cred ca Sahtior nu e o idee buna, sunt fff. puternici, mai degraba Rosenborg, think about... dica10
Eu stiu. Si ai dreptate. Dar pana la urma ar trebui sa vedem care ne e locul in Europa, nu?
Din urna 1 am ales o echipa pe care imi doresc sa o vad in Ghencea: Chelsea Este evident ca oricare din cele din urna 1 sunt MULT peste noi. Oricat de mult ne-ar placea sa visam.
Din urna 2 am ales Benfica pentru ca a eliminat-o pe Dinamo anul trecut din UEFA si am curiozitatea mea. De Sevilla si Valencia mi-e frica. Iar Lyon-ul, chiar daca este campiona Frantei, este mult diferita de echipa de anul trecut. Si vreau sa stiu la ce categorie sa incadrez acel 1-1 de la Lyon.
Cat despre urna 4.....nu vreau Rosenborg. Am o teama a mea de echipele care ne-au creat momente triste. (Nu-mi doresc sa mai jucam EVER cu Middlesbrough de exemplu) . Dar vreau sa vad echipa lui Lucescu.
Acum temerile mele sunt foarte mari din punct de vedere al jocului. Nu ma multumeste. Si parca ma tem de orice echipa cu care Steaua va pica in grupa. Nu am comentat vreodata jocul echipei decat in mediu foarte restrans. Prefer sa vin pe stadion si sa incurajez echipa si atat. Si las analizele pe seama altora, asta neinsemnand ca nu am parerile mele.
Apropo de venit pe stadion, off-topic, am o dezamagire referitoare la meciul de aseara: jumatate din meci s-a scandat impotriva lui Dinamo. Se pare ca bucuria pentru ratarea calificarii de catre Dinamo depasea dorinta ca Steaua sa se califice.