FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Romeo Surdu - imprumutat la FC Brasov

«12345»
c.ronaldo1712.01.2008 09:35

Hehe. Azi este ziua lui Romica.

La Mult Ani... departe de Steaua!

se7en12.01.2008 09:49

La multi ani, si sa vina si golurile cat mai repede!

stelistu_612.01.2008 11:08

La Multi Ani, si sa dai multe goluri!

bodanelu12.01.2008 11:21

La multi ani. Poate returul asta joci si tu fotbal!

Wally12.01.2008 12:51

La multi ani, Romica! Poate bagi si tu vreo doua goluri returul asta...

MoWeed12.01.2008 12:55

La multi ani, Romica! Iti urez sa stai cat mai putine zile posibile la Steaua!

cristi_mold13.01.2008 15:52

@MoWeed

E brasovean de-al tau. De ce esti asa acid cu el? :laugh: :laugh:

MoWeed13.01.2008 16:10

@cristi_mold:

Sincer sa fiu, chiar m-am bucurat cand el a ajuns la Steaua. Cat timp a fost la Brasov a fost vedeta echipei, chiar daca FC Brasov a retrogradat in ultimul sezon in care a jucat aici. Speram sa faca pentru Steaua macar un sfert cat a facut alt brasovean celebru din istoria Stelei.

Poate de aceea sunt asa dezamagit.

raducelbun18.01.2008 08:57

Surdu ar putea fi un jucator foarte, bun dar pana acum a dovedit ca nu este.

Nu cred ca rezervele altor echipe pot fi mari scule la Steaua!

Pana acum am avut dreptate sa cred acest lucru. Credeti ca in cazul lui ma voi insela? Eu nu cred!

novac18.01.2008 09:04
Surdu ar putea fi un jucator foarte bun .....

Si eu la fel, daca nu as fuma 2 pachete pe zi, pierde cate nopti este posibil si nu m-as inhaita cu toti derbedeii si golanii, cred ca as putea sa joc in Liga 1 cu succes.

Ca la stiinta jocului sunt cam la fel ca si Surdu. Diferenta dintre noi este ca la el asta-i job, iar la mine hobby.

Virgil02.02.2008 09:41

Interviu cu Romeo Surdu

Controversatul atacant al Stelei, Romeo Surdu, a vorbit, intr-un interviu exclusiv pentru SuporterSteaua, despre sosirea sa la club, despre integrarea la echipa si despre conflictul sau cu suporterii stelisti.

SuporterSteaua: Romeo, care crezi ca este cauza evolutiilor tale mai putin bune din ultimul timp?

Romeo Surdu: Mi-a fost mai greu sa ma integrez, fiindca nu ma stiam prea bine cu colegii. Sper ca in acest cantonament sa imbunatatim relatiile de joc.

SuporterSteaua: A fost prea grea trecerea de la CFR la Steaua?

R.S: Nu stiu cat de grea a fost. Oricum, Steaua este cel mai mare club de fotbal din Romania. Aici sunt alte pretentii si un alt stil.

SuporterSteaua: In cele cateva luni de cand esti la Steaua, ai sesizat vreo diferenta intre actuala si fosta ta echipa?

R.S: Normal. Cu Steaua am jucat in UEFA Champions League. Este singura echipa romaneasca din aceasta competitie. Asta spune totul.

SuporterSteaua: Ai devenit unul dintre cei mai contestati stelisti. Crezi ca acest lucru se datoreaza exclusiv tie, sau o mare parte din vina o are si parcursul nu tocmai bun al Stelei in acest tur?

R.S: Am venit intr-un moment dificil, insa nu conteaza daca echipa a trecut sau nu prin astfel de momente. Eu trebuie sa ma pregatesc cat mai bine si sa dau totul pentru a ajuta echipa.

SuporterSteaua: Ai o situatie delicata. Mai mereu joci cu tribunele impotriva ta. Apostrofarile fanilor te ambitioneaza sau mai mult te afecteaza din punct de vedere moral?

R.S: Sunt sigur ca atunci cand voi reusi sa marchez si jocul meu va fi mai stralucit, suporterii vor incepe sa ma aprecieze. Eu ma simt foarte bine la Steaua si incerc sa imi fac datoria cat mai bine.

SuporterSteaua: Crezi ca odata ce fanii nu ar mai fi impotriva ta, jocul tau s-ar imbunatati?

R.S: Eu ma voi lupta si voi face totul pentru a juca, fie ca suporterii ma vor aplauda sau ma vor apostrofa. Personal, consider ca toate criticile sunt constructive.

SuporterSteaua: Cum consideri tu ca ai putea sa ti-i apropi?

R.S: Am mai spus-o, printr-un joc bun si goluri marcate.

SuporterSteaua: CFR a luat un avans considerabil fata de Steaua. Pot fi recuperate acestea?

R.S: Cu siguranta. Noi trebuie sa jucam bine si sa castigam cat mai multe meciuri. In special pe cel cu CFR Cluj.

SuporterSteaua: Ce obiective ti-ai propus pentru noul an?

R.S: Sa castig titlul cu Steaua si sa fiu tata.

SuporterSteaua: Ai vrea sa transmiti un mesaj suporterilor Stelei?

R.S: Sa aiba incredere in mine si in echipa. Speram ca la vara sa le aducem titlul cu numarul 24.

BADboySteaua07.02.2008 17:40

Nici nu stiu ce mai cauta Surdu asta la Steaua. Cine e el?

raducelbun25.02.2008 09:37

Ce slab e Surdu asta! Vai de capul nostru! Si cati bani s-au dat pe el! Ma doare capul!

Oare Becali va accepta faptul ca a facut o afacere foarte proasta si va inceta sa-l mai impuna la echipa?

yo_marius29.02.2008 11:44

Romeo Surdu intentioneaza sa actioneze cotidianul PRO Sport in judecata, dupa ce in editia de vineri, 29 februarie 2008 a acestuia, a fost publicat un articol referitor la faptul ca jucatorul ar fi transmis Stelei informatii referitoare la CFR Cluj, pe vremea cand evolua la echipa ardeleana. De asemenea, despre Surdu s-a scris si ca i-ar fi "parat" pe patru dintre fostii sai colegi, care au fost acuzati ca nu si-au aparat corect sansele in partida CFR Cluj - Steaua, din primavara trecuta.

"Astept scuze publice pentru materialul mincinos aparut in acest cotidian si pentru faptul ca acolo au aparut declaratii pe care eu nu le-am facut niciodata, iar in caz contrar, intentionez sa dau in judecata acest ziar si redactorul care a scris aceasta minciuna enorma. Nu este normal ca imaginea mea sa fie terfelita in presa, deoarece eu nu am facut niciun rau nimanui in viata mea si nu am deranjat pe nimeni vreodata"

Romeo Surdu

steauafc.com

Romica, Romica... :nono:

cornisa5802.03.2008 11:07

Deocamdatã cel mai slab om al echipei dezamãgire totalã.

blindica01.04.2008 08:20

Daca publicul de pe Ghencea e adormit, solutia e trimiterea lui Surdu, cel putin la incalzire!

maye06.05.2008 18:22

IUDA!

raducelbun08.05.2008 09:23

Sa plece!

Poate la Buzau.

puyol21.06.2008 00:42

Sincere felicitari,sa iti traiasca si sa ai grija de el. Sper ca te va ajuta sa treci peste perioada asta.

stelistul stelist21.06.2008 08:36

Surdu are o baietel...sa ii traiasca!!!

danimarcu21.06.2008 22:37
Surdu are o baietel...

Tot e bine,putea sa aibe un fetitz...

Oricum,sa-i traiasca!Cat despre taica-su,cred ca timpul sa ne lase,am vazut ce poate... :thumbdown:

Wally02.08.2008 21:03

Am scapat de el... :thumbup:

LARI07.08.2008 15:54

:thumbsup: UUUUURRRRRRRAAAAAA!!!!! :thumbup:

.............

Mijlocașul echipei Steaua București, Romeo Surdu, a fost împrumutat pentru un an la gruparea FC Brașov, jucãtorul semnând deja contractul cu noua sa formație.

Romeo Surdu a fost transferat de Steaua, în timpul sezonului 2007/2008, de la CFR Cluj în schimbul sumei de 800.000 de euro. Surdu a mai evoluat la FC Brașov în perioada 2001-2005.

..............

Romica, tin sa-ti multumesc doar pentru faza pe care ai creat-o pe Emirates, pentru golul superb al lui Zaharia.

In rest, sa fii sanatos si tu si familia ta si sper sa nu te mai intorci aici. Asta pt ca incercam si noi sa jucam fotbal!

MALDINI07.08.2008 16:26

YYYYYYYYYYYEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSs :yeahh: :yeahh: :yeahh::drunk:

s0r1n11107.08.2008 16:38

De ce va bucurati?Oricum nu prindea lotul.In schimb,e bine pentru el ca si'a gasit o echipa la care s'ar putea sa confirme.

«12345»