inter/arsenal
werder
Steaua
rosenborg/besiktas
inter/arsenal
werder
Steaua
rosenborg/besiktas
Personal mi-au ajuns pana peste cap intalnirile cu echipele din Albion,prefer o echipa italiana sau chiar spaniola.
Deci grupa in viziunea mea ar fi : Milan,Benfica,Steaua,Olympiakos.
Grupa cred ca o sa fie asa :Barca
Arsenal
Steaua
Rosenborg
OMULE!!! Tu nici macar nu stii grupele valorice! Citeste intai si vezi ca Arsenal si cu Barca sunt in aceeasi 'oala' si apoi mai da pronosticuri...
Parerea mea:
AC Milan (sa il vedem p Nestica
)
Benfica sau FC Porto (ca macar sa visam la o victorie, nu ca si cu Lyon)
Steaua (oare dc?
)
Rosenborg (ca sa ne razbunam >![]()
Miorita Din Ghencea:
Pe un picior de plai
Pe o gura de rai
Iata vine in cale
O echipa mare
In frunte cu Jiji
Si suporteri mii
Au plecat sa-nvinga
Echipe din Liga
Si atunci Borcica
Negru de oftica
Ca a lui echipa
Nu o sa ajunga-n Liga
Arbitrii a sunat
Meciuri a furat
Sperand ca-ntr-o zi
In CL va fi
Jiji a aflat
Pe Steaua a chemat
Sa ii incurajeze
Si sa ii premieze.
"Razboinicii mei
Fiti ca niste zmei
Bateti pe Real
Si orice adversar
Si va dau in schimb
Vila in olimp."
Steaua Bucuresti
Vreau sa stralucesti
In Europa toata
Sa fii respectata
Ia campionatul
Titlul 24
Nu vreau sa-l lasati
Cainilor spurcati….ce va ofticati!
Arsenal
Sevilla
Steaua
Rosenborg
AC Milan---- mi-ar placea sa facem o figura frumoasa in fata detinatoarei cupei campionilor!
Benfica---- cainii s-au inecat aci! Am face bene sa le demonstram inca o data ca suntem superiori
Steaua---- aja mai mere ![]()
Rosenborg---- umilinta suferita acu ktiva ani nu poate fi uitata! tre' sa ne razbunam pe acesti "caini" ai scandinaviei!
pare cea mai accesibila grupa ce in final va avea urmatoarea infatisare
1 AC Milan ----14 pct
2 Steaua--- 14 pct
3 Benfica--- 6 pct
4 Rosenborg---- 0 pct:)))
da pana la urma nu prea conteaza cu cine pikm. esential e sa demonstram ca "Barca Vestului" e capabila de mai mult dekt se vorbeste. putem trece de grupe usor dar tre' ca baietii nostri, cei "din prima linie" sa munceasca pe teren ca si cum ar juk prima oara. opropo pe ce post va fi difuzata tragerea?
Aia de la prosport sunt niste ratati...ei s-au gandit ca dak se califica o echipa care nu era cap de serie in turul 3 i-ar fi luat locul ca si cap de serie( cum a fost in tururile 2 si 3).
Personal cred ca grupa ideala ar fi: 1.Inter( ei si cu arsenal par singurele cu care am avea oarecari sanse sa ne batem) 2.Benfica 3.Steaua 4. Rosenborg( sunt si cei mai slabi si avem de luat si o revansa...cred ca le-am da o lectie dak am juka iar cu ei).
Grupa cea mai de foc( sa ne fereasca Dumnezeu): 1.Chelsea( in mod normal as fi ales barca dar astfel nu ar fi putut fi si sevilla din a doua). 2. Sevilla 2.Steaua 4.Fenerbahce( au jucatori buni si cred ca dupa multe experiente nereusite in Liga vor avea in sfarsit un sezon mai bun). Totusi nu mi-ar displacea niki varianta cu barca din prima urna din foarte multe motive: 1. nu am avea niki o sansa sa dam peste sevilla din a doua( cea mai mare temere a mea) 2. am avea ocazia sa intalnim cea mai in forma echipa din lume , cu cei mai titrati jucatori 3. Barcelona oricum ar bate pe toata lumea si nu am fi cu nimik in urma celorlalte echipe).
Milan
porto
Steaua
fenerbahce
....parerea mea:D...la meciul Dinamo lazio am spus ca primul gol il Dinamo si se termina 3-1 JUR...imi pare f rau ca nu am pus decat p lazio la pariuri si nu pe scor...asa ca poate imi iese si grupa:P steag1
Aia de la prosport sunt niste ratati...ei s-au gandit ca dak se califica o echipa care nu era cap de serie in turul 3 i-ar fi luat locul ca si cap de serie( cum a fost in tururile 2 si 3).Personal cred ca grupa ideala ar fi: 1.Inter( ei si cu arsenal par singurele cu care am avea oarecari sanse sa ne batem) 2.Benfica 3.Steaua 4. Rosenborg( sunt si cei mai slabi si avem de luat si o revansa...cred ca le-am da o lectie dak am juka iar cu ei).
Ai dreptate dar cred ca tre' sa aducem macar o echipa mare la Bucuresti. cu adevarat Barca nu pare prea accesibila dar poate ii prindem intr-o zi foarte proasta. Mai stii cu cine pikm! poate se apuk oieru sa sfinteasca tragerea la sort:)). eh oricum mai mult mi-ar placea sa vina Milan in loc de Barca sau de Inter
Ai dreptate dar cred ca tre' sa aducem macar o echipa mare la Bucuresti. cu adevarat Barca nu pare prea accesibila dar poate ii prindem intr-o zi foarte proasta. Mai stii cu cine pikm! poate se apuk oieru sa sfinteasca tragerea la sort:)). eh oricum mai mult mi-ar placea sa vina Milan in loc de Barca sau de Inter
Stii de ce ma tem de Milan...pentru ca ne-ar bate intr-un fel din ala in care la final o sa scriem toti p forum " SI DACA NU S-AR FI INTAMPLAT AIA SI AIA...POATE"...![]()
ce zici de:
1.Chelsea
2. AS Roma
3. Steaua
steag3
4. Rosenborg
dica10
FC Barcelona
Benfica
Steaua
Rosenborg
Asta cred ca ar fi cea mai buna situatie...avem si o super-echipa la Bucuresti, si avem si sanse mari sa terminam pe 3
FORZA Steaua
Stii de ce ma tem de Milan...pentru ca ne-ar bate intr-un fel din ala in care la final o sa scriem toti p forum " SI DACA NU S-AR FI INTAMPLAT AIA SI AIA...POATE"...![]()
"Bate, cea mai accesibila echipa pe care Steaua putea s-o intalneasca"si uite cate probleme ne-a creeat! mingea e rotunda si niciodata nu vei stii rezultatul meciului. Vom vedea deseara. Pe ce post este transmisa tragerea la sort?
Arsenal
PSV Eindhoven
Steaua
Sahtior
Imi doream din a patra urna sa cadem cu Rosenborg, dar cand l-am auzit pe muce ca sahtiorul lui e mult mai puternic ca Steaua, m-au apucat spumele. Bai muciosule, tu joci in Europa doar datorita faptului ca in Ucraina exista o singura echipa de fotbal, care a adus puncte. Pe echipa aia Steaua a umilit-o acum un an cu 4-1 ! Esti un zoofil !!! Dovada ? Razvan !!!
"Bate, cea mai accesibila echipa pe care Steaua putea s-o intalneasca"si uite cate probleme ne-a creeat! mingea e rotunda si niciodata nu vei stii rezultatul meciului. Vom vedea deseara. Pe ce post este transmisa tragerea la sort?
Eurosport 19.00 si cred ca si Sport. RO
ms mult:))
Din prima urna, cel mai slab adversar este Inter (cu Chivu in rol de veriga cea mai slaba). Din a doua, cel mai slab pare Benfica. In urna a 4-a situatia e mai echilibrata. Intre Besiktas, Olympiakos si Rosenborg nu cred ca sunt mari diferente. Slavia Praga ar fi de evitat pentru ca tocmai au eliminat un Ajax in mare forma si in plus mai avem o experienta nelpacuta cu ei...Si atunci ne-au dat-o rau. De asemenea Dinamo Kiev si-ar dori prea mult sa-si ia revansa si mi se pare ca sunt in crestere fata de anul trecut, iar noi in cadere libera.
Pai e pe Sport.ro... ala da poti sa te uiti pe site de la UEFA..![]()
![]()
programul de pe sport.ro
Joi, 30 august, ora 19:00 SPECIAL Tragere la sorti Champions League
Joi, 30 august, ora 22:00 SPECIAL Tragere la sorti Champions League
Am vazut un comentariu : Iter , Psv , Rossenborg...pot sa zic ca asta e a doua dupa Chelsea sevillia si donetzk....
care ii este treaba lui Mucescu senior sa faca astfel de declaratii?
Rosemborg, pentru ca sa ne luam revansa,
Barcelona, pentru ca sa vedem daca ii mai putem face odata
Bremen, pentru ca mie mi se pare ca fotbalul nemtesc este atacabil de catre ai nostri.
O sa vedem.
hai sa va zic si eu o parere:
Noi ce vrem pana la urma? DAca vrem sa trecem mai departe, sau vrem sa fim umiliti tur retur si sa ne mandrim(care mandrie cand esti umilit?) ca am adus superechipe?
Cred ca cea mai accesibila grupa ar fii urm.:
Real /Manchester/ Milan
Slavia / Benfica/ Psv
Besiktas / Sahtior/ Rosemborg
Cea mai puternica ar fi:
Barca/ Chelsea /
O.L. / Sevilla / Roma
Olympique / Pireu / Fener / Dinamo
eu zic ca ar fi bine asa:1.Barcelona
2.BENFICA
3 ![]()
4BESIKTAS
Eu prima data am vrut o grupa cu Liverpool, Celtic si Slavia... Dar acum am vazut ca nu se poate sa picam cu Celtic... Asa ca in loc de Celtic as prefera Psv ... Nu trebuie sa ne aruncam la echipele cele mai puternice cu gandul ca oricum nu facem nimic ...
In prima urna sunt adversari unu si unu, nu prea putem scoate mai mult de 1 punct cu ei...
In a doua urna avem adversari ceva mai putin tari dar tot incomozi, cei mai slabi par a fi benfica, cred ca cu ei avem sanse la macar 3 puncte
Din a patra urna ar fi de evitat sahtiorul si fener, restul fiind accesibile putem spera la 4 puncte...
Ce mi-as dori eu:
1.Barcelona/Milan
2.Benfica
3.Steaua
4.Slavia/Besiktas
Intr-o grupa ca asta cred ca am avea sanse chiar si la un loc 2, inainte benficai...