FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Unirea - Steaua 1-0 (0-0)

«12345»
horse3702.09.2007 16:11

nu am jucat, ci urziceuniu nu a stiut ce ne poate pielea mai din timp si ne-ar fi dat mai multe. daca asta ne este jocul in acest campionat, am pus-o.

gicuta tata, mai gandeste-te ce vrei sa faci cu nervii nostri si tot incepi cu doua momai, Lovin si mult interminabilul ovidiuuuuu petreeeee. ma oviudut ma, mai raceste si tu, fa rosu in gat sau cere-te afara. ovidut esti zero! ce-i drept si bicfalvi a pus-o de mamaliga astazi.

in conditiile astea CL pentru noi va insemna dezastru!

MadFroG02.09.2007 16:11

Iata ca am avut dreptate...joc anost , putine faze de poarta pacat ca n-am obtinut punctul pronosticat ! Asta e , cand o sa intelegeti ca unii jucatori n-au ce cauta la Steaua ?

Baciu,Nesu,Lovinho,Banelninho sunt primii pe lista

Hagi daca o sa-l tina in continuare in brate pe Banel (pentru ca alearga mult) imi pierd tot respectul pe care il am pentru el . Banel e de Steaua 2

Virgil02.09.2007 16:14
Intotdeauna superiori.

Mai putin astazi.

Imi pare rau sa o spun, dar echipa nu joaca nici macar ce juca pe vremea lui Oli. Atunci cel putin atacam de la cap la coada. Hagi care a fost un mijlocas ofensiv ar trebui sa puna in valoare atacul. Dar daca nu poate... cu regret dar ziua lui poate fi mai aproape decat ne-am asteptat. Sau poate ca nu. Viitorul lui pe banca Stelei depinde numai de el si eu ii doresc bafta multa.

kily02.09.2007 16:14
Este un meci in care suntem obligati sa confirmam ca unde am ajuns n-am ajuns intamplator, suntem condamnati sa invingem si nu oricum, la vreo 2,3 goluri diferenta.

fularultras steag3 dica10

CAPS, CAPS, CAPS.

MadFroG02.09.2007 16:15

Hagi e cel care a spus ca n-are nevoie de Camus pentru ca el are un lot bun ! BRAVO MA

stelea02.09.2007 16:16

Nesu , tu ai rol de decor in teren ?? Acest gol , intra la categoria gafa fatala . O cura de rezerva ,nu-ti strica . Neaga , O.Petre ,Dica,Nicolita , slaba miscare . Ce meci slab , ati facut totii !!!

Rufay, e sungura scapare a voastra . Rusineeeeeee !!!

Desteptarea !!!

fular-campionii fularsteau2

MadFroG02.09.2007 16:21

Eu nu-l mai sustin pe Hagi . A fost un mare jucator , mare stelist dar e nul ca antrenor . Asta e , nu e de el meseria asta . Nu se poate sa te bata o echipa ca Urziceniul ( si mai rau , sa ai doua ocazii in tot meciul) si sa aiba niste rupti de bielorusi 5 ocazii in TEMPLU . E INADMISIBIL! Hagi cu parere de rau , AFARA !

Virgil02.09.2007 16:29
Eu nu-l mai sustin pe Hagi .

Daca nu o sa-l mai sustii tu, crezi ca o sa fie foarte grav? Grav o sa fie cand Gigi o sa-l confunde cu o minge si o sa-i treaca prin cap sa-i traga un sut sa ajunga la Constanta. Doar dus...

nskc02.09.2007 16:30

frate v ati gasit toti care stiti fotbal....toti tehnicieni...hai las o naibii...acum se vede cine e stelist adevarat...cat e victorie...toata lumea Steaua e cea mai tare..cand luam bataie...incepeti si injurati jucatorii si antrenorii...asta e..in fiecare zi citesc toate posturile tot ce tine de Steaua pentru ca o iubesc..accept toate porcariile voastre ca va inteleg dar asta e prea de tot...Steaua e Steaua castiga pierde indiferent ea e Steaua echipa pe care o iubim nu pe care o injuram cand mai facem un meci slab..o sa va luati toti de mine acum..

Cum poti sa te iei de Hagi...nu inteleg..lasati omu sa si faca treaba...stie ce face

A venit de cateva etape si voi vreti ca Steaua sa ia si CL...doar asa sa ziceti ca e Hagi bun..ganditi inainte sa postati....

Atat va zic..Steaua trebuie sustinuta si la bine si la rau pentru ca o iubim nu..asa ziceti..

MadFroG02.09.2007 16:31

Cate goluri a dat Steaua din actiune in mandatul lui Hagi ?

Virgil02.09.2007 16:33

@ nskc

Sper ca nu vorbesti cu noi. Nu de alta dar dupa ce ca te bagi in discutie nepoftit, o mai faci si pe un ton imperativ.

Wally02.09.2007 16:35
Cate goluri a dat Steaua din actiune in mandatul lui Hagi ?

O multime: 2 goluri

steaua-steaua-steaua02.09.2007 16:44

@Wally: Care 2 goluri? Eu nu vad in fata ochilor decat actiunea aia frumoasa Dica-Banel-Neaga cu Bate. A mai fost vreunul din miscare?

Later edit: Mi l-am amintit si pe al doilea. Care a fost de fapt primul, in ordine cronologica. Un gol grozav, pacat ca lui Eric nu i-a iesit nimic azi.

Asta e. Mai e mult de tot din campionat, dar jocul trebuie sa se imbunatateasca repejor. Acum vine Arsenal si ne face popice la ce prestam.

nskc02.09.2007 16:45

@ Virgil

Se stiu ei care.

Oricum nu cu tine..

Si sunt o ea..iar tonul nu a fost chiar imperativ..un pic ofticat mai degraba..asa sunt eu ..ma oftic cand vad nedreptati..puteam sa tac din gura cum am mai tacut si alte dati..cand nu mi au convenit unele lucruri..dar am zis ca de data asta am dreptul sa vorbesc...poate am gresit..din moment ce nu am o parere ca a unora..am mai zis..sunt omniprezenta pe toate topicurile si toate forumurile pentru ca ma intereseaza ce cred oamenii..ce simt..despre Steaua..si ma doare cand vad din astea..my bad..sunt femeie..sunt emotiva am o scuza :D

Nici tonul tau nu a fost prea placut :)

Wally02.09.2007 16:50
Care 2 goluri? Eu nu vad in fata ochilor decat actiunea aia frumoasa Dica-Banel-Neaga cu Bate. A mai fost vreunul din miscare?

Da. Golul lui Zaharia din meciul cu Zaglebie.

steaua-steaua-steaua02.09.2007 16:53
:) Hai ca si cu al lui Eric am numarat deja 3. O adevarata multime!
**alex**02.09.2007 16:54

Am jucat slab si noi si ei, poate ca meritam un punct pentru ca nici Unirea nu a pus probleme mari. Am avut ocazia aceea in primele secunde si.. cam atat pana la pauza. Puteam sa dam gol in a doua repriza, dar Bicfalvi in loc sa-i paseze lui Dica a incercat el sa dea gol.

Zapata are interventii din ce in ce mai bune si capata incredere. Rada s-a incadrat chiar foarte bine, daca nu era el primeam mai multe goluri azi pentru ca Baciu si Nesu n-au ce cauta in primul 11. La mijloc suntem 0. Neaga macar a alergat si s-a zbatut azi spre deosebire de Dica care a fost lenes.

Daca in perioada Oli ziceati ca nu jucam nimic, acum o fi mai bine? :huh:

strezahuzum02.09.2007 17:00

Nu suntem cu absolut nimic mai breji fata de "perioada Oli". Din pacate. Insa diferenta e lotul. Lui Hagi i s-au adus vreo 12 jucatori, dar vad ca tot degeaba.

Virgil02.09.2007 17:03
Nici tonul tau nu a fost prea placut :)

Tonul meu e intotdeauna placut. Mie cel putin imi place. :biggrin:

E in regula nskc, iti inteleg supararea. Sper ca dupa ce ai spus ce aveai de spus te simti mai linistita. Asta e fotbalul, si cu bune si cu rele.

nskc02.09.2007 17:07

e ok :blush:

zamainmenu02.09.2007 17:31
Hagi e cel care a spus ca n-are nevoie de Camus pentru ca el are un lot bun ! BRAVO MA

N-are nevoie de nimeni, n-ai auzit cum l-a asigurat Adi Ilie (alt aberant) pe Fernandel?

Cica i-ar fi spus: nea Jiji, stai linistit, chiar daca Hagi e contestat de catre jucatori, chiar daca Hagi e f slab antrenor, ARE UN LOT PREA VALOROS pentru a putea pierde campionatul...Daca ar durea prostia, ar fi un urlet continuu in lume.

[...............................................................................

..................................................]

Iar maidanarii de jucatori s-au invatat cu salarii babane, prime peste prime fara sa dea mai nimic in schimb.

Pai merita hahalerele astea sa-ti dai ultimii bani pe un bilet sa-i vezi cum se misca ca niste putori in teren?

In trecut, in Imperiul Roman, cei care intrau in arena, in jocurile de circ, luptau pentru viata lor. Acum, pe jucatori nu-i misca nici macar 150.000 euro. Sau, probabil, nu pot mai mult.

Editat pentru limbaj suburban.

Moderatorii

weeezer02.09.2007 17:55

Domnilor, io inteleg ca fiecare de-aici (ca de altfel poate fiecare om, in genere) aveti / avem tendinta de a radicaliza totul, la modul "ala e bun, ala e slab", nimeni nefiind "asa si-asa", si din cauza asta Lovin ajunge de cele mai multe ori la calificativul de "penal", in timp ce Zapata - cel mai bun de pe teren. Nu contest calitatile de portar ale columbianului, dar cum naiba nu vede sau cel putin nu SPUNE nimeni ca golul a fost primit din interiorul careului mic (unde portarul e suveran, parca), in timp ce al nostru Rufay se uita, asteptand o detenta salvatoare din partea lui Bicfalvi. Care din pacate n-a venit. Pai tu, ca portar, nu trebuia ma frate sa te inalti peste tot, sa plonjezi, sa atingi dracului mingea aia?? Ca doar era la 2.5 metri inaltime, o atingeai, mai departe nu conta, erai faultat, cadeai peste ala, tot tu primeai fault, ca erai in careul mic, da totusi, o indepartai de-acolo... Ma repet nu zic ca Zapata e slab, insa nu a judecat cum trebuie faza golului, dand dovada de.. nu stiu de ce, de lipsa de experienta, habar n-am.. ca reflexe si dorinta, am vazut cu totii ca are.

Si-apoi, mai e Bicfalvi... Pai cum ma nene sa-l lasi tu pe Galamaz sa-ti sara in carca, si tu nici macar sa nu te clintesti? Cu atat mai mult cu cat era in gura porti, fi-r-ar mama ei de minge...

vivi02.09.2007 18:14

Urziceni - Steaua 1-0

intr-un meci dominat sonor de galeria Stelei , Steaua a fost ridicularizata de o echipa formata din jucatori care au incercat sasi demonstreze valoare la echipe mari dar siau dat seama ca fotbalul tare nu e pentru ei ( Bordeanu , Galamaz , Stelea , V. Negru , Mara ) . Steaua cu un Nesu amenic in ultima perioada , de nu stie nici pe ce planeta este , Dica cu o oarecare stare de oboseala si un Baciu foarte nesigur pe el , a demonstrat ca ceea ce se intampla si in era Oli se intampla si acum. Dupa un meci in Liga Campionilor Steaua nu mai e capabila sa invinga in campionat echipe mult mai slab cotate si ca ea si ca restul echipelor din cupele europene , care se bazeaza doar pe ambitie si multa munca. Munca ce le lipseste fotbalistilor Stelei in meciurile cu echipele meci.

CAnd Steaua a primit golul in minutul 90 , in urma acelei lovituri cu capul alui Galamaz , ati observat probabil reactia lui Dragomir caruia nui venea sa creada. Si adevarul asta e ...nu este posibil ca un jucator sa inscrie cu capul in timp ce era tinut de Baciu , Bicfalvi si Nesu. Bicfalvi poate nu i se poate reprosa multe ca era ceva mai mic , Baciu oricum era pozitionat prost ...ca de o bicei nu ma mira , iar nNesu nu trebuia decat sa fie pregatit sa degajeze mingea de pe linia portii ...

Cum am citit mai sus Hagi nu are fata de antrenor mai ales pentru Steaua ...odata ce marchezi 4 goluri in 5 meciuri cu Piatra -Neamt , Cluj , Urziceni si Farul care se bate pentru evitarea retrogradarii.

Succes pentru Hagi dar zilele sale sunt numarate in Imperiul Ros-Albastru numit Ghencea...

FORZZA Steaua !!! fular-campioniiforzateaua :tongue:

weezere...nu te mai ma omule de zapata ca el ca si noi toti a fost pacalit de traiectoria mingii...iar el era la bara cealalta..eu cred ca tu ai azut alt meci cum sa plonseze 7metri sa ajunga al bara cealalta sa atinga mingea...Zapata a fost cel mai bun alu Steaua fie ca iti place tie fie ca nu ..si daca a gresit Zapata ce..? de ce nu a dat echipa 2 goluri na?

predatorpulse702.09.2007 18:27

Sa nu va aud ca va luati de zapata ca daca nu era el luam gol din prima repriza,poate ca a gresit la gol dar ne-a salvat de atatea ori pana acum.

Stiti de ce au jucat asa de prost? pentru ca indiferent de ce le-a zis Hagi(care a gresit si el f mult,sta slab la capitolul tactica),jucatorii si-au zis "hai ma sa scoatem si noi un egal,ca ne-a dat Becali banii plus ca urmeaza 2 saptamani de pauza". Au zis ca nu-i mare scmecherie daca se intampla sa ia bataie,si din ce vad in declaratii chiar si anumiti conducatori se asteptau la egal,nici macar la victorie,in fata unei echipe in care singurii jucatori de valoare se numesc danalache si Bogdan Stancu. De vina pentru aceasta infrangere rusinoasa este atitudinea de rahat a unor jucatori stelisti si tactica penala a lui Hagi,care ca si Oli,incepe mereu cu Lovin si Ovidiu Petre. S-au vazut cu sacii in caruta si nu au mai tras,iar acum trebuie sa batem rapidul iar la cum jucam ne trebuie un miracol sa nu luam bataie. Si din pacate,sa stiti ca clasamentul actual arata un adevar crunt pentru noi:echipele care joaca cel mai bine acum sunt Vaslui,Urziceni(chiar daca nu cu noi) si Rapid si doar buzau si Farul au atac mai slab ca noi.

Neaparat trebuie sa ne revenim si sa iasa fitele din cadrul echipei. Desi pare o atitudine crapidista,prefer sa jucam frumos si sa pierdem,decat sa mai suport jocul asta penibil pe care il suportam de vreun an jumatate(era Oli si Hagi). Ideal ar fi sa jucam frumos si sa castigam dar la lotul nostru nu cred ca se poate.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori

c.ronaldo1702.09.2007 18:39

@Vivi

Stii ce ma mira? Ca de fiecare data la infrangeri sau egaluri ii gasim scuze lu` Radoi, Dica, Zapata, Bicfalvi, Ochirosii, Neaga & co. si lui Baciu, Lovin, Petre sau altii ii invinovatim chiar daca nu au gresit ei (poate!!!) la faza x.

Dica cu o oarecare stare de oboseala

Pai baiatu` asta joaca doar cand are el chef. Mereu e obosit pe teren. Il vad din ce in ce mai rar pe acel Dica din meciurile de la finalul lui 2006.

nu este posibil ca un jucator sa inscrie cu capul in timp ce era tinut de Baciu , Bicfalvi si Nesu. Bicfalvi poate nu i se poate reprosa multe ca era ceva mai mic , Baciu oricum era pozitionat prost ...ca de o bicei nu ma mira , iar nNesu nu trebuia decat sa fie pregatit sa degajeze mingea de pe linia portii ...

Gresit! La faza golului vinovatul principal mi se pare Eric Bicfalvi, chiar daca nu imi place sa o zic pentru ca acest jucator ma incanta mereu cand are mingea la picior. De ce dracku sa ne mai ascundem dupa rahat cand s-a vazut clar ca Bicfalvi a gresit? Nu e nici primul nici ultimul care gafeaza. Iar de Baciu nu inteleg de ce te iei la faza asta. El oricum nu are inaltimea lui Galamaz (nici macar a lui Bicfalvi daca nu ma insel) si el statea si apara coltul.

Si o alta statistica pe care au observat`o multi Steaua are doar 4 goluri marcate in acest sezon ceea ce e al naibii de grav avand in vedere ca pana si echipe gen U Cluj sau Ceahlaul au mai multe.

Daca era primul meci din campionat acesta as fi spus ca e un accident, insa se pare ca de cateva meciuri bune jucam in aceiasi nota.

«12345»