FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Scrisoare catre Walter

«12346»
MadFroG05.09.2007 15:35
ce face Elton se numeste circ , cu eficienta ZERO. uitati-va si voi cate pase de gol sau macar cate situatii de gol creeaza el. intr-adevar avem calcaie, preluari super, driblinguri, dar nimic eficient, doar 'spectacol pentru tribune'. Elton putea juca in Liga 1, dar pentru ch league era doar o gluma proasta parerea mea

LASA MA CA JUCAM CU OV.Petre SI Lovin IN Liga Campionilor! Aia nu fac circ !

il_scorpio05.09.2007 15:40
ce face Elton se numeste circ , cu eficienta ZERO. uitati-va si voi cate pase de gol sau macar cate situatii de gol creeaza el. intr-adevar avem calcaie, preluari super, driblinguri, dar nimic eficient, doar 'spectacol pentru tribune'. Elton putea juca in Liga 1, dar pentru ch league era doar o gluma proasta parerea mea

Dak scoate un om din joc prin dribling si apoi da o pasa chiar dak nu de gol se numeste circ?....Acuma sa fim sinceri Elton era bun de pastrat in lot nu sa joace neaparat titular dar va dati seama ce insemna sa-l bagi pe asta in minutul 70 cand adversarii erau deja obositi??

Si revenind la Zenga nu-mi vine sa cred ce a facut....pur si simplu ne-a dat peste nas....da' vorba cuiva de mai sus au fost si cazuri mult mai nasoale ca al nostru. De exemplu Gica Popescu, care la final de cariera a ales Dinamo ..aia chiar mi s-a parut cea mai terifianta chestie intamplata aici la noi. Si cand te gandesti ca mai ieri multi dintre noi isi exprimau dorinta ca Walter sa se intoarca la Steaua....:(.

red_blue_ultras05.09.2007 15:41
Daca te comporti ca un profesionist nu arungi vorbe in vant gen in Romanai antrenez doar Steaua" si alte exemple de genul asta, si cand te ganesti ca suporterii au organizat si o actiune de sprijin pentru el.....fara cuvinte!!!!

Vorbele in ziua de azi nu fac doi lei , ele sunt pronuntate doar pentru a se pune bine cu cineva , un fel de pile , iar cel care le crede pe cuvant e pb lui si v-a fi dezamagit de fiecare data.Walter , ca antrenor nu avea voie sa pronunte acele cuvinte "In Romania antrenez doar Steaua" dar le-a facut din x motive si acum poate v-a regreta dar daca noi il vom primi cu caldura la derby atunci chiar isi va da seama ca a facut o mare greseala .

shack3r05.09.2007 15:42
CER SCUZE DE CAPS LOCK SI OFFTOP DAR MOR CIND VAD CE FACE Elton LA ARABI.

http://www.youtube.com/watch?v=u2YxKYCseZA...FAl%5FNa%2Ehtml

Mie-mi spui ? Am pierdut cel mai valoros jucator de la Lacatus incoace. Si din ce cauza ? Ca era mai iubit decat al nostru cioban in Ghencea . Bag mana-n foc ca daca l-am fi avut in momentul de fata pe Elton eram lideri detasati .

Dragoshel05.09.2007 15:49

respect cel care a scris aceste randuri, asteptam si raspunsul care sper ca va veni de la Walter.

MadFroG05.09.2007 15:55

Raspunsul lui Walter :

1. pupa stema lui Dinamo

2. declara ca Dinamo e cel mai bun club din Romania

si cam atat

Bundy05.09.2007 16:00

Din pacate zicala "totul e pe bani" revine din ce in ce mai des....dar nu ma asteptam la asta din partea lui Zenga, mai ales dupa declaratiile date, dar asa sunt toti broscarii, mananca c***t la greu.

alexblaja05.09.2007 16:01
CER SCUZE DE CAPS LOCK SI OFFTOP DAR MOR CIND VAD CE FACE Elton LA ARABI.

Am vazut si eu in marile gazete sportive marea stire cu ce face marele Elton la arabi....chiar, ce face Elton la arabi? Dupa ce a stat mai mult accidentat, face ce facea si la noi cand era lasat de Oli, marele antrenor pe care il regreta acuma unii dintre noi, antrenor care nu se lasa influentat de Becali in formarea achipei, care nu juca cu Lovin, care nu facea 0-0 cu Ceahlaul si Craiova sau 1-1 cu Iasiul in minutul 90....Asadar, Elton face ce facea si la Steaua: Spectacol. Problema e ca Elton ar fi un mare jucator intr-un fotbal unde nu s-ar da la gioale...ceea ce nu exista! Elton e bun pentru meciuri amicale demonstrative, sa se faca o echipa de fotbal intineranta, de genul celei de baschet Harlem Globetrotters si sa-l ia si pe Elton acolo.

Ce ma frapeaza pe mine este insa aceasta presa mirobolanta, care dupa ce l-a desfiintat pe Elton cand a venit la Steaua, comparandu-l cu fanionul de la coltul terenului, acuma il ridica in slavi, posteaza filmulete cu el pe prima pagina a editiei online etc.

A propos de Globetrotter-i...sa ne invatam cu ideea ca si Walter Zenga e unul dintre ei si gata!

iftode05.09.2007 16:01

scuz pentru off topic:

vreau si eu doua bilete la meciu cu arsenal, eu imi cumpar pachet dar mai am pe cineva care vine si nu au cum sa vina la celelalte meciuri, sunt in anglia si deja am cumparat bilete de avion pentru meciurile cu slavia si sevilla, la meciu cu aresenal o sa fiu acasa oricum, (ma insor :)...

o sa vin acasa pe data de 18 sept, deci dupa data aia contact: 0722628092

multumesc anticipat

ultrasbr05.09.2007 16:07

Dc. ne uitam cum isi schimba A.C. Milan&Inter jucatorii intre ei nu mai trebuie sa fim surprinsi de alegerea lui W.Z.

pentru. mine ei sunt niste coorve, nu profesionisti.

jigodia05.09.2007 16:11

@alexmk17

Poate la anul` citim ceva pe gsp..."Protasov la rapid"...si aia e :|

Dragoshel05.09.2007 16:27

@MadFroG asta zice orice jucator cand se transfera la o echipa noua:)

vlad7505.09.2007 16:47

Cand a fost dat pe usa din dos de la Steaua mi se rupea sufletul in doua...acum mi se rupe in "paispe" de ....Becali,normal.Asta-i viata,nu noi hotaram ci marele nostru conducator iubit ,GB.Waltere ,cand vei avea rezultate proaste,sa stii ca nu vei fi menajat de galeria dinamovista si nici de Clanul Borcilor!

armin05.09.2007 16:49

Bun, si voi ce vreti acum? Sa stea omu somer toata viata, pentru ca Becali a avut 3 ocazii sa-l readuca inapoi la Steaua, dar n-a facut-o?

Eu zic sa-l lasam in pace, nu stiu de ce am o presimtire ca nu va realiza la spurcati ceea ce a facut la Steaua, si va pleca de-acolo peste un an.

Elton? O gluma proasta, in afara de o preluare si un dribling, absolut nimic. Eficienta Zero.

st_194705.09.2007 16:52

Dc zengaaaa ..:| totusi ce vina are omu ca Gigi l-a preferat pe Hagi in locul sau,desi era liber de contract..

MadFroG05.09.2007 16:53

Armin , imi explici si mie care e eficienta lui Lovin sau Banel la Steaua ? ca sunt tare curios

Alex_AR05.09.2007 17:07
Din pacate zicala "totul e pe bani" revine din ce in ce mai des....dar nu ma asteptam la asta din partea lui Zenga, mai ales dupa declaratiile date, dar asa sunt toti broscarii, mananca c***t la greu.

da...asa e

dar dak ar fi avut si Gigi o oferta .....nu are fi ajuns la Dinamo

o ultima propozitie pentru Walter :bafta in continuare de acum inainte suntem dusmani

ssinpadureacualune05.09.2007 17:32

Mare pacat...dar realitatea este ca Zenga s-a vandut.Tin sa subliniez..."Iti doresc tot raul la acea echipa spurcata!!!.....Noi am pierdut un idol...tu mult mai mult!!!"Am fost tradati in cel mai urat fel,iar acest lucru (datorita a ceea ce a facut pentru Steaua) poate fi tratat in cel mai bun caz cu ignoranta.

vlad_cj05.09.2007 17:53

Va mai amintiti acum cativa ani cand Hagi a fost dorit antrenor la Dinamo, cum si-a motivat acesta refuzul?! II era asa greu si lui Zenga? era ultima echipa pe care o putea antrena? e muritor de foame?

Cum crezi Walter ca vei avea noroc la spurcati, cand chiar tu ai afirmat ca unul dintre cele mai importante evenimente din viata ta a fost casatoria cu Raluca, si atunci ai purtat la gat fularul Stelei, Walter...

Praetorium_8805.09.2007 18:03

Nu vad de ce atatea lacrimi pentru Zenga, ne place sa ne facem ca suferim oleaca, dar sa fim seriosi, acest om nu a fost niciodata un idol in Ghencea- cel putin nu unul real,ci inventat de unii ca si el- si nu vad tragedia...Niciodata Zenga nu va putea fi pentru Steaua ce sunt M. Raducanu, Dumitrescu, Hagi,...oameni care au facut istorie si in primul rand sunt cu sufletul alaturi de Steaua-CRESCUTI SI, CU SPIRIT STELISTI-si de aici nu vad gestul lui unul dureros. Sigur, e frumos sa vezi un strain ca vine si face declaratii de amor...

Este fara indoiala un om fals, prin gestul sau nu a facut decat sa confirme acest lucru, dar nu este nici primul nici ultimul care zice una si face exact invers. Omul nu a facut altceva decat sa trambiteze ca o Curca atasamentul profund fata de Steaua. Intr-un fel nu-l pot invinui, intrucat este STRAIN, omul a avut contact la 40 d ani cu ceea ce reprezinta Steaua. Eu unul nu vad cum ai putea sa-i ceri unui strain sa faca gesturi de afectiune fortata-nenormale fata de un club din alta tara, o persoana , un club este un simbol nationalist, social, al unei anumite categorii de oameni dintr-o anumita regiune,al anumitor convingeri...reprezinta ceva cu totul aparte. Cei care spun ca tin nebuneste cu o echipa straina sunt in opinia mea niste teribilisti, sau in cel mai bun caz, se mint pe sine...(cat despre cei care vin cu tricouri de Roma,Inter,Manchester...ce sa mai zicem...oameni labili, care vor sa arate care le este favorita din afara, sau mai degraba ca au bani sa-si ia tricou nene...).

Cred ca exageram, cu adevarat trist ar fi fost sa vad stelisti in care cred cu temei, ca fac astfel de gesturi...nu Walter Zenga-fost jucator si suporter al Inter Milano...trist ar fi doar pentru fanii lui Inter sa vada cum Zenga ar ajunge antrenor la Milan...fapt care cred ca ar fi posibil dak i s-ar ivi ocazia. Cat despre Dinamo este chiar un club mare pentru cv-ul sau de antrenor, nu vad cat de castigati sunt cainii ,,rosi''. Succesele sale de pana acum nu au fost decat niste conjuncturi favorabile si nu cred ca s-au datorat priceperii si iscusintei sale de alenator.

Eu cred ca pierdem din nou esenta, vedem paru' din ochiul altuia..., il plangem pe neica' Walter si nu apreciem deplin oameni ca Gheorghe Hagi- un om trup si suflet pentru Steaua- care are de suferit deoarece [...] Radoi(alt fals simbol) face ce vrea in club si mari fani se trezesc sa-l conteste. Nu este cel mai mare antrenor din lume fara discutie, dar pentru ceea ce este si reprezinta Hagi ar trebui macar apreciat. Plangem dupa FALSI IDOLI, SI PE CEI ADEVARATI NU-i PRETUIM SI MAI MULT, II DESFINTAM...()...PENTRU CONTESTATARII LUI Hagi: NU AVETI NICI UN DREPT SA VORBITI DESPRE Zenga si tradari, ca doar voi vreti performanta, ori performanta se cam face cu ,,mercenari'' in zilele noastre''...Sunteti JALNICI. Nu veti afla NICIODATA ce inseamna ULTRA' si adevaratele valori.

sa nu uitam:

,,STELISTII SE NASC, NU SE INVENTEAZA''...

crafft05.09.2007 18:17

sigur,acum apar tot felul de **** ,cu d`alea,"profesionistul din el la indemnat la Dinamo",sau"pentru atatia bani si eu ma duceam" sau mai stiu eu ce le trece prin cap, fanilor de conjunctura ,un lucru e clar, dupa exemple ca:rrada,badoi,plesan,Oprita acum Zenga,fotbalul pentru inimi ,cam incepe sa dispara si noi astia putini,care venim manati de alte principii decat banii,rezultatul,vom disparea odata cu generatia Lacatus

Nu-ti mai jigni partenerii de forum, indiferent de convingerile lor.

no_problem05.09.2007 18:19

Eu iti spun ca un ultra' ca m-a dezamagit enorm.

Chiar am sperat ca e altfel....

Imi doresc sa-si termine contractul cu Dinamo in Ghencea. Si mai imi doresc sa fie ultimul contract din viata lui...

NU FOTBALULUI DE AZI!

ONOARE CELOR VECHI!

korynna05.09.2007 18:21

@Praetorium88

Cred ca te inseli in privinta lui Walter si nu stiu daca ai fi facut aceste afirmatii,in cazul in care nu s-ar fi intamplat acest eveniment nefericit de a semna cu spurcatii.Omul chiar a tinut la Steaua si a demonstrat-o chiar si dupa ce a plecat,iar felul lui de a fi si rezultatele l-au facut sa fie indragit de suporteri,iar acum e normal sa fie atat de regretata decizia lui,pe care sincer,nici nu stiu cum l-a lasat inima sa o faca.Mie nu mi s-a parut fals,iar daca ceea ce spui era adevarat nu mai facea "declaratii de amor" dupa ce fusese alungat de la Steaua.A tinut ca toata lumea sa stie ca Inter si Steaua sunt echipele care i-au furat inima,nu stiu cum se vor putea antrena dinamovistii stiind ca acel om este un declarat adept al ros-albastrilor,dusmanii lor de suflet.Oricum n-am nicio explicatie pentru alegerea lui de a accepta propunerea aceasta,care nu face decat sa-l umple de noroi in fata unui popor care l-a apreciat si chiar iubit(asta o spun din perspectiva mea,pentru ca pana acum Walter Zenga=Steaua).Dezamagire e putin spus...si nu,nu ne plangem aiurea...dar asta e cand un om iti ofera speranta unei legaturi de suflet intre el si orice tine de Steaua(lucru atat de rar in ultimii ani),ca exista o unitate ros-albastra,ca el,simtind acelasi lucru ca si noi,nu poate decat sa ne faca mandri...eh uite ca s-a intamplat.

Cat despre Hagi,cred ca ai dreptate.

Walter,cum o sa fie cand vei calca pe stadionul/inimile suporterilor care te-au adorat,de data asta ca dusman?

iov05.09.2007 18:26

Vreau informatii despre deplasarea de la Praga, va rog mult ,lasati-l pe Walter droghistu', oricum il respect :).

the_ace05.09.2007 18:26
CAPS, CAPS, CAPS.
«12346»