FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Romeo Surdu - imprumutat la FC Brasov

«12345»
blindica27.09.2007 07:23

Era bun ca jucator pe la Cluj, si Brasov, daca nu ma insel, dar pe la Steaua...

yo_marius_xxx27.09.2007 10:29

Eu zic sa fim seriosi! Asta conteaza la un jucator, varsta? Ce sa mai vorbim, Surdu nu are absolut nici o calitate care sa il mentina in lotul Stelei (poate doar ca e favoritul "entrenadorului"!)... Razvan Ochirosii e de 1000 de ori peste Surdu (si e si mai tanar, daca e asa de importanta calitatea asta).

trahjan_steaua27.09.2007 10:43

Poate Surdu asta ar fi bun pe post de atacant impins, are suficienta viteza... dar aripa stanga? N-are pic de creativitate, nici o legatura cu jocul de constructie!

se7en27.09.2007 18:20

Surdu e jucator bun, mai ales pentru o echipa care joaca pase rapide pe jos. Dar cum la Steaua constructie inseamna din poarta in poarta...

Dani200529.09.2007 19:59

Usor, usor Surdu incepe sa se integreze.

Azi a avut un meci reusit in care a alergat mult! Pacat de bara...

c.ronaldo1730.09.2007 05:36

Stilul sau de joc imi aminteste de Cristiano Ronaldo. :happy:

Later Edit: eram beat cand am scris...

Later Edit dupa Sevilla: eram beat rupt, parca...

IONUTZ-CIPRIAN30.09.2007 05:57

Eu cred ca, cu timpul va juca asa cum vrem noi, numai sa prinda un pic de tupeu, stiti cum este atunci cand esti nou undeva!

strezahuzum23.10.2007 21:06

Surdule draga, bine ai venit pe postul de jucarie preferata a lui Becali! Cat despre "valoarea" ta, ne-am lamurit cu totii: taman bun de divizia B. Dar, intrucat Radoi e accidentat, cineva trebuia sa joace rolul de fin, si se pare ca ala vei fi tu. Adio si n-am cuvinte.

yo_marius_xxx23.10.2007 21:14

Saracu' baiat nici sa alerge nu stie, ce sa mai vorbim de fotbal... alearga dand din maini de zici ca e in bazin la 50m fluture!

Du-te Surdule... fie-ti mila de noi si lasa-ne...

cristi_mold24.10.2007 09:23

Ultimul transer de senzatie marca Becali. Se vede. Asta numa petarde si artificii poate sa cumpere. M-am saturat de el si de toti jucatorii lui expirati.

andyro24.10.2007 09:35

Mie chiar imi pare rau, dintr-un punct de vedere, de Surdu. Pana la urma, nu cred ca e vina lui. Ce ar trebui sa faca, sa il roage pe Pedrazzini sa nu il bage? Si daca ar face asta, ce viitor ar mai avea (nu ca acum ar avea cine stie ce).

Becali are o pata pe (simulacrul de) creier - ca Surdu trebuie sa joace. Normal ca nu isi da seama ca mai mult rau ii face, pentru ca atrage asupra lui antipatia suporterilor si de ce nu a colegilor si antrenorului. NU ASA creezi un jucator, obligand antrenorul sa il joace indiferent de meci/forma/tactica, ci prin antrenamente, acumularea de experienta in meciuri mai putin importante, etc.

La un moment dat, Surdu era un jucator decent - din pacate, il putem trece pe lista jucatorilor distrusi de Becali.

dica_10steaua24.10.2007 15:13

Nu stiu sigur, dar cred ca e accidentat.

Despre Surdu cred ca este cel mai prost transfer din vara!

fibrytzo30.10.2007 13:31

Corect... in vara au fost multe transferuri proaste... insa Romeo Surdu este cel mai prost!

Raul198816.11.2007 21:18

Mie nu mi se pare corect cum se comporta suporterii cu Surdu!

In primul rand nu el e de vina ca Becali l-a vrut ca titular si in al doilea rand Surdu a jucat foarte bine cand juca la CFR si eu cred ca si la Steaua va reusi sa joace tot asa de bine daca ii lasam timp si ii dam incredere.

El e tanar si de acea e normal sa greseasca mai mult, findca nu are asa multa experienta, dar eu cred ca are potential!

Recoba17.11.2007 00:55

Mah, ce [...] a jucat asta bine si la Cluj... a prins atunci meciurile alea bune in Intertoto de il servea Dorinel cu pase d-alea luminoase... mai da-l [...]... intreaba-te si tu cum ajunge Steaua sa aduca asemenea jucatori... cum vreodata ar fi avut sau are Surdu fata de Steaua... au ajuns toate [...] sa joace pentru noi...

puyol17.11.2007 07:50

Rabdare oameni buni, rabdare...

''Just have a little faith''!

Si ati face bine, atunci cand il injurati, sa nu-l injurati de mama, pentru simplul motiv ca mama lui a trecut la cele vesnice, si conform spuselor lui, era o mare stelista...

milovan djilas17.11.2007 10:57

Cum mama lui e moarta, este intr-adevar o mare mizerie sa fie astfel injurat. De altfel este o aberatie sa fie injurat oricum, pentru ca el personal NU ARE NICI O VINA.

Ce jucator din tara ar refuza un transfer la Steaua si ulterior titularizarea la echipa noastra? Hai sa fim seriosi!

E vina ciobanului, ca de atatea ori, ca l-a tot impopotonat prin declaratii de a ajuns lumea sa-l confunde cu "clica Becali" si sa-l injure ca la usa cortului. Corect, nu prea stie el ca sa joace la noi, dar repet, cine-i de vina ca a fost transferat la Steaua?

Ma uitam la fata lui, in meciul cu Pandurii, era pus si simplu disperat si dezamagit ca nu-i iese jocul.

Nu sunt un aparator sau avocat al lui, dar ar trebui sa vedem cauza reala: da, domnilor, ati ghicit, vina este, pe langa a ciobanului, si a lui Adrian Ilie, pentru care voi avea mereu o amintire luminoasa din vremea cand juca, dar care acum...

Refaceti putin sirul evenimentelor care au bantuit zona flancului stang al Stelei, la mijloc: Bostina cade in dizgratie si pleaca (nici in cele mai crunte cosmaruri nu ar fi jucat ca Surdu) iar cel mai promitator tanar din curtea noastra, Ochirosii este cedat la Buzau, sa-i rupa toti cretinii picioarele - ceea ce, de altfel s-a si intamplat.

Dupa care in Ghencea apare Surdu, cel care a fost impresariat de Ad. Ilie. Nu vi se pare ciudat?

Iar Pastorul Mina (personaj dintr-un basm popular aroman, "Povesti nemuritoare - 23") incepe dintr-o data sa declare in stanga, in dreapta, pe la strunga sau prin casarie ca tanarul adus de la CFR este cel mai tare "folbalist" din tara.

De unde stia el? Cine i-a impuiat capul, asa cum s-a intamplat de atatea ori? Hrebenciuc, varu' Virgil, Sponte? Nici poveste, pai astia, cu exceptia lui Hrebe, habar nu aveau de existenta "talentatului jucator din Ardeal".

Atunci? Clar i l-a propus Ilie! Iar Ochirosii (cu cateva clase de Mercedes peste Surdu) zace la ISOKINETIC, pentru ca a fost trimis la Buzau pentru a invata, cum bine zicea cineva pe site, la marea echipa Gloria, cum e cu spiritul si viata de jucator profesionist.

Dupa ca avem atat de putini tineri talentati, ne mai si batem joc de ei. Pai la asa un "management", asa echipa, asa joc si mai ales asa rezultate!

Salutare tuturor, FORZA Steaua si nu uitati: totusi, jucatorul Romeo Surdu nu are nici o vina.

steaua_gloria05.12.2007 18:54

Sincer m-am bucurat cand am auzit ca vine, dar m-a dezamagit mult.

Wally05.12.2007 21:38

Ma asteptam ca el sa devina vioara intai, dar nu e altceva decat trompeta echipei...

c.ronaldo1706.12.2007 18:22

Abia scapasem de Gigel Coman..

dee06.12.2007 18:46

Nu mi se pare normal sa fie huduit Romeo Surdu, nu merita asta! Nu i-as huidui pe cei care joaca prost, poate ca atata pot azi. ( maine, poimane, mereu). I-as huidui insa pe cei care dau dovada evidenta de lehamite, nesimtire si miserupism.

AlcaponneAISS06.12.2007 20:14

Un jucator extrem de tehnic si tanar... are calitati, dar asta datorita unora nu si le poate exprima... ii trebuie timp pentru a arata valoarea in teren

Mie sincer imi place de el pentru ca are vointa si poate il ajuta Dumnezeu! E un jucator BUN! :steag_steaua_ro:

Daemien06.12.2007 20:29

PENTRU ALA CARE A ZIS CA E PACAT SA IL INJURAM DE MAMA!

Din nefericire ai dreptate, dar putem sa il dam afara de la Steaua! Nu are ce cauta! Sa se duca la divizia C, acolo poate face cata performanta vrea el! Mai ales ca se potriveste cu ce stie! ADICA NIMIC!

Sa speram ca pleaca in iarna asta! Sa speram ca pleaca de mana cu ciobanul!

Nu credeam ca o sa il regret atat pe MM dar se pare ca el era singurul care tinea echipa in picioare! Surdu? E PRAF! Poa sa se duca dupa masa din punctul meu de vedere! La Steaua nu mai are ce sa caute!

yo_marius06.12.2007 21:31
Nu mi se pare normal sa fie huduit Romeo Surdu, nu merita asta! Nu i-as huidui pe cei care joaca prost, poate ca atata pot azi. ( maine, poimane, mereu). I-as huidui insa pe cei care dau dovada evidenta de lehamite, nesimtire si miserupism.

[...] ma rezum la atat, desi as avea atat de multe de spus!

dee07.12.2007 05:51

Devii agasant Marius!

Am senzatia ca saracul Romeo a devenit un substantiv comun, substitutul oricarui jucator pe care doresti sa-l injuri. Inteleg ca simti uneori nevoia sa iesi din tine, dar mai scuteste-l pe Surdu de toate astea. Imi pare rau ca dintr-un jucator atat de iubit a ajuns la Steaua atata de hulit. Asa cum am spus anterior, e mai enervant unul pe teren care poate insa nu vrea, decat unul care isi doreste, dar nu poate.

Mi-ar placea ca macar o data sa fie lasat in pace, sa nu mai simta acea presiunea si agresiune (verbala) din partea publicului, pentru ca se vede ca-l influenteaza, il doare si nu se mai poate concentra strict la meci. Asta nu-i ca Mutu care joaca mai bine cu cat il injuri mai mult, manat de o dorinta de "razbunare"... Romeo se pierde. Pana acum l-ati facut sa se simta ca un intrus.

Ma tot gandesc la cazul lui Fabbiani. In primele meciuri (2, 3 luni) a fost pe nicaieri, era atat de neputincios, un joc atat de hilar incat s-a trecut peste faza de injuraturi la ras. Pur si simplu stranea rasete in tribuna, nu era acuzat pentru jocul slab, ci mai degraba Andone blamat ca-l baga pe teren. Ma intreb, daca ar fi fost non stop injurat, daca s-ar fi exercitat o presiune mare asupra lui, ar mai fi aratat ceea ce poate? Poate aste e solutia si in cazul lui Surdu, sa fie lasat in pace!

«12345»