Liverpool
AS Roma
Steaua
Rosenborg
Liverpool
AS Roma
Steaua
Rosenborg
mama chiar trebuie s mai intre si Lyon..??ca dupa iar pierdem ca data trecuta i-am luat cu prea mult respect si cu covor rosu.... sa fim rai d data asta.. cu mai putin respect...pan l urma nu conteaza numele.. tre s ne indreptam spre castig...aia e dak pikm cu cinva mai greu... dar sa luptam;) eu as vrea sa picam cu Barcelona...sa se intample cum s-a intamplat in trecut..cu ei;)) chiar dak nu mai e aceeasi echipa..dar cn stie...
forzateaua
rosenborg as vrea s intram cu ei sa-i batem d l sar capacele...as roma si Manchester united:)
1. Barcelona
2. Porto
3. Steaua
4. Slavia P.
Destul De Accesibila Nu ???
Eu Asta Zic Ca Va Fi Grupa Stelei ![]()
![]()
destul de acesibil....sar putea sa ajungeam in optimi cu putin noroc si munca multa...putem sa facem o impresie mai buna ca anul trecut! fularsteau2
Foarte Accesibil ... Si Cred ca Grupa Stelei Va Fi ...
1. Barcelona
2. Porto
3. Steaua
4. Slavia P.
Milan - sa avem castigatoarea ligii la noi in grupa (plus ca ei o lasa mai moale pe final cand sunt calificati si putem profita de asta)
DIn grupa a doua imi e destul de indiferent cu cine cadem.Eviden t bulanul bulanului ar fi Slavia Praga dar nici Benfica,Porto nu m-ar deranja.
Din ultima grupa vreau sa cadem cu Rangers.
Eu vreau Manchester United, AS Roma si Glasgow Rangers. Steaua si Roma merg mai departe.
:laugh:
mah
Steaua si as roma ? poate as roma si Manchester...acum sa privim realitatea e totushi Manchester UNITED o semifinalista(ronney,c.Ronaldo, sasa mai departe) oricum yo mas bucura sa fie cum zici tu ![]()
![]()
Tot ce vrea e sa fie cap de serie Inter!! Azi la 19:00 e extragerea? fularsteau2
cica joi, azi e joi nu??
Liverpool/Arsenal
Porto
Steaua
Slavia Praga/Olympiakos
Tot vb da nu v-ar place o grupa cu Milan, Benfica, Steaua, Rosenborg????????? santem peste rosenburg cu mult si peste Benfica. Milan e o echipa batrana si care in grupe nu prea forteaza nu ati vazut bate numai cu 1-0 greu cu echipe mici. Daca vom pica asa steag3 SPRE OPTIMI
Arsenal, Benfica, Steaua si Rosenborg. Asta e grupa!
Arsenal, Benfica, Steaua si Rosenborg. Asta e grupa!
Sa te auda Dumnezeu.
ar fi ceva, mai departe Arsenal si Steaua !!! steag3 dica10
@Miaus
Sl Praga nu e in urna a 2 a valorica. E in a 4 a. Deci o grupa cu Rangers si Praga e imposibila...
Parerea mea ca o grupa misto ar fi
1.Liverpool (mai mereu am facut meciuri frumoase cu echipele englezesti, si trebuiesc neaparat evitate echipele italiene din uarna 1)
2.Sevilla (avem ceva conturi de reglat)
3. Steaua Buc.
4.Sahtior (sal vedem pe nea Mircea la treaba)
Daca toata lumea spune ce grupa vrea uite si grupa preferata de mine : Barca,Benfica,Steaua,Rosenborg !!! Dc ??? Barca pentru ca vreau sa vad duelul dintre Barca lui Ronaldihnio si "Barca estului",Steaua si dupa acele meciuri sa se zica de Barca ca este Steaua Vestului
,Benfica,...,e destul de accesibila si le-am arata si catzelusilor ca nu era de netrecut si in final Rosenborg care este evident ca vreau sa vad revansa,...,vreau sai batem si in tur si in retur !!! Sa mearga mai departe Steaua si Barca !!! Spre optimi !!!
!!! FORZA Steaua
fularsteau2 steag3
Daca toata lumea spune ce grupa vrea uite si grupa preferata de mine : Barca,Benfica,Steaua,Rosenborg !!! Dc ??? Barca pentru ca vreau sa vad duelul dintre Barca lui Ronaldihnio si "Barca estului",Steaua si dupa acele meciuri sa se zica de Barca ca este Steaua Vestului,Benfica,...,e destul de accesibila si le-am arata si catzelusilor ca nu era de netrecut si in final Rosenborg care este evident ca vreau sa vad revansa,...,vreau sai batem si in tur si in retur !!! Sa mearga mai departe Steaua si Barca !!! Spre optimi !!!
!!! FORZA Steaua
fularsteau2 steag3
si grupa propusa de tine mi se pare ok, se pare ca majoritatea vrem
Benfica si Rosenborg restu', chiar nu mai conteaza ca tot super valoare va fi
![]()
fularsteau2 mi-as dori ca Steaua sa cada in grupa cu FC Barcelona, FC Porto,Steaua,Rozamburg
Barcelona,Porto,Steaua,Rosenborg ![]()
Eu una imi doresc:
1. Chelsea (sau AC Milan)
2. Benfica/Lyon
3. Steaua
4. Sahtior
Cat mai e pana diseara......?!
Eu una imi doresc:1. Chelsea (sau AC Milan)
2. Benfica/Lyon
3. Steaua
4. Sahtior
cred ca Sahtior nu e o idee buna, sunt fff. puternici, mai degraba Rosenborg, think about... dica10
6 ore si 1/2 ![]()
o grupa mai accesibila ar fi : Inter Milano , Steaua , Porto , Besiktas
o grupa mai frumoasa ar fi : Barcelona , Steaua , Porto , Besiktas
in aman2 am avea sanse reale de calificare ![]()
Io zis asa :
1. Liverpool
2. Lyon / Werder Bremen
3. Steaua
4. Slavia Praga
Uhh .. Liverpool la Bucuresti .. un vis implinit ![]()
Grupa cred ca o sa fie asa :
Barca
Arsenal
Steaua
Rosenborg
o grupa mai accesibila ar fi : Inter Milano , Steaua , Porto , Besiktaso grupa mai frumoasa ar fi : Barcelona , Steaua , Porto , Besiktas
in aman2 am avea sanse reale de calificare
Sau Bremen si Rossemborg ultimele doua .Ar fi si ocazie de revansa .Nemtii sunt de batut .