FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STEAUA - Arsenal Londra 0 - 1 (0 - 0)

«12347»
1uLy4Nn21.09.2007 20:36

am toate motivele sa fiu optimist. "regele" a plecat de la Steaua. adevarat ca sunt foarte optimist dar asta e:P Iubesc Steaua

IONUTZ-CIPRIAN22.09.2007 08:03

Daca vom juca bine si asa cum trebuie sa o facem,vom scoate un rezultat bun,daca vom juca cum am facut-o cu cel de la SLAVIA,vom manca bataie rau de tot!!

cornisa5822.09.2007 17:20

Un meci ca la Arad și dacã Sevilla a luat trei noi luãm cam 6-7 nu știu poate scãpãm cu 5 și atunci ciobanul nostru ce o sã mai zicã ???????

stelistu1422.09.2007 17:51

Steaua Bucuresti - Arsenal Londra 0-4 (Van persie x2 , Adebayor , Walcott )

Wally22.09.2007 18:41

O luam tare. Ma bucur pentru ca esecul cu UTA m-a convins ca nu merita sa-mi iau pachetul de Liga. Probabil singurul meci la care voi veni va cel cu Slavia, dar ma gandesc serios sa nu vin nici la asta...

cHrisTophE piNna22.09.2007 19:50

In momentul de fata Steaua nu poate tine piept echipei lui Wenger , din pacate , dar poate echipa noastra iubita isi va revenii in timpul scurt care mai este pana la ora meciului .. poate o victorie cu bacaul, cu Vaslui , sau cu cine vom avea urmatorul din campionat, altfel fara cel putin 3 goluri nu scapam.. dar totusi , vb aceea "mingea e rotunda" .. Putine sanse mult optimism.. Doamne ajuta la un rezultat bun daca vrem sa ne respectam blazonul de echipa puternica.

FC_STEAUA_194723.09.2007 04:37

O sa fim spulberati la cum jucam acu'. 4, 5-0 pa putin.

IONUTZ-CIPRIAN23.09.2007 07:01

Le-a dat la aia ieri scor,in campionat,si noi am dat scor ieri in campionat :biggrin: ,deci o sa avem sanse egale cu ei, :biggrin: !!Abia astept sa vad meciul,presimt eu ca o sa facem o figura frumoasa....pentru ei!!!

Cea_Mai_Dragutza_Stelista23.09.2007 08:10

Sunt multi visatori pe-aici....va spun eu,cu O.Petre,Lovin si Baciu pe teren,Arsenal ne va bate cel putin cu 4-0.Nu se mai vede aceeasi dorinta de a juca in CL in ochii jucatorilor,anul trecut erau mai motivati,dupa parerea mea.

Cat despre Hagi,nu merita ce i-a facut Becali.Ma bucur ca a plecat,deoarece dak mai ramanea,insemna ca nu avea deloc demnitate.

forzateaua

alexynho23.09.2007 10:45

Eu prevad un 0-7 sumbru pentru echipa noastra ... din cate observ , golgetterul este absent (Goian) , si apararea va consta in Rada - Baciu :) ... ca sa nu mai zic ca pe post de distrugator va fi handbalistul Ov. Petre . Ca mijlocasi avem de ales intre 3 care nu sunt in forma , si unul care de abia revine dupa accidentare :) . Ca atacanti .... nu mai spun nimic ... ca nici unul nu a marcat nici un gol in acest sezon :) (campionat ma refer) . Of of of ... vai de Steaua noastra :)

LE : Am uitat sa zic si de forma exceptionala a lui Arsenal . Adebayor marcheaza de rupe , Van Persie la fel , iar Cesc Fabregas face de 1000 de ori mai mult ca toata echipa noastra :( ... ca sa nu zic si de apararea de fier pe care o are Arsenal in acest moment cu Gallas si Toure :)

_yang23.09.2007 12:20

Intotdeauna am stiut sa ne adunam in momentele grele asa ca eu cred ca vom face un meci bun si nu vom pierde... Mai ales ca are si Pedrazzini timp sa-si impuna tactica pana atunci (asta in cazul in care ciobanul nu are vreo revelatie inainte de meci).

Gaby1023.09.2007 19:31

Sunt nou pe forum si vreau sa-mi dau si eu cu parerea despre meci.. In primul rand meciul incepe de la 0-0 deci sansele sunt egale, in al doilea rand daca jucam cu Lovin,O.Petre si Iacob sansele noastre se diminueaza considerabil.. Frate nu inteleg astia 3 nu joaca nimic :| .. Avem jucatori mai buni pe banca si nu-i baga nimeni in seama:|.. Si inca ceva.. de ce nu joaca un 4-4-2 sau un 4-3-1-2 cv de genul, mai exact cu 2 atacanti:| il baga pe alde Iacob in fata care se loveste mingea de el si daca o pune jos in 2 sec o pierde:|.. Ce sa mai zic sper sa fie un meci frumos cu un fotbal de calitate din partea NOASTRA ca din partea lor sigur va fii!

kyrre24.09.2007 12:58

Poate o sa faca ciobanul echipa si o sa ne spulbere Arsenal. Si poate asa isi da seama si ciobanul cat e de bata la fotbal si aduce un antrenor bun pe care sa-l mai si lase sa antreneze.

P.S. Imi pare rau ca am ajuns sa zic sa ne spulbere un adversar :P

bubylycy25.09.2007 18:33

Meci greu.. ori facem egal ori ne bate arsenal de ni se face rau..

Putine sanse la un egal totusi..deci infrangere la 0 1 crek e destul de bun...

:biggrin: fularsteau2 fularsteau2

FC_STEAUA_194726.09.2007 17:05

@bubylycy

Cum naiba sa fie bun un 0-1? 0 puncte sunt 0 puncte, in acest moment numai o victorie ar fi un rezultat bun dar din pacate nu avem nici macar 1% sanse.

martanu27.09.2007 04:06

Chiar nu avem ce pierde in meciul asta. Vreau sa vad ca jucam fara frica, chiar daca o sa pierdem(ceea ce in acest moment nu ar fi o tragedie, avand in vedere situatia actuala) macar sa o facem demn.

Stie cineva daca si-a revenit Lovin? Ar fi interesant de stiut. O sa ajungem sa ne bucuram la accidentarile si la suspendarile cuplului Lovin-Ov. Petre cum ne-am bucurat (unii) de suspendarea aia cu cantec a lui Jijica Coman anul trecut.

vladanu27.09.2007 12:27

Am de vanzare un bilet la tribuna 1 pentru meciul cu Arsenal de marti la pretul oficial,300 RON,cine este interesat sa ma caute la 0723575858!

neli27.09.2007 12:31
Marți 2 octombrie Steaua primește vizita finalistei de acum doi ani a UEFA Champions League, Arsenal Londra.

Arsenal vine cu un moral foarte bun dupã ce a învins Sevilla cu 3-0.

Meciul va fi transmis în direct de Pro TV începând cu ora 21:45.

eu cred in baieti si in sansa lor, nu cred ca ne vom face de rusine, succes le doresc din inima si suflet

Virgil27.09.2007 13:02
Marți 2 octombrie Steaua primește vizita finalistei de acum doi ani a UEFA Champions League, Arsenal Londra.

Arsenal vine cu un moral foarte bun dupã ce a învins Sevilla cu 3-0.

Meciul va fi transmis în direct de Pro TV începând cu ora 21:45.

Ce ciudat suna "Steaua primeste vizita finalistei de acum doi...". Eu as fi spus de-a dreptul ca marti 2 octombrie Arsenal vine sa bata Steaua! Sau cel putin cu intentia de a i-o trage. Ghinionul "tunarilor" e ca la carma echipei nu mai e Gica Hagi ci Massimo care si-a propus sa primeasca 11-le londonez asa cum se cuvine. Fara respect, fara teama, cu dorinta de victorie. Deja atmosfera din vestiarul Stelei s-a destins, Gigi a intrat in silenzio stampa... adio presiune pe antrenor, pe jucatori...

Steaua poate juca si altceva decat ceea ce a jucat pana acum in campionat si cupe europene. Ceva care sa arate a fotbal nu a turca, ceva care sa ne placa si sa ne faca sa plecam cu zambetul pe buze dupa o confruntare cu echipa unui super antrenor. L-am numit desigur pe monsieur Wenger.

Evident ca echipa are nevoie de aportul nostru. De incurajarile noastre. De o atmosfera care sa-i impinga de la spate spre buturile lui...? (Habar nu am inca cine va sta in poarta lor)

Nu luam bataie. Iar daca nu vom face nici meci egal, atunci in mod sigur vom invinge. Am mai facut-o de atatea ori. De ce nu si impotriva lui Arsenal London. :biggrin:

c.ronaldo1727.09.2007 13:16

Cred ca meciul cu FCM Bacau va luat mintile si ne condideram deja Realu` Madrid.

Fratilor, am jucat cu niste amatori. La Fcm joaca doar petarde. Cu Arsenal e bine daca scapam fara 4,5 goluri.

"Arsenal, nu uita

Va veni si ziua ta!" :biggrin:

weeezer27.09.2007 13:26
Chiar nu avem ce pierde in meciul asta. Vreau sa vad ca jucam fara frica, chiar daca o sa pierdem(ceea ce in acest moment nu ar fi o tragedie, avand in vedere situatia actuala) macar sa o facem demn.

Stie cineva daca si-a revenit Lovin? Ar fi interesant de stiut. O sa ajungem sa ne bucuram la accidentarile si la suspendarile cuplului Lovin-Ov. Petre cum ne-am bucurat (unii) de suspendarea aia cu cantec a lui Jijica Coman anul trecut.

Frums graiesti tu... doar ca mintea jucatorului roman functioneaza la modul "de ce sa jucam ofensiv, cu curaj, si sa riscam un scor fluviu, cand putem sa ne aparam, sa facem antijoc, sa jucam cu doar 2-3 oameni de atac, si sa speram la un 0-0. care ar fi un rezultat senzational"

******************** Zapata ******************

Badoi ****** Ninu ********** Rada ******* P. Marin

Nicolita ************** Lovin ************* Neaga

********************* Dica ********************

********** Badea *************** Zaharia *******

axl2327.09.2007 13:37

Nu mai fiti pesimisti, ii batem de ne suna apa in cap!

c.ronaldo1727.09.2007 13:38

@Weezeer

Am impresia ca Ninu nu a fost trecut pe lista UEFA.

AmuntBoy27.09.2007 13:40

plus ca acolo e Goe in locul lui Ninu

trebuie sa avem si noi barem 2 suturi pe poarta din loviturile lui de cap ;)

weeezer27.09.2007 13:44

Pai nu joaca Goian, parca... nu?

La naiba... atunci o sa jucam tot cu Baciu. :-<

Nu mai fiti pesimisti, ii batem de ne suna apa in cap!

Tare asta :)

«12347»