FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Romeo Surdu - imprumutat la FC Brasov

«12345»
JDERUL07.12.2007 07:06

Sunt de acord cu cei care spun ca nu trebuie injurat. Dar, chiar de la prima aparitie in culorile noastre, baiatul asta nu a aratat nimic bun! Nu a fost injurat de la inceput. Sa nu creada cineva ca este injurat pentru ca s-ar banui ca ar fi protejatul sefului de card! Nu. El este fluierat pentru ca:

-nu stie sa faca un stop corect la minge

-nu stie sa faca o preluare a mingii

-se incurca in propriul dribling

-nu stie sa paseze corect

-nu stie sa faca o deposedare

-da pe langa minge din 6 metri

-nu are orientare in teren

Pentru mai putin de jumatate din aceste "calitati", orice copil ar fi sfatuit de antrenor sa se orienteze spre un alt sport. Poate la antrenamente sa se comporte altfel. Atunci trebuie sa intervina antrenorul care trebuie sa-si dea seama ca este un jucator EXCLUSIV DE ANTRENAMENT!

Poate a fost adus la noi in vederea unei speculatii, sa faca si el 2-3 meciuri bune si apoi sa fie vandut cu oarece profit. Ceea ce pot sa spun este ca nu-l consider vinovat pentru aceasta situatie.

Vinovati sunt cei care l-au facut sa creada ca este fotbalist! El este nevinovat [...]

dee07.12.2007 08:40

Este interesant cum un jucator care:

-nu stie sa faca un stop corect la minge

-nu stie sa faca o preluare a mingii

-se incurca in propriul dribling

-nu stie sa paseze corect

-nu stie sa faca o deposedare

-da pe langa minge din 6 metri

-nu are orientare in teren

A fost golgheterul echipei sale in sezonul 2006-2007. Cum explicati asta? Dintr-o data a uitat cum sa faca o preluare, sau un stop, sau sa paseze? Hai sa fim seriosi.

forever_STEAUA07.12.2007 08:52

Degeaba îl aperi. De când a venit la Steaua nu a demonstrat nimic. Ce mi-e G. Coman, ce mi-e Surdu...

PS: mare realizare cã a fost golgheter la chefere, ce sã spun!

dee07.12.2007 09:04
mare realizare cã a fost golgheter la chefere, ce sã spun!

Pai e o realizare, asta denota ca este un om de GOL, daca este pus in valoare. Din pacate, la Steaua si anturajul e nefavorabil si jocul prost al intregii echipe. Mie mi se pare injust sa fie gasit el "tapul ispasitor", de aceea l-am aparat.

JDERUL07.12.2007 09:16

@Dee:

Cu tot respectul: nu neg ce a realizat la CFR. Eu vorbesc de realizarile sale de cand a venit la Steaua.

In liceu aveam un coleg care era golgeterul clasei. Dar atat. El era ultimul de care se lovea mingea inainte de a intra in poarta!

Acum este pensionar MApN si nu a mai jucat fotbal decat la vreo miuta cu colegii sau prietenii la iarba verde. Altii au facut cariera in fotbal, desi la vremea aceea inscriau destul de rar. Dar aceia "stiau cu mingea"!

Cata2313.12.2007 12:48

Nu cred ca acest jucator ar trebui huiduit avand in vedere ca este tanar, iar prestatia sa de aseara din meciul cu Arsenal a aratat ca mai are de dovedit.

stelistub13.12.2007 20:39

Sa-l mai lasam ca e tanar si poate... a jucat binisor la Londra!

Radeni_Stelistul14.12.2007 16:36

Cei care injura un jucator al Stelei fara motiv, mai ales pe Surdu, care e disperat sa se agate de fiecare minge, e clar ca aceia sunt dusmanii Stelei... nu poti sa te numesti suporter al unei echipe la care strigi "mercenarii"sau alte chestii de genul acesta...

Cand am fost in galeria Stelei la meciul cu Bacau, si am vazut ce se scanda m-am ingrozit si am plecat de acolo... m-am dus la tribuna 1, unde oamenii se bucurau la orice faza frumoasa si nu huiduiau echipa!

Wally14.12.2007 16:48

@Radeni

Scandarile impotriva jucatorilor sunt justificate!

baraJa14.12.2007 17:14
Cei care injura un jucator al Stelei fara motiv, mai ales pe Surdu, care e disperat sa se agate de fiecare minge, e clar ca aceia sunt dusmanii Stelei... nu poti sa te numesti suporter al unei echipe la care strigi "mercenarii"sau alte chestii de genul acesta...

Cand am fost in galeria Stelei la meciul cu Bacau, si am vazut ce se scanda m-am ingrozit si am plecat de acolo... m-am dus la tribuna 1, unde oamenii se bucurau la orice faza frumoasa si nu huiduiau echipa!

Pai ideea in jocul de fotbal nu este sa se agate jucatorul de minge, ci mingea de el... si in cazuri mai fericite, nu la noi, mingea sa se si opreasca langa corpul lui(piciorul eventual) ca urmare a tehnicii sale de invidiat si a realelor calitati de a pune un stop!

Cand el nici macar nu reuseste sa se agate de minge inseamna ca este un dusman al sau, al nostru, al fotbalului, al Stelei!

Nu are rost sa iti explic care sunt factorii care ne-au determinat pe noi, acesti "suporteri dusmanosi" sa ii "descurajam" continuu pe acesti jucatori carora pe romaneste spus :'li se rupe de noi, si mai grav li se rupe de Steaua!"... trage tu concluzia daca merita "descurajati" din cand in cand!

Radeni_Stelistul15.12.2007 14:10

E adevarat is praf multi jucatori de la Steaua, dar astia sunt, cu astia tinem... eu am sa tin cu Steaua oriunde si cu oricine ar juca la aceasta echipa!

Sper ca dupa aceasta iarna friguroasa, CFR sa piarda pe undeva norocul, si Steaua sa revina iar in top, acolo unde ii este locul...

FORZA Steaua!

Singura forta reala din Romania, poate chiar din estul Europei...

stelistub22.12.2007 09:30
Rabdare oameni buni, rabdare...

''Just have a little faith''!

Si ati face bine, atunci cand il injurati, sa nu-l injurati de mama, pentru simplul motiv ca mama lui a trecut la cele vesnice, si conform spuselor lui, era o mare stelista...

O sa fie un jucator bun Surdu o sa vedeti....

yo_marius22.12.2007 10:45

[...]

stelistu_622.12.2007 10:46

@stelistub

Asta am si crezut pana a venit la Steaua, mai vedem in viitor!

stelistub26.12.2007 10:51

Voi ce ati simti daca ati fi in locul lui?

Ati mai saluta galeria?

alex14729.12.2007 00:02

Surdu, go away!

steaua_gloria29.12.2007 07:14

Se vede ca are talent, dar de cand a venit la Steaua, se pare ca l-a lasat la Cluj.

Raul198829.12.2007 10:06

Hai sa nu mai exageram!

Eu inca mai am incredere in el ca va confirma!

forzateaua

stelistub30.12.2007 08:30

Mie imi place caracterul de luptator, se lupta pentru orice minge!

steauaaa02.01.2008 19:28

Ajuns la Steaua la cererile lui Hagi, Romeo Surdu nu prea a impresionat, fiind numit acum de catre fani: deceptia turului de campionat.

Chiar daca la inceput creditorul a declarat ca nu va pleca urmatorii ani, acum sunt sanse reale ca atacantul stanga al Stelei sa ajunga la Buzau!

Dany's06.01.2008 18:37

As vrea sa-l mai vad jucand un an, sa vedem daca si-a luat talentul de la Cluj!

LACATUS7607.01.2008 12:12
E adevarat is praf multi jucatori de la Steaua, dar astia sunt, cu astia tinem... eu am sa tin cu Steaua oriunde si cu oricine ar juca la aceasta echipa!

Sper ca dupa aceasta iarna friguroasa, CFR sa piarda pe undeva norocul, si Steaua sa revina iar in top, acolo unde ii este locul...

FORZA Steaua!

Singura forta reala din Romania, poate chiar din estul Europei...

AlcaponneAISS07.01.2008 12:43

Trebuie sa avem incredere in el... poate ca daca ar prinde prima echipa cateva meciuri, sunt sigur ca o sa ne demonstreze ca merita sa joace la Steaua... e un jucator bun... si cel mai mult la el imi place ambitia si daruirea!

Astea 2 lucruri sunt un lucru enorm! :steag_steaua_ro:

Sa-i dam sperante!

anr9407.01.2008 17:48

Trebuie sa avem cu totii incredere il el.

Nici voi nu cred ca v-ati simti bine sa fiti fluierati si injurati!

yo_marius07.01.2008 18:35
Trebuie sa avem cu totii incredere il el.

Nici voi nu cred ca v-ati simti bine sa fiti fluierati si injurati!

Crede-ma prietene, ca daca as lua si eu 120.000 pe an ca Romica, m-ar durea fix in... stii tu, de tribuna... asadar tu cat castigi pe luna?

Banuiesc ca nu castigi 10.000 ca Romica... sau si mai simplu, Romica ia intr-o zi cam cat iei tu si eu si orice roman normal intr-o luna!

Si acum intreaba-te pentru ce? Pentru daruire? Hai fii serios!

Daca vrei daruire, stiu eu pe multi care ar alerga de 2 ori mai mult ca Romica pentru mult mai putini bani! Si atunci?Pentru ce ia el banii astia?

In mod normal si logic, dupa boom-ul economic care a fost in fotbal, au crescut exponential si salariile...

Dar pentru ce se platesc salariile acestea uriase, uneori chiar obscene?

Pai sa vedem:

1. Se platesc unui jucator de fotbal care ajuta clubul sa produca la randul lui mai multi bani (televizare, bilete, bani de la UEFA, etc.)

2. Se platesc bani pentru reclame... adica un jucator capabil sa vanda dintr-un produs infinit mai mult decat ii plateste firma producatoare (cazul Beckham... mai nou Ronaldinho).

Acum, te intreb, face asa ceva Romica al nostru? Raspunsul este evident: NU!

La orice club profesionist de oriunde de pe planeta asta Romica al nostru zbura in secunda 2 afara, numai la noi nu... oare de ce? Pentru ca Adita ii este impresar si el l-a adus la Steaua?

Ehh... noi sa fim sanatosi, sigur va gasi Romica o cale sa ne imbolnaveasca!

Forza ai nostri!

«12345»