FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Asteptandu-l pe Walter

«12345»
Semper-Superiore-Steaua03.09.2007 23:26

Salut ultrasi.mai io cred ca voi cam exagerati cu textele astea sincer.ce atata melancolie ceva de genu' "waw ce-a fost!hai sa se intoarca cutare cutare!" asta e echipa merge inainte.de ce nu aveti incredere in Hagi?a avut insuccesele lui recunosc,mari,dar trebuie sa-i dam si lui o sansa.CE-A FOST A FOST!se poate si mai bine decat Walter sau Protasov.le oferim respectul cuvenit dar atat.mergem mai departe.de ce sa ne gandim numai la ce-a fost?bucurati-va si voi de actualele performante ale Stelei.Oricat de mici ar fi ele sunt succese,asa e fotbalul!asta e fotbalul am avut si noi "bulan",vb lui Goian,cu zaglebie si cu bate borisov.acum suntem in grupe e bine,sa ne gandim ca avem sanse sa trecem mai departe spre optimi,si cei mai optimisti pot spera la sferturi(sa nu ma credeti nebun) dar personal cred asta.cu actualul lot se poate si cu putin noroc putem trece de grupe,va e frica de sevilla?!e bine sa ne fie frica dar exista posibilitatea sa-i batem!in fotbal orice e posibil.a si inca un lucru ce tot aveti cu saracul Becali?o fi el oier,putin analfabet,dar e stelist ok?si a facut multe pentru Steaua.putin respect dragi ultrasi si drage ultrasite!ii vreti si pe paunesti inapoi sau ce?lasati-l pe Gigi ca e binisor la locul lui acolo ca patron al clubului...Sa tinem fruntea sus si sa rupem Europa in doua!Forza Steaua pana la moarte! SEMPER SUPERIORE steag3

neaalecu04.09.2007 00:11

@Semper-Superiore-Steaua

daca ar fi dupa tine,ar trebui sa votam si legea lu' mitica

mitica la puscarie!

ULTRASZ0R04.09.2007 00:38
In momentul de fata nici nu cred ca se poate pune problama ca Hagi sa fie inlocuit.chiar daca echipa nu are inca o idee clara de joc,chiar daca am pierdut la Urziceni eu sunt de parere ca "dracul nu e atat de negru" si aceste 2 saptamani de pauza vor aduce alaturi si de unii dintre jucatorii accidentati si o schimbare in jocul echipei!

Despre GG ......ce sa mai ne tot dam cu parerea.Este irecuperabil si punct!

Din pacate... desi nu imi doresc sa am dreptate.... nu antrenorii si jucatorii castiga titlurile de campioni ... o sa ma faceti nebun ... si ziceti cum o semifinala ... 2 intrari in grupe .... pai din noroc... am depasit portughezi ca si coeficient ... si nemtii ... aceste 2 forte... avand o schimbare de generatii ... ( s a intamplat in acelasi timp) si atunci cine era sa creasca .... cand scotia belgia si mai stiu eu ce tari cu un fotbal modest aveau reprezentate in europa ? s a gasit Romania.... printre altele..... dar totul dintr un noroc... din parcursuri usoare in UEFA.... sa fim sincer... sunt stelist ... iubesc Steaua .. cum nu mi iubesc tata ..rude ... bla bla... dar..... nu e cam ciudat... dintr o data ... Hagi antrenor la Steaua . peste noapte asa? peste noapte arbitrii numai avantajeaza dinam0 ? (momentan... dar cred ca anul asta deloc) nu e ciudat... ca dupa votul lui Gigi PRO " nasu" de la federatie.. am luat 2 titluri ... si stim bine .. cam cum le am luat? nu e ciudat ca Gigi se ia la injuraturi cu mitica? cand stim .. sunt buni prieteni .... si sunt surprinsi in vizite pe la palate.. acasa in pipera la oier .... peste asta.... cam toti am remarcat privirea... disperata a lui mitica ( la racoare cu el ... ) la golul lui galamaz in min 91 ? si acum va intreb .... oare chiar antrenorii si jucatorii sunt cei ce castiga titluri ? parerea mea personala e ca nu ........ e a mea imi accept criticile... va salut .......

ULTRASZ0R04.09.2007 00:46
Daca Zenga refuza saptamana asta pe Dinamo , in maxim 3 saptamani e la Steaua.

Zenga a jurat ca nu v a antrena alta echipa ... ma refer ... rapid sau Dinamo ...... a zis ca sufletul lui ramane la Steaua... e prea domn pentru un Jiji si pentru un Argaseala ....

st_194704.09.2007 01:45

@Semper-Superiore-Steaua

uite un om calculat si linistit steag1 steag1 steag1

Joint04.09.2007 07:18
Ai omis ceva: ai spus ca motivul instabilitatii la nivel de antrenor este Gigi Becali; vreau sa-ti mai aduc aminte ceva: la meciul nostru contra lui FC National, in Cotroceni, la pauza o buna parte a suporterilor l-au injurat pe Walter Zenga, ba chiar si-a luat si-o minge in cap de i-a cazut sapca pe jos. Atat am vrut sa spun!

Asa suporteri, asa patron. Parca s-au cautat unii pe altii...

devotee04.09.2007 07:23

Nu sunt de acord ca Titi Dumitriu este un no-name... In rest, perfecta dreptate... fularsteau2

vanfootball04.09.2007 07:49
a si inca un lucru ce tot aveti cu saracul Becali?o fi el oier,putin analfabet,dar e stelist ok?si a facut multe pentru Steaua.putin respect dragi ultrasi si drage ultrasite!ii vreti si pe paunesti inapoi sau ce?lasati-l pe Gigi ca e binisor la locul lui acolo ca patron al clubului...

Becali, stelist?! :))) Buna gluma. Omul nu stie cine a dat golurile in '86 si a zis ca nici nu-l intereseaza, iar tu zici ca e stelist? E becalist, nu e stelist.

Afara cu derbedeul din fruntea Stelei!

DanStan04.09.2007 08:04
de ce sa ne gandim numai la ce-a fost?bucurati-va si voi de actualele performante ale Stelei.Oricat de mici ar fi ele sunt succese,asa e fotbalul!asta e fotbalul am avut si noi "bulan",vb lui Goian,cu zaglebie si cu bate borisov.acum suntem in grupe e bine,sa ne gandim ca avem sanse sa trecem mai departe spre optimi,si cei mai optimisti pot spera la sferturi(sa nu ma credeti nebun) dar personal cred asta.

Nu intelegi nimic din fotbal dar vad ca stii sa ne tii noua prelegeri. Din pacate stim cum se joaca in campionatele puternice din vest. Mult peste ce joaca Steaua in acest moment. Si stim si cum a jucat Steaua in ultimii ani.

Ne vom bucura atunci cand vom avea 'bulan' cu Milan sau Barcelona. Doar un naiv se poate bucura c-am avut 'bulan' contra unor echipe inferioare atat in ceea ce priveste experienta cat si valoarea individuala a jucatorilor.

Ce nu intelege becalimea e ca fotbalul nu e ruleta. Arunci bila si vezi ce iese. In Europa sansele cele mai mari de a castiga le are cel ce se impune prin joc, nu cel ce spera in noroc, interventii divine sau vraji becaliene. Steaua nu a castigat atatea trofee doar prin noroc. Asta e o terie a maidanezilor frustrati si a jijeilor complexati. Steaua s-a impus prin joc si prin valoare. Din pacate ultimele meciuri au demonstrat doar ca valoare individuala exista, dar nu e corect folosita. Jocul in schimb e sub orice critica.

hedes_florin04.09.2007 11:55

Mie nu-mi mai vine sa ma uit la meciurile Stelei!!! De ce?? E simplu: echipa nu joaca mai nimic, si are doar 2-3 ocazii/meci. La cati bani s-au investit in echipa, Steaua trebuia sa zburde pe teren. Dar sa nu ma abat de la toipc, si sa subliniez ca Walter Zenga e de 1000 de ori mai bun ca Hagi(ca antrenor, evident). Walter a luat un titlu cu Steaua(chiar daca a plecat cu 3 etape inainte de "final"), a dus echipa in primavara europeana, a eliminat Valencia(detinatoarea cupei UEFA la acel moment), era s-o elimine si pe Villareal... Cel mai important e ca Steaua juca, avea ocazii, entuziasm...Acum jucam miutza!

costy_k1_G.04.09.2007 13:05
Cum poti sa spui mah ca Steaua era *****?! Oribila exprimare, pentru un stelist!!!

Ai dreptate acum imi dau seama si ma amuz la ce am putut sa scriu aseara dar m-am referit la ce performanta a facut Zenga cu lotul si gandirea de atunci. Acum e altceva jucatorii au experenta si gandirea de mari jucatori, si am vrut sa ii iau apararea lui Hagi cum ca nu ar fi corect sa-l judecam gresit pierzand doar un meci oficial. Nu poti sa spui despre un antrenor ca e prost la inceputul sezonului ci la sfarsit. Acum lui Hagi ii e mult mai usor pentru. ca trebuie sa intretina echipa dar atunci lui Zenga trebuia sa o ia de jos cu fiecare jucator pentru. ca nu exista experenta in lot.

costy_k1_G.04.09.2007 13:08
Poate ne spui si noua pe unde ai fost in sezonul 2003-2004 ?

Auzi ti-as spune ceva dar ma abtin...

vanfootball04.09.2007 14:04

Pana vine Walter, hai sa-l readucem pe Thereau la Steaua. Nu s-a adaptat deloc la Anderlecht si cred ca ar fi incantat sa revina. Putem sa-l imprumutam un an sau sa le dam banii inapoi belgienilor, il dam si pe Andrey, sa mai scada din pret, important e sa revina Cyril. E mare nevoie de el.

E foame da Cyrili, baeti!

Miaus04.09.2007 14:23
Pana vine Walter, hai sa-l readucem pe Thereau la Steaua. Nu s-a adaptat deloc la Anderlecht si cred ca ar fi incantat sa revina. Putem sa-l imprumutam un an sau sa le dam banii inapoi belgienilor, il dam si pe Andrey, sa mai scada din pret, important e sa revina Cyril. E mare nevoie de el.

E foame da Cyrili, baeti!

Ma tem ca Thereau nu are loc de Zaharia care e ROMAN NEAOS de-al nostru care accepta si un salariu de 20.000 de dolari pe an.E din ala de ii place lui Dani - ochidesoim:sarac si cu foamea in gat.

francezu7204.09.2007 14:27

Hagi.........cu Hagi nimik nu e bine....noi am avut noroc de fiecare data cand am batut....nuj qm ii antreneaza Hagi....sa spus ca cu jocul prost...Steaua a castigat...aqm cu jocul prost Steaua a si pierdut....pe de-o parte imi pare bine ca nu merita Jiji dar pe de-o parte plAng deoarece fularsteaua2 este inima mea yo mai vreau ca steauasa piarda inca vreo 3 meciuri consecutive....ca astfel....Hagi o sa plece singur.....asta-i ultima chestie cu care putem scapa de Hagi forzateauafularultras

Guevara04.09.2007 14:59

dak tu il consideri no-name pe Titi Dumitriu, antrenor care are probabil cele mai bune rezultate la Steaua dupa 1989, atunci spui multe despre cultura ta fotbalistica legata de Steaua

pacat ca oameni ca tine scriu pe un site al suporterilor, ar trebui sa editezi articolul si sa-ti ceri scuze

lupi04.09.2007 19:44
Walter Zenga, Oleg Protasov, Emerich Jenei, Anghel Iordãnescu...Forever the best... Cei mai tarie antrenori pe care i-a avut Steaua vreodata.... care... se sterg la fund cu murinio, trapatoni etc....

murinio poate...trapattoni nici vorba....sa fim seriosi

zoloz200504.09.2007 20:08

esti ZERO ca stelist daca zici ca Titi Dumitriu este no-name...probabil tu dupa Revolutie ai mai stat vreo 10 ani ascuns in casa...

Miaus04.09.2007 21:05

Cateva date despre un neica nimeni:

Dumitru Dumitriu - nascut la Bucuresti in 1945

ca jucator:

- castigator al Cupei de 3 ori cu Steaua

- 167 de meciuri in prima divizie si 25 de goluri

- o selectie in echipa nationala

ca antrenor:

- campion al Romaniei de 6 ori cu Steaua (de trei ori ca secund)

- castigator al Cupei de 3 ori cu Steaua (o data ca secund)

- trei prezente consecutive in Liga Campionilor

Titi Dumitriu este un personaj din istoria Stelei care s-a remarcat cu adevarat abia dupa inceperea carierei de antrenor.

La sfarsitul anilor '80 si inceputul anilor '90 Dumitriu a fost secund al lui Anghel Iordanescu. Alaturi de el a reusit sa castige trofee nationale cu Steaua, dar a participat si la World Cup '94.

Nu pot decat sa parafrazez ironic o reclama de pe la noi.

De la antrenorii "no-name" pentru redactorul de duzina fcsteaua numai RESPECT!

neaalecu05.09.2007 02:03

imi doresc ca Nicolita,Neaga si nesu sa plece din Ghencea

imi doresc ca ciobanul sa plece dupa mitica

il vreau pe mitica la puscarie!

Doamne da-mi Steaua mea inapoi! fularsteaua2fular-campionii steagro

bullzeye05.09.2007 02:29

Mai iertati-l si voi. Copilul are vreo 18-19 ani. Acum 13-14 ani cand Titi Dumitriu facea performante cu Steaua, el facea ceva cu scula prin nisip, cu bunicii la Eforie. :tongue:

Sa-mi fie iertate vorbele mele umile. :happy:

forzateaua

vanfootball05.09.2007 06:05

Si cat il asteptam noi pe Walter, asa, uite ca a aterizat in Stefan Cel Mare. I-as ura noroc la noua sa echipa, dar nu pot!

predatorpulse705.09.2007 06:52

Nu stiu cine va fi antrenor la pechinezi,intre Andone si Zenga,insa daca va fi italianul eu unul sunt f dezamagit si nu o sa mai am respect pentru el. Nu mai am respect pentru ca a zis ca va antrena doar la Steaua sau la National in Romania,nu l-a obligat nimeni sa spuna asta,iar daca acum isi incalca cuvantul inseamna ca nu are onoare,iar un om fara cuvant pentru mine e un om de nimic.

Off-topic: conducerea iar ne-a tras-o cu biletele in Liga,210 RON la peluza,in conditiile in care numele care vin anul asta in Ghencea sunt mai putin sonore decat Real Madrid si Lyon.Ce sa facem,ciobanul vrea sa-si ia banii si avand in vedere ca are confiscata iubirea noastra Steaua,probabil ca unii o sa gaseasca bani sa dea.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

stelista_yo05.09.2007 07:45

Din pacate Zenga a semnat cu dinamu :((((

1on05.09.2007 08:10

Io zic cã suporterii Stelei nu sunt într-atât de idioți ca spurcații, atunci când l-au scuipat pe D. Munteanu. Walter nu mai avea loc de muncã de mult timp și, pentru 99 % din antrenorii români (îl consider un român), este o provocare sã antrenezi și sã ai rezultate și cu Steaua și cu Dinamo. Vezi Andone când a declarat anul trecut cã ar veni la Steaua. ªi Andone e mai dinamovist decât e Zenga stelist (pentru cã chiar cred cã este și eu îl consider un stelist). Sper sã dãm o mostrã de civilizație, așa cum au dat și suporterii Galatei când Lucescu a plecat la Besiktas, și sã îl tratãm așa cum l-am fi tratat dacã ar fi antrenat o orice altã echipã.

«12345»