucru.Sper ca peluzele sa se trezeasca si sa faca ceva imptriva ciobanului ca altfel ne autodistrugem.

O ZI FOARTE TRISTA pentru SUFLAREA STELISTA!!!

gurafiara20.09.2007 15:30

BRAVO Hagi! MAXIM RESPECT!

Ma doare sufletul cand vas ce poate sa faca oligofrenul de oier cu simbolurile noastre. Trebuie reluate toate protestele de dinaintea venirii lui Gica , chiar daca pentru boul ala ordinar nu au nici un efect, dar macar sa-si raduca aminte ca de la noi nu v-a vedea nici un vot si nu i se va striga numele pe stadion. Multumim Hagi!

pacobarosanu20.09.2007 15:32

pentru aia care l-ati criticat pe Hagi : bv ma !!! va duce capu cat il duce pe cioban sau pe vanghelie !!!

**** Gigi augh augh augh !!!

nepotuuu20.09.2007 15:32

Multumit Hagi pentru nimik bafta la noua echipa daca o sa mai antrenezi forzza Steaua

fansteaua2320.09.2007 15:33
Doamne plang...omul asta e singurul din curtea Stelei care este cu adevarat stelist :((((((((( astazi este una din cele mai triste zile din viata mea..Gica Hagi ADEVARATII SUPORTERII AI Stelei TE VOR IUBI MEREU FARA A TE CONTESTA......TE VOM IUBI MEREU :(((((

asa e Hagi este si va ramane un stelist adevarat si noi suporterii adevarati stim ce inseamna sa treci prin momente grele si aici noi trebuie sa-l sustinem>< Hagi este in sufletele noastre si ca jucator dar acum si mai mult si ca un adevarat antrenor>Hagi te vom iubi mereu!!!!!!!!!!!!!
cristian8620.09.2007 15:34

O urare de bine oierului si turmei lui de handicapati :

rosualbastru20.09.2007 15:34

nu scriu prea mult pe acest site, dar urmaresc mesajele tuturor de cand a luat fiinta. dupa conferinta de presa a lui Hagi, pot sa mai scriu doar atat:

Respect Gica Hagi!

Forza Steaua/ Cu tine Pana La Moarte

Mori gg!

iertati-ma, va rog!

korynna20.09.2007 15:36

In viata mea nu m-a miscat atat de mult ceva cum a facut-o Hagi azi.Un mare stelist,un mare jucator si poate un mare antrenor.Cuvintele nu-si au rostul...ceva s-a rupt azi,e ca si cum ar fi murit Steaua si noi abia azi ne dam seama.Niciodata nu am dorit moartea cuiva,dar acum o spun din suflet:jj sper sa mori in cele mai mari chinuri si sa suferi inzecit cat a suferit fiecare stelist adevarat in toata viata lui!

Amorosso20.09.2007 15:37

fularsteau2 nu se poate asa ceva oare cat o sa mai permitem ca acest neica nimeni sa-si bata joc de Steaua. Becali e devina pentru tot nu se poate e un nenorocit, sa-ti bati joc de cel mai mare jucator al tuturor timpurilor. Nu am cuvinte insa tot ce pot spune este c trebuie facut ceva sa-si dea seama ca greseste. Unde s-a mai pomenit ca patronu sa faca echipa? Doar in Romania si ne mai intrebam de ce nu trecem de grupele UCL nu putem din cauza ca suntem tampitii cu totii, astia suntem noi romanii niste tampitii idioti care atunci cand ajungem acolo sus nu ne mai pasa de nimic. Ne meritam soarta, trebuie sa gandim mai mult si sa vb mai putin si bine asta ii zic eu lu RAZBOINICUL LUMINII ALIAS LORD OF THE RING. IMI PARE RAU DACA AM JIGNIT PE CINEVA dar intelegeti ca sunt suparat ca orice stelist atunci cand vad ca isi bate joc de echipa. FORZZA Steaua VOM FI INTODEAUNA CAMPIONI CU Si MAI ALES FARA Becali. Hagi TE VOI IUBII MEREU SI ITI MULTUMESC PENTRU CE AI DAT Stelei SI Romaniei. Acum cred ca va iesi revolutie daca nu va iesi acum ma intreb atunci cand?

jcd20.09.2007 15:39

Si acum ascultati urletele ciobanului. Nu te pui tu cu Becali! Asa e cu Becali! Nu va merge voua cu Becali! IOOOO!!! IOOOOO BAAAA!!!! IOOOOO Becali!!!!

MALDINI_STEAUA20.09.2007 15:41

Pai iooooooooooo Gigi becaliiiiiiiiiiii , cu mine lucreaza cine face performanta.Ciobanu vrea sa-i dea afara pe Rada , Zaharia si Golanski , ciobaneeeeeeeeeeeee , mai vine draq la Steaua , nu mai vine nimeni !!!!!! nici aia de la CS Otopeni nu mai vin la Steaua , s-au dus la Poli , ciobaneeeeeeeee gatu mati de ciobannnnnnn ne distrugi echipaaaaaaaa

bad_joke20.09.2007 15:41

Pacat,e las ca a plecat,asa a fost si al Timisoara si in alte parti,e prea orgolios sa fie umilit,dars a recunoastem cu toti...NU E ANTRENOR DE Steaua,NU ARE EXPERIENTZA,sii mie mia placut ca jucator ,dar aici e vorba de antrenor si ca antrenor e slabutz,e un nimeni ca antrenor nu are puterea de a controla niste jucatori de la cre se cere mult,parca nu stie sa-i motiveze,luase niste decizii excelente,cum ar fi scoaterea lui Neaga din lot,adevarau ca e praf Neaga,o s ajoace probabil urmatoru meci,dar eu nu las vrea in C.L

costy_k1_G.20.09.2007 15:41
pentru aia care l-ati criticat pe Hagi : bv ma !!! va duce capu cat il duce pe cioban sau pe vanghelie !!!

**** Gigi augh augh augh !!!

Bai fratilor cat de ipocriti pot fi unii!!! nu stiu daca esti si tu nu vreau sa te jignesc si pe tine dar daca echipa nu merge nu poti sa schimbi :jucatorii sau patronul sau suporterii. Gica e un mare stelist dar ca antrenor nu da rezultate. Pana acum ma certam cu toti si ii luam apararea lui Hagi si acum e invers. Parerea mea e ca Hagi e bun presedinte pentru Steaua sau patron, era bine daca avea si ceva cascaval....pentru a fi patron.

onlySteaua20.09.2007 15:43

@flo2203

Indiferent de circumstantele in care a fost obtinut, un trofeu ramane un trofeu. Cu atat mai mult cu cat a fost obtinut in campionatul Turciei, care la vremea respectiva era mult mai valoros. Si daca nu ma insel, tot acolo a mai obtinut si un loc 2 (deci o calificare in CL). Ma rog, fiecare interpreteaza cum vrea.

Ideea era ca nu a fost lasat sa demonstreze ceva.

jcd20.09.2007 15:43
Pacat,e las ca a plecat,asa a fost si al Timisoara si in alte parti,e prea orgolios sa fie umilit,dars a recunoastem cu toti...NU E ANTRENOR DE Steaua,NU ARE EXPERIENTZA,sii mie mia placut ca jucator ,dar aici e vorba de antrenor si ca antrenor e slabutz,e un nimeni ca antrenor nu are puterea de a controla niste jucatori de la cre se cere mult,parca nu stie sa-i motiveze,luase niste decizii excelente,cum ar fi scoaterea lui Neaga din lot,adevarau ca e praf Neaga,o s ajoace probabil urmatoru meci,dar eu nu las vrea in C.L

Las ca Surdu, Zaharia, Lovin, Petre sunt mai buni.

flo220320.09.2007 15:47

onlySteaua

aici ai dreptate

bogdan20.09.2007 15:47

Ce ne facem daca se reintoarce ZEROlaroiu? O sa-l readuca si pe Gigel Coman?

dr.adrian920.09.2007 15:47

cand ma gandesc la Becali imi dau seama cata rabdare poate avea Dumnezeu cu lumea asta si ca spera ca se va intoarce. in plus imi dau seama ca suntem foarte aproape de sfarsit. probabil veti rade la aceste randuri. dar ganditiva rational un pic.

azi a mai murit un mare stelist.sa jerfit pentru noi pentru Steaua. nu cred ca nimeni dintre stelisti ar fi facut ce a facut Hagi azi si cate a indurat in astea 3 luni.

cat despre ciobanul principal nu mai are rost sa comentam ca suntem toti ca el. vorbim dar nu facem nimic. sa ne fie rusine.

cum am zis si aseara cand ati ras de mine si mati injurat.de acum incep problemele, copii.

«15678915»