Salut ultrasi.mai io cred ca voi cam exagerati cu textele astea sincer.ce atata melancolie ceva de genu' "waw ce-a fost!hai sa se intoarca cutare cutare!" asta e echipa merge inainte.de ce nu aveti incredere in Hagi?a avut insuccesele lui recunosc,mari,dar trebuie sa-i dam si lui o sansa.CE-A FOST A FOST!se poate si mai bine decat Walter sau Protasov.le oferim respectul cuvenit dar atat.mergem mai departe.de ce sa ne gandim numai la ce-a fost?bucurati-va si voi de actualele performante ale Stelei.Oricat de mici ar fi ele sunt succese,asa e fotbalul!asta e fotbalul am avut si noi "bulan",vb lui Goian,cu zaglebie si cu bate borisov.acum suntem in grupe e bine,sa ne gandim ca avem sanse sa trecem mai departe spre optimi,si cei mai optimisti pot spera la sferturi(sa nu ma credeti nebun) dar personal cred asta.cu actualul lot se poate si cu putin noroc putem trece de grupe,va e frica de sevilla?!e bine sa ne fie frica dar exista posibilitatea sa-i batem!in fotbal orice e posibil.a si inca un lucru ce tot aveti cu saracul Becali?o fi el oier,putin analfabet,dar e stelist ok?si a facut multe pentru Steaua.putin respect dragi ultrasi si drage ultrasite!ii vreti si pe paunesti inapoi sau ce?lasati-l pe Gigi ca e binisor la locul lui acolo ca patron al clubului...Sa tinem fruntea sus si sa rupem Europa in doua!Forza Steaua pana la moarte! SEMPER SUPERIORE steag3