FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Scrisoare catre Walter

«123456»
no_problem05.09.2007 19:35

stiuca(/altii cu opinii similare despre fotbalul de azi), te rog eu nu ne mai plictisi cu fotbalul tau "democrat".

fac ceva pe el.

stiu ca sansele sa fie iar un sport mai mult decat o afacere sunt aproape nule, da' nu ma pot ascunde dupa deget si spune ca asa e normal.

n-are legatura cu vremea lui ceasca sau cu politica in general

repet: CINE N-ARE SUFLET E UN NIMIC

daca nu poti intelege nu e vina nimanui

Stukha_steaua05.09.2007 19:37

nu inteleg care e problema cu acest cuvant hahalera......rog sa mi se furnizeze si o "traducere" a cuvantului din Dex daca tot ziceti ca e o grava jignire....

se injura mai rau pe aici uneori....nu cred ca ce am zis eu e asa grav..dar in fien faptul ca am pareri contrare celor "adevarati" agraveaza situatia nu?

stiuca(/altii cu opinii similare despre fotbalul de azi), te rog eu nu ne mai plictisi cu fotbalul tau "democrat".

fac ceva pe el.

stiu ca sansele sa fie iar un sport mai mult decat o afacere sunt aproape nule, da' nu ma pot ascunde dupa deget si spune ca asa e normal.

n-are legatura cu vremea lui ceasca sau cu politica in general

repet: CINE N-ARE SUFLET E UN NIMIC

daca nu poti intelege nu e vina nimanui

mai treaba este ca asa merg lucrurile peste tot......numai la noi se face gura......si la fotbalul la care saliveaza lumea din vest se fac dastea...da numai la noi comenteaza lumea...

si am rugamintea sa vorbesti in numele tau ca nu esti mai multi ;)

@radutheodor....... asa e peste tot.....in Romania bineinteles....

ma bucur ca mai incearca cienva sa schimbe mentalitaeta jalnica

Este interzisa postarea consecutiva. Citeste regulamentul.

no_problem05.09.2007 19:44

Ba suntem mult mai multi.

Fotbalul la care salivezi tu.

Gura se face peste tot, da' de o minoritate(desi multi sunt mai putini ca cei ce-ti impartasesc opiniile) care refuza o evolutie facuta strict pe ideea de lacomie.

DoKiA05.09.2007 19:45

Sincer, nu cred ca e cazul sa fim absurzi...Zenga poate ,,iubi`` la fel de mult Steaua si daca antreneaza o vreme una dintre rivale...si Rednic a antrenat alte echipe, si nu a fost cadorisit cu vreo scrisoare care sa ii pretinda o loialitate cvasi-tribala fata de glie/peluza/culori....In situatia asta ar putea fi suparati si cei de la FC National pe care Walter i`a ,,tradat`` (desi au fost ,,prima iubire``) pentru Steaua...

Privind partea plina a paharului, omul aduna experienta de la rivale ca ...la o eventuala revenire pe banca Stelei...sa ne poata fi de mai mult folos....

Stukha_steaua05.09.2007 19:48
Ba suntem mult mai multi.

Fotbalul la care salivezi tu.

Gura se face peste tot, da' de o minoritate(desi multi sunt mai putini ca cei ce-ti impartasesc opiniile) care refuza o evolutie facuta strict pe ideea de lacomie.

"ba suntem mai multi"-----stiu eu o vorba din batrani pe tema asta

evolutie cu mentalitatea ta si a celorlalti nu poate exista....hai sa iti explic altfel(observa te rog ca nu-ti vorbesc cu "ba")

daca pana acum ne-am purtat in stilul asta...comentant,aruncand cu pietre,etc. si suntem in acelasi rahat ca si acum 20 de ani....hai sa schimbam oleaca c a poate stiu vest-europenii astia ceva.....

Pleaca din mentalitate baieti nu de la conducatori(ei sunt produsul societatii)

Pleaca din Inima deci Forza Steaua

alexandra_superSTELISTA05.09.2007 19:51

Nu-mi vine sa cred!!! Zenga la Dinamo?!?! Steaua-si aici ma refer la conducere- n-a stiut sa-l aprecieze! Pacat si intr-adevar, ar trebui sa ne temem de ce va face cu Dinamo! Dar acum mai mult ca niciodata, ar trebui ca jucatorii sa-i arate ce a pierdut, iar Zenga isi va da seama cu siguranta, si nu ma indoiesc de asta, ca alegerea facuta nu e tocmai buna!

Sa speram ca nu va pleca si Hagi, pentru ca daca se va intampla, doamne-fereste, asa ceva, nu stiu ce se va alege de Steaua!

Eu zic sa nu-l mai jicniti pe Zenga, indiferenta doare cel mai tare!

no_problem05.09.2007 19:58

Vreau oameni atasati de club.punct.

Vad asta mai imp decat evolutia inspre o afacere profitabila.

Daca Steaua ajunge ca Real, o mica fabricuta, nu mai vin.

Sincer.

radutheodor05.09.2007 20:02

no_problem, acum sincer, ar trebui sa te muti din Romania in Rep Moldova, pentru ca Romania s-a alaturat UE, iar asta nu inseamna decat evolutia spre o afacere profitabila. Si daca nu iti place evolutia, cred ca in muntii Fagaras mai poti gasi (inca, pana nu vine PSD-u si pe acolo) locuri in care sa traiesti fara evolutie, afaceri profitabile si poluare.

Parca ati fi copii mici sa mor io, nu inteleg cine v-a injectat frazele astea, pe care le spuneti fara sa le cititi cu atentie inainte ...

Stukha_steaua05.09.2007 20:05

@radutheodor

comunismul inca existent.......?!

aandreea05.09.2007 20:10

din pacate e un mare adevar in scrisoarea suporterului pe care'l admir pentru curajul de care a dat dovada sa'i scrie lu' Zenga si pentru iubirea nepretuita pentru eqipa cu care ne mandrim o ramanie intreaga.dar eu tare ma gandesc dak acea scrisoare va avea vreun efect asupra fostului antrenor,dak va avea minimum de remuscari sau..o va trata cu ironie.as vrea sa cred ca nu pentru ca il jtiam cu totii un om cu bun simt si cu caracter,din pacate cea din urma a fost doar o impresie:(.se pare ca si el face parte din antrenorii krora nu le pasa unde antreneaza,ci doar "banul"..si pentru mine ca si pentru ceilalti a fost o surpriza neplacuta intrucat el si Oli au fost antrenorii pe care eu i'am apreciat cel mai mult de la Steaua.din pacate va trebui sa ne acomodam cu ideea ca'l vom vedea pe bank"cainilor" :|..ca si m.m. sau Dan Petrescu Zenga a dat dovada ca doar "gura e de el"..

forzateaua

lucvald-190205.09.2007 20:15

fac ceva pe el.

stiu ca sansele sa fie iar un sport mai mult decat o afacere sunt aproape nule

No calcio moderno !

cris405.09.2007 20:20

cred ca e mai bine pentru noi , Dinamo va fi mai slaba cu Zenga , Rednic e un antrenor ca are sange , joaca fotbal... Zenga doar un stil naspa !!!! Mie frica sa nu se lapede de Dinamo dupa cateva etape sa inceapa `a fost o mare gresala , bla bla `

noroc Walter la primu loc.... de la coada

daniel_mititelu05.09.2007 20:20

Cata impresionant............ dar nu am nimic impotriva daca se duce Walter la Dinamo as avea ceva impotriva daca ar accepta Hagi sau Lacatus dar Walter sincer sa fiu pentru mine a fost doar un antrenor si atita tot.Mai tare mi-a placut Protasov si jocul Stelei era mai frumos pe vremea lui Oleg si el era mai rezervat de ex el nu a zis ca in inima lui..... sau ca va antrena doar pe Steaua etc etc etc om profisionist si atita tot si niciodata cind era vorba sa vina cineva la antrenor la Steaua nu mi-am dorit sa vina Walter.Sa nu uite ca sau schimbat mult de atunci de cind a plecat el din Romania a aparut urziceniul clujul Otelul Bistrita nu se mai vinde asa usor Timisoara are orgolii s-a schimbat mult campionatul nostru.Singura greseala a lui Walter a fost ca a declarat ce a declarat despre ce inseamna Steaua pentru el si s-a dovedit a fi o MINCIUNA!!!!

Grazie pentru tot Walter, dar nu mai ești de-al nostru!

radutheodor05.09.2007 20:22
nu le pasa unde antreneaza,ci doar "banul"...

Ma ce inseamna pentru voi "doar banul"? Voi munciti din patriotism? Ridica vreunu din cei care posteaza aici, hartiile de pe jos de pe strada? Vreunu din cei care il acuza pe Zenga, da cu matura pe scara comuna la blocul unde sta, doar pentru ca IUBESTE zona in care locuieste? Vreunu din voi a plantat vreun pom in Romania DOAR pentru ca iubeste tara si nu vrea sa o vada desert peste 50 de ani? Vreunu din voi a participat DIN DRAGOSTE si RESPECT pentru batranii Romaniei la vreo actiune de caritate in caminele de batrani? Vreunu din voi, care puratati numai Gucci si Versace, a DONAT vreuna din bluzele lui la vreo casa de caritate pentru copii strazii (sa zicem copii ai strazii care tin cu Steaua, si nu cu Dinamo =)) ). Bai deci terminati cu ***** (m-am autocenzurat) asta cu DOAR BANUL CONTEAZA. Dar VOI, voi ce faceti? In functie de ce luati decizii in viata?

Doamne feresteeee frateeee !!!

no_problem05.09.2007 20:27

pentru ultima oara.

Comunismul nu m-a afectat deloc.

Da' eu nu vad fotbalul ca voi si ca mercenarii. pentru mine fotbalul nu e o meserie din nomenclator.

pentru mine fotbalul e doar o pasiune sociala, iar clubul nu e altceva decat reprezentantul unui oras sau al unui grup de oameni.

Adica, ce a fost la origini.

Nu vreau afacere, nu vreau sa dormim in paturi cu stema pe ele sau sa mancam din farfurii inscriptionate.

Mie imi ajunge fularul si dragostea pentru clubul pe care il iubesc de cand eram un pusti.

Si eu nu mint.

Eu cand spun ca iubesc ceva nu o fac sa fiu placut.

Imi iubesc familia,prietenii si pe Steaua. N-as tine cu Dinamo, nu mi-as trada sau insela prietenii sau familia.

Cam asta e treaba

De aceea am pretentia ca un barbat la 45 de ani cand spune o vb(ceva sensibil,care-l face iubit la randul lui) pe care apoi o repeta de cate ori are ocazia sa nu o faca doar de ochii lumii. Si am pretentia sa nu minta ca un om de nimic.

Stukha_steaua05.09.2007 20:29
Ma ce inseamna pentru voi "doar banul"? Voi munciti din patriotism?

da asa sunt obisnuiti sa faca...unii din ei....asta a fost educatia primita din pacate...since nu e vina lor.....ci a sistemului...pacat ca multi dintre copii nostri vor avea parte de aceeasi educatie...si tot vor astepta sa fie trasi de mana sa fie luati la munca si vor ajunge sa se planga ca nu au bani si ca unii fura tara.....bravo lui Zenga.....mi-a demonstrat ca are caracter si profesionalitate.....

bravo lui...

Oricum Steaua merge inainte si cu tipetele in posturile noastre si cu sau fara Zenga........

daniel_mititelu05.09.2007 20:30
Ma ce inseamna pentru voi "doar banul"? Voi munciti din patriotism? Ridica vreunu din cei care posteaza aici, hartiile de pe jos de pe strada? Vreunu din cei care il acuza pe Zenga, da cu matura pe scara comuna la blocul unde sta, doar pentru ca IUBESTE zona in care locuieste? Vreunu din voi a plantat vreun pom in Romania DOAR pentru ca iubeste tara si nu vrea sa o vada desert peste 50 de ani? Vreunu din voi a participat DIN DRAGOSTE si RESPECT pentru batranii Romaniei la vreo actiune de caritate in caminele de batrani? Vreunu din voi, care puratati numai Gucci si Versace, a DONAT vreuna din bluzele lui la vreo casa de caritate pentru copii strazii (sa zicem copii ai strazii care tin cu Steaua, si nu cu Dinamo =)) ). Bai deci terminati cu ***** (m-am autocenzurat) asta cu DOAR BANUL CONTEAZA. Dar VOI, voi ce faceti? In functie de ce luati decizii in viata?

Doamne feresteeee frateeee !!!

cam ai dreptate!!!Dar de ex ti-ar placea sa-l vezi pe Lacatus antrenor la dinamu?

radutheodor05.09.2007 20:32
De aceea am pretentia ca un barbat la 45 de ani cand spune o vb(ceva sensibil,care-l face iubit la randul lui) pe care apoi o repeta de cate ori are ocazia sa nu o faca doar de ochii lumii. Si am pretentia sa nu minta ca un om de nimic.

Ei da, aici ai dreptate ... A refuat Poli Timisoara spunand ca nu se intoarce in Romania decat la Steaua, dar a acceptat Dinamo. De unde si frustrarea lui Iancu, pentru ca Zenga a considerat implicit Timisoara un club prea mic pentru pretentiile lui si s-a folosit de magaria cu NUMAI LA Steaua !

Ok. Punct si acum sa nu degeneram in a-l condamna si crucifica pe Zenga. Sa fim cu atat mai fericiti ca a fost un moment in viata in care "stelismul" lui a trecut prin incercare de foc si ...

Personal, ieri primisem un mail "cum ar fi sa se duca Zenga la catei"? La care eu foarte relaxat am apasat asa: NU SE DUCE MAI Zenga LA Dinamo, IN VECI ! Nu a ales el alta echipa in Romania, D-APOI Dinamo ! Ei bine iata ca macar am avut ocazia sa vad cat de mult m-am inselat chiar eu in ceea ce priveste caracterul lui. Si cu asta - BASTA (ca incep si eu ca Becali ...) =))

Stukha_steaua05.09.2007 20:33
pentru ultima oara.

Comunismul nu m-a afectat deloc.

Da' eu nu vad fotbalul ca voi si ca mercenarii. pentru mine fotbalul nu e o meserie din nomenclator.

pentru mine fotbalul e doar o pasiune sociala, iar clubul nu e altceva decat reprezentantul unui oras sau al unui grup de oameni.

Adica, ce a fost la origini.

Nu vreau afacere, nu vreau sa dormim in paturi cu stema pe ele sau sa mancam din farfurii inscriptionate.

Mie imi ajunge fularul si dragostea pentru clubul pe care il iubesc de cand eram un pusti.

Si eu nu mint.

Eu cand spun ca iubesc ceva nu o fac sa fiu placut.

Imi iubesc familia,prietenii si pe Steaua. N-as tine cu Dinamo, nu mi-as trada sau insela prietenii sau familia.

Cam asta e treaba

da dar asta zici u ca suporter.......nu exista suporter cu contract.........inteleg ce vrei u sa spui dar iti pot da dreptate doar din punctul de vedere al suporterilor care schimba "iubirile" nicidecum a celor care antreneaza sau joaca...

@daniel_mititelu.....bineinteles ca nimanui nu i-ar placea...dar meseria e meserie......munca e munca....si daca s-ar duce la Dinamo nu inseamna ca nu iubeste Steaua ...

andyro05.09.2007 20:36

Daffy, ca de obicei, exagerezi. Zenga nu era nici in situatia de a nu avea serviciu, nici de a nu avea ce sa ii puna Ralucai pe masa. Mai mult, avea oferte de la Olympiakos si Levante. Spurcatii au fost alegerea lui. Nu stiu ce vrea, sa isi ia revansa impotriva lui Jiji, impotriva Stelei, impotriva noastra pentru felul in care a fost gonit...probabil o sa aflam cat de curand.

Stukha_steaua05.09.2007 20:38

Cu toate ca nici mie nu imi convine 100% dar in lumea asta

BANII VORBESC.....si pentru multi ei spun:"La revedere!"

Sincer va invit la o discutie politicoasa pe mess(acelasi id) poate mai schimb o ideea si o luam usor spre un progres....

"Cu o floare nu se face primavara...dar parca esti mai aproape de ea decat fara nicio floare nu?

alexzeu05.09.2007 20:44

terifiant e ce se intampla zilnic in lume in leg cu CATASTROFELE nu ca sa dus Zenga la Dinamo

:|

radutheodor05.09.2007 20:46
Daffy, ca de obicei, exagerezi. Zenga nu era nici in situatia de a nu avea serviciu, nici de a nu avea ce sa ii puna Ralucai pe masa. Mai mult, avea oferte de la Olympiakos si Levante. Spurcatii au fost alegerea lui. Nu stiu ce vrea, sa isi ia revansa impotriva lui Jiji, impotriva Stelei, impotriva noastra pentru felul in care a fost gonit...probabil o sa aflam cat de curand.

Pai daca omu vroia sa se intoarca in Romania !? Radem de religie ca vezi doamne ne indoctrineaza. Si in lipsa de Dumnezeu facem din fotbal Dumnezeu? Asta e cea mai mare greseala. Walter nu a fost de caracter, a spus NUMAI la Steaua si nu s-a tinut de cuvant. E un caz simplu: promiti si nu faci. De aici pana la scrisoase pe fcsteaua.ro si dezamagiri din astea ... Danciulescu cand era la noi ce facea la adresa lui Dinamo ... si dup-aia s-a dus la aia si a pus umaru la multe succese ... astia-s oamenii, hai sa nu ne apucam sa scriem scrisori.

Puteam sa-i scriem o scrisoare lui Walter acum 2 saptamani: Walter aspetta !!! Si atunci mai ziceam ... acum noi suntem la categoria "dupa razboi multi viteji s-arata ... " =))

Hai uniti-va fortele si indepartati-l pe Jiji. Ala e un scop mult mai nobil ;-) :P

predatorpulse705.09.2007 21:14

Se exagereaza f mult cu Zenga,insa ramane faptul ca este un om care nu are cuvant,iar pentru mine asta inseamna ca nu are onoare. Nu e vb ca s-a "vandut",pentru ca e un profesionist care trebuie sa castige o paine,ci pentru ca a fraierit multi stelisti care erau traumatizati dupa perioada Piturca si au simpatizat cu italianul nou-venit,care si dupa plecarea de la Steaua se dadea mare stelist si acum ii vedem adevarata fata.

Cum spuneau si alti oameni pe forum,noi trebuie sa redescoperim valorile si gloriile steliste si sa uitam acesti stelisti de generatie noua pentru ca nu putem fi siguri daca mint sau nu. pentru mine nu e vb ca a mers la dinamu ci pentru ca a revenit in Romania la alta echipa decat Steaua. Lacatus,de exemplu,cand era mic tinea cu dinamu,si totusi a devenit simbolul Stelei prin munca depusa aici si prin loialitatea care a aratat-o acestor culori si sper din toata inima ca fiara sa reuseasca ca antrenor si sa se intoarca intr-o zi acasa,la Steaua,dar cand e mai copt,nu cum a venit Hagi acum.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

AdrianUltras2505.09.2007 21:53

daca semneaza cu spurcatii inseamna ca e un mercenar mincinos si nu are de ce sa ne Para rau ca ajunge acolo.

pacat totusi pentru el!il credeam un om de onoare.se pare insa ca m-am inselat!

«123456»