Nu vad de ce atatea lacrimi pentru Zenga, ne place sa ne facem ca suferim oleaca, dar sa fim seriosi, acest om nu a fost niciodata un idol in Ghencea- cel putin nu unul real,ci inventat de unii ca si el- si nu vad tragedia...Niciodata Zenga nu va putea fi pentru Steaua ce sunt M. Raducanu, Dumitrescu, Hagi,...oameni care au facut istorie si in primul rand sunt cu sufletul alaturi de Steaua-CRESCUTI SI, CU SPIRIT STELISTI-si de aici nu vad gestul lui unul dureros. Sigur, e frumos sa vezi un strain ca vine si face declaratii de amor...
Este fara indoiala un om fals, prin gestul sau nu a facut decat sa confirme acest lucru, dar nu este nici primul nici ultimul care zice una si face exact invers. Omul nu a facut altceva decat sa trambiteze ca o Curca atasamentul profund fata de Steaua. Intr-un fel nu-l pot invinui, intrucat este STRAIN, omul a avut contact la 40 d ani cu ceea ce reprezinta Steaua. Eu unul nu vad cum ai putea sa-i ceri unui strain sa faca gesturi de afectiune fortata-nenormale fata de un club din alta tara, o persoana , un club este un simbol nationalist, social, al unei anumite categorii de oameni dintr-o anumita regiune,al anumitor convingeri...reprezinta ceva cu totul aparte. Cei care spun ca tin nebuneste cu o echipa straina sunt in opinia mea niste teribilisti, sau in cel mai bun caz, se mint pe sine...(cat despre cei care vin cu tricouri de Roma,Inter,Manchester...ce sa mai zicem...oameni labili, care vor sa arate care le este favorita din afara, sau mai degraba ca au bani sa-si ia tricou nene...).
Cred ca exageram, cu adevarat trist ar fi fost sa vad stelisti in care cred cu temei, ca fac astfel de gesturi...nu Walter Zenga-fost jucator si suporter al Inter Milano...trist ar fi doar pentru fanii lui Inter sa vada cum Zenga ar ajunge antrenor la Milan...fapt care cred ca ar fi posibil dak i s-ar ivi ocazia. Cat despre Dinamo este chiar un club mare pentru cv-ul sau de antrenor, nu vad cat de castigati sunt cainii ,,rosi''. Succesele sale de pana acum nu au fost decat niste conjuncturi favorabile si nu cred ca s-au datorat priceperii si iscusintei sale de alenator.
Eu cred ca pierdem din nou esenta, vedem paru' din ochiul altuia..., il plangem pe neica' Walter si nu apreciem deplin oameni ca Gheorghe Hagi- un om trup si suflet pentru Steaua- care are de suferit deoarece [...] Radoi(alt fals simbol) face ce vrea in club si mari fani se trezesc sa-l conteste. Nu este cel mai mare antrenor din lume fara discutie, dar pentru ceea ce este si reprezinta Hagi ar trebui macar apreciat. Plangem dupa FALSI IDOLI, SI PE CEI ADEVARATI NU-i PRETUIM SI MAI MULT, II DESFINTAM...()...PENTRU CONTESTATARII LUI Hagi: NU AVETI NICI UN DREPT SA VORBITI DESPRE Zenga si tradari, ca doar voi vreti performanta, ori performanta se cam face cu ,,mercenari'' in zilele noastre''...Sunteti JALNICI. Nu veti afla NICIODATA ce inseamna ULTRA' si adevaratele valori.
sa nu uitam:
,,STELISTII SE NASC, NU SE INVENTEAZA''...