Din cate vad eu becaliii a reusit ce si-a propus!!!!
Haideti sa va explic.
berbecalii era in conflict cu suporterii.
cum putea sa scape de acest conflict(ca vin alegerile!)?
l-a adus pe Hagi antrenor!
si totul s-a oprit.
numai ca exista o mica pb.Hagi,la fel ca alti antrenori(Protasov si Zenga) sau jucatori(Elton,Thereau) sau conducatori(Lacatus) e mult mai iubit decat becaliii iar becaliii nu suporta acest lucru.
asa ca, la fel cum a procedat cu restul a procedat si cu Hagi.
din toate declaratiile date de becalii nu cred ca e vreuna adevarata.eu zic ca toate sunt minciuni.
A zis ca Hagi i-a promis ca il pune pe Radoi fundas dar Hagi a spus la conferinta lui de presa ca nu a promis niciodata acest lucru.iar becaliii,in prostia lui, a recunoscut ca Hagi nu i-a promis(vezi interviul in care ciobanul zice ca de acum inainte il va pune sa promita)
Inca ceva.A zis domnul cioban cum ca Radoi i-ar fi spus ca se simte mai bine fundas.
WRONG!!!!
Din cate imi aduc eu aminte,dupa meciul cu Rosenborg, Radoi a zis ca nu mai vrea sa joace fundas si daca nu ma insel a si dat cateva interviuri in care zicea ca ii place mult mai mult inchizator.
sa trecem la a 2a problema
cine conduce Steaua?
din declaratiile lui Gigel am tras o singura concluzie: pitiiiiii!!!!
desi nu mai e antrenor de mai bine de 3 ani tot pitii conduce in Ghencea.
din cauza lui s-a renuntat la antrenori precum Zenga(Piturca a avut nesimtirea sa isi asume performantele obtinute de Zenga si chiar sa zica ca el a facut acea echipa nu Zenga desi pe vremea lui jucatori ca Ogararu sau Ghionea nu prindeau lotul) si la jucatori ca Elton(piti tot dadea prin presa faaza cu jucatori straini second hand) si au fost adusi antrenori-pres ca Oli(ca sa poata piti controla mai bine echipa prin "sfaturile"date lui Gigel) si jucatori ca ov Petre,Croitoru sau Gigel Coman(jucatori care nu prea au valoare de Steaua dar care sunt printre preferatii lui Piturca.in caz ca nu stiati Croitoru a venit la Steaua la cererea lui piti care ii promitea lui becalii ca acesta va ajunge la nationala sigur.cu ov Petre stie toata lumea cum sta treaba.NU ARE VALOARE DE Steaua!!!Lovin e cu mult peste el.Paraschiv la fel, cu foarte mult, iar Radoi ii da clasa oricand ca mijlocas la inchidere)
din pacate Gigel asculta de piti iar pe pitii nu il intereseaza Steaua aproape deloc.
il intereseaza doar sa convoace jucatorii lui la nationala ca acestia sa cotizeze(jucatorii si impresarii lor) si sa scoata pitii banii.
becalii incearca sa ne intoarca pe noi,suporterii stelisti, impotriva lui Hagi sau a jucatorilor.Incearca sa mute vina de la el la altii.Si nu e prima data cand face asta.Cand era MM la Steaua el incasa toate loviturile care trebuiau sa ajunga la Gigel.mai tineti minte?
aceasta e tactica lui becalii
deja nu mai vb nimeni despre faptul ca el a purtat fularul lui Dinamo
ca ne-a injurat pe noi suporterii sau ca face Steaua de rusine prin comportamentul lui xenofob,rasist si incult.
prostia si muradariile lui becalii nu mai sunt acum pe prima pagina.
prima pagina e tinuta acum de Hagi sau de Radoi
ba ca Hagi nu e antrenor si Radoi vrea sa salveze echipa
ba ca Hagi e antrenor si Radoi il lucreaza
jucatorii nu il lucreaza pe Hagi
si daca o fac cred ca o fac la comanda lui becalii(iar in acest caz chiar nu e vina lor.sunt oameni.au familii.trebuie intelesi.becalii ii plateste)
acum ca s-a oprit conflictul cu suporterii becalii nu mai are nevoie de Hagi si incearca sa scape de el pentru ca stie ca niciodata nu va fi iubit la fel de mult ca Regele
de asemenea el incearca sa puna vina eventualei plecari a lui Hagi pe umerii jucatorilor
ca in cazul in care suporterii sa nu fie de acord cu plecarea regelui
acestia sa se razbune pe jucatori
nu pe el,oierul luminii aka ursul aka corneliu zelea codreanu aka napulion
inchei cu o ultima precizare
zice becalii cum ca echipa nu joaca nimic si ca jucatorii au castigat meciurile pentru ca au aplicat ce i-a invatat Oli.
avand in vedere ca Oli nu i-a invatat nimic si ca a stricat tot la Steaua, eu sunt curios cum dracu joaca jucatorii astia!?
ce stiu ei de la Oli?
sa se apere supranumeric si sa atace cu mingi sutate direct spre poarta din propriul careu
atat
atat stiu de la Oli, antrenorul pres
Oli a stricat Steaua lui Zenga si a lui Protasov
nu i-a invatat nimic pe jucatori
Zenga a dat siguranta apararii si a facut ca atacul sa fie super eficient(la sf turului cu Zenga aveam cel mai bun atac si cea mai buna aparare.in retur Zenga nu a mai avut atacanti!)
Protasov a facut ca jocul sa fie placut ochiului, a readus Steaua pe care noi o iubeam si pe care Piturca a distrus-o
ce a facut Oli?
a continuat munca lui Piturca.atat!
trebuie sa ignoram ce se da in presa in zilele astea!
trebuie sa fim alaturi de Hagi si de Radoi si restul jucatorilor.
Steaua e formata din noi si din ei nu din becalii si nepotii lui
trebuie sa il huiduim din nou pe becalii
sa il facem sa stie ca nu am uitat toate mizeriile care le-a facut si ca nu vom sta si nu il vom lasa sa isi bata joc de Hagi si sa il indeparteze de la club asa cum a facut cu restul marilor stelisti(Lacatus,Sames,Ienei,etc)
nu va lasati prostiti de presa.
nu e vina nici a jucatorilor si nici a antrenorilor ca Steaua se afla in situatia aceasta.
VINA E IN TOTALITATE A LUI becaliiiii!!!!
p.s. a zis ca Hagi nu are valoare ca antrenor.atunci de ce l-a adus?
raspunsul nu poate fi altul decat acela cum ca becalii s-a folosit de el ca sa scape de cearta cu suporterii si acum, pentru ca nu mai are nevoie de el,incearca sa il dea afara.
Forza Hagi
Forza Radoi
Forza Steaua
Ciobane pleaca din Ghencea!