FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

LIVE / Tragerea la sorti de la Monaco

«12345»
carminastan30.08.2007 09:52
cred ca Sahtior nu e o idee buna, sunt fff. puternici, mai degraba Rosenborg, think about... dica10

Eu stiu. Si ai dreptate. Dar pana la urma ar trebui sa vedem care ne e locul in Europa, nu?

Din urna 1 am ales o echipa pe care imi doresc sa o vad in Ghencea: Chelsea Este evident ca oricare din cele din urna 1 sunt MULT peste noi. Oricat de mult ne-ar placea sa visam.

Din urna 2 am ales Benfica pentru ca a eliminat-o pe Dinamo anul trecut din UEFA si am curiozitatea mea. De Sevilla si Valencia mi-e frica. Iar Lyon-ul, chiar daca este campiona Frantei, este mult diferita de echipa de anul trecut. Si vreau sa stiu la ce categorie sa incadrez acel 1-1 de la Lyon.

Cat despre urna 4.....nu vreau Rosenborg. Am o teama a mea de echipele care ne-au creat momente triste. (Nu-mi doresc sa mai jucam EVER cu Middlesbrough de exemplu) . Dar vreau sa vad echipa lui Lucescu.

Acum temerile mele sunt foarte mari din punct de vedere al jocului. Nu ma multumeste. Si parca ma tem de orice echipa cu care Steaua va pica in grupa. Nu am comentat vreodata jocul echipei decat in mediu foarte restrans. Prefer sa vin pe stadion si sa incurajez echipa si atat. Si las analizele pe seama altora, asta neinsemnand ca nu am parerile mele.

Apropo de venit pe stadion, off-topic, am o dezamagire referitoare la meciul de aseara: jumatate din meci s-a scandat impotriva lui Dinamo. Se pare ca bucuria pentru ratarea calificarii de catre Dinamo depasea dorinta ca Steaua sa se califice.

EternalK30.08.2007 09:52

mi-ar plãcea o grupã

Inter

FC Porto

Steaua București

Rosenborg

dar cred cã iar o sã cãdem cu Real Madrid, Lyon și probabil ªahtior

dia_stelista30.08.2007 09:57

1. Barcelona(SA MOARA Borcea DE CIUDA SI pentru SPECTOCOL)

2.PORTO(DE SCOS FARA PROBLEME)

3.Steaua

4.ROSEMORG(II BATEM SI NE LUAM SI REVANSA)

SIGUR TRECEM DE GRUPE CU O ASTFEL DE ECHIPE

FORTA STEAUAAA!!!

MooxuLeTz`30.08.2007 10:02
o grupa mai accesibila ar fi : Inter Milano , Steaua , Porto , Besiktas

o grupa mai frumoasa ar fi : Barcelona , Steaua , Porto , Besiktas

in aman2 am avea sanse reale de calificare :)

<=> Barcelona , Steaua , Benfica , Besiktas !! <=> !! accesibila si frumoasa si trecem si mai departe de grupe :X :X:X

glow30.08.2007 10:05
Eu stiu. Si ai dreptate. Dar pana la urma ar trebui sa vedem care ne e locul in Europa, nu?

Din urna 1 am ales o echipa pe care imi doresc sa o vad in Ghencea: Chelsea Este evident ca oricare din cele din urna 1 sunt MULT peste noi. Oricat de mult ne-ar placea sa visam.

Din urna 2 am ales Benfica pentru ca a eliminat-o pe Dinamo anul trecut din UEFA si am curiozitatea mea. De Sevilla si Valencia mi-e frica. Iar Lyon-ul, chiar daca este campiona Frantei, este mult diferita de echipa de anul trecut. Si vreau sa stiu la ce categorie sa incadrez acel 1-1 de la Lyon.

Cat despre urna 4.....nu vreau Rosenborg. Am o teama a mea de echipele care ne-au creat momente triste. (Nu-mi doresc sa mai jucam EVER cu Middlesbrough de exemplu) . Dar vreau sa vad echipa lui Lucescu.

Acum temerile mele sunt foarte mari din punct de vedere al jocului. Nu ma multumeste. Si parca ma tem de orice echipa cu care Steaua va pica in grupa. Nu am comentat vreodata jocul echipei decat in mediu foarte restrans. Prefer sa vin pe stadion si sa incurajez echipa si atat. Si las analizele pe seama altora, asta neinsemnand ca nu am parerile mele.

Apropo de venit pe stadion, off-topic, am o dezamagire referitoare la meciul de aseara: jumatate din meci s-a scandat impotriva lui Dinamo. Se pare ca bucuria pentru ratarea calificarii de catre Dinamo depasea dorinta ca Steaua sa se califice.

In privinta jocului sunt de acord cu tine, chiar as putea adauga faptul ca jocul nostru este haotic, nu legam o tesatura de pase, parca nu avem nimic construit de la cabina... aruncam mingiile pe sus sau incercam fie sa obtinem un corner sa o lovitura libera, rugandu-ne ca Goian, Zaha sau vreun alt norocos sa zguduie plasa. Sincer. ramana la ideea ca daca Protasov ar veni la Steaua am avea sanse reale nu numai de a trece de grupe cat si de a a ajunge macar pentru inceput in semifinala, dar..... c'est la vie !!! forzateaua

nec-teo30.08.2007 10:09

Real Madrid

BENFICA

TSKA

SLAVIA PRAGA

forzateaua forzateaua forzateaua forzateaua forzateaua

Neil30.08.2007 10:12

acum isi va da Hagi adevaratul examen la Steaua. in grupele cl. si va fi cam greu pentru el. ce a fost pana acum a fost colocviu (vezi desenul de la http://www.vidu.ro/Hagi-la-Steaua.php ) adevarata sesiune acum incepe...

iar de accidentari se pare ca nu am scapat. 2 piese fff grele (plesan si Radoi) practic indisponibile pana in ianuarie...

cristi_mold30.08.2007 10:12
Io zis asa :

1. Liverpool

2. Lyon / Werder Bremen

3. Steaua

4. Slavia Praga

Uhh .. Liverpool la Bucuresti .. un vis implinit :rolleyes:

Liverpool a mai fost la Bucuresti acum cativa ani :mellow:

Roxana_2330.08.2007 10:29
Liverpool a mai fost la Bucuresti acum cativa ani :mellow:

:)):)) Da .. ?? :)) Stiu doar ca atunci nu am fost la meci

alexblaja30.08.2007 10:32

Mie mi-ar placea urmatoarea grupa:

Arsenal

Werder Bremen

Steaua

Rosenborg

HaRFe30.08.2007 10:35
Real Madrid

BENFICA

TSKA

SLAVIA PRAGA

forzateaua forzateaua forzateaua forzateaua forzateaua

Si noi unde mai intram ca sunt deja 4 :))

s_and8930.08.2007 10:53

Ma mi-am luat ProSport-ul de azi si scrie ca Slavia Praga e in urna a 2-a, Werder Bremen in urna a 3-a si Olympique Marseille in urna a 4-a.

fedora30.08.2007 11:05

Sa-ti fie invatare de minte cu Prosportul ala :P

twetwet30.08.2007 11:05

personal as opta pentru barca roma si eventual shaktior...ramane de vazut...oricum ar fi suntem acolo sus unde cainilor le e frik sa urce

off-topic: super meci (sau hai sa nu exagerez) super atmosfera (mi se facuse pielea de gaina la final :P )

bv baieti...sunt mandru!!

2 seri excelente

Lorentzo_77730.08.2007 11:06

POT 1

Team Pairing

AC Milan (ITA, holders) A

FC Barcelona (ESP) B

Liverpool FC (ENG) C

FC Internazionale Milano (ITA) A

Arsenal FC (ENG) D

Real Madrid CF (ESP) B

Chelsea FC (ENG) D

Manchester United FC (ENG) C

POT 2

Team Pairing

Valencia CF (ESP) E

Olympique Lyonnais (FRA) F

FC Porto (POR)

Sevilla FC (ESP) / AEK Athens FC (GRE) E/M

PSV Eindhoven (NED)

AS Roma (ITA) G

SL Benfica (POR) H

Werder Bremen (GER) I

POT 3

Team Pairing

Celtic FC (SCO) J

FC Schalke 04 (GER)

VfB Stuttgart (GER) I

FC Steaua București (ROU)

PFC CSKA Moskva (RUS)

Sporting Clube de Portugal (POR) H

S.S. Lazio (ITA) G

Olympique de Marseille (FRA) F

POT 4

Team Pairing

Rangers FC (SCO) J

FC Shakhtar Donetsk (UKR) ca

Beșiktaș JK (TUR) L

Olympiacos CFP (GRE) M

FC Dynamo Kyiv (UKR) ca

Fenerbahçe SK (TUR) L

SK Slavia Praha (CZE)

Rosenborg BK (NOR)

Astea sunt urnele valorice oficiale de pe site-ul UEFA,...,Slavia e in urna 4 si Marseille in urna 3,deci cu ei nu putem pica ;) !!! Forza Steaua fular-campionii steag3 fularsteau2

s_and8930.08.2007 11:10

Mi-ar placea sa picam cu Barca sau Real Madrid ca sa evitam Valencia sau Sevilla care sunt in urna a 2-a alaturi de Lyon. Cu un pic de noroc poate n-o sa picam iarasi cu francezii. Din urna 1 oricum sunt toate greu de batut iar din urna a 2-a parerea mea ca in afara astea 3 avem o sansa de a le devansa. Din urna a 4-a mi-ar placea Besiktas sau Rosemborg.

fularsteau2

francezu7230.08.2007 11:10

1.Barca

2.Steaua

3.Rozemborg

4.Besiktas / Olimpiakos forzateaua

wdoo2930.08.2007 11:11

Liverpool-Roma-Steaua-ROsenborg cred ca ar fii grupa ideala pentru noi..

s_and8930.08.2007 11:13

Aha ok merci:D

forzateaua

clody30.08.2007 11:31

grupa 1arsenal 2.porto 3.Steaua 4.slavia

endy30.08.2007 11:32

Cel mai bine ar fi sa picam cu Liverpool, Lyon, Steaua, Besiktas/Olympiakos.

vlad_cj30.08.2007 11:40

nu se organizeaza nici un concurs?!...cine nimereste grupa Stelei:P

dr.adrian930.08.2007 11:51

grupa ideala:

inter

benfica

Steaua

rosenborg

asta si va iesi.pariu

steado30.08.2007 12:08

AC Milan

Werder Bremen