FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Unirea - Steaua 1-0 (0-0)

«1235»
Virgil28.08.2007 11:24

Duminica 2 septembrie de la ora 17:00, Steaua va juca in deplasare impotriva uneia dintre revelatiile actualei editii a Ligii I, Unirea Urziceni.

Partida va fi condusa de timisoreanul Tiberiu Lajos, ajutat la cele doua tuse de Ionel Popa din Pascani si Octavian Sovre din Oradea. Arbitru de rezerva: Marius Avram din Bucuresti.

Partida va fi deosebit de disputata avand in vedere ambitia antrenorului gazdelor, Dan Petrescu, care spunea ca o respecta pe Steaua dar vrea sa o invinga.

Avand in vedere perioada excelenta pe care o traverseaza uniristii, presupun ca Steaua va avea un meci greu.

Consider insa ca experienta, valoarea superioara si vointa de victorie a jucatorilor nostri, va cantari mai greu in balanta atuurilor privind echipa invingatoare.

De mentionat ca Gica Hagi nu se va afla pe banca, avand de ispasit o etapa de suspendare.

Meciul va fi transmis de National TV.

Pronostic: x, 2

steaua-steaua-steaua28.08.2007 22:46

Forza Steaua!!

Sunt din Ialomita, ma bucur enorm ca a rasarit o adevarata echipa de urzici in judetul meu si cred si sper ca or sa intepe pe multi in campionatul asta.

Dar Steaua mi-e mai aproape decat orice alta echipa si trebuie sa bata si acolo!

Inca suntem la inceputul campionatului, multe echipe nu sunt rodate si asta e un moment esential pentru a strange multe puncte atat de utile pe viitor. Asa au reusit potaile anul trecut sa castige campionatul, prin seria aia interminabila de victorii. Ai cu totul alt moral cand esti in fata tuturor cu o gramada de puncte. O sa jucam in plus si meciuri in Europa si vom obosi mai tare pe parcurs. Repet: e un moment esential si trebuie adunate cat mai multe puncte!!

N-o sa fie deloc un meci usor la numai 4 zile dupa meciul decisiv pentru calificarea in Liga. Baietii vor fi mai obositi decat urzicile, dar sper sa aiba un moral grozav, sa nu fie prea relaxati dupa calificare si sa nu mai apara si alte accidentari pentru ca deja sunt prea multe!

Rugaminte: Nu se poate, la plecarea de la Urziceni, sa-l ia cineva pe sus pe Stancu in autocar?!

steag3

weeezer29.08.2007 16:43

Io as miza pe un 1x in meciul asta... Dam nas in nas cu o echipa daca nu puternica, atunci cel putin pe val, care are la momentul actual cel mai eficient atac din Liga 1.

Sa speram ca ma-nsel...

Wally29.08.2007 16:46

Eu as miza pe X2. In cel mai rau caz scoatem un egal la Urziceni. Sunt ei buni, dar cu echipele candidate la retrogradare.

c.ronaldo1729.08.2007 16:49

@Wally

Poli Timisoara e la subsol? =))

Eu merg pe un 2. Si scoru`.. hmm... un 8-1, ca in vremurile bune.

Wally29.08.2007 21:10
Poli Timisoara e la subsol? =))

Poli TM intotdeauna a fost la subsol. In fiecare an la inceputul sezonului se laudau ca vor castiga campionatul, dar de fiecare data au terminat mai jos de locul 7. O echipa de *****(5 stele) :laugh:

@dy_00730.08.2007 10:59

ATENTIE MARE la Unirea este o echipa pe val care isi va dori sa se afirme in acest meci. 2-1 greu dar sper la mai binee fularsteaua2

shack3r30.08.2007 11:06

E un meci greu,dar sper sa castigam la final.Fiind din Urziceni,normal ca o sa ma duc la meci,dar as vrea sa stau in peluza stelista.Imi spuneti si mie cum pot sa fac rost de bilet la peluza sau daca as putea sa cumpar de la cineva in ziua meciului?

vivi30.08.2007 11:27

Unirea - Steaua ...

Meci deosebit de greu stiind forta ofensiva a Unirii..sa nu uitam ca urziceniul are cel mai bun atac din Liga 1 cu 12 reusite ..Totodata sa nu uitam ca in urma cu vreo doua etape Unirea a spulberat Poli Timisoara 4-1...tinan cont ca Poli nu a inceput asa rau pentru o echipa din provincie...2-2 la Cluj unde si noi am remizat si 1-1 cu Rapidul acasa...Pericolul pentru noi vine clar din partea lu Bogdan Stancu ..insa o echipa mare nu se poate impiedica pe terenul unei echipe ce reprezinta un oras de 20.000 locuitori. Va fi extraordinar de greu...mai greu decat pare la prima vedere...insa sa nu uitam ca in returul sezonului trecut am castigat cu 1-2 dupa un penalty acord foarte putin probabil corect...parerea mea asta e..ca nu a fost penalty...asa ...sa revenim si sa nu uitam ca Unirea are pe banca un Dan Petrescu foarte ambitios si are de partea ei si dorinta de razbunare a lui MM fata de Becali si fata de Steaua.... Sper la o victorie ..fie aia si chinuita...victorie sa fie...;))....nu conteaza spectacolul cand miza e asa mare...locul unu merge direct in grupele ligii..ar fi pentru a3a oara consecutiv...ci conteaza rezultatul...

FORZA Steaua fularsteaua2 fularsteau2 fular-campionii 1-2 :D

para30.08.2007 11:32

cu siguranta Steaua va castiga acest meci dak il va privi cu seriozitate! :biggrin: scorul final va fi 3-1,si sunt sigura ca unicul gol marcat de Urziceni va fi pe final de meci,atunci cand de obicei stelisti nu se mai concentreaza!oricum meciurile din campionat ar trebui sa fie meciuri de pregatire pentru cele din Liga Campionilor!si mai sper ca RA2 sa-si revina cat mai repede pentru ca avem nevoie de el steag3 :wub:

Cristocea_30.08.2007 11:45

Sper sa il luam pe Bogdan Stancu

Deliric130.08.2007 12:03

Daca va fi tratat cum trebuie acest meci cu siguranta Steaua va castiga , astept intrarea in teren a lui Surdu.

shack3r30.08.2007 12:05

Off-topic : Aseara,fotbalistii de la Unirea impreuna cu tot stafful tehnic au vazut meciul Steaua-bate la un restaurant situat chiar langa stadion,iar pe terasa acestuia este un proiector sau ceva de genul ( nu ma pricep la partea tehnica ) . In momentul in care a aparut Becali in transmisia celor de la Pro TV , Meme a aruncat cu o bucata de paine in televizor :D

steaua-steaua-steaua30.08.2007 14:51

Hagi e suspendat si n-o sa fie pe banca. Adica pe marginea terenului.

Danyyelo30.08.2007 18:51

Trebuie sa ii batem si pastia sa ii inchdem gura lu MM-ul ala:)) ca ma-m saturat de el si de declaratiile lui ..........a fost cemai mare sluga la Steaua!!! 3-0 pentru noi e de ajuns:P fularsteaua2

Danyyelo30.08.2007 18:52
Off-topic : Aseara,fotbalistii de la Unirea impreuna cu tot stafful tehnic au vazut meciul Steaua-bate la un restaurant situat chiar langa stadion,iar pe terasa acestuia este un proiector sau ceva de genul ( nu ma pricep la partea tehnica ) . In momentul in care a aparut Becali in transmisia celor de la Pro TV , Meme a aruncat cu o bucata de paine in televizor :D

De udne stii chestia asta?

Chiar is curios!! fularsteaua2

GotSkeet30.08.2007 19:20

O sa fie un meci deosebit de greu tipii sunt foarte bataiosi mai ales din punctul de vedere ca momentan sunt pe val. Sunt ialomitean si am avut ocazia sa le vad cateva meciuri si chiar antrenamente. Oamenii sunt buni , insa daca jucam cu cap fara sa ne hazardam si sa avem un traseu de pase bine pus la punct o sa fie un meci frumos cu o victorie simpla si clara.

fularsteau2

Stryker30.08.2007 21:05

Mda ne asteapta un meci greu cu urzicile...sa avem grija sa nu ne intepam...

pronostic X2, parca mai mult X decat 2...

thierry31.08.2007 09:02

daca avem frica de Urziceni , in cl ce vom face cand vom juca la Londra cu Arsenal sau cand vom juca cu Sevillia?????

nu trebuie sa ne fie frica de nimeni , pentru ca Steaua e cea mai buna echipa din est

Urziceni - Steaua 0-2

glow31.08.2007 09:08

Este un meci in care suntem obligati sa confirmam ca unde am ajuns n-am ajuns intamplator, suntem condamnati sa invingem si nu oricum, la vreo 2,3 goluri diferenta.

fularultras steag3 dica10

ztucin31.08.2007 10:22
bobuletz31.08.2007 11:56

stie careva de unde iau bilete pentru meciu cu Unirea?? pls forzateaua

i-m BaD...31.08.2007 12:53

meci dificil,Unirea e pe val,trebuie sa invingem si sa stam acolo unde ne e locu,adica pe primu loc.

Pronostic:1-3

shack3r31.08.2007 14:00
De udne stii chestia asta?

Chiar is curios!! fularsteaua2

Parintii mei au vazut meciul acolo

ManiaCU31.08.2007 16:26
stie careva de unde iau bilete pentru meciu cu Unirea?? pls forzateaua

"Avînd în vedere problemele ivite la ultimul meci dintre FC Unirea și Steaua, informãm persoanele care vor intra în posesia invitațiilor cã acestea nu sînt transmisibile și nici reproductibile. În cazul depistãrii falsurilor, posesorii acestora vor suporta rigorile legii, aceastã infracțiune pedepsindu-se cu privarea de libertate" ... deci nu prea exista bilete.

«1235»