Un vizitator al site-ului ne-a trimis scrisoarea pe care i-a trimis-o lui Walter Zenga astazi:
Draga Walter,
Imi permit sa iti scriu cateva randuri pe mail, cu speranta ca poate ma voi descarca si voi trece peste TERIFIANTA veste care razbate astazi in toata mass-media.
Pentru noi, suporterii Stelei, aceasta veste vine ca o bomba nucleara, tinand cont ca TU esti ACELA, UNICUL pot spune, de la Piturca pana in ziua de azi, care ai castigat cu adevarat si total inima unui popor ROS-ALBASTRU, un popor care pentru unii dintre noi este mai importnat decat propriul popor roman.
Scriu aceste randuri si privesc in gol, retraind toate clipele de vis oferite de echipa condusa de tine, amintindu-mi de mandria care o aveam cand ma laudam ca la Steaua NOI IL AVEM ANTRENOR PE Walter Zenga.
Ai reusit sa ne cuceresti definitiv, asa cum poate de la Hagi, Lacatus si Ilie Dumitrescu nimeni nu a reusit sa o faca.
Speram ca venind dintr-o tara in care pasiunea fotbalului este la cele mai mari cote, unde oamenii tribunelor, ultrasii, traiesc ca si noi prin fotbal si prin idolii lor, nu vei arunca cuvinte goale, sau doar de dragul unei simpatii trecatoare..."Steaua este singura echipa la care am sa antrenez in Romania..."; "Steaua este in sufletul meu alaturi de Inter Milano..." Cum crezi ca au vibrat sufletele noastre, fanii Stelei, auzind acele vorbe din gura unui personaj si asa adulat in Ghencea? ERAI DEJA IDOL-ul nostru, pe care l-am incuirajat, pentru care am atacat prin striscione intreaga conducere a Stelei, pe care l-am aclamat chiar si atunci cand aveam un antrenor capabil.
NOI TOTI am crezut in tine si ne-ai facut sa credem ca mai exista VALORI MORALE in acest infect fotbal modern. Am sperat ca esti uinul din putinii romantici din fotbalul modern, care tine sa ramana un sustinator al OLD STYLE-ului din fotbalul nostru de odinioara.
Din pacate draga Walter, DIN PACATE....ai produs, nu o suparare ci o DEZAMAGIRE imensa in sufletele noastre, ale celor care sustinem si iubim Steaua pana dincolo de moarte. NOI care strangeam pumnii si inima ne batea de fiecare data cand un antrenor risca sa fie demis sau sa plece de la Steaua, cu inima tresarind in noi in speranta ca "poate REVINE Walter!".
Cum ai putut sa faci asa ceva? Cum ai putut printr-un gest de lacomie (poate) financiara sau in disperarea unei functii, sa distrugi aceasta nepretuita dragoste a noastra???? Cum ai putut sa ignori iubirea noastra fata de tine? Cum ai putea in Italia sa antrenezi vreodata AC Milan? Cum vei putea vreodata inchide rana grava care s-a produs in inima noastra prin acceptarea postului de antrenor la acea echipa spuracata? CUM Walter??? Poti dormi linistiti noaptea, stiind ca milioane de oameni care isi doreau sa te revada in echipamentul de coach ros-albastru, care doreau sa-ti strige nume, sa te aclame si sa se bucure alaturi de tine de succesele UNICEI STELE, nu vor avea nopti si zile deliniste, vazandu-te etapa de etapa pe acea banca murdara la acea echipa murdara??? Ne-ai tradat Walter, ne-ai tradat si ai facut-o cui nu trebuia.
Imi pare atat de rau ca mi-am pierdut un idol, un prieten, un antrenor si o persoana pentru care juram ca principiile morale si cuvintele sincere sunt mult mai de pret decat pentru majoritatea mizerabililor oameni din fotbalul romanesc.
Nu stiu daca am sa te pot ura vreodata, daca am sa te injur sau nu vreodata....dara stiu sigur, ca rana din sufletul meu nu se va inchide niciodata si mai stiu ca, din pacate, din panteonul de lux al idolilor ros-albastrii vor ramane aceeasi oameni de odinioara, Voinescu, Alexandrescu, Raducanu, Lacatus, Ilie Dumitrescu, Hagi. Din pacate tu te-ai alungat singur.
NOI PIERDEM UN IDOL, UN OM PE CARE L-AM IUBIT NESPUS, DAR TU...TU DRAGA Walter, PIERZI CEVA CE NU ORICUI II ESTE DAT SA AIBA IN VIATA, CHIAR DINTRE CEI CE OBTIN MARI PERFORMANTE. Desi nu doresc raul fizic nimanui, iti doresc tot raul la acea echipa odioasa si iti mai doresc sa intelegi si tu LACRIMILE DIN INIMILE NOASTRE!
NOI NU NE VINDEM PENTRU BANI,
NOI NU SUNTEM NISTE MERCENARI!
Adio Walter....