Ne bucuram si ne mandrim la vuictorii dar ne lamentam ca niste pupeze la primul pas gresit.
Nu ne suparam pentru prima infringere, ci pentru jocul echipei.
Ne bucuram si ne mandrim la vuictorii dar ne lamentam ca niste pupeze la primul pas gresit.
Ai prefera un joc spectaculos si o linie de clasament inversa? De exemplu 1-1-3.( victorii-egaluri-infrangeri)? Si turul unu de UEFA dupa un meci de calificare cu zeci de ocazii dar cu rezultat perdant? Pe stilul Steaua-Rosemborg 1-1. Ce joc frumos am avut atunci! Ce trist deznodamant! Ca si in retur - meci spectacol revenire de la 3-0... si mai sunt si alte exemple.
atata timp cat imixtiunile lui Becali in alcatuirea echipei vor fi frecvente, nu va exista stabilitate la club, indiferent de numele antrenorului.
Ar fi prematur sa-l inlature pe Hagi dupa un prim esec.
**** celor care faceau valuri la meciul cu bate in loc sa-l injure pe cioban.aia strica imaginea Stelei .Jiji doar profita de lipsa de atitudine a ***** care vin la stadion
baiatu, stai tu in fata televizorului la fiecare meci, mancand seminte, floricele, band bere, si lasa "carpele" sa meraga pe stadion si sa sustina echipa Steaua Bucuresti.
Facand valuri, aia da atmosfera, nu injurand pe un @@@@(Jiji)
@ azazello
da corect, ratari, greseli....nu te contrazic, erau si atunci. dar parca acceptam mult mai usor o eroare atunci cand vedeam ca echipa merge, lupta si incearaca sa faca ceva....acum ce vad? jucatori bezmetici care din 5 pase 3-4 le dau gresite. da-mi un exemplu de jucator care te-a impresionat in partida cu Urziceni....sau vreo faza mai interesanta...
goluri? intradevar fotbalul se joaca pe goluri...cu cine am dat goluri? cu Farul(si alora le-am dat abia 1, cea mai slaba echipa din campionat)?cu clujul ce s-a intamplat (desi pot spune ca din campionat e singurul meci care mi-a placut)? cu Urziceni ce s-a intamplat?
eu nu spun ca nu sunt rezultate! astea sunt! dar sunt rezultate slabe! slabe pentru o echipa in CL!
hai sa facem o comparatie (desi e de domeniul absurdului dar totusi o voi face): Sevilla bate Getafe, pe noi ne bate Urziceni. Nu iti spun sa faci o comparatie intre noi si Sevilla, ci intre Getafe si Urziceni....poate asa e mai usor sa intelegi ce vreau sa spun. si apoi gandeste-te cam care sunt sansele noastre de a trece de sevilla in grupe...macar un egal mic acolo....rezultatul meu: NULE!!! in halul in care jucam: NULE!!! poate tie iti da altceva....
Mha de ce n-o spuneti voi pe aia dreapta: nu ca nu avem mijlocul terenului.... ci mai bine ca Hagi nu baga in teren jucatorii care trebuie la mijlocul terenului( pentru ca ii este teama de Becali si chiar si dak nu i-ar fi fost e fricos...nu se comporta asa cum ne asteptam noi sa aduca bucuria fotbalului iar in Ghencea).
Va intreb io simplu decat Banel-Petre-Lovin-Neaga.....nu ar fi fost mai bine ieri : Badoi-Lovin-Bicfalvi-Croitoru ( si sa intre pe parcurs si Cristocea in locul jucatorului de banda cu mai putin randament).
De asemenea cred ca Victoras Iacob este o solutie buna pentru atacul Stelei si cu parere de rau observ ca nu este in gratiile lui Hagi....nu zic ca e vreun mare jucator...dar in stilul asta haotic cu mingi aruncate de fundasi spre atacanti.....si cu singurele faze periculoase la cornere ....cred ca ar fi mai mult decat indicat( Zaharia pierde aproape toate duelurile la cap....cand este angajat in adancime).
Mi-a fost rusine sa o spun pana acum cateva zile, dar am spus-o ieri , o spun si azi si o spun de cate ori va mai fi nevoie: Hagi NU ESTE ANTRENOR.
Protasov ar fi solutia ideala....sunt satul pana-n gat de Olaroiu si Hagi......dar ce s-o mai lungim pe vremea lui Oli jocul era de-a dreptul spumos fata de ce am vazut cu urziceniul si bate borisov.
Pe de alta parte cred ca si Zenga ar fi o solutie buna .....si sper sa nu cumva sa se duca la Dinamo.
Mamaaa, s-a intors roata 180 de grade si de la odele lui Somanescu "descalecarea Regelui" si alte poezii despre cat de bine zambesc fotbalistii la antrenamente cu Hagi, acum scriem "mai asteapta un pic Zenga".
Bai Mihai, tu nu ai pic de coloana vertebrala. Daca tot ai fost poetul lui Hagi, ramai pana la sfarsit. Si lasa-i pe altii sa-l planga pe Zenga. De ce nu ati scris atricolul asta cand in Zenga se aruncau cu pietre?
Ca suflet stelist, Zenga e cel mai adevarat antrenor pe care l-a avut Steaua. Nici un alt antrenor nu a refuzat Poli Timisoara si/sau Dinamo si/sau Rapid, pentru ca in Romania ar antrena NUMAI LA Steaua.
Intorcandu-ma un pic la ce s-a intamplat la Urziceni: ne meritam soarta de purici ai fotbalului. Cand tu dai foc de artificii pe stadion si sarbatoresti precum victoria victoriilor o calificare in CL in dauna lui BATE BORISOV, ne meritam esecul de la Urziceni fratilor. Eu nu cred ca Milan a asrbatorit castigarea CL-ului cat a sarbatorit Steaua calificarea in grupe sau Dinamo titlul de anul trecut. Asta e meteahna de cacao specific fenomenului Romania in anul 2007.
Pai eu nu-mi aduc aminte sa fi sarbatorit in halul asta, generatia Steaua '86, vreo victorie in fata lu' Kussisi Lahti aia sau cum dreacu se scrie ...
[Kuusysi Lahti]
cred ca or va veni Zenga ori Dan Petrescu daca pierdem urmatoarele 2 meciuri
.....si nu te duce la javre!!!!!
cred ca or va veni Zenga ori Dan Petrescu daca pierdem urmatoarele 2 meciuri
Dan Petrescu nu-i tampit sa vina la Steaua lu' Jiji
cateva lucruri in completare:
1. Ovidiu Petre nu sare din schema ca e preferatul patronului, desi pase mai lungi de 3 m nu stie sa dea decat inspre portar;
2. Banel miaunel e de mult doar un atlet si e la fel preferatul lui Jiji. Ieri mi-am reprimat nervii si am zis stai sa-l urmaresc pe Banel: nu stie sa faca un stop, tot scapa mingea afara, da mingea tare si fuge dupa ea, daca o ajunge (cazul fericit) se intoarce si paseaza aiurea, cade imediat ce are adversarul langa el;
3. Nesu e zero complet: nu numai ca lasa flancul descoperit dar da pase aiurea la adversari cu duiumul. Singurul atu: baga piciorul;
4. Neaga desi am crezut ca va reveni la forma in care a plecat de la Steaua nu risca nimic. Unde e Neaga care pendula la marginea careului sau facea un-*doiuri? Acum nici macar nu are curajul sa faca un dribling sau sa suteze la poarta...
5. Lovin cand echipa merge prost......nu ai ce astepta de la el mai mult.......
De restul nu mai zic nimic dar sunt deja 5 jucatori "mana moarta" in teren, ce sa pretinzi?cui?
Victorie? Rodul intamplarii daca ar fi fost, la fel ca-n meciurile precedente. Dar uite ca acu n-a mai aparut un Dica sau Goian sau alta bijuterie a vreunui jucator. Rezultatul? Infrangere sau chiar daca era egal era rusinos!!!
Hagi? n-am zis nik de el dar nu e cazul sa mai ceara timp sau scuze de oboseala! Oricum cl e ca nu e antrenor! Ciao, lasa-ne. Daca Olaroiu juca asa.............
Poate eu sunt mai optimis si sper ca, in formula tehnica actuala, sa reusim. Asta e. Si nu sunt adeptul schimbarilor dese. Odata inceput, un drum trebuie parcurs cu curaj, si responsabilitate. Repet, daca in urma unui joc slab, linia de clasament era 1-1-3 si nu 3-1-1, situatia ar fi fost grava. Dar asa...
A, si nu m-a multumit niciun jucator la Urziceni. NICIUNUL! Daca au primit prima 150.000 E, macar o amenda de cateva mii ar fi putut plati acum.
ar fi ceva daca ar veni Dan Petrescu chiar daca e putin probabila.pentru el e mai bine antrenor la Urziceni si sa fie lasat sa faca treaba decat antrenor la Steaua si sa fii injosit mereu de Becali cu "o palma parinteasca" dea lui.chiar daca stim ca Petrescu si-ar dori mult s-o antreneze pe Steaua.eu as spune ca si Balint si-ar dori dar cine stie ?e clar zilele lu Hagi sunt numarate la Steaua,poate asa s-o convins ca nu tot ce zboara se mananca.
Mihai, alea sunt doar presupuneri ale tale. Stii cat de greu am castigat la Brasov, iar Olaroiu nu cred ca le-a spus jucatorilor sa se "predea" in fata Stelei, in ultima etapa. Hai sa vorbim pe fapte concrete, nu zvonuri din presa.
Asa e! La Brasov a fost un meci infernal. Un gol al lui D. Munteanu de la distanta, despre care nu pot sa cred ca Dossey s-a facut ca o apara si niste mingi scoase de M. Tudor incredibil, meci ce i-a adus si convocarea la nationala.
**** celor care faceau valuri la meciul cu bate in loc sa-l injure pe cioban.aia strica imaginea Stelei .Jiji doar profita de lipsa de atitudine a carpelor care vin la stadion
Gresesti amarnic! Cei ca tine strica imaginea Stelei, de ce in loc de "Dinamo m...Dinamo" nu strigati ceva impotriva lui Jiji? De ce " m... celor care faceau valuri" si nu celor care aveau ce aveau cu Dinamo?
Daca Olaroiu juca asa.............
Foarte buna observatie...cred ca il crucificam pana acuma..![]()
Gresesti amarnic! Cei ca tine strica imaginea Stelei, de ce in loc de "Dinamo m...Dinamo" nu strigati ceva impotriva lui Jiji? De ce " m... celor care faceau valuri" si nu celor care aveau ce aveau cu Dinamo?
si totusi de ce faceau aia valuri?
si totusi de ce faceau aia valuri?
poate pentru ca pe stadion te duci ca sa faci atmosfera:sa canti, sa urli... sa faci valuri, si nu sa strigi impotriva unui oier imbecil ci sa iti sustii echipa.
pentru cei care mai au idei din astea ca pe stadion sa se stige impotriva lui Becali: nu e prea inteligenta solutia pentru ca intamplator in urma acestor scandari anti-Becali tot noi (cei care mergem pe stadion) avem de suferit. asa ca daca tot vrem sa protestam hai sa ne gandim la ceva mai inteligent decat "m**e Becali" ca nu ne ajuta cu nimic.
poate pentru ca pe stadion te duci ca sa faci atmosfera:sa canti, sa urli... sa faci valuri, si nu sa strigi impotriva unui oier imbecil ci sa iti sustii echipa.pentru cei care mai au idei din astea ca pe stadion sa se stige impotriva lui Becali: nu e prea inteligenta solutia pentru ca intamplator in urma acestor scandari anti-Becali tot noi (cei care mergem pe stadion) avem de suferit. asa ca daca tot vrem sa protestam hai sa ne gandim la ceva mai inteligent decat "m**e Becali" ca nu ne ajuta cu nimic.
de unde ai dedus ca as fi eu impotriva celor care fac atmosfera?doar ca e aiurea sa faci valuri la un meci cu o echipa ca bate, in conditiile in care jocul a lasat de dorit iar cu o saptamana inaintea meciului Jiji il umilise pe Hagi
Walter e cel mai bun antrenor care poate veni la Steaua,dak pleak Hagi! ![]()
Becali e un tampit si nu are rost sa comentam fiecare prostie a lui ca ne prostim si noi.
despre MM e un linga care acum latra. respect ca a fost destept si la furat pe BKL in rest atat.
Steaua nu e pe drumul cel bun degeaba zice Hagi ca e din ce in ce mai bine. situatia se inrautateste si sar putea sa avem surprize ca anul trecut adik sa se distanteze rapid - ca dupa cum jucam ne bat sigur etapa viitoare- la vreo 9 pct si sa nui mai ajungem. dupa meciurile de pana acum terminam pe locurile 4-6. ascultatima ca am vazut mult fotbal. si stiu despre ce vorbesc. cum nu avem mijlocasi de creatie. ce e bicfalvi, ce e Dica
de ce nu joaca in sistemu
zapata
golanski rada Goian emeghara
Banel(badoi) Petre Dica bicfalvi
Neaga(Badea) zaharia(Iacob)
chiar ca nu mai inteleg ce se intampla la Steaua
au primit 100 mii de € si ei mimeaza fotbalu la Urziceni. pentru 100 mii trebuiau sa manance pamatul
dar asa e romanu sa vazut cu sacii in caruta si la revedere.
p.s nas vrea sa fiu in pielea lui Becali acuma
walteeeeeeeer, walteeeeeeeer ,Zenga, Zenga steag1 steag1
si eu am fost acu cateva saptamani adversar inversunat al oierului
da m-am impacat cu ideea ca cel mai bine e sa-l ignoram si sa il mai "atentionam" cand o mai ia pe aratura
faptul ca pe la Steaua s-au plimbat cam multi antrenori in scurt timp nu e vina exclusiva a lui G.B.
Protasov si Olaroiu au plecat din propria initiativa(iar in primul mandat a lui Oli pentru ca echipa era varza)
problema e mentalitatea in Romania(mai rau e la Dinamo decat la Steaua)
si sa nu uitam ca sunt multi suporteri care DEJA il vor afara pe Gica de la Steaua
ps:poate ca faptul ca am schimbat atatia antrenori e cheia succesului???? 4 ani Piti ce-a facut?
@Para inteleg ca nu il vrei pe Hagi da totusi sa-l lasam sa incheie turul
In momentul de fata nici nu cred ca se poate pune problama ca Hagi sa fie inlocuit.chiar daca echipa nu are inca o idee clara de joc,chiar daca am pierdut la Urziceni eu sunt de parere ca "dracul nu e atat de negru" si aceste 2 saptamani de pauza vor aduce alaturi si de unii dintre jucatorii accidentati si o schimbare in jocul echipei!
Despre GG ......ce sa mai ne tot dam cu parerea.Este irecuperabil si punct!
nici Zenga nu era apreciat la inceput in Ghencea fularsteau2 ,dar o victorie cu Dinamo a schimbat totu`. sper sa fie asa si cu Gica acum.. o victorie cu subgranzii steag3 steag3