Pregatirile nu erau in Romania si din cate stiu eu palatul lu fecali este. Jucatorii l-au chemat in Olanda sa "salveze ce se mai poate salva". Nu cred ca fecali i-a chemat la palat sa ii intrebe de ce nu castiga amicale. In declaratia aia Dica arata ca nu are caracter si practic se da singur de gol. Jucatorii nu il vor pe Hagi la echipa. Asta e clar. RUSINE Dica!!!!!
Te arunci ca anumite creaturi cu capul inainte.
Mie mi-e foarte clar ce s-a intamplat, e simplu si logic din declaratiile lui Becali si Dica. Radoi s-a plans lui Virgil Becali, asta i-a spus lui Gigi care i-a convocat pe cei mai importanti jucatori si s-a rezolvat. Puneti si voi cap la cap vorbele si deduceti, nu va mai luati de caracterul lui Dica. Omul e cel mai respectabil jucator de la Steaua, ganditi-va cum s-au purat ceilalti cu Eltion (da, din cauza banilor) si cum s-a purtat el (ireprosabil, cu o colegialitate uimitoare). Daca era vorba doar de bani, ar fi plecat demult, tinand cont cel putin de diferenta scandaloasa de bani dintre el si Radoi. Vorbiti la nervi si cu pacat.