persoana tip Becali o gasesti peste tot in societatea romaneasca......in scoala generala aveam un tiganus(nu sunt rasist,dar asta ii este etnia) coleg,o chestie mica si neagra,prost cit cuprinde la capitolu carte,insipid,fad si idiot,glumeam pe seama lui,rautate copilareasca.....acum un an am intrat intr-un restaurant sa beau o cafea,m-am asezat la o masa,si trageam la o tigare,ma trezesc cu o voce 'ce faci,ba?',ma intorc sa-i explic personajului problema cu ba si taticul lui,vad in fata mea o chestie mica,neagra si plina de aur,cine putea sa fie,colegul meu din generala,acum matur si neschimbat,eram in restaurantul lui,(ironie,eu muncisem,facusem o facultate,urmam un masterat si el furase prin lumea larga si acum era patron)mi-a luat-o pe ospatarita la goana 'ce faci ,fa,misca si serveste-mi colegul',am plecat cu un gust amar de acolo,era la fel ca in generala,prost,taran,dar bogat,un mic Becali..... asa este in Romania,bogat implica sa fii taran,prost,needucat,fara scoala,snob,limbaj de lemn(o parabola despre viata,sper ca edificatoare,dar,nu generalizez exista si persoane bogate de familie buna)...........Becali este etalon al prostiei,snobismului si lipsei de tact...............Hagi este un fost mare fotbalist,bogat,mediocru in ale antrenoratului,care vrea sa demonstreze ceva in gintea lui.....regret ca se complace intr-o situatie penibila....accepta sa fie pingarita o viata fotbalistca glorioasa de un cioban,face un sacrificiu suprem pentru un tel efemer,totusi merita respectat pentru stoicismul cu care suporta..........ma intrebam mereu in copilarie de ce incepe o revolutie,am inceput sa aflu ,omul,grupul,nemul se satura de atita prostie,snobism,si din prea multa scirba ii da in cap idiotului,tiranului si grupului acestuia......Gigi vine si vremea ta,d-zeu nu doarme,si acele personaje istorice care in viziunea ta sunt ca tine,au creat o istorie a umanitatii,tu nici macar in analele mioritice ale ciobanismului nu ai loc,pentru ca tu nu faci celebra brinza de sibiu.....esti un zer si un zero ca om.......presedinte un personaj atit de prost ca tine nici macar in Romania nu se poate,esti ceva de genul sperando,cacando,mancando.....o nulitate a neamului romanesc.....in fata mea si a celor ce gindesc ca si mine esti un tiganus mic,prost cit cuprinde la capitolu carte,insipid,fad si idiot,pe seama caruia glumesc eu si neamul meu romanesc.....retrage-te la stina si lasa personajele care au facut istorie pentru Romania intr-un domeniu in pace,vorba ta, nici numarul la pantofi nu li-l poti lua......si lasa si biserica in pace,ca-i blasfemie,chiar daca d-zeu are grije de un prost ca tine sigur nu te lasa sa-i treci pragul......mergi in pace la mioare,reculege-te,vreau sa citesc o veste despre tine intr-o rubrica cu chenar negru......Steaua nu-i a ta,e a neamului,am ajuns de ris si de plins cu tine in frunte,ne apeleaza lumea cu apelativul oita,pe noi care stim ce inseamna templul fotbalistic in Romania......tu esti in adevaratul sens al cuvintului o zdreanta umana...........intotdeauna Steaua,antiprostie umana,adica antibecali......forzza Steaua