FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Regi si presedinti

«12345»
fedora21.08.2007 21:25
Pregatirile nu erau in Romania si din cate stiu eu palatul lu fecali este. Jucatorii l-au chemat in Olanda sa "salveze ce se mai poate salva". Nu cred ca fecali i-a chemat la palat sa ii intrebe de ce nu castiga amicale. In declaratia aia Dica arata ca nu are caracter si practic se da singur de gol. Jucatorii nu il vor pe Hagi la echipa. Asta e clar. RUSINE Dica!!!!!

Te arunci ca anumite creaturi cu capul inainte.

Mie mi-e foarte clar ce s-a intamplat, e simplu si logic din declaratiile lui Becali si Dica. Radoi s-a plans lui Virgil Becali, asta i-a spus lui Gigi care i-a convocat pe cei mai importanti jucatori si s-a rezolvat. Puneti si voi cap la cap vorbele si deduceti, nu va mai luati de caracterul lui Dica. Omul e cel mai respectabil jucator de la Steaua, ganditi-va cum s-au purat ceilalti cu Eltion (da, din cauza banilor) si cum s-a purtat el (ireprosabil, cu o colegialitate uimitoare). Daca era vorba doar de bani, ar fi plecat demult, tinand cont cel putin de diferenta scandaloasa de bani dintre el si Radoi. Vorbiti la nervi si cu pacat.

Wally21.08.2007 21:26
"Hagi mi-a zis sã-l dau afarã pe Lovin." Becali

Uite ca Hagi se pricepe la fotbal. :)

Asta cred ca e bazaconie de-a lui jj. Daca i-ar fi spus asta, atunci Gica de ce il foloseste? In acest inceput de sezon l-a folosit cred ca in fiecare meci, iar de cele mai multe ori l-a trimis in teren din postura de TITULAR. Astea se cam bat cap in cap...

danimarcu21.08.2007 21:33
"Hagi mi-a zis sã-l dau afarã pe Lovin." Becali

Uite ca Hagi se pricepe la fotbal. :)

Poate ca e singurul lucru la care chiar se pricepe...

Dar stilul asta a lui Jiji are doar darul sa inflameze spiritele in vestiar,sa-i urce lui Hagi jucatorii in cap...

bodanelu21.08.2007 21:39
"Am fost chemati de patron la palat sa ne intrebe ce se intampla de nu castigam, nu s-a pus niciun moment ca noi sa il dam afara pe Gica. A fost in discutie doar despre rezultatele echipei." Dica

si daca nici acum n-au fost rezultate.. eu ma transform in Becali :))

ultras_florin2021.08.2007 21:44

Cred ca ar trebui sa vorbesti in numele tau atunci cand spui ca Olaroiu este un antrenor vesnic secund pentru inimile noastre.Pentru mine este antrenorul care a castigat campionatul,a jucat in Liga Campionilor si a ajuns in semifinalele Ligii Campionilor.Peste tot in lume in primul si in primul rand conteaza rezultatele si apoi celelalte lucruri.

Pentru a fi antrenor la Steaua trebuie in primul rand sa ai rezultate care sa te recomande sa antrenezi Steaua.Cu tot respectu pentru Hagi ca fotbalist dar ca antrenor a dezamagit peste tot pe unde a fost(echipa nationala,Bursaspor,Galatasaray,Poli Timisoara).Atat timp cat niste jucatori se plang patronului ca antrenorul nu stie sa antreneze am mari semne de intrebare cu privire la capacitatile antrenorului Hagi.

Wally21.08.2007 21:48

Ca se plang jucatorii de antrenor, nu e relevant. Sunt niste jucatori mediocri cu impresii de vedete cei care fac acest lucru. NU dupa acest criteriu un antrenor este mare sau nu. Si de Boloni se plangeau unii jucatori, iar Boloni chiar este un antrenor mare si care a avut rezultate foarte bune.

ultras_florin2021.08.2007 21:48
Cred ca ar trebui sa vorbesti in numele tau atunci cand spui ca Olaroiu este un antrenor vesnic secund pentru inimile noastre.Pentru mine este antrenorul care a castigat campionatul,a jucat in Liga Campionilor si a ajuns in semifinalele Ligii Campionilor.Peste tot in lume in primul si in primul rand conteaza rezultatele si apoi celelalte lucruri.

Pentru a fi antrenor la Steaua trebuie in primul rand sa ai rezultate care sa te recomande sa antrenezi Steaua.Cu tot respectu pentru Hagi ca fotbalist dar ca antrenor a dezamagit peste tot pe unde a fost(echipa nationala,Bursaspor,Galatasaray,Poli Timisoara).Atat timp cat niste jucatori se plang patronului ca antrenorul nu stie sa antreneze am mari semne de intrebare cu privire la capacitatile antrenorului Hagi.

pardon semifinala UEFA

ultras_florin2021.08.2007 21:53
Ca se plang jucatorii de antrenor, nu e relevant. Sunt niste jucatori mediocri cu impresii de vedete cei care fac acest lucru. NU dupa acest criteriu un antrenor este mare sau nu. Si de Boloni se plangeau unii jucatori, iar Boloni chiar este un antrenor mare si care a avut rezultate foarte bune.

Criteriul principal daca un antrenor este mare sau nu sunt rezultatele,iar Hagi deocamdata nu a avut rezultate care sa-l recomande sa antreneze Steaua.Oricum sper sa continue la Steaua si sa demonstreze ca merita sa antreneze Steaua(primul examen este calificarea in grupe).

papillon21.08.2007 21:53

Salut Catalin,

Te respect mult pentru munca si devotamentul tau fata de Steaua si fcsteaua.ro. Ca sa ma exprim plastic, esti "motorul" acestui site si al comunitatii de stelisti existente aici. Toate articolele tale au suflet si, desi nu postez comentarii, le citesc si le apreciez mereu.

Dar...cred ca trebuie sa "ne dezicem" (recunosc, poate-i un termen cam dur) cel putin pentru moment de Gica Hagi jucatorul. Pentru ca numai asa vom putea avea o imagine clara a ceea ce se intampla acum la Steaua. Elucubratiile lui nea Gigi din massmedia n-au fost indreptate impotriva jucatorului Hagi, ci impotriva antrenorului.

Gigi stie ca are dreptate si din cauza asta isi permite sa afirme ca Gica nu-i mare antrenor, ca o sa-l faca el mare, ca trebuie sa taca si sa invete...Crezi oare ca un antrenor care e constient de propria valoare ar fi tacut si inghitit chestiile astea? Eu sunt convins ca nu...Gica Hagi e la fel de confuz si nedumerit ca un copil mic. Nu stie inca daca Steaua e sau nu o palarie prea mare pentru el, nu stie daca e in stare sa antreneze, nu stie daca a facut bine sau nu cand a acceptat postul. Gica e tot ce vrei tu, numai hotarat nu e. Plus ca, din cauza acestei nehotarari, are grave probleme de comportament: vezi episodul Zaharia sau cel cu jucatorul de la Iasi.

Gigi e un cretin ca se poarta asa, dar daca ignori marlania si urletele neghioabe ale patronului, ramai cu impresia (cel putin eu) ca Gigi are dreptate. Gica ar trebui sa iasa in fata si sa explice sumar care sunt conceptiile sale ca antrenor si de ce insista cu Mirel la mijloc. Explicatiile sunt necesare nu suporterilor, ci tembelului de patron - cel putin asa ar face un antrenor care stie ca dreptatea e de partea lui. Hagi nu trebuie sa lase simpatia suporterilor si a nostalgicilor generatiei de aur sa-l apere, trebuie trezit, "scuturat" putin, daca vreti, si adus la realitate: jucatorul Gica Hagi a fost o incantare, dar antrenorul inca se cauta.

Intr-adevar, echipa e neinvinsa, dar cat e meritul lui Gica in asta? Multi se pare ca omit aportul omului din umbra, Pedrazzini. Apararea de netrecut a Stelei este opera italianului, asa cum mijlocul si atacul sunt (ar trebui sa fie) responsabilitatea lui Gica. Intr-adevar, poate e prea devreme ca sa ne pronuntam acum, eu unul stiu ca pot avea rabdare.

Dar afirmatii de genul: "Gigi Becali loveste in simbolul nostru national" (asta apropo de ce se scrie prin presa si ce se discuta pe aici) nu-si mai au rostul. Gica a lasat in urma titlul de rege in momentul in care a acceptat sa fie antrenorul Stelei

jcd21.08.2007 22:10

Pentru cei care m-au criticat ca m-am luat de Dica: Oricand s-ar fi intamplat faptele, declaratia lui Dica nu e una fireasca. Si patronul nu trebuie sa discute cu jucatorii problemele de joc pe la spatele antrenorului, indiferent cine e acesta. Radoi nu e singurul care nu-l vrea pe Hagi! Cat e el de finu lu fecali, nu ar putea sa decida pentru majoritatea jucatorilor ca merge jocul sau nu. Dica e cel mai influent jucator din lot dupa Radoi, a avut si are in continuare influenta in ce se intampla in vestiar. Si minte!!! "Becali ne-a chemat la palat sa.." Bla bla bla... Ei l-au chemat pe Becali! Ca el n-a venit atunci ci a stabilit o intalnire la palat e altceva. Dar nu fecali i-a luat la intrebari de joc si rezultate! Ei s-au plans la fecali ca nu inteleg nimic din ce face Hagi, ca se poarta nustiucum cu ei samd. Asta ca de ce nu erau rezultate atunci e o mare vrajeala. Pai Hagi experimenta atunci! Cati accidentati erau? Ghionea,Badea,Cristocea,Ochirosii,Emeghara,Golanski,Iacob,Goian si cred ca mai erau cativa. Pai cum sa te intereseze rezultatele din amicale cand tie iti lipsesc 3/4 din echipa si ai o multime de jucatori noi?

Nu ma intereseaza cate goluri a dat Dica pentru Steaua! Nu pot sa respect un om mincinos, avid dupa bani,care isi urmeaza doar interesul personal si ii sapa pe altii pe la spate! Eu nu fac diferenta intre OMUL Dica si FOTBALISTUL Dica. OMUL E FOTBALISTUL! De Radoi nici nu are rost sa mai dicutam...

comore21.08.2007 22:18

papillon,

Iti multumesc pentru comentariu!

vanfootball21.08.2007 22:19

@papillon

"Crezi oare ca un antrenor care e constient de propria valoare ar fi tacut si inghitit chestiile astea?"

Olaroiu le-ar fi inghitit, cu siguranta. Diferenta e ca Hagi tace, dar face tot ce crede el, in timp ce Olaroiu s-ar fi conformat dorintelor patronului.

"Gica ar trebui sa iasa in fata si sa explice sumar care sunt conceptiile sale ca antrenor si de ce insista cu Mirel la mijloc."

Protasov a iesit sa explice de ce il baga pe Radoi la mijloc? Rednic l-a bagat in seama pe Turcu, atunci cand nu stiu ce abera piticania aia, de tactica? Ce sa explice? Apararea joaca bine fara Radoi, iar Radoi e mai util la mijloc. Ce atata folosofie? Becali vrea sa faca el echipa, atata tot. Nu l-ai vazut si la Buzau, cum ii explica lui Ilie Stan mutarile tactice? Omul si-a gasit o noua pasiune; unii colectioneaza timbre, altii joaca Warcraft in retea, iar Gigi vrea sa faca echipe. Iar Steaua e "jucaria lui", ca doar a bagat bani, nu?

PS: Nu il apar pe Hagi, apar ideea de antrenor independent, de club profesionist. Nu il inteleg jucatorii, nu-l inghite Becali, sa-l de-a afara. Nici o problema. Sa puna un antrenor mai capabil si sa il lasa sa-si faca treaba, dar nu sa faca el pe antrenorul.

fedora21.08.2007 22:25
Dica e cel mai influent jucator din lot dupa Radoi, a avut si are in continuare influenta in ce se intampla in vestiar. Si minte!!! "Becali ne-a chemat la palat sa.." Bla bla bla... Ei l-au chemat pe Becali! Ca el n-a venit atunci ci a stabilit o intalnire la palat e altceva. Dar nu fecali i-a luat la intrebari de joc si rezultate! Ei s-au plans la fecali ca nu inteleg nimic din ce face Hagi, ca se poarta nustiucum cu ei samd.

Nu ma intereseaza cate goluri a dat Dica pentru Steaua! Nu pot sa respect un om mincinos, avid dupa bani,care isi urmeaza doar interesul personal si ii sapa pe altii pe la spate! Eu nu fac diferenta intre OMUL Dica si FOTBALISTUL Dica. OMUL E FOTBALISTUL! De Radoi nici nu are rost sa mai dicutam...

Unde minte ma Dica? Chiar Gigi a recunoscut in seara asta la Realitatea ca el i-a chemat dupa ce Radoi (cel mai probabil) s-ar fi plans la Virgil Becali.

Sariti ca arsi in favoarea lui Hagi dar nu va intrebati de ce jucatorii nu i s-au adresat direct lui? Pentru ca are o mare problema de comunicare, nu e deschis cu jucatorii, urla la ei, ii imbranceste, cum sa te duci sa discuti cu un om care se comporta asa.

Dupa ce a avut curaj (nu ca Radoi) sa abordeze public problema, tot Dica este cel hulit. Nu crezi ca ai intrecut masura? Descrierea pe care i-ai facut-o lui Dica este aberanta si fara nici un argument. Parerea mea e ca tu esti printre cei care l-au injurat mereu pe Dica (chiar si cand s-au bucurat ca Steaua a castigat doar prin munca lui) si asteapta primul prilej sa-l mitralieze.

Hagi a fost ce a fost ca jucator, dar Dica a facut infinit mai multe pentru Steaua decat antrenorul Hagi si ar avea tot dreptul sa spuna ce nu-i convine, desi nu a facut-o. V-ati gasit sa va luati de omul cu cel mai mult bun simt de la Steaua.

papillon21.08.2007 22:30
@papillon

"Crezi oare ca un antrenor care e constient de propria valoare ar fi tacut si inghitit chestiile astea?"

Olaroiu le-ar fi inghitit, cu siguranta. Diferenta e ca Hagi tace, dar face tot ce crede el, in timp ce Olaroiu s-ar fi conformat dorintelor patronului.

@van, ce numesti tu slugarnicie la Olaroiu eu o numesc diplomatie. Cu un imbecil ca nea Gigi patron, asta-i singurul mod in care iti poti desfasura activitatea. Bun, sa zicem ca Gigi ii spune lui Olaroiu (ca si lui Hagi, Zenga, Protasov) care sunt jucatorii lui preferati si cine trebuie sa faca parte din primul 11. Crezi tu ca atata lucru e suficient pentru a castiga o partida? Eu zic ca nu...Mai ramane tactica, indicatiile, cum sa faci pressing, cum sa stai la fazele fixe, etc. Asta nu tine cont ca e Mirel fundas sau mijlocas, o tactica trebuie sa existe. Din cauza asta vin si spun: ii accepti idiotului pasaricile cu Mirel fundas sau mai stiu eu ce, si-ti faci tactica in functie de noua configuratie. Ce alta varianta ai?

Ah, si inca ceva: daca ar fi sa-l credem pe Gigi, nebunul s-a suparat pentru ca a discutat cu Gica Hagi ceva inainte de meci si el a facut altceva. Adica Gica Hagi a spus "da, asa fac" si pe urma a facut altceva. Nici asta nu-i in regula. Trebuia spus de la inceput "du-te ba Gigi cu prostiile tale, eu fac echipa"

Legat de faptul ca Protasov sau Zenga n-au dat explicatii, pai @van, tii tu minte ca nea Jiji sa le fi facut ce-i face acum lui Gica? Eu nu...Gigi se poarta in modul asta oligofrenic pentru ca stie ca-i merge cu Hagi, stie ca daca pleaca de la Steaua, Gica nu-si mai gaseste usor echipa sa antreneze. Se simte puternic, boul, si o arata. Asta-i treaba nasoala. Jijel crede ca-l are la mana pe Gica Hagi, si intr-un fel cam asa e. Il vezi tu pe Gica, de ex, plecand sa antreneze o echipa din divizia secunda, cum a facut razvanel?

Acum am vazut ca ai mai adaugat ceva :). De fapt, suntem pe aceeasi lungime de unda - eu nu sunt, in nici un caz, impotriva lui Gica Hagi. Si mi-e sila de modul in care cretinul de Gigi isi bate joc de el. Gigi nu intelege ca din toata povestea asta tot el iese de prost: de ce l-a mai angajat, daca n-are incredere in el? Sau, daca a avut incredere in capacitatile lui Gica, inseamna ca e un mare natarau care nu se pricepe la oameni (in speta, antrenor)

jcd21.08.2007 22:53
Dupa ce a avut curaj (nu ca Radoi) sa abordeze public problema, tot Dica este cel hulit. Nu crezi ca ai intrecut masura? Descrierea pe care i-ai facut-o lui Dica este aberanta si fara nici un argument. Parerea mea e ca tu esti printre cei care l-au injurat mereu pe Dica (chiar si cand s-au bucurat ca Steaua a castigat doar prin munca lui) si asteapta primul prilej sa-l mitralieze.

Imi mentin parerile scrise mai sus. Dar aici te inseli amarnic. Mie mi-a placut de Dica de pe vremea cand juca la Pitesti. M-am bucurat enorm cand a venit la Steaua, mi-a placut de MM cand l-a pocnit pe spectatorul care-l injura pe Dica, consider ca Dica e cel mai valoros fotbalist din lot si e omul care are cele mai mari merite la rezultatele bune obtinute de Steaua in ultimul sezon. Nu vreau sa plece de la Steaua. Vreau sa-mi demonstreze ca nu am dreptate zicand ce zic despre el. Tot respectul pentru cum s-a comportat cu Elton, dar astept acelasi lucru si fata de Hagi. Am mai zis-o, NU CRED ca un singur jucator (fie ala si Radoi) poate vorbi in numele intregului lot cu patronul! Radoi nu s-a dus de capul lui la ala sa se planga. El trebuia sa aiba acoperire din partea celorlalti si Dica era cel mai influent, important si valoros dintre acestia. Nu cred ca Radoi sau Becali il poate scoate pe Dica din echipa. De aceea el putea sa aplaneze conflictul. Dar nu a facut-o.

Nu stiu cum de crezi tot ce zice fecali! Acum probabil mai incearca si el sa se scoata. Dar inainte a ais CLAR "Radoi, Dica. Neaga, Goian si Petre Marin AU VENIT la mine SA-MI ZICA..."

Edit: papillon, Jiji si Hagi au zis azi clar ca nu a existat nici o promisiune. Hagi nu i-a zis ca il baga pe Radoi fundas. Jiji a recunoscut asta. "Da io cand zic.. io.. el nu trebuie sa-mi promita.. ca io Becali.. adica io dau banii si ce zic ioa aia face! Nu ca sa promita el.." Asa ceva l-am auzit pe Jiji sa zica azi la TV.

cosmo_krmr21.08.2007 23:35

Nu stiu daca mai amintiti de Radoi la special, cand a declarat ca atat el cat si Hagi sunt ambitiosi, atunci a fost un semnal pe care presa nu l-a semnalat si iata ca ne-am trezit cu acest scandal.

E clar ca Radoi e vinovatul, dak va mai amintiti si cazul Zenga, tot el l-a debarcat. E clar Radoi a fost deranjat de autoritatea pe care Hagi a incercat sa si-o impuna de la inceput asupra vestiatului, fiind obisnuit timp de doi ani sa fie Maharajahul vestiarului, si a facut exact ceea ce l-a acuzat Cernea ca face si anume a inceput sa toarne, acum nu mai conteaza cui.

In opinia mea Dica nu are nici o vina, in primul rand el nu e genul de jucator. Daca va mai amintiti atunci cand a fost injurat de o parte a galeriei el a tacut si si-a vazut de treaba in teren. In al doilea rand, e singurul jucator care a dorit sa infirme declaratiile lui fecali, ceea ce arata ca il intereseaza(deranjeaza) ce se intampla la echipa.

Un astfel de om merita banderola de capitan si cred eu ca ar fi o dovada a faptul ca noi toti ii apreciem cu adevarat valoare.

In ceea cel priveste pe turnator trebuie tratat la fel ca si "patronu", pentru ca incurajandu-l si sprijinindul pe Hagi si mai contestandu-l pe febletea si marele caracter vom reusi sa-i dam doua palme, asa cum el doreste sa-i dea lui Hagi si nu in ultimul rand galeriei.

Va dati probabil acum seama de ce si pe cine a desemnat, nularoiu, in 2002 capitan al echipei Steaua?

OBSEDAT+CRIMINAL+ANALFABET=OLIGOFREN

Hitler + Stallin + Ceausescu = fecali

PS: L-a facut muci Turcescu, si el nu are nici cea mai mica traba cu fotbalul. Bravo!!!

rosualbastru22.08.2007 00:48

dupa parerea mea, Mirel Radoi nu mai merita sa fie capitanul echipei.

oricat de iubit a fost, este si va fii Radoi, nu se va ridica niciodata la valoarea lui Stoica, Hagi sau Lacatus!

The Flyer22.08.2007 04:20
Nu o sa dea nimeni 11 milioane pe Radoi sau pe un jucator roman, dar cu siguranta au fost oferte de la echipe care ii ofereau un salariu mai mare.

nu-l lua nici dracu pe Radoi,nu te mai uita in gura ciobanului!

si nu te pune pe ginduri faptul ca ori de cite ori au fost scandaluri in vestiar ,finul era bagat in ele?tot il crezi un sfintisor becaliot?

FortuneTeller22.08.2007 05:37

La fel ca si Lacatus, Hagi merita sansa de a antrena Steaua 1 an. Si apoi putea fi judecat de noi toti, nu doar de Becali. La fel ca si Elton, numele Hagi tinde sa devina un simbol al "rezistentei" la becalizare. Deci, "Steaua, Hagi va iubim".

uka22.08.2007 05:43
Salut Catalin,

Te respect mult pentru munca si devotamentul tau fata de Steaua si fcsteaua.ro. Ca sa ma exprim plastic, esti "motorul" acestui site si al comunitatii de stelisti existente aici. Toate articolele tale au suflet si, desi nu postez comentarii, le citesc si le apreciez mereu.

Dar...cred ca trebuie sa "ne dezicem" (recunosc, poate-i un termen cam dur) cel putin pentru moment de Gica Hagi jucatorul. Pentru ca numai asa vom putea avea o imagine clara a ceea ce se intampla acum la Steaua. Elucubratiile lui nea Gigi din massmedia n-au fost indreptate impotriva jucatorului Hagi, ci impotriva antrenorului.

Gigi stie ca are dreptate si din cauza asta isi permite sa afirme ca Gica nu-i mare antrenor, ca o sa-l faca el mare, ca trebuie sa taca si sa invete...Crezi oare ca un antrenor care e constient de propria valoare ar fi tacut si inghitit chestiile astea? Eu sunt convins ca nu...Gica Hagi e la fel de confuz si nedumerit ca un copil mic. Nu stie inca daca Steaua e sau nu o palarie prea mare pentru el, nu stie daca e in stare sa antreneze, nu stie daca a facut bine sau nu cand a acceptat postul. Gica e tot ce vrei tu, numai hotarat nu e. Plus ca, din cauza acestei nehotarari, are grave probleme de comportament: vezi episodul Zaharia sau cel cu jucatorul de la Iasi.

Gigi e un cretin ca se poarta asa, dar daca ignori marlania si urletele neghioabe ale patronului, ramai cu impresia (cel putin eu) ca Gigi are dreptate. Gica ar trebui sa iasa in fata si sa explice sumar care sunt conceptiile sale ca antrenor si de ce insista cu Mirel la mijloc. Explicatiile sunt necesare nu suporterilor, ci tembelului de patron - cel putin asa ar face un antrenor care stie ca dreptatea e de partea lui. Hagi nu trebuie sa lase simpatia suporterilor si a nostalgicilor generatiei de aur sa-l apere, trebuie trezit, "scuturat" putin, daca vreti, si adus la realitate: jucatorul Gica Hagi a fost o incantare, dar antrenorul inca se cauta.

Intr-adevar, echipa e neinvinsa, dar cat e meritul lui Gica in asta? Multi se pare ca omit aportul omului din umbra, Pedrazzini. Apararea de netrecut a Stelei este opera italianului, asa cum mijlocul si atacul sunt (ar trebui sa fie) responsabilitatea lui Gica. Intr-adevar, poate e prea devreme ca sa ne pronuntam acum, eu unul stiu ca pot avea rabdare.

Dar afirmatii de genul: "Gigi Becali loveste in simbolul nostru national" (asta apropo de ce se scrie prin presa si ce se discuta pe aici) nu-si mai au rostul. Gica a lasat in urma titlul de rege in momentul in care a acceptat sa fie antrenorul Stelei

fedora22.08.2007 06:22
Nu stiu cum de crezi tot ce zice fecali! Acum probabil mai incearca si el sa se scoata. Dar inainte a ais CLAR "Radoi, Dica. Neaga, Goian si Petre Marin AU VENIT la mine SA-MI ZICA..."

Super tare! Sa nu cred eu ce zice Becali, dar tu chiar asta faci. Normal ca Becali a zis initial ca au venit jucatorii la el, pentru a putea lovi mai usor in Hagi, dar asta nu inseamna ca e adevarat. Mi se pare mult mai credibila faza cu Radoi plangandu-se lui Virgil Becali, mai ales ca si Dica a confirmat ca baietii au fost chemati la palat. Oricum, se pare ca nu poti lega logic faptele, ai strans prea multa ura.

vanfootball22.08.2007 06:24

@papillon

"van, ce numesti tu slugarnicie la Olaroiu eu o numesc diplomatie."

Nu am spus ca e slugarnicie, e doar lipsa de respect pentru propria profesie.

"Cu un imbecil ca nea Gigi patron, asta-i singurul mod in care iti poti desfasura activitatea. Bun, sa zicem ca Gigi ii spune lui Olaroiu (ca si lui Hagi, Zenga, Protasov) care sunt jucatorii lui preferati si cine trebuie sa faca parte din primul 11. Crezi tu ca atata lucru e suficient pentru a castiga o partida? Eu zic ca nu...Mai ramane tactica, indicatiile, cum sa faci pressing, cum sa stai la fazele fixe, etc. Asta nu tine cont ca e Mirel fundas sau mijlocas, o tactica trebuie sa existe. Din cauza asta vin si spun: ii accepti idiotului pasaricile cu Mirel fundas sau mai stiu eu ce, si-ti faci tactica in functie de noua configuratie. Ce alta varianta ai?"

Pentru a castiga un meci greu trebuie sa ai jucatorii in cea mai buna forma in teren, pe posturile unde ai nevoie de ei. Iar sa schimbi de fiecare data tactica, dupa cum i se scoala patronului, inseamna sinucidere curata.

"Ah, si inca ceva: daca ar fi sa-l credem pe Gigi, nebunul s-a suparat pentru ca a discutat cu Gica Hagi ceva inainte de meci si el a facut altceva. Adica Gica Hagi a spus "da, asa fac" si pe urma a facut altceva. Nici asta nu-i in regula. Trebuia spus de la inceput "du-te ba Gigi cu prostiile tale, eu fac echipa"

Chiar Gigi a spus ca nu e adevarat. I-a zis ca l-ar vrea pe Radoi in aparare, iar Hagi i-a raspuns ca "ar fi o solutie". Nu i-a promis nimic.

"Acum am vazut ca ai mai adaugat ceva :). De fapt, suntem pe aceeasi lungime de unda - eu nu sunt, in nici un caz, impotriva lui Gica Hagi. Si mi-e sila de modul in care cretinul de Gigi isi bate joc de el. Gigi nu intelege ca din toata povestea asta tot el iese de prost: de ce l-a mai angajat, daca n-are incredere in el? Sau, daca a avut incredere in capacitatile lui Gica, inseamna ca e un mare natarau care nu se pricepe la oameni (in speta, antrenor)"

Pai a zis aseara ca el e "dresor de oameni". Te ia dupa strada si te face antrenor, dar sa-l lasi sa te "dreseze". :)

endorama22.08.2007 06:28

mie personal ideea din articolul original mi se pare irelevanta.....

se tot insista pe valoarea de simbol a lui Hagi, dar asta e doar istorie - nimeni nu-i contesta contributiile lui Hagi ca jucator la realizarile echipei nationale. DAR IN PREZENT, Hagi nu e un jucator magnific, ci un antrenor slab spre foarte slab....

chiar nu vedeti jocul Stelei? nu vedeti cum se comporta Hagi cu jucatorii si ceilati de la club? chiar credeti ca Becali minte cand spune ca jucatorii i se plang ca Hagi e paralel cu antrenoratul?

SPER TOTUSI SA NU REVINA Olaroiu.... n-as mai rezista

endorama22.08.2007 06:30
"Am fost chemati de patron la palat sa ne intrebe ce se intampla de nu castigam, nu s-a pus niciun moment ca noi sa il dam afara pe Gica. A fost in discutie doar despre rezultatele echipei." Dica

hai mai nu o face si tu pe naivul? oricine isi da seama ca Dica a facut afirmatia asta de complezenta ca sa salveze aparentele fata de Hagi. adevarul in privinta asta e ceea ce spune Becali - doar nu iti imaginezi ca a inventat toate fazele alea cu lamentarile jucatorilor la adresa lui Hagi?

vanfootball22.08.2007 07:15

M-am saturat sa tot explic, deja ma scoate din sarite. Nu ma intereseaza Hagi, nu ma intereseaza daca e dat afara, dar nu il vreau pe cioban infect antrenor.

Daca jucatorii nu il inteleg pe Hagi, sa fie demis, daca patronul considera ca e incompetent, sa fie dat afara. Dar Becali a invocat alta problema, si, se pare, ca ai uitat. Vrei sa-ti reamintesc de unde a plecat totul? Gigi Becali s-a suparat ca nu a intrat Radoi in centrul apararii, in locul lui Rada. Crezi ca, in cazul in care Radoi ar juca la marcaj, Hagi nu ar mai fi un antrenor prost, ar incepe jucatorii sa-i inteleaga indicatiile, s-ar instaura armonia deplina in sanul echipei?!

Se pare ca avea dreptate, omul chiar e "dresor de oameni". Manipuleaza oamenii cum vrea el.

«12345»