FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Unirea - Steaua 1-0 (0-0)

«12345»
sunchaser02.09.2007 07:27

stie cineva cum se face deplasarea la Urziceni ? cate bilete sunt pentru stelisti ?

Acrhine02.09.2007 08:35

se pare ca nu ne raspunde nimeni cum putem face si noi rost de bilete :)

**alex**02.09.2007 09:36

Ciudata neconvocarea lui P.Marin, se pare ca vom juca cu Baciu-Rada in centru si Golanski-Nesu pe lateral. Vom avea mari probleme in aparare.

Bebe4ever02.09.2007 10:26
Ciudata neconvocarea lui P.Marin, se pare ca vom juca cu Baciu-Rada in centru si Golanski-Nesu pe lateral. Vom avea mari probleme in aparare.

Cica l-ar fi lasat sa se odihneasca. Sper sa demonstram ca indiferent de primul 11 putem sa castigam.

IONUTZ-CIPRIAN02.09.2007 11:15

Totusi cred ca va fii un meci greu pentru Steaua,Unirea nu este o echipa de neglijat,dar cred ca vom iesi invingatori!!

Acrhine02.09.2007 12:03

eu cred ca o sa ii batem chiar daca o sa fie un meci greu :)

Wally02.09.2007 12:33

Ii batem sigur! Chiar daca jucam mai slab, ei nu au forta sa ne bata. In cel mai rau caz vom scoate un egal.

steaua-steaua-steaua02.09.2007 12:48

Eu nu cred ca intra Baciu in centrul apararii. Va fi rezerva si eventual va intra in cazul vreunei accidentari sau vreunei eliminari. Sper tare mult sa nu-l vad in teren! Cred ca fundasi centrali vor fi Rada si Ov. Petre, iar pe margine Golanski si Nesu.

Mi-as dori sa-l vad macar 1 data in teren si pe Emeghara, n-a intrat nici macar un minutel de cand a venit la Steaua. L-au mai facut si cardiac pe deasupra. Juca bine la Poli. Probabil va fi rezerva azi.

Stancu trebuie blocat cu multa atentie.

Sper sa-i vad si pe Surdu si pe Victoras in teren.

Forza Steaua!

steag3

educatoru02.09.2007 13:26
Eu nu cred ca intra Baciu in centrul apararii. Va fi rezerva si eventual va intra in cazul vreunei accidentari sau vreunei eliminari. Sper tare mult sa nu-l vad in teren! Cred ca fundasi centrali vor fi Rada si Ov. Petre, iar pe margine Golanski si Nesu.

Mi-as dori sa-l vad macar 1 data in teren si pe Emeghara, n-a intrat nici macar un minutel de cand a venit la Steaua. L-au mai facut si cardiac pe deasupra. Juca bine la Poli. Probabil va fi rezerva azi.

Stancu trebuie blocat cu multa atentie.

Sper sa-i vad si pe Surdu si pe Victoras in teren.

Forza Steaua!

steag3

si asa cei miruiti vor birui si vor dainui peste veacuri !!!! Forza Steaua!!! forzateaua

Little0n302.09.2007 13:29

Steaua o sa invinga la Urziceni cu 2-0 goluri Neaga -Dica :D ! fularsteau2

MadFroG02.09.2007 13:40

Daca e sa castigam , nu o vom face la mai mult de un gol diferenta.

radustar02.09.2007 13:55
www.rojadirecta.com si www.ligaonline.ro . Sper ca nu am gresit :tongue: .

vad ca pe www.ligaonline.ro iti cere un cod de acces .te taxeaza cu ceva daca te uiti la meciuri de pe site-ul lor ?

Bebe4ever02.09.2007 14:01
Echipa probabila : Zapata - Golanski, Baciu, Rada, Neșu - Nicolițã, Ov. Petre, Lovin, Neaga - Dicã, Zaharia. Rezrve: Vîtcã, Bicfalvi, Emeghara, Croitoru, Iacob, Surdu, Bãdoi.
zamainmenu02.09.2007 14:05

Perfecta echipa.

Trioul de aur, cei trei muschetari sunt in teren: Baciu, Lovin, Ov. Petre.

Avem echipa de CL, sunt linistit.

JDERUL02.09.2007 14:48

@

Zamainmenu

Cum sa nu ! Pai cu un asemenea ax central ne invidiaza si Milanul,dar*mi*te amaratzii aia de copii ai Arsenalului.

Sa nu ne facem griji insa.Cand vom juca in C.L. Ii va mirui jjjjjj si sa vezi cum vor,,zburda"pe teren !

Lucru mare cu miruitu* asta dom*le !

Cristocea_02.09.2007 14:54

Sa nu luati de Lovin ca a jucat destul de bine in prima repriza.

strezahuzum02.09.2007 15:03

Unde a jucat "destul de bine" ? Cand i-a dat Mara mingea printre picioare ? Cand a gresit toate pasele in fata ? Sau cand a prins si el un sut amarat direct in bratele lui Stelea ?

Daca nu dispare Lovin macar la pauza ca sa intre Croitoru sau Eric in locul lui, inseamna ca Hagi e orb. Pe centru Steaua e complet inofensiva, ne incapatanam exasperant sa-l inghesuim pe Nicolita in tusa, unde pierde prompt mai toate mingile.

IONUTZ-CIPRIAN02.09.2007 15:43

Slab bai fratilor,daca nu putem da gol unei astfel de echipe!Nici nu ma mai uit la meci,de nervi!!

dulcicutza02.09.2007 15:46

si mai avem pretentii la un loc doi in grupa .....uof.....

1on02.09.2007 15:56

Mi se pare normal sã izbucneascã Gigi dupã un joc ca ãsta. ªi chiar sper s-o facã. Sã-i mai trezeascã. Pe toți. Mai ales Hagi.

c.ronaldo1702.09.2007 16:04

Un meci prost. Lovin si Ov.Petre in nota jocului, adica cei mai slabi de pe teren. Zapata portar bun, nu am ce`i reprosa. Nesu se duce incet incet pe lista cu Lovininho, Comaninho si Baciuninho. Zaharia atacant doar de faze fixe. Neaga cu gandul la golul marcat cu Berisov. Dica puturos ca de obicei. Surdu nu cred ca a atins mingea de 2 ori in tot meciul. Bicfalvi a gafat la golul Unirii. Golanski joc acceptabil, nu am ce`i reprosa nici lui. Nicolita, eternul circar. Mi`a mai placut Rada si Badoi in schimb.

Un meci foarte prost cu un rezultat echitabil pana la urma. Hagi daca nu face ceva la joc o sa avem mari probleme cu Arsenal, Sevilla si Slavia.

1on02.09.2007 16:06

Iote cã Gigi nu izbucnește...

Dj.P@uL02.09.2007 16:07

Hagi nu este antrenor .

predatorpulse702.09.2007 16:08

Jocul a fost penal,Olaroiu reloaded ce mai. Eu am zis ca o sa il rabd pe Hagi vreo 10 meciuri in campionat si in preliminarii CL. In CL am intrat cu forcepsul si in campionat am jucat slab in toate meciurile in afara de cel cu Ceahlaul si poate cel cu Cluj.

Sa incepi cu Lovin si ov Petre e sinucidere,ai 0 creativitate. Tot meciul asta a fost exact ca era Olaroiu,adica ne aparam ca disperatii,o bubuim in plopi,mingea pe jos nu ramane mai mult de 2 secunde. Plus ca Steaua joaca mereu in 9 daca sunt Nicolita si nesu in teren,2 oameni fara creier,numai instinctul e de ei.

Si exact ca in era Olaroiu deznodamantul e previzibil,daca tu nu arati nimic 90 min,logic ca echipa adversa o sa prinda curaj si o sa sara pe tine.

Sunt f dezamagit de Hagi,mai ales de modul in care a organizat acest meci in care ne-am aparat de zici ca jucam cu Milan. pentru mine in afara de zapata,nu prea a existat cineva in teren azi. Solutia ar fi amenzi ceva mai mari pentru unii jucatori care arata o indolenta crasa si Hagi sa dea o idee de joc realista pentru valoarea lotului p care il are la dispozitie.

N-ati vazut ca si mitica era mirat ca am luat bataie si el e dinamovist?

Dupa meciul acesta,multi ar trebui sa stea cu capul in pamant,bag pariu ca MM jubileaza acum.

Ah si MM,fa dracu gazonul ala,ca sare mingea ca naibii din craterele alea.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

steaua-steaua-steaua02.09.2007 16:11

Meciul trebuia sa se termine 0-0, un rezultat la fel de nul ca prestatiile celor din teren. Doar arbitrul si-a facut treaba azi. Un gol aiurit.

Dica 0, Surdu 0, Neaga 0, Eric pe minus, Nicolita 0 barat. Lui Rada si lui Zapata le-as fi dat cate-un plus, chiar unul maricel lui Rada, insa la momentul golului s-au anulat si alea. Am avut un atac penibil azi. De fapt, atacul lipseste cu desavarsire. O singura ocazie frumoasa am avut, centrarea lui Badoi spre Neaga.

Ne doareeeeeeeeee!

Adaug: Un plus si pentru Golanski, dar se-anuleaza si asta cand ma gandesc la scorul final. Trebuia bagat Badoi in locul lui Nicolita de la inceput.

«12345»