Eu vreau o grupa cu
Barca (oricum urna prima valorica numa topclass teams poa Interu e cea mai slaba daca se poate numi asa) dar eu vreau Barca
Lyon si Rosenborg sa ne luam nijte revanse ![]()
Forza Steaua
io unul asa zic: cu Inter, cu porto si cu olimpiakos pireu
PSV neaparat !
o grupa foarte tare ar fi asta:Steaua,inter,benfica,besiktas
INTER,PSV,Steaua,ROSENBORG
am avea ceva sanse sa trecem in optimi dica10
Eu nu vreau Inter...
E singura echipa nespectaculoasa din prima urna.
Mi-ar placea Arsenal, Benfica, Steaua, Besiktas.
Din urna 4, neaparat de evitat Dinamo Kiev, Sahtior si Fenerbahce; asta e cel mai important lucru, pe urma vin preferintele din urnele 1 si 2.
porto sakhtior ... a treia nu o simt
Doamne cat de frumos suna :
"Europe's finest ready for draw"
unde se transmite.....ce program ? !!merci :*
Manchester united,benfica,Steaua,rosenborg...........daca vrem sa trecem de grupe.Steaua multumesc,Steaua te iubesc!!!
Grupa Stelei cred ca va fi:
1. Chelsea
2. AS Roma
3. Steaua ![]()
4. Rosenborg
dica10
destul de acesibil....sar putea sa ajungeam in optimi cu putin noroc si munca multa...putem sa facem o impresie mai buna ca anul trecut! fularsteau2
@ oz_4bmW
Pe TVSport (mai nou Sport.RO) de la ora 19 00. Dar nu tre' sa ma pupi :-D
Eu unul as vrea o grupa tare. Cea mai tare. Si de ce vreau asta? pentru alibi...fara suparare dar cred ca indiferent de grupa nu mai facem alea 5 puncte de anul trecut. Ca nume as vrea Barcelona sau Chelsea, restul nu ma mai intereseaza.
PS: Oare anul' asta vor fi aceleasi pachete? Sau se scumpesc biletele? Chiar sunt curios...
Mare atentie la Rosenbor e o echipa mica dar dar in momentul de fata e foarte puternica. Si daca tot am intrat in L.C., visul meu e sa joc cu echipe puternice: Liverpool care are un public extraordinar...Barcelona care e inca una din cele mai iubite echipe, si cu o echipa italiana adica cu Inter la care e si Chivu, si ar fi ceva frumos. Aceste 3 echipe au antrenori si jucatori extraordinari si ar fi ceva FENOMENAL daca ar veni in Ghencea. Repet daca am pica cu aceste echipe ar fi spectacol si s-ar simti si jucatorii JUCATORI ADEVARATI.
grupa noastra in viziunea mea ar fi :
1. Barcelona
2. Lyon/psv/benfica (oricare dintre ele ar fi de trecut)
3. Steaua
4. rosenborg ( revansa usturatoare, sa ii umilim )
grupa noastra in viziunea mea ar fi :
1. Barcelona
2.Lyon/psv/benfica (oricare dintre ele ar fi de trecut)
3. Steaua
4.rosenborg ( pentru. o revansa usturatoare pentru ei)
Cred ca nu stii ce vorbesti cand spui ca putem trece de Lyon, trezeste-te si incearca sa vezi exact care a fost jocul notru de aseara, personal il caracterizez mediocru, desi am meritat cu varf victoria trebuie sa recunoastem ca am avut si mare noroc. Va fi greu, dar poate ne mai tine norocul. Vom vedea. dica10
Vrea sa evitam cateva echipe. Din prima urna as vrea sa nu picam cu Barcelona sau Chelsea. Cu cele 2 nu avem nici o sansa. Din a doua urna... ma mir cum multi voi Lyon. OL ramane campioana Frantei. Ei oricand te pot invinge cu 5-0 indiferent de forma. Apoi PSV. O alta echipa care as vrea sa o evitam, si, normal, Valencia, poate cea mai bun echipa din urna a 2a. Iar din urna a 4a daca evitam Fenerul cred ca de restul putem trece.
Grupa destul de accesibila:
1.Inter/Liverpool.
2.Porto/Benfica/Werder
3.Steaua
4.Besiktas
Grupa grea:
1.Barcelona/Chelsea
2.Sevilla/Valencia/Lyon
3.Steaua
4.Fenerbache
Personal as vrea o grupa asemanatoare cu:
1.Real Madrid
2.Porto
3.Steaua
4.Besiktas
Eu vreau Manchester United, AS Roma si Glasgow Rangers. Steaua si Roma merg mai departe.
eu ash zice asa ...Steaua,Manchester United, Olympique Lyon si Besiktas Istanbul
Nu mai conteaza cu cn cadem important e sa trecem de grupe poate norocul e iar de partea noastra SPER ![]()
Sa vina Barca La Bucuresti
....
Arsenal, PSV, Steaua, Besiktas - asta e grupa
steagro ![]()
fularsteau2 ![]()
![]()
Arsenal--Benfica--Steaua--Rosenborg si jucam in optimi
miar place sa cadem in grupa cu Barcelona,rosenborg,slavia praga,FC Steaua ![]()