FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Scrisoare catre Walter

«123456»
David_Steaua200705.09.2007 18:29

Acum, hai sa o dam si putin pe caterink !! :)Pai daca omul si-a schimbat nevestele ca pe ciorapi cum naiba sa nu poata schimba o echipa,doua ?? :))

Si de ce-l comparati cu Lacatus,Hagi Dumitrescu si Marcel Raducanu??Ca nu vad nici o legatura !!E diferenta ca de la cer la pamant intre cei mentionati mai sus si el!!Il ignoram si gata(omul e profesionist si-si vede de ale lui) :)

Forza Steaua!!

the_ace05.09.2007 18:33
Nu vad de ce atatea lacrimi pentru Zenga, ne place sa ne facem ca suferim oleaca, dar sa fim seriosi, acest om nu a fost niciodata un idol in Ghencea- cel putin nu unul real,ci inventat de unii ca si el- si nu vad tragedia...Niciodata Zenga nu va putea fi pentru Steaua ce sunt M. Raducanu, Dumitrescu, Hagi,...oameni care au facut istorie si in primul rand sunt cu sufletul alaturi de Steaua-CRESCUTI SI, CU SPIRIT STELISTI-si de aici nu vad gestul lui unul dureros. Sigur, e frumos sa vezi un strain ca vine si face declaratii de amor...

Este fara indoiala un om fals, prin gestul sau nu a facut decat sa confirme acest lucru, dar nu este nici primul nici ultimul care zice una si face exact invers. Omul nu a facut altceva decat sa trambiteze ca o Curca atasamentul profund fata de Steaua. Intr-un fel nu-l pot invinui, intrucat este STRAIN, omul a avut contact la 40 d ani cu ceea ce reprezinta Steaua. Eu unul nu vad cum ai putea sa-i ceri unui strain sa faca gesturi de afectiune fortata-nenormale fata de un club din alta tara, o persoana , un club este un simbol nationalist, social, al unei anumite categorii de oameni dintr-o anumita regiune,al anumitor convingeri...reprezinta ceva cu totul aparte. Cei care spun ca tin nebuneste cu o echipa straina sunt in opinia mea niste teribilisti, sau in cel mai bun caz, se mint pe sine...(cat despre cei care vin cu tricouri de Roma,Inter,Manchester...ce sa mai zicem...oameni labili, care vor sa arate care le este favorita din afara, sau mai degraba ca au bani sa-si ia tricou nene...).

Cred ca exageram, cu adevarat trist ar fi fost sa vad stelisti in care cred cu temei, ca fac astfel de gesturi...nu Walter Zenga-fost jucator si suporter al Inter Milano...trist ar fi doar pentru fanii lui Inter sa vada cum Zenga ar ajunge antrenor la Milan...fapt care cred ca ar fi posibil dak i s-ar ivi ocazia. Cat despre Dinamo este chiar un club mare pentru cv-ul sau de antrenor, nu vad cat de castigati sunt cainii ,,rosi''. Succesele sale de pana acum nu au fost decat niste conjuncturi favorabile si nu cred ca s-au datorat priceperii si iscusintei sale de alenator.

Eu cred ca pierdem din nou esenta, vedem paru' din ochiul altuia..., il plangem pe neica' Walter si nu apreciem deplin oameni ca Gheorghe Hagi- un om trup si suflet pentru Steaua- care are de suferit deoarece un putzoi ca Radoi(alt fals simbol) face ce vrea in club si mari fani se trezesc sa-l conteste. Nu este cel mai mare antrenor din lume fara discutie, dar pentru ceea ce este si reprezinta Hagi ar trebui macar apreciat. Plangem dupa FALSI IDOLI, SI PE CEI ADEVARATI NU-i PRETUIM SI MAI MULT, II DESFINTAM...()...PENTRU CONTESTATARII LUI Hagi: NU AVETI NICI UN DREPT SA VORBITI DESPRE Zenga si tradari, ca doar voi vreti performanta, ori performanta se cam face cu ,,mercenari'' in zilele noastre''...Sunteti JALNICI. Nu veti afla NICIODATA ce inseamna ULTRA' si adevaratele valori.

sa nu uitam:

,,STELISTII SE NASC, NU SE INVENTEAZA''...

CAPS, CAPS, CAPS.

Tupac Amaru05.09.2007 18:37

Haideti sa terminam cu prostiile!

Sa invatam sa judecam ca in fotbalul adevarat!

Ce e aia "antrenor stelist" sau "antrenor dinamovist"?

Omul asta stie sa faca, sa antreneze echipe de fotbal!

Si daca Dinamo i-a propus chestia asta, de ce n-ar avea voie sa incerce performanta acolo?

E vina lui ca Becali este o bovina?

E vina lui ca pentru Becali fotbalul este o afacere interfamiliala, asezonata eventual cu lingai gen Harap Alb?

Pentru mine, prezenta lui Walter la Dinamo este semnalul ca nu vor fi permise matrapazlacurile.

Si, dupa toate aparantele, ca Dinamo nu va conta in acest an in lupta pentru titlu - poate la anul!

Din partea mea, ii doresc succes lui Walter si insucces lui Dinamo!

axl2305.09.2007 18:41

Luati aminte de la ultimul imparat inka si nu mai debitati prostii.

cristinel_1505.09.2007 18:54

dak a plecat Zenga la dinamuisti nu iseamna ca o sa aiba aceleasi performante ca si cu Steaua, Steaua e Steaua!!!

Praetorium_8805.09.2007 18:57

E normal ca ejti dezamagit(a) pentru ca ai crezut in el. Eu unul nu vreau sa ma laud insa nu am crezut in vorbele lui si cred ca ar fi bine ca de acum sa nu mai credem asa usor tot...evident il stimez in continuare pentru performantele sale, mi-a parut rau sincer pentru modul in care s-a despartit de Steaua, jignirile aduse...despartiri de care avem parte regulat se pare...in fine, cred in continuare ca uneori nu ne este de ajuns o viata sa demonstram anumite lucruri. L-am numit fals deoarece chiar dak ar crede ce spune nu demonstreaza vorbele prin fapte ( poate ca si eu il judec prea dur), dar ma repet in nici un caz nu cred ca omul trebuie considerat un idol. In rest no comment..total de acord cu tine. In nici un caz nu cred ca ar trebui injurat in Ghencea---asta l-ar face sa nu regrete ca s-a dus la ,,rosi''.

raul stelistu05.09.2007 18:58

Impardonabil gestul lui Walter................macar daca nu ar fi declarat ca este stelist,si ca Steaua ii in inima lui ,bla bla.

Sigur nu va reusi sa faca performanta la jegurile din groapa si se va intoarce cu coada intre picioare in 'cizma'.

Sigur va regreta gestul facut dar va fi prea tarziu.

Cum spunea careva mai sus sa ne sustinem ADEVARATII STELISTI si sa-i lasam pe mancatorii astia de *** ca nu merita nici sa le pronunti numele.

FORZA Steaua FORZA CAMPIONII

armanovici05.09.2007 18:58

@tupac amaru

Sa judecam ca si in fotbalul adevarat?

Cand o sa il vezi tu pe Wenger la Man Utd sau pe Mourinho la Arsenal?

Iti spun eu: Niciodata!...Si daca Premier League nu e fotbal adevarat atunci nu stiu care este!

Si Mourinho si Benitez si Fergusson asta stiu sa faca, antreneaza echipe de fotbal.

Ei nu ma apuc sa il compar pe Zenga cu cei mai de sus ca antrenor, pentru ca e la ani lumina distanta,dar nici dracu nu l-a pus sa declare ca in Romania numai la Steaua sau Nationala va antrena, ca Steaua este in inimile lui si alte declaratii siropoase.

Nu fiti ipocriti, daca doriti sa ne comparam cu fotbalul mare faceti-o pana la capat.Intr-adevar si acolo sunt exceptii, dar exceptiile respective nu au dat declaratii de genul declaratiilor date de Zenga.

Personal m-a dezamagit, ii multumesc pentru ce a facut la Steaua inca o data si sincer imi doresc sa nu reuseasca la Dinamo.

Pentru ca a mintit cand a declarat ce a declarat fara sa il forteze nimeni!

dax4705.09.2007 18:58

Omu` era somer si s-a angajat. Asta e. Ce atata tevatura ?

cristinel_1505.09.2007 19:00

Zenga nu te vom ierta niciodataaaa!!!!!!!!!

Omu` era somer si s-a angajat. Asta e. Ce atata tevatura ?

putea sa.si caute si el alta echipa,parca spunea ca in Romania va antrena doar la Steaua...rusine Zenga!!!

axl2305.09.2007 19:07

Of, Doamne... Sa vedem ce zice si Daffy.

greenyes05.09.2007 19:09
Haideti sa terminam cu prostiile!

In primul rand ar trebui sa o termine cei ce aleg sa se foloseasca de prostiile astea. Daca esti profesionist stii ca in orice moment poti fi dat afara de la o echipa si sa ajungi la "cel mai amre dusman al ei".

Pai daca era Protasov in situatia asta nimeni nu avea ce sa i reproseze pentru ca omul nu s a hazardat sa faca decalratii de iubire eterna. In cazul lui ar fi fost doar un imens regret ca echipa adversa are un antrenor foarte bun. Dar asa Zenga a demonstrat cat de profesionist este. Se tot dau exemple din Italia, ca se schimba jucatorii intre Juve, Milan, Inter. Dar la ei nu stiu daca jucatorii ies pe posturi cu decalratii de astea tampite ca m a nascut mama interist, etc .

Ar trebui sa ne apreciem adevaratii stelisti nu sa inventam altii!!!!

radutheodor05.09.2007 19:09

Intr-un fel e pacat, am primit o palma grea. Dar aceasta palma este plata care nu a venit atunci cand l-ati alungat pe Walter cu pietre din Ghencea.

Mi-e sila sa iau acum forumul asta de acum 2 ani (exista in arhive) sa va arat in ce fel l-ati facut pe acest om. A asteptat fara contract o perioada buna de timp. Cand Gigi l-a ales pe Hagi, Walter era liber. Nici unu' din voi n-a ridicat nici macar un deget si nu a scos macar o vorba.

Greseala lui Zenga este egala cu greseala facuta de FC Steaua si o parte din suporteri atunci cand i-au dat o palma lui Wlater si l-au alungat din Ghencea, cu cateva zile inainte de nunta lui !!!

Cati dintre cei care dramatizati acum si aici ati fost atunci la Casa Casatoriilor sa-l felicitati?

Nu sunteti decat niste oameni ascunsi, plini de venin si rautate, care nu aveti puterea morala de A IERTA si de a iubi un om asa cum este el.

GRAZIE Walter ! Esti in inima mea forever ! E o alegere care ne doare, dar esti un om cu bune si cu rele si te accept asa cum esti. Datorita tie, de 3 ani de zile, respiram un aer poate chiar prea puternic pentru unii jucatori care acum au emblema clubului pe piept. Si pentru asta iti multumim. Nu-ti urez succes la Dinamo, ci iti urez sa iei locul 2 cu ei anul acesta si sa-i bagi in grupele CL trecand de doua tururi preliminare, fara sa fii cap de serie. Sa vada atunci anumiti oameni in ce au dat cu pietre. Iar Steaua sa fie campioana si sa mearga direct in grupele CL.

Bafta!!!

SteauaToronto05.09.2007 19:13

Esti o rusine prefacatorule. Sa-ti fie rusine Zenga ai aratat inca o data ca toata lumea din fotbal sunt niste "mercenari".

Pentru mine ai murit, italian prefacut.

lucvald-190205.09.2007 19:13

1. Oricine pe lumea asta are un pret al lui !

2. Nu este dator nimanui...ca jucator este altceva..dar ca antrenor trebuie sa ramai profesionist !

3. Era de o gravitate neacceptata daca se ducea la Milan

4. Sa fie sanitar baiatu'...nu o sa fie nici primu' nici ultimul care are profil de mercenar

5. mergem mai departe..desi mor de nervi ca noi nu prea avem antrenor..iar potaile au furat un antrenor bunicel..sau chiardaca nu e super ofensiv..macar e suficient de inteligent sa aiba potential !

nu stiu daca merita un "Zenga merda"....dar nu-l mai am la suflet !

cristinel_1505.09.2007 19:17

acum ce urmeaza? sa vina Protasov la rapid?

axl2305.09.2007 19:18

Bun, ca sa terminam cu tot circul asta, propun un banner cu "Grazie Raluca" si trecem mai departe. Eu zic ca asa depasim elegant situatia, dand vina pe femei.

yo_marius_xxx05.09.2007 19:19

foarte bine spune radu....are cineva curajul sa se uite pe posturile facute la plecarea lui Zenga??pe mine sincer ma lasa indiferent aceasta numire....cu Zenga sau fara Zenga dinamu tot de cacao o s fie anul asta

P.S. chiar credeti ca Zenga citeste aceste posturi??am vazut ca va adresati direct lui......si inca ceva:chiar credeti ca il intereseaza ca nu-l mai aveti la inima??hmmmmmmm...

no_problem05.09.2007 19:19

Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Chiar ati luat-o razna??? Ce profesionism ma??? Murea de foame?

Ma *** pe fotbalul vostru "mare si profesionist" unde jucatorii schimba echipele ca pe ciorapi si unde banii din UCL(sa ma *** pe ea, Cupa Campionilor e adevarata competitie) au ajuns sa conteze mai mult decat titlul si derby-ul.

Fotbalul de azi tinde sa devina un rahat. Il mai retine doar imensa pasiune a suporterilor, da' se lucreaza la elminarea ei. De ce sa ne uitam si spre tribune, de ce sa traim cu pasiune cand putem sa ne robotizam la maxim,nu? Ia zi-le tu, vanfootball!

PS:Las' ca vine derby-ul si poate, Doamne ajuta, o sa regrete mizeria facuta.

Asa cum l-am iubit si apreciat crezand ca e altfel, asa il vom uri pentru totdeauna.

Cine n-are suflet e un nimic.

"Man can't live with them belly' alone"

Stukha_steaua05.09.2007 19:20

Inca o dada un "suporter adevarat" ne face de ras......voi chiar habar nu aveti ce inseamna aia profesionism.....bine nu voi(unii dintre voi)

Obisnuiti pe vremea lu Ceasca.....

Bravo Zenga...Multumim pentru ce ai facut si mult ghinion acolo unde esti.Zenga un profesionist<=>

Editat de moderatori: mai usor cu epitetele la adresa celui care a scris acest articol...are tot dreptul din lume sa isi spuna parerea iar daca nu esti de acord cu el nu inseamna ca este o hahalera...Ultim avertisment!

cristinel_1505.09.2007 19:20

pai trebuie sa gasim si un tap ispasitor.

Bundy05.09.2007 19:24
Acum, hai sa o dam si putin pe caterink !! :)Pai daca omul si-a schimbat nevestele ca pe ciorapi cum naiba sa nu poata schimba o echipa,doua ?? :))

Si de ce-l comparati cu Lacatus,Hagi Dumitrescu si Marcel Raducanu??Ca nu vad nici o legatura !!E diferenta ca de la cer la pamant intre cei mentionati mai sus si el!!Il ignoram si gata(omul e profesionist si-si vede de ale lui) :)

Forza Steaua!!

Ai mare dreptate cu schimbatul nevestelor. Poate o lasa pe blonda aia si o ia pe nevasta lui Borcea, mai stii la cat de parsivi sunt italieni astia:))))

yo_marius_xxx05.09.2007 19:28

mare drama ce sa zic......si poate chiar o ia pe nevasta lu' Borcea...macar o data de 2 ori...

Stukha_steaua05.09.2007 19:28
Dap , Walter este un bun antrenor iar ce a facut la Steaua ne face sa fim ingrijorati de ceea ce va realiza la Dinamo.Walter pentru mine nu a insemnat nimic , decat un alt antrenor pe banca Stelei cum a fost si Piturca,Zenga,Protasov,Oli,Hagi ... si va asigur , vor urma si altii asa ca sa nu plangem ca niste copii dupa acesti manageri dar nici nu trebuie sa ne comportam urat la adresa lor deoarece ei sunt niste profesionisti si isi fac treaba la orice echipa , fie ea si Dinamo, totusi sper sa nu atace Steaua din diferite motive sportive sau nu , pentru a se da bine cu spurcatii din groapa, asa cum au facut`o deja MM`u si altii . Walter te asteptam in infern cu Dinamo , numai bine !

De ce oare baietii astia nu dau cu pietre in Badoi si Rada??? ca daor na.sunt veniti de la Rapid???nu??

mie sincer chiar imi plac....bravo lor...mereu mi-a palcut de rada.....

acum ca sa revin on-topic..

bravo red_blue_ultras

radutheodor05.09.2007 19:34

Ete bau, daca-l iau pe Capello cum a antrenat el si la Milan si la Juve, Mancini care antreneaza pe Inter, etc etc etc ... chestia asta cu "tradare" si "mercenar" fac parte din intoxicarea pe care v-a bagat-o in cap comunismu, aia cu "noi nu ne vindem tara".

Dar voi ce sunteti ma? Care din voi ramane la un loc de munca cu 300$, unde e apreciat de toata lumea, si nu se duce la constructii in Portugalia si la capsune in Spania pe de 10 ori salariu? Care din voi sta somer si pune copilului un pahar cu apa pe masa si spune "atat e tot ce pot sa-ti ofer, nu este un job liber la compania pe care o iubesc cel mai mult, asa ca mai astept". Care din voi merge pe strada fara prietena si sotie si nu uda pantalonii dupa blonde/brunete cu tzatzele pe afara si in fuste mini? Care din voi opreste la un semafor in Olticit, langa un BMW X5 si zice in gandul lui "sunt fericit, sunt intr-un Oltcit, dar iubit de sotie si de cei 2 copii"? Care din voi NU zice "ahhh, de unde are asta bani de BMW si eu nu am"?

Ii judecati pe altii, pentru ca nu puteti fi in locul lor. Va place sa fiti judecatori !!! Va place sa dati cu pietre. Am vazut-o la meciul FC National - Steaua 1-0, cand una din pietre l-a lovit in piept, langa inima, pe Walter. Daca nu era acele reposuri si acele pietre, poate el era antrenorul care ar fi stat 20 de ani la Steaua. Poate ar fi fost Sir Alex Fergusonul nostru.

Judecati-va pe voi prieteni. Priviti-va in oglinda si intrebati-va ce pret aveti. Ganditi-va ca nu va castigati banii si faima din fotbal. Ganditi-va ca Zenga nu stie nici economie, nici IT, nici avocatura, nici zidarie, nici mecanica auto. ESTE UN OM !

Poate ca a gresit ! Dar nu vedeti cat de egoisti sunteti !? Nu vedeti ca voi puneti problema ca VOUA va tresarea inima ca Wlater s-ar putea reintoarce la Steaua !? Credeti ca LUI nu i-a tresarit inima ca ar putea fi ofertat din nou !? Au trecut 2 ani si 3 antrenori. Acum Steaua are un antrenor "simbol" al Stelei. Cat ar mai fi putut astepta? Romania e a doua lui casa. Nu s-a acomodat in Serbia, Turcia sau la arabi. A fost momentul lui. Invatati sa IERTATI. Uitati-va in oglinda si nu mai vindeti sentimentalisme ieftine.

Voi beti Coca-Cola si bauturi alcoolice. Daca v-as spune ca in felul acesta participati la globalizare si la saracia din Africa? Voi mergeti in masini poluante. Daca v-as spune ca in felul acesta participati la incalzirea globala si distrugerea omenirii? Voi nu vedeti cat sunteti de IPOCRITI !? Dragostea nu inseamna sa iubesti spectul de culori, inseamna sa ai puterea sa-ti IERTI semenii si sa FI OM !!!

Zenga, ai gresit cand ai ales Dinamo !!! Dar te iert ! Iar faptul ca ai gresit il vei vedea simplu si de la sine: te vei simti la Dinamo ca un homosexual inconjurat de femei care vor sa faca dragoste cu tine, dar nici un barbat care sa te atraga :D. Asta e: Dinamo nu poate fi pentru tine ce a fost Steaua. La Steaua erai un idol pe soclu, la Dinamo vei fi doar un antrenor cu inima ros-albastra. La primele insuccese vei primi o lectie de management Borciana-Turciana si mai multe pietre in piept. Dar vor durea si mai tare, pentru ca vor avea culori ALB-ROSII !!!

Bafta Walter.

P.S.:

Toate urmatoarele fapte se datoreaza MIZERIEI UMANE NUMITE Gigi Becali

1. Trimiterea gorilelor in tribune

2. Umilirea si demiterea lui Zenga

3. Demiterea lui Piturca si indepartea sa de la Steaua

4. Umilirea si demiterea lui Titi dupa 3 etape

5. Umilirea lui Dica, pe care l-a facut tigan si nesimtit si pe care apoi in fata camerelor de vederi il "vindea" ca pe 80kg de carne ...

6. Umilirea stelismului, prin latraturi in groapa si purtare de fular SPURCAT la gat

7. Mazilirea lui MM si amenintari televizate cu "iti rup capu" si "te dezbrac"

8. Aducerea lui Hagi ca antrenor dintr-un "moft", iar apoi umilirea lui Hagi in direct la toate canalele TV

9. Umilirea jucatorilor prin aparitia la TV si declaratia aceea ca s-au plans de Hagi

10. Umilirea lui Adrian Ilie prin declaratia "ce impresar mai e si asta, de doi lei? Numai Giovanni e impresar"

11. Umilirea lui Andrey, fara nici o vina, prin trimiterea la Steaua II. La fel si cu Gabi Bostina, in timp ce Baciu, Gigel Coman si alte nulitati erau la echipa CAMPIOANA A Romaniei

12. Umilirea lui Thereau si a lui Saban

13. Umilirea lui Carlos, prin aparitii televizate in care spui ca dai tu 100k celui care te scapa de el

14. Umilirea lui Lacatus

15. Umilirea suporterilor, bataie de joc la vanzarea biletelor si abonementelor

MA OPRESC AICI, MI-E SILA SI SCARBA SI ... MOOOOOOOOOOOOORI CIOBANE !!! Nici Dumnezeu nu te vrea, de nu te cheama acolo !!! Ma doare inima ca il mentionez pe Dumnezeu, ceva sfant, alaturi de fecalele lui Gigi ...

«123456»