FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Regi si presedinti

«1345»
Guevara22.08.2007 07:18
OBSEDAT+CRIMINAL+ANALFABET=OLIGOFREN

Hitler + Stallin + Ceausescu = fecali

exagerezi omule

cum poti sa ii compari pe astia cu fecali ?

pai aia au incercat sa faca bine popoarelor lor, chiar dak au ales cai gresite, asta vrea sa-si faca bine doar lui

cred ca el ar fi mandru de comparatia asta, dar e ff departe, el e doar un miliardar de carton

fansteaua4622.08.2007 08:26

Doar in Romania asta se poate sa se creada fiecare expert in toate. De parca Becali cand l-a angajat pe Hagi nu stia la ce sa se astepte sau invers. Oricum povestea dintre cei doi o sa se termine cat de curand pentru ca niciunul nu lasa de la el .

La noi jucatorii se pling se vaita schimba antrenori si asa mai departe. Sa il vad pe Radoi plecat intr-o tara cu fotbal normal comentand ca nu ii explica antrenorul traseele mingii. Antrenorul e angajat sa antreneze deci daca nu va avea rezultate patronul il da afara. Punct si nimic mai mult .

In plus la forma pe care o arata Radoi si Neaga din punctul meu de vedere nu ar avea ce sa caute in primul 11, da apoi sa mai si comenteze ca e prost antrenor Hagi. O fi prost sau nu dar treburile si disputele se rezolva in cadrul clubului nu ca tiganii in vazul lumii.

Vai de tara asta si de oamenii din ea!

AdrianUltras2522.08.2007 08:32

Din cate vad eu becaliii a reusit ce si-a propus!!!!

Haideti sa va explic.

berbecalii era in conflict cu suporterii.

cum putea sa scape de acest conflict(ca vin alegerile!)?

l-a adus pe Hagi antrenor!

si totul s-a oprit.

numai ca exista o mica pb.Hagi,la fel ca alti antrenori(Protasov si Zenga) sau jucatori(Elton,Thereau) sau conducatori(Lacatus) e mult mai iubit decat becaliii iar becaliii nu suporta acest lucru.

asa ca, la fel cum a procedat cu restul a procedat si cu Hagi.

din toate declaratiile date de becalii nu cred ca e vreuna adevarata.eu zic ca toate sunt minciuni.

A zis ca Hagi i-a promis ca il pune pe Radoi fundas dar Hagi a spus la conferinta lui de presa ca nu a promis niciodata acest lucru.iar becaliii,in prostia lui, a recunoscut ca Hagi nu i-a promis(vezi interviul in care ciobanul zice ca de acum inainte il va pune sa promita)

Inca ceva.A zis domnul cioban cum ca Radoi i-ar fi spus ca se simte mai bine fundas.

WRONG!!!!

Din cate imi aduc eu aminte,dupa meciul cu Rosenborg, Radoi a zis ca nu mai vrea sa joace fundas si daca nu ma insel a si dat cateva interviuri in care zicea ca ii place mult mai mult inchizator.

sa trecem la a 2a problema

cine conduce Steaua?

din declaratiile lui Gigel am tras o singura concluzie: pitiiiiii!!!!

desi nu mai e antrenor de mai bine de 3 ani tot pitii conduce in Ghencea.

din cauza lui s-a renuntat la antrenori precum Zenga(Piturca a avut nesimtirea sa isi asume performantele obtinute de Zenga si chiar sa zica ca el a facut acea echipa nu Zenga desi pe vremea lui jucatori ca Ogararu sau Ghionea nu prindeau lotul) si la jucatori ca Elton(piti tot dadea prin presa faaza cu jucatori straini second hand) si au fost adusi antrenori-pres ca Oli(ca sa poata piti controla mai bine echipa prin "sfaturile"date lui Gigel) si jucatori ca ov Petre,Croitoru sau Gigel Coman(jucatori care nu prea au valoare de Steaua dar care sunt printre preferatii lui Piturca.in caz ca nu stiati Croitoru a venit la Steaua la cererea lui piti care ii promitea lui becalii ca acesta va ajunge la nationala sigur.cu ov Petre stie toata lumea cum sta treaba.NU ARE VALOARE DE Steaua!!!Lovin e cu mult peste el.Paraschiv la fel, cu foarte mult, iar Radoi ii da clasa oricand ca mijlocas la inchidere)

din pacate Gigel asculta de piti iar pe pitii nu il intereseaza Steaua aproape deloc.

il intereseaza doar sa convoace jucatorii lui la nationala ca acestia sa cotizeze(jucatorii si impresarii lor) si sa scoata pitii banii.

becalii incearca sa ne intoarca pe noi,suporterii stelisti, impotriva lui Hagi sau a jucatorilor.Incearca sa mute vina de la el la altii.Si nu e prima data cand face asta.Cand era MM la Steaua el incasa toate loviturile care trebuiau sa ajunga la Gigel.mai tineti minte?

aceasta e tactica lui becalii

deja nu mai vb nimeni despre faptul ca el a purtat fularul lui Dinamo

ca ne-a injurat pe noi suporterii sau ca face Steaua de rusine prin comportamentul lui xenofob,rasist si incult.

prostia si muradariile lui becalii nu mai sunt acum pe prima pagina.

prima pagina e tinuta acum de Hagi sau de Radoi

ba ca Hagi nu e antrenor si Radoi vrea sa salveze echipa

ba ca Hagi e antrenor si Radoi il lucreaza

jucatorii nu il lucreaza pe Hagi

si daca o fac cred ca o fac la comanda lui becalii(iar in acest caz chiar nu e vina lor.sunt oameni.au familii.trebuie intelesi.becalii ii plateste)

acum ca s-a oprit conflictul cu suporterii becalii nu mai are nevoie de Hagi si incearca sa scape de el pentru ca stie ca niciodata nu va fi iubit la fel de mult ca Regele

de asemenea el incearca sa puna vina eventualei plecari a lui Hagi pe umerii jucatorilor

ca in cazul in care suporterii sa nu fie de acord cu plecarea regelui

acestia sa se razbune pe jucatori

nu pe el,oierul luminii aka ursul aka corneliu zelea codreanu aka napulion

inchei cu o ultima precizare

zice becalii cum ca echipa nu joaca nimic si ca jucatorii au castigat meciurile pentru ca au aplicat ce i-a invatat Oli.

avand in vedere ca Oli nu i-a invatat nimic si ca a stricat tot la Steaua, eu sunt curios cum dracu joaca jucatorii astia!?

ce stiu ei de la Oli?

sa se apere supranumeric si sa atace cu mingi sutate direct spre poarta din propriul careu

atat

atat stiu de la Oli, antrenorul pres

Oli a stricat Steaua lui Zenga si a lui Protasov

nu i-a invatat nimic pe jucatori

Zenga a dat siguranta apararii si a facut ca atacul sa fie super eficient(la sf turului cu Zenga aveam cel mai bun atac si cea mai buna aparare.in retur Zenga nu a mai avut atacanti!)

Protasov a facut ca jocul sa fie placut ochiului, a readus Steaua pe care noi o iubeam si pe care Piturca a distrus-o

ce a facut Oli?

a continuat munca lui Piturca.atat!

trebuie sa ignoram ce se da in presa in zilele astea!

trebuie sa fim alaturi de Hagi si de Radoi si restul jucatorilor.

Steaua e formata din noi si din ei nu din becalii si nepotii lui

trebuie sa il huiduim din nou pe becalii

sa il facem sa stie ca nu am uitat toate mizeriile care le-a facut si ca nu vom sta si nu il vom lasa sa isi bata joc de Hagi si sa il indeparteze de la club asa cum a facut cu restul marilor stelisti(Lacatus,Sames,Ienei,etc)

nu va lasati prostiti de presa.

nu e vina nici a jucatorilor si nici a antrenorilor ca Steaua se afla in situatia aceasta.

VINA E IN TOTALITATE A LUI becaliiiii!!!!

p.s. a zis ca Hagi nu are valoare ca antrenor.atunci de ce l-a adus?

raspunsul nu poate fi altul decat acela cum ca becalii s-a folosit de el ca sa scape de cearta cu suporterii si acum, pentru ca nu mai are nevoie de el,incearca sa il dea afara.

Forza Hagi

Forza Radoi

Forza Steaua

Ciobane pleaca din Ghencea!

il_scorpio22.08.2007 08:46

Ingrijorator daca jucatorii sunt nemultumiti de Hagi. Incep sa-mi pun si io semne de intrebare...ascultand si declaratiile lui Becali. Mi se pare ceva putred aicea....care nu vine de la Jiji: Hagi s-a certat cu Adi Ilie, s-a certat cu jucatorii, acum cu patronul ...simt io ca ceva nu e in regula nici cu el. Cu toate ca lumea zice ca s-a mai linistit, faza cu zaharia de la meciul cu clujul...cam arata contrariul. Am io o impresie ciudata ca acel Hagi linistit de la conferintele de presa nu se regaseste in relatia cu jucatorii si cu ceilalti din staff-ul tehnic( inclusiv Adrian Ilie).

cristi_mold22.08.2007 09:05

Chiar daca Hagi ar fi 0 la ca antrenor Becali nu avea voie sa ii zica tot ce i-a zis. Nu are voie Becali, un nimic in istoria Stelei sa atace poate cel mai mare stelist din istorie. De aceea spun ca as fi in stare sa il sustin pe Hagi in acest conflict chiar daca duce echipa in Liga II

predatorpulse722.08.2007 09:11

@adrianultras25,ai perfecta dreptate in ceea ce spui,hienele astea din presa au descoperit inca un motiv cu ocazia caruia sa dea in toti de la Steaua:

-in Jiji pentru ca se comporta ca o maimuta cu Gica Hagi

-in Gica Hagi pentru ca "se lasa umilit",cand de fapt el incearca sa evite un conflict si sa conduca echipa cum stie mai bine

-in jucatori pentru ca au complotat impotriva lui Hagi.

Se vede de la o posta ca Becali a mintit in majoritatea declaratiilor pentru ca parerile lui de azi se contrazic cu cele de ieri. Si pentru un om care se crede D-zeu pe pamant,este f influentabil,ba de veri ba de piti,ba de Oli. Piti il manipuleaza cel mai mult pentru ca e probabil singurul antrenor care l-a prins pe Jiji cand inca mai avea anumite complexe(manca cu mainile,nu stia sa se imbrace,nici sa se rada ca l-am vazut cu mustata) si Piti i le-a exploatat. Acum Jiji grandomanul desi se crede peste toti el tot asculta de piti pentru ca piti l-a facut sa arate cat de cat decent si l-a invatat "tainele fotbalului". De aceea cand Jiji se indoieste de ceva,il mai suna pe piti. Piti sunt sigur ca pune numai "vorbe bune" pentru Gica Hagi,si Jiji il asculta,sunt sigur.

De asemenea,sunt de acord ca venirea lui Gica a fost de bun augur pentru a calma suporterii(doamne cu cata placere imi aduc aminte de fata speriata a lui Jiji cand l-au contestat fanii) insa Jiji se insala amarnic daca el crede ca poate sa manipuleze marea masa a suporterilor stelisti astfel incat sa accepte plecarea lui Hagi.

Cat despre jucatori,nu cred ca il lucreaza pe Hagi,desi la Radoi cred ca este un sambure de adevar,pentru ca el seamana din ce in ce mai mult cu nasul sau,chiar daca la TV pare un om normal el in vestiar este un mic Becali,pentru ca stie ca e protejat de statutul sau de fin. Cum spunea cineva mai sus,daca ar fi fost titularizarea dupa forma sportiva Radoi n-ar mai fi prins echipa de mult.

In rest,Neaga,Dica,Iacob,p Marin nu cred ca il lucreaza pe Hagi,cred ca au fost la palat insa pentru ca i-a chemat jijel.

Dupa cum a zis si adrianultras25,oricum jucatorii trebuie sa fie de acord cu patronul pentru ca de acolo vin banii,ia puneti-va in locul lor,pe cine ati alege daca ati fi salariat la Steaua,banii tai de 200-300 de mii pe an sau antrenorul,de care toti jucatorii din lumea asta stiu ca sunt trecatori.

De vina este BOUL DE Becali,pentru tot ce se intampla la Steaua,pentru distrugerea spiritului acestei echipe,pentru ca exista nepotisme la echipa,pentru ca umileste regele fotbalului romanesc,pentru ca il doare in cot de fanii Stelei,pentru ca face smecherii financiare,mai pe scurt pentru toate lucrurile "bune" de la Steaua.

Singurul lucru pe care il apreciez la becaliot este ca a refacut stadionul si ca a incercat sa pastreze jucatorii la echipa. Restul performantelor la Steaua au fost facute de "generalii" MM,Zenga,Protasov,chiar si sclavaroiu. Cat despre comandant,el pleaca de la meciuri in min 12,isi baga **** in fanii Stelei si in orice angajat ce nu-l asculta in tot si toate. El se foloseste de oameni si apoi ii da naiba,totul e in functie de toanele lui. Chiar daca un interlocutor ii demonstreaza ca nu are dreptate in ceea ce face,Jiji baga placa aia cu "EU AM BANI,tu NU AI, esti prea mic sa te lupti cu mine".

Nu stiu ce va face echipa in conditiile date,trebuie momentan sa ne calificam in CL si apoi mai vedem.

Jiji Becali mai fa tu tampenii d-astea cu legendele Stelei,si intr-o zi o sa te trezesti ca te impusca vreunul pe strada ca tot aud pe site de chete pentru lunetisti.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

pacobarosanu22.08.2007 09:41

Hagi a avut tot timpul taria de caracter sa plece cand a vazut ca nu sunt rezultate.deci daca va simti ca nu antreneaza Steaua cum trebuie el va fi primul care va renunta.nu este nevoie ca Radoi sau Dica sa isi dea cu parerea daca nu antreneaza bine sau nu.dar Radoi sau Dica cu cine au mai lucrat de cunosc ei asa de multe despre antrenamente.Hagi va pleca dupa meciul cu bate.va califica echipa si va pleca.jucatorii sunt nemultumiti pentru ca este concurenta pentru ca au venit alti jucatori si unii nu mai sunt siguri de posturile lor de titulari.singurul punct interogativ al meu este legat de cearta dintre Adi Ilie si Hagi.in rest cretinitatea lui Becali nu mai are limite.am vazut ca si Lovin, un vasnic urmas al lui falehmi a avut o contra cu Hagi.se pare ca la noi chiar toata lumea se poate certa cu Hagi.toti pot sa comenteze.pacat ca nu este filmat un antrenament sa vedem daca chiar Hagi nu stie sa explice.cand va exista un canal tematic al echipei noastre Steaua atunci vom stii ce jucatori au tras la masea cu o seara inainte si vom vedea cat de eficiente sunt antrenamentele.pentru Dica si Radoi greselile sunt pe jumatate iertate daca sunt recunoscute.ar fi bine sa spuneti adevarul in legatura cu ce a fost in olanda.tare as vrea sa stiu daca jucatorii s-au dus la Becali sau invers.

zloty22.08.2007 10:33

avem si noi un antrenor mai de doamne ajuta dupa 2 ani de slugarnicie a lui zerOLI si acuma sal dea si pasta afara cai nemultzumita _Mirela si oieru , lasatzil voi pa Hagi ca sta bine aicea si mai ducetziva voi sa sugetzi nitzica ................... in locul lui Hagi as face echipa in meciul cu BATE cum vreau eu las baga pa Radoi pa banca ,si dupa meci (pe care cu sigurantza lar castiga) mias da demisia asea doar ca sal vad pe oier cum ii pocneste vreo vena

The Flyer22.08.2007 15:14
Hagi a avut tot timpul taria de caracter sa plece cand a vazut ca nu sunt rezultate.deci daca va simti ca nu antreneaza Steaua cum trebuie el va fi primul care va renunta.nu este nevoie ca Radoi sau Dica sa isi dea cu parerea daca nu antreneaza bine sau nu.dar Radoi sau Dica cu cine au mai lucrat de cunosc ei asa de multe despre antrenamente.Hagi va pleca dupa meciul cu bate.va califica echipa si va pleca.jucatorii sunt nemultumiti pentru ca este concurenta pentru ca au venit alti jucatori si unii nu mai sunt siguri de posturile lor de titulari.singurul punct interogativ al meu este legat de cearta dintre Adi Ilie si Hagi.in rest cretinitatea lui Becali nu mai are limite.am vazut ca si Lovin, un vasnic urmas al lui falehmi a avut o contra cu Hagi.se pare ca la noi chiar toata lumea se poate certa cu Hagi.toti pot sa comenteze.pacat ca nu este filmat un antrenament sa vedem daca chiar Hagi nu stie sa explice.cand va exista un canal tematic al echipei noastre Steaua atunci vom stii ce jucatori au tras la masea cu o seara inainte si vom vedea cat de eficiente sunt antrenamentele.pentru Dica si Radoi greselile sunt pe jumatate iertate daca sunt recunoscute.ar fi bine sa spuneti adevarul in legatura cu ce a fost in olanda.tare as vrea sa stiu daca jucatorii s-au dus la Becali sau invers.

barosane,zii ora la care se face antrenamentul de dupa-amiaza si mergem de tragem un film!il bagam pe net si vedem ce si cum!sau filmama mai multe,daca avem voie!serios!

avem si noi un antrenor mai de doamne ajuta dupa 2 ani de slugarnicie a lui zerOLI si acuma sal dea si pasta afara cai nemultzumita _Mirela si oieru , lasatzil voi pa Hagi ca sta bine aicea si mai ducetziva voi sa sugetzi nitzica ................... in locul lui Hagi as face echipa in meciul cu BATE cum vreau eu las baga pa Radoi pa banca ,si dupa meci (pe care cu sigurantza lar castiga) mias da demisia asea doar ca sal vad pe oier cum ii pocneste vreo vena

sa mor daca nu as face asa ceva in locul lui Gica!si,ca sa fiu in asentimentul altora,eu l-as aduce si pe Andrey,ca rezerva!poate asa face infectul infarct si scapam de el,cu conditia de a nu-si fi facut testamentul in care sa stipuleze faptul ca lasa Steaua nepotilor idioti!

«1345»