Intr-o zi, lebada se plimba pe un lac. La un moment dat apare iepurasul plin de sange. Lebada ingrozita il intreaba:
- Vai, iepurasule, ce-ai patit, cine te-a batut?
-M-a folosit ursoaica drept tampon, raspunde iepurasul.
A doua zi, statea iepurasul la umbra unui copac si apare lebada plina de sange.
-Vai, lebada, da' cine te-a batut?
-A trecut ursoaica la tampoane cu aripioare....
Un tip vine la barbier si la un moment dat, papagalul care era pe acolo incepe:
- Te taie ma, te taie!
Barbierul, suparat ca papagalul ii alunga clientii, il ia si-l baga in WC, dupa care merge la treaba sa.
Intre timp vine sotia sa la baie, se asaza pe closet, si papagalul de colo:
- Moamaaa, asta nici nu s-a barbierit si uite cata taietura are!!!
Trei berze seara la cafea, discuta despre ce-au facut in cursul
zilei.
-Eu am dus o pereche de bebelusi gemeni, dragutzi rau...
-Eu am dus un bebe negru adorabil...
-Eu am mai speriat vreo doua studente...
Intr-o zi la scoala profa de romana ii roaga pe elevi sa faca o fraza cu 2 cuvinte: Dallas si Campari . !
Vasilica:Eu ma uit la Dallas si beau Campari!
Foarte bine spune porfa!
Mihaita: Cand am fost in Dalas am baut Campari!
Foarte bine spune profa!
Bula: CAM PARI ne***a DA LAS ca te *** eu !!
Intr-un sat unguresc din Ardeal, a venit un fotograf nou... Satenii au inteles rapid ca acesta nu are experienta, cadrand aiurea pozele si -de cele mai multe ori- facand portrete in care oamenilor nu li se vedeau ochii.
Intr-o zi, vin la el doua femei, mama si fiica, pentru niste poze de trimis la rudele din Ungaria.
- Bune ziua, domnu' foto! Vènit noi la dumnèvostre se foteti la noi!... Acuma, pè mine foteti in fund... si pè fata in píciore... Da' stiti ce rughem la dumnèvostre, domnu foto?... Foteti la noi ase de sè ne iese ochii!...
Se anunta ora exacta: este ora 10 pentru oamenii obisnuiti, ora 22 pentru intelectuali, iar pentru politisti, limbuta mica de la ceas este in dreptul cifrei 10 iar limbuta mare in dreptul cifrei 12.
Politistii, indignati, suna la radio sa protesteze, ca se simt jigniti.
Din nou se anunta ora exacta: este ora 11 pentru oamenii obisnuiti, ora 23 pentru intelectuali, iar pentru politisti, limbuta mica de la ceas este in dreptul cifrei 11, iar limbuta mare in dreptul cifrei 12.
Din nou indignare printre politisti, apeluri la redactie, amenintari.
Se anunta ora exacta: este ora 12 noaptea pentru oamenii obisnuiti, ora 0 pentru intelectuali ... (tacere lunga). Politistii rasufla usurati.
Crainicul continua: politistii sa nu mai caute limbuta mica de la ceas, ca e sub limbuta mare, in dreptul cifrei 12.
I:Cum face un politai necaz unei muste?
R : O închide într-un borcan si manânca ca**t în fata ei.
Anul 2057, un batranel ajunge dintr-o garsoniera sus, la ceruri.
Se trezeste pe un hol alb, cu o usa la stanga si una la dreapta. Se duce la aia din stanga si vede un anunt pe usa:
,,In Iad nu e nimeni deocamdata, suntem plecati la vecini''
- Senzational!!, zice batranelul si se duce la usa din dreapta unde vede alt anunt:
,, In Rai nu e nimeni deocamdata, am plecat cu vecinii s-o gasim pe Elodia!!...
Ion si Maria se plimba prin ograda.Ion la un moment dat ii pune mana pe sani si ii zice:Maria daca ai putea da laptee nu am mai avea nevoie de vaca din grajdi...dupa un timp Ion ii baga mana la chiloti si ii zice:Maria daca ai putea face oua nu am mai avea nevoie de ganile di cotez...se mai plimba ce se mai plimba si Maria ii baga mana in pantaloni si ii zice:Ion daca ai putea *** ca un taur nu am mai avea nevoie de vecini