FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

LIVE / Tragerea la sorti de la Monaco

«12345»
dr.adrian930.08.2007 12:11

inter/arsenal

werder

Steaua

rosenborg/besiktas

I.N.Money30.08.2007 12:23

Personal mi-au ajuns pana peste cap intalnirile cu echipele din Albion,prefer o echipa italiana sau chiar spaniola.

Deci grupa in viziunea mea ar fi : Milan,Benfica,Steaua,Olympiakos.

Sawyer30.08.2007 12:26
Grupa cred ca o sa fie asa :

Barca

Arsenal

Steaua

Rosenborg

OMULE!!! Tu nici macar nu stii grupele valorice! Citeste intai si vezi ca Arsenal si cu Barca sunt in aceeasi 'oala' si apoi mai da pronosticuri...

Parerea mea:

AC Milan (sa il vedem p Nestica :D)

Benfica sau FC Porto (ca macar sa visam la o victorie, nu ca si cu Lyon)

Steaua (oare dc? :P)

Rosenborg (ca sa ne razbunam >:))

cosminho30.08.2007 12:53

Miorita Din Ghencea:

Pe un picior de plai

Pe o gura de rai

Iata vine in cale

O echipa mare

In frunte cu Jiji

Si suporteri mii

Au plecat sa-nvinga

Echipe din Liga

Si atunci Borcica

Negru de oftica

Ca a lui echipa

Nu o sa ajunga-n Liga

Arbitrii a sunat

Meciuri a furat

Sperand ca-ntr-o zi

In CL va fi

Jiji a aflat

Pe Steaua a chemat

Sa ii incurajeze

Si sa ii premieze.

"Razboinicii mei

Fiti ca niste zmei

Bateti pe Real

Si orice adversar

Si va dau in schimb

Vila in olimp."

Steaua Bucuresti

Vreau sa stralucesti

In Europa toata

Sa fii respectata

Ia campionatul

Titlul 24

Nu vreau sa-l lasati

Cainilor spurcati….ce va ofticati!

cosminho30.08.2007 12:56

Arsenal

Sevilla

Steaua

Rosenborg

Raz_Atoht30.08.2007 13:07

AC Milan---- mi-ar placea sa facem o figura frumoasa in fata detinatoarei cupei campionilor!

Benfica---- cainii s-au inecat aci! Am face bene sa le demonstram inca o data ca suntem superiori

Steaua---- aja mai mere :P

Rosenborg---- umilinta suferita acu ktiva ani nu poate fi uitata! tre' sa ne razbunam pe acesti "caini" ai scandinaviei!

pare cea mai accesibila grupa ce in final va avea urmatoarea infatisare

1 AC Milan ----14 pct

2 Steaua--- 14 pct

3 Benfica--- 6 pct

4 Rosenborg---- 0 pct:)))

da pana la urma nu prea conteaza cu cine pikm. esential e sa demonstram ca "Barca Vestului" e capabila de mai mult dekt se vorbeste. putem trece de grupe usor dar tre' ca baietii nostri, cei "din prima linie" sa munceasca pe teren ca si cum ar juk prima oara. opropo pe ce post va fi difuzata tragerea?

il_scorpio30.08.2007 13:17

Aia de la prosport sunt niste ratati...ei s-au gandit ca dak se califica o echipa care nu era cap de serie in turul 3 i-ar fi luat locul ca si cap de serie( cum a fost in tururile 2 si 3).

Personal cred ca grupa ideala ar fi: 1.Inter( ei si cu arsenal par singurele cu care am avea oarecari sanse sa ne batem) 2.Benfica 3.Steaua 4. Rosenborg( sunt si cei mai slabi si avem de luat si o revansa...cred ca le-am da o lectie dak am juka iar cu ei).

Grupa cea mai de foc( sa ne fereasca Dumnezeu): 1.Chelsea( in mod normal as fi ales barca dar astfel nu ar fi putut fi si sevilla din a doua). 2. Sevilla 2.Steaua 4.Fenerbahce( au jucatori buni si cred ca dupa multe experiente nereusite in Liga vor avea in sfarsit un sezon mai bun). Totusi nu mi-ar displacea niki varianta cu barca din prima urna din foarte multe motive: 1. nu am avea niki o sansa sa dam peste sevilla din a doua( cea mai mare temere a mea) 2. am avea ocazia sa intalnim cea mai in forma echipa din lume , cu cei mai titrati jucatori 3. Barcelona oricum ar bate pe toata lumea si nu am fi cu nimik in urma celorlalte echipe).

Serilius30.08.2007 13:21

Milan

porto

Steaua

fenerbahce

....parerea mea:D...la meciul Dinamo lazio am spus ca primul gol il Dinamo si se termina 3-1 JUR...imi pare f rau ca nu am pus decat p lazio la pariuri si nu pe scor...asa ca poate imi iese si grupa:P steag1

Raz_Atoht30.08.2007 13:21
Aia de la prosport sunt niste ratati...ei s-au gandit ca dak se califica o echipa care nu era cap de serie in turul 3 i-ar fi luat locul ca si cap de serie( cum a fost in tururile 2 si 3).

Personal cred ca grupa ideala ar fi: 1.Inter( ei si cu arsenal par singurele cu care am avea oarecari sanse sa ne batem) 2.Benfica 3.Steaua 4. Rosenborg( sunt si cei mai slabi si avem de luat si o revansa...cred ca le-am da o lectie dak am juka iar cu ei).

Ai dreptate dar cred ca tre' sa aducem macar o echipa mare la Bucuresti. cu adevarat Barca nu pare prea accesibila dar poate ii prindem intr-o zi foarte proasta. Mai stii cu cine pikm! poate se apuk oieru sa sfinteasca tragerea la sort:)). eh oricum mai mult mi-ar placea sa vina Milan in loc de Barca sau de Inter

il_scorpio30.08.2007 13:26
Ai dreptate dar cred ca tre' sa aducem macar o echipa mare la Bucuresti. cu adevarat Barca nu pare prea accesibila dar poate ii prindem intr-o zi foarte proasta. Mai stii cu cine pikm! poate se apuk oieru sa sfinteasca tragerea la sort:)). eh oricum mai mult mi-ar placea sa vina Milan in loc de Barca sau de Inter

Stii de ce ma tem de Milan...pentru ca ne-ar bate intr-un fel din ala in care la final o sa scriem toti p forum " SI DACA NU S-AR FI INTAMPLAT AIA SI AIA...POATE"...:))

glow30.08.2007 13:27

ce zici de:

1.Chelsea

2. AS Roma

3. Steaua forzateaua steag3

4. Rosenborg

dica10

SCORPIONN30.08.2007 13:27

FC Barcelona

Benfica

Steaua

Rosenborg

Asta cred ca ar fi cea mai buna situatie...avem si o super-echipa la Bucuresti, si avem si sanse mari sa terminam pe 3

FORZA Steaua

Raz_Atoht30.08.2007 13:28
Stii de ce ma tem de Milan...pentru ca ne-ar bate intr-un fel din ala in care la final o sa scriem toti p forum " SI DACA NU S-AR FI INTAMPLAT AIA SI AIA...POATE"...:))

"Bate, cea mai accesibila echipa pe care Steaua putea s-o intalneasca"si uite cate probleme ne-a creeat! mingea e rotunda si niciodata nu vei stii rezultatul meciului. Vom vedea deseara. Pe ce post este transmisa tragerea la sort?

cip30.08.2007 13:33

Arsenal

PSV Eindhoven

Steaua

Sahtior

Imi doream din a patra urna sa cadem cu Rosenborg, dar cand l-am auzit pe muce ca sahtiorul lui e mult mai puternic ca Steaua, m-au apucat spumele. Bai muciosule, tu joci in Europa doar datorita faptului ca in Ucraina exista o singura echipa de fotbal, care a adus puncte. Pe echipa aia Steaua a umilit-o acum un an cu 4-1 ! Esti un zoofil !!! Dovada ? Razvan !!!

glow30.08.2007 13:34
"Bate, cea mai accesibila echipa pe care Steaua putea s-o intalneasca"si uite cate probleme ne-a creeat! mingea e rotunda si niciodata nu vei stii rezultatul meciului. Vom vedea deseara. Pe ce post este transmisa tragerea la sort?

Eurosport 19.00 si cred ca si Sport. RO

Raz_Atoht30.08.2007 13:35

ms mult:))

jcd30.08.2007 13:36

Din prima urna, cel mai slab adversar este Inter (cu Chivu in rol de veriga cea mai slaba). Din a doua, cel mai slab pare Benfica. In urna a 4-a situatia e mai echilibrata. Intre Besiktas, Olympiakos si Rosenborg nu cred ca sunt mari diferente. Slavia Praga ar fi de evitat pentru ca tocmai au eliminat un Ajax in mare forma si in plus mai avem o experienta nelpacuta cu ei...Si atunci ne-au dat-o rau. De asemenea Dinamo Kiev si-ar dori prea mult sa-si ia revansa si mi se pare ca sunt in crestere fata de anul trecut, iar noi in cadere libera.

Kikes30.08.2007 13:41

Pai e pe Sport.ro... ala da poti sa te uiti pe site de la UEFA..:Dforzateaua

ann30.08.2007 13:42

programul de pe sport.ro

Joi, 30 august, ora 19:00 SPECIAL Tragere la sorti Champions League

Joi, 30 august, ora 22:00 SPECIAL Tragere la sorti Champions League

Grenada30.08.2007 14:05

Am vazut un comentariu : Iter , Psv , Rossenborg...pot sa zic ca asta e a doua dupa Chelsea sevillia si donetzk....

kingstonian stelist30.08.2007 14:47

care ii este treaba lui Mucescu senior sa faca astfel de declaratii?

Rosemborg, pentru ca sa ne luam revansa,

Barcelona, pentru ca sa vedem daca ii mai putem face odata

Bremen, pentru ca mie mi se pare ca fotbalul nemtesc este atacabil de catre ai nostri.

O sa vedem.

choli30.08.2007 14:50

hai sa va zic si eu o parere:

Noi ce vrem pana la urma? DAca vrem sa trecem mai departe, sau vrem sa fim umiliti tur retur si sa ne mandrim(care mandrie cand esti umilit?) ca am adus superechipe?

Cred ca cea mai accesibila grupa ar fii urm.:

Real /Manchester/ Milan

Slavia / Benfica/ Psv

Besiktas / Sahtior/ Rosemborg

Cea mai puternica ar fi:

Barca/ Chelsea /

O.L. / Sevilla / Roma

Olympique / Pireu / Fener / Dinamo

asparake30.08.2007 14:54

eu zic ca ar fi bine asa:1.Barcelona

2.BENFICA

3 fularsteaua2

4BESIKTAS

Heart_For_Steaua30.08.2007 15:01

Eu prima data am vrut o grupa cu Liverpool, Celtic si Slavia... Dar acum am vazut ca nu se poate sa picam cu Celtic... Asa ca in loc de Celtic as prefera Psv ... Nu trebuie sa ne aruncam la echipele cele mai puternice cu gandul ca oricum nu facem nimic ...

Stryker30.08.2007 15:05

In prima urna sunt adversari unu si unu, nu prea putem scoate mai mult de 1 punct cu ei...

In a doua urna avem adversari ceva mai putin tari dar tot incomozi, cei mai slabi par a fi benfica, cred ca cu ei avem sanse la macar 3 puncte

Din a patra urna ar fi de evitat sahtiorul si fener, restul fiind accesibile putem spera la 4 puncte...

Ce mi-as dori eu:

1.Barcelona/Milan

2.Benfica

3.Steaua

4.Slavia/Besiktas

Intr-o grupa ca asta cred ca am avea sanse chiar si la un loc 2, inainte benficai...

«12345»