Nu pot sa cred ca Walter va fi noul antrenor al patrupezilor. M-a dezamagit mai ales dupa ce declarase ca este stelist si in Romania va antrena doar Steaua. ![]()
Nu pot sa cred ca Walter va fi noul antrenor al patrupezilor. M-a dezamagit mai ales dupa ce declarase ca este stelist si in Romania va antrena doar Steaua. ![]()
Dan Petrescu si Iordanescu au antrenat Rapidul, Boloni a fost de acord sa se duca la Rapid, Zenga s-a dus la Dinamo, asa cum s-ar duce fara sa clipeasca la AC Milan. Antrenori profesionisti, bravo lor!
Da' mai tare mã îngrijoreazã și mã supãrã faptul cã dinam0 a luat un antrenor foarte bun, care chiar cred cã o sã facã treabã.
Din acest moment pentru mine Zenga a murit ![]()
RIP Walter, cu Dinamo tau cu tot!!!
Exagerati, omul a antrenat Steaua si acum antreneaza Dinamo. Mare lucru. Mai rau e ca e un antrenor foarte bun, si-aici e problema.
Daca cineva crede ca exista antrenor roman, declarat stelist, care ar refuza Dinamo sau Rapid, pe motiv ca e rivala Stelei, e naiv.
Da. Unul este Hagi (care chiar a refuzat dinam0), al doilea e Ilie Dumitrescu (cel puțin așa a declarat). ªi parcã și Panduru a spus odatã cã nu va antrena dinam0. ªi era sã uit de al patrulea. LÃCÃTUª
Nu il condamn pe Zenga ca va semna cu Dinamo, pana la urma omul era somer, vestea proasta e ca e mai antrenor decat Hagi. Daca o sa continuam cu aceasi "conceptie de joc", nu cred ca vom mai prinde cupele europene la vara!!!
Nu l-a pus nimeni pe Walter sa zica "in Romania vin doar la Steaua!"…ok e profesionist ,dar pentru noi acea expresie a contata enorm si l-am perceput ca pe un adevarat stelist pentru ca stiam c la un moment dat o sa fie curtat de Dinamo sau rapid…ne cerem scuze pentru asta…mi-as dori sa-i pot ura bafta la Dinamo dar nu pot… se pare ca declaratia lui a fost facuta doar din complezenta...recunosc,Walter a fost preferatul meu,l-am simpatizat din prima clipa,de la primul meci important (acel 2-2 de la sofia)..dar asa e in fotbal...cert e ca nu-l voi huidui pe Zenga pe Ghencea,dar nu cred ca se asteapta sa fie aplaudat in templu...cu parere de rau o spun...de azi insa pentru mine si nu numai pentru mine Walter Zenga e doar fostul mate portar al interului si al sqadrei azzurra...atat
Da. Unul este Hagi (care chiar a refuzat dinam0), al doilea e Ilie Dumitrescu (cel puțin așa a declarat). ªi parcã și Panduru a spus odatã cã nu va antrena dinam0. ªi era sã uit de al patrulea. LÃCÃTUª
Nu am spus ca nu ar refuza Dinamo, am spus ca nu ar refuza pe principiul "nu ma duc la rivalele Stelei". Bagi tu mana in foc pentru ei, ca atunci cand vor avea doar 2 oferte, una de la Dinamo si alta de la CS Otopeni, nu vor accepta Dinamo? Altii pariau ca Iordanescu si Petrescu nu s-ar duce niciodata in Giulesti. Ute ca s-au inselat.
0-0 sper sa fie scorul favorit al javrelor asa cum se-ntampla la Steaua cu W.Z. antrenor
se va spurca si Zenga ![]()
Nu am spus ca nu ar refuza Dinamo, am spus ca nu ar refuza pe principiul "nu ma duc la rivalele Stelei". Bagi tu mana in foc pentru ei, ca atunci cand vor avea doar 2 oferte, una de la Dinamo si alta de la CS Otopeni, nu vor accepta Dinamo? Altii pariau ca Iordanescu si Petrescu nu s-ar duce niciodata in Giulesti. Ute ca s-au inselat.
giulestiul nu e Stefan cel mare
DA. Pentru Lãcãtuș și pentru Hagi bag mâna-n foc. Iar Dumitrescu a spus FOARTE CLAR (l-am vãzut eu) cã el este stelist, și-a fãcut junioratul la Steaua, a mers în galerie (și Petrescu a mers și totuși...) și cã niciodatã nu va antrena pe Dinamo și rapid.
Nu mai asteptati, pentru ca s-a dus la Dinamo.
Si bine a facut, avand in vedere ca Jiji a avut de 3 ori ocazia sa-i mai dea o sansa lui Zenga, dupa modul in care l-a dat afara.
Zenga esti cea mai mare jigodie ! **** JAVRA
Mai usor cu posturile de acest gen. Trimite-i un mail, nu aici.
recunosc,Walter a fost preferatul meu,l-am simpatizat din prima clipa,de la primul meci important (acel 2-2 de la sofia)..dar asa e in fotbal...cert e ca nu-l voi huidui pe Zenga pe Ghencea,dar nu cred ca se asteapta sa fie aplaudat in templu...cu parere de rau o spun...de azi insa pentru mine si nu numai pentru mine Walter Zenga e doar fostul mate portar al interului si al sqadrei azzurra...atat
Primul meci important a fost 2-2u' de la Sofia? Pe bune, pe bune? Eu retin ca au fost altele mai importante inaintea aluia... In fine...
Nu o sa inteleg niciodata de ce nu acceptati ca antrenorii sunt profesionisti. Walter nu a spus si nu va spune niciodata lucruri de genul "Pentru mine, Steaua nu mai exista" sau "M-am imbolnavit de nervi in Ghencea", nu va lansa niciodata jigniri catre clubul nostru s.a.m.d.
A spus-o de fiecare data cand a avut ocazia: "Doua echipe sunt in sufletul meu: Internazionale si Steaua".
Gloria Buzau=Steaua 2
Dinamo=Steaua 3
Io zic cã suporterii Stelei nu sunt într-atât de idioți ca spurcații, atunci când l-au scuipat pe D. Munteanu.
Cu profund regret observ cã unii sunt.
l-am asteptat noi si bun venit i-au urat cainii... :sad2:
A venit Walter.
Primul meci important a fost 2-2u' de la Sofia? Pe bune, pe bune? Eu retin ca au fost altele mai importante inaintea aluia... In fine...Nu o sa inteleg niciodata de ce nu acceptati ca antrenorii sunt profesionisti. Walter nu a spus si nu va spune niciodata lucruri de genul "Pentru mine, Steaua nu mai exista" sau "M-am imbolnavit de nervi in Ghencea", nu va lansa niciodata jigniri catre clubul nostru s.a.m.d.
A spus-o de fiecare data cand a avut ocazia: "Doua echipe sunt in sufletul meu: Internazionale si Steaua".
Dragul meu camarad,pot accepta ca exista antrenori profesionisti(doar si capello a antrenat juventus desi e un milanist convins) dar scuza-ma ca ti-o spun tu sustii ca nu a jignit niciodata Steaua,dar prin faptul ca accepta sa antreneze rivala de-o viata a Stelei si singura de altfel tu crezi ca nu ne jigneste???ti-l imaginezi pe Walter salutand galeria spurcatilor ??? scuza-ma dar eu consider doar ca acele cuvnte ale lui Walter "inter si Steaua sunt in sufletul meu..atat" acum se va adauga si Dinamo....crede-ma a fost vorba de complezenta..imi pare rau sa o spun...acum ma astept sa preia si ac Milan desi cred ca ii va fi greu sa ajunga acolo
suporterul stelist nu poate fi silit deloc la simpatie. Nimeni nu l-a obligat pe Zenga sã dea declarația de mai sus. Nimeni nu i-a pompat sânge roș-albastru pentru a se declara stelist pe viațã. Într-adevãr, poate cã Dinamo reprezenta singura soluție a lui Walter în momentul de fațã pentru a rãmâne în circuit, însã când a acceptat oferta, și-a asumat și urmãrile. De unul singur, a ales cariera în detrimentul unei promisiuni fãcute suporterului stelist. De aceea, fanul nu trebuie sã tacã și sã spunã "e profesionist". Zenga va simți, pe Ghencea, ce a însemnat cuvântul încãlcat. Va simți ce înseamnã ca zeci de mii de oameni sã se fi întors împotriva ta dupã ce i-ai avut la picioare.
Grazie pentru tot Walter, dar nu mai ești de-al nostru!
@ThereauRistul
Daca Walter va saluta galeria alora fara sa injure Steaua, nu am de ce sa o iau ca pe o jignire. Iti mai aduci aminte de Danciulescu? Stiu sigur ca o mare parte din inima sa e ros-albastra, dar joaca la Dinamo. A mai calcat in strachini (ne-a mai "blagoslovit" alaturi de suporterii dinamovisti), dar asta nu va sterge cu nimic formidabilele momente pe care mi le-au daruit golurile sale.
Cam in aceeasi situatie se afla Bostina. Omu' e stelist pana in panzele albe, dar asta nu inseamna ca trebuie sa se lase calcat in picioare de un bou care n-a dat de-adevaratelea cu sutu-ntr-o minge niciodata. Asta nu ca Bostina ar fi vreo legenda a fotbalului mondial... totusi, daca ar fi pus acolo unde trebuie, omu' ar da randament. Nici inainte de Protasov nu era cine stie ce, iar in era Oleg... Oh, Doamne, ma trec fiorii numai cand ma gandesc!
In opinia mea, faza e cam asa: Zenga viseaza sa ajunga antrenor la Inter si acolo nu poate ajunge decat daca antreneaza echipe cu nume. Steaua Bucuresti, Steaua Rosie Belgrad si Dinamo Bucuresti sunt echipe cu nume, acestea putand fi trepte importante in incercarea lui de a-si implini visul. El nu s-a nascut Stelist (ca Iordanescu, de exemplu), ci interist. Intr-adevar, nu murea de foame daca nu se ducea in "Groapa", dar hai sa nu fim atat de scandalizati. Dezamagiti, da! Mai ales ca a spus ca nu va "trada niciodata acei suporteri fantastici din Ghencea".
Noroc si numai bine, "dragul meu camarad" ![]()