FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Regi si presedinti

«12345»
Roxana_2321.08.2007 17:40

* greenyes

Nu are nici o legatura cu Radoi, ' problema ' e urmatoarea : Becali a declarat ca Hagi a fost de acord ca el sa se implice la echipa, dar doar intre 4 ochi, sa nu mai stie nimeni. Adica, Hagi accepta, dar reputatia lui de orgolios sa nu fie patata .. la fatada .

zloty21.08.2007 17:45
* greenyes

Nu are nici o legatura cu Radoi, ' problema ' e urmatoarea : Becali a declarat ca Hagi a fost de acord ca el sa se implice la echipa, dar doar intre 4 ochi, sa nu mai stie nimeni. Adica, Hagi accepta, dar reputatia lui de orgolios sa nu fie patata .. la fatada .

Gigi zice ca da iar Hagi ca nu ,u pa cine crezi"?? nush cum o persoana normala poate sal creada pa cioban

Radoi cel mai nesimtzit jucator al actualei formatzii din Ghencea auzi ce zice Becali : rado... "un jucator" nui dau numele a spus da Gigi e nasul tau dar noi ne luptam aiace pe sute de mi de dolari Hagi daca pierde se duce inapoi la hotelul lui din mamaia ce devotat e Mirel $$ numai la bani ii e gandu

singura oara cand echipa va merge bine e cand va pleca Becali si sper impreuna cuMirela

Roxana_2321.08.2007 17:50

Io nu cred pe nimeni si in acelasi timp ii cred pe amandoi .. se stie ca Becali de multe ori e prea sincer si da din casa, se stie ca de multe ori minte .. asa ca .. :-??

Io nu sunt de acord cu ce spui, Radoi daca vroia bani pleca de mult de la Steaua si in plus .. nu mai face nimeni munca in folosul comunitatii, Radoi si toti ceilalti jucatori au familie si trebuie s'o intretina.. si pentru asta le trebuie bani.

Steauaforever3321.08.2007 17:52
Gigi zice ca da iar Hagi ca nu ,u pa cine crezi"?? nush cum o persoana normala poate sal creada pa cioban

Radoi cel mai nesimtzit jucator al actualei formatzii din Ghencea auzi ce zice Becali : rado... "un jucator" nui dau numele a spus da Gigi e nasul tau dar noi ne luptam aiace pe sute de mi de dolari Hagi daca pierde se duce inapoi la hotelul lui din mamaia ce devotat e Mirel $$ numai la bani ii e gandu

singura oara cand echipa va merge bine e cand va pleca Becali si sper impreuna cuMirela

Daca imi aduc bine aminte, campionatul trecut, dupa meciul de la Cluj, cand Radoi s-a accidentat, echipa a jucat din ce in ce mai bine.......

Lucrurile sunt destul de incurcate, iar faza cu "nu ne explica...." e de rasul curcilor. Pai cum mai Mirele, trebuie sa-ti spuna cineva cum sa lovesti mingea sau cum sa te demarci, sau cum sa-ti creezi spatii libere? Sa nu-mi spui ca la al 2-lea gol primit la Bate, tot Hagi a fost de vina......

Eu zic sa va vedeti de treaba in teren, sa o lasati mai moale cu fitzele si sa puneti osul ca banii vor veni automat....sau poate iti trebuie si tie o palma? :biggrin:

forzateaua

greenyes21.08.2007 17:52
* greenyes

Are legatura cu ce a declarat becaliotul, si nu stiu cum se face dar Radoi e la mijloc, dar eu tind sa l cred pe Hagi nu pe cel care ne pateaza istoria in ultimul hal. Oricum jijiotul e marioneta celor care urmaresc mari interese, este jucat precum o papusa, din pacate calca in picoare suflete de oameni, chiar milioane de oameni care tin cu Steaua, Elton si acum Hagi, off!!!

The Flyer21.08.2007 17:54

cataline,doua secunde:meciul cu argentina chiar a fost al lui iliuta!si nu poti spune ca si un chior putea marca asa cum a facut-o Ilie!golul a fost de generic!si aum il am in minte pe islas,intr-un genunchi,uitindu-se cum se scurge mingea pe linga el!altceva,Hagi l-a creat pe cioban inainte de transferul la Real Madrid!in rest,e ok!

Roxana_2321.08.2007 17:59
Are legatura cu ce a declarat becaliotul, si nu stiu cum se face dar Radoi e la mijloc, dar eu tind sa l cred pe Hagi nu pe cel care ne pateaza istoria in ultimul hal. Oricum jijiotul e marioneta celor care urmaresc mari interese, este jucat precum o papusa, din pacate calca in picoare suflete de oameni, chiar milioane de oameni care tin cu Steaua, Elton si acum Hagi, off!!!

8-| .. Hagi nu a negat aceasta discutie cu Becali, dar eu nu'l acuz pe Hagi, nu as putea niciodata sa tin cu Becali intr'o disputa intre ei doi doar ca .. chiar daca ne e greu sa acceptam au aparut cateva semne de intrebare cu privire la caracterul si ' noua profesie ' a Regelui

danimarcu21.08.2007 18:16
Io nu sunt de acord cu ce spui, Radoi daca vroia bani pleca de mult de la Steaua si in plus .. nu mai face nimeni munca in folosul comunitatii, Radoi si toti ceilalti jucatori au familie si trebuie s'o intretina.. si pentru asta le trebuie bani.

Unde pleca ra2?

Ca sa plece undeva,trebuie sa-l si vrea cineva...

Sau tu faci parte din cei care au crezut gogomania ai cu oferta de 11 milioane?...

vanfootball21.08.2007 18:20

"Am fost chemati de patron la palat sa ne intrebe ce se intampla de nu castigam, nu s-a pus niciun moment ca noi sa il dam afara pe Gica. A fost in discutie doar despre rezultatele echipei." Dica

Roxana_2321.08.2007 18:26
Unde pleca ra2?

Ca sa plece undeva,trebuie sa-l si vrea cineva...

Sau tu faci parte din cei care au crezut gogomania ai cu oferta de 11 milioane?...

Nu o sa dea nimeni 11 milioane pe Radoi sau pe un jucator roman, dar cu siguranta au fost oferte de la echipe care ii ofereau un salariu mai mare.

JDERUL21.08.2007 18:36

@

Becali-presedinte mai striga si acum cei ce spera intr-o pomana televizata si au anchilozat tzinand mana intinsa.Mai striga toate animalele cu doua picioare care pentru o juma*de spirt medicinal sau carmol ar vinde-o si pe ma-sa,amaratzii care sunt momitzi cu 1 kil de zahar,1 l de ulei 1 paine si 1 bucata de slanina,comunitatzile care nu au fost in stare sa-si construiasca singure un lacas de cult,cei catziva intelectuali ratatzi care stau la 90 de grade in fatza lui si care spera ca vor apuca si ei un ciolanas cat de mic.

I-am urmarit monologul televizat si m-am intrebat catzi bani o fi platit ca sa mai apara o data in fatza natziunii si sa faca pentru a nu stiu cata oara apologia prostiei.Am asistat stupefiat cum cei doi moderatori se straduiau din rasputeri sa-si mimeze rolurile si mi-am amintit un slogan la moda prin anii "90 ,,ati mintzit poporul cu televizorul !"Da pentru ca el este o creatzie a televiziunilor care la inceput il invitau pe post de bufon,iar dupa aceea cand a inceput sa fie obraznic si sa deranjeze au inceput sa-i perceapa comision.Asa s-a ajuns ca acum ori de cate ori are ,,pohta"zoofilul sa apara pe sticla plateste si, ,,pac-pac"ne trezim cu el pe sticla.Am scris mai demult ca el se razbuna acum pentru toate frustrarile din copilarie,adolescentza si acum.Si asta face in continuare.

Ca O(l)isorul statea ,,capra"in fatza lui stiam cu totzii de mult si stiam si motivele,dar ca Adi Ilie face acelasi lucru,sincer,nu ma asteptam.Oare cum s-o simtzi taica-su stiindu-si fiul ca face sluj in fatza

paranoicului zoofil?

Se dadea in stamba nemernicul ca-i plateste lui Hagi salariul pe un an.Pai Hagi are nevoie de banii lui? Si daca Hagi nu a demisionat pana acum stim totzi de ce nu a facut-o ! Dar jjjjj nu stie pentru ca el nu stie ce nu pot cumpara banii(cred ca isi plateste si nevasta sa se culce cu el)

Pentru cei care nu s-au trezit inca:-imaginatzi-va ca este presedinte si in timpul unei convorbiri,un alt sef de stat spune ceva ce-l contrazice ! (Doamne fereste sa fie Putin sau Bush)

fansteaua4621.08.2007 19:10

Gigi Becali: "Disearã, la ora 22:00, merg la emisiunea lui Turcescu la Realitatea TV"

danimarcu21.08.2007 19:15

Si ce-i daca merge?

Tu nu vezi ca are de fiecare data aceleasi discursuri?

In plus,robert turcescu a fost mituit in trecut de Jiji ca sa il cheme pe acesta la emisiune...

Intalnire intre doua caractere de kkt...

Roxana_2321.08.2007 20:02
Si ce-i daca merge?

Tu nu vezi ca are de fiecare data aceleasi discursuri?

In plus,robert turcescu a fost mituit in trecut de Jiji ca sa il cheme pe acesta la emisiune...

Intalnire intre doua caractere de kkt...

Mie mi'a placut de Turcescu in seara asta, nu s'a temut nici un moment de Becali, nota 10 pentru el.

raul stelistu21.08.2007 20:16

Super articolul Catalin ,ca de fiecare data de altfel.

Parerea mea ii ca daca la fiecare meci se va scanda impotriva ciobanului asta infect va ceda psihic si va pleca la stana unde ii este locul.

M..e Gigi augh,augu augh

Becali............MU......E la infinit

FORZA Steaua,FORZA Hagi mereu superiori fularsteau2

greenyes21.08.2007 20:26
"Am fost chemati de patron la palat sa ne intrebe ce se intampla de nu castigam, nu s-a pus niciun moment ca noi sa il dam afara pe Gica. A fost in discutie doar despre rezultatele echipei." Dica

Respect Dica!!!! Dica la randul sau a fost terfelit de marioneta asta ordinara!!!! Nu mi vine sa cred cum da in Hagi incontinuu, profita de sangele ros albastru ce curge prin vinele lui Hagi!!! Iarta l Doamne ca nu stie ce face!!!!

jcd21.08.2007 20:29

Aici se vede cat se poate de clar ca unul dintre Dica si Becali e cam oligofren. Sau amandoi. Pai cum sa te cheme bai brazilianule sa te intrebe de ce nu castigi, cand tu castigi meci de meci? Esti tampit bai Dica? "VOI" sa il dati afara pe Hagi? Da cine sunteti voi bai vedeta de 2 bani? RUSINE!!!!! INCREDIBIL!!!! Si mai ziceti ca nu e complot al jucatorilor.

CSA21.08.2007 20:42

Asta se intampla probabil in pregatiri.

De abia astept alegerile euro-parlamentare, atunci va fi momentul adevarului, daca trece de 2% incep sa ma interesez de posibile destinatii in care sa emigrez.

jcd21.08.2007 20:48
Asta se intampla probabil in pregatiri.

De abia astept alegerile euro-parlamentare, atunci va fi momentul adevarului, daca trece de 2% incep sa ma interesez de posibile destinatii in care sa emigrez.

Pregatirile nu erau in Romania si din cate stiu eu palatul lu fecali este. Jucatorii l-au chemat in Olanda sa "salveze ce se mai poate salva". Nu cred ca fecali i-a chemat la palat sa ii intrebe de ce nu castiga amicale. In declaratia aia Dica arata ca nu are caracter si practic se da singur de gol. Jucatorii nu il vor pe Hagi la echipa. Asta e clar. RUSINE Dica!!!!!

colaps21.08.2007 20:50

ce ne mai poate duce in Liga? dorinta (ca sa nu zic aviditatea) jucatorilor de a-si castiga primele promise de ciobanescul de pipera, si dorinta de revansa si afirmare a lui Hagi.

ce va fi dupa aia? Dumnezeu cu mila...

Roxana_2321.08.2007 20:53
Pregatirile nu erau in Romania si din cate stiu eu palatul lu fecali este. Jucatorii l-au chemat in Olanda sa "salveze ce se mai poate salva". Nu cred ca fecali i-a chemat la palat sa ii intrebe de ce nu castiga amicale. In declaratia aia Dica arata ca nu are caracter si practic se da singur de gol. Jucatorii nu il vor pe Hagi la echipa. Asta e clar. RUSINE Dica!!!!!

Chiar te iei de Dica .. asa .. ca sa te simti bine. Becali a spus ca a fost sunat de jucatori si ca l'au chemat in Olanda doar ca nu s'a dus si atunci cand ei s'au intors din cantomanent i'a invitat la el la palat .. 8-| Doamne .. informeaza'te si tu inainte sa dai in cineva ..

cosmo_krmr21.08.2007 21:11

S-a vazut clar in cursul zilei de azi ca Becali nu-l doreste la echipa. pur si simplu nu-l suporta.

Bravo Hagi chiar reusesti sa-i dai o palma morala "lu' patron", asta e lucru care l-a enervat cel mai mult, nu se astepta ca tu sa ramai, a avut impresia ca te cunoaste dar i-ai dovedit contrariul.

In opinia mea nu trebuie sa i se ai permita lui Radoi sa mai manjeasca banderola de capitan a Stelei, sa nu uitam ca o astfel de banderola a fost purtata timp de 7 ani si Lacatus.

Merita Radoi aceasta onoare???

vanfootball21.08.2007 21:13

"Hagi mi-a zis sã-l dau afarã pe Lovin." Becali

Uite ca Hagi se pricepe la fotbal. :)

manu7121.08.2007 21:23

persoana tip Becali o gasesti peste tot in societatea romaneasca......in scoala generala aveam un tiganus(nu sunt rasist,dar asta ii este etnia) coleg,o chestie mica si neagra,prost cit cuprinde la capitolu carte,insipid,fad si idiot,glumeam pe seama lui,rautate copilareasca.....acum un an am intrat intr-un restaurant sa beau o cafea,m-am asezat la o masa,si trageam la o tigare,ma trezesc cu o voce 'ce faci,ba?',ma intorc sa-i explic personajului problema cu ba si taticul lui,vad in fata mea o chestie mica,neagra si plina de aur,cine putea sa fie,colegul meu din generala,acum matur si neschimbat,eram in restaurantul lui,(ironie,eu muncisem,facusem o facultate,urmam un masterat si el furase prin lumea larga si acum era patron)mi-a luat-o pe ospatarita la goana 'ce faci ,fa,misca si serveste-mi colegul',am plecat cu un gust amar de acolo,era la fel ca in generala,prost,taran,dar bogat,un mic Becali..... asa este in Romania,bogat implica sa fii taran,prost,needucat,fara scoala,snob,limbaj de lemn(o parabola despre viata,sper ca edificatoare,dar,nu generalizez exista si persoane bogate de familie buna)...........Becali este etalon al prostiei,snobismului si lipsei de tact...............Hagi este un fost mare fotbalist,bogat,mediocru in ale antrenoratului,care vrea sa demonstreze ceva in gintea lui.....regret ca se complace intr-o situatie penibila....accepta sa fie pingarita o viata fotbalistca glorioasa de un cioban,face un sacrificiu suprem pentru un tel efemer,totusi merita respectat pentru stoicismul cu care suporta..........ma intrebam mereu in copilarie de ce incepe o revolutie,am inceput sa aflu ,omul,grupul,nemul se satura de atita prostie,snobism,si din prea multa scirba ii da in cap idiotului,tiranului si grupului acestuia......Gigi vine si vremea ta,d-zeu nu doarme,si acele personaje istorice care in viziunea ta sunt ca tine,au creat o istorie a umanitatii,tu nici macar in analele mioritice ale ciobanismului nu ai loc,pentru ca tu nu faci celebra brinza de sibiu.....esti un zer si un zero ca om.......presedinte un personaj atit de prost ca tine nici macar in Romania nu se poate,esti ceva de genul sperando,cacando,mancando.....o nulitate a neamului romanesc.....in fata mea si a celor ce gindesc ca si mine esti un tiganus mic,prost cit cuprinde la capitolu carte,insipid,fad si idiot,pe seama caruia glumesc eu si neamul meu romanesc.....retrage-te la stina si lasa personajele care au facut istorie pentru Romania intr-un domeniu in pace,vorba ta, nici numarul la pantofi nu li-l poti lua......si lasa si biserica in pace,ca-i blasfemie,chiar daca d-zeu are grije de un prost ca tine sigur nu te lasa sa-i treci pragul......mergi in pace la mioare,reculege-te,vreau sa citesc o veste despre tine intr-o rubrica cu chenar negru......Steaua nu-i a ta,e a neamului,am ajuns de ris si de plins cu tine in frunte,ne apeleaza lumea cu apelativul oita,pe noi care stim ce inseamna templul fotbalistic in Romania......tu esti in adevaratul sens al cuvintului o zdreanta umana...........intotdeauna Steaua,antiprostie umana,adica antibecali......forzza Steaua forzateaua

danimarcu21.08.2007 21:24
Chiar te iei de Dica .. asa .. ca sa te simti bine. Becali a spus ca a fost sunat de jucatori si ca l'au chemat in Olanda doar ca nu s'a dus si atunci cand ei s'au intors din cantomanent i'a invitat la el la palat .. 8-| Doamne .. informeaza'te si tu inainte sa dai in cineva ..

Dica e cel mai bun jucator al Stelei,si nimeni nu poate sa nege golurile minunate si punctele castigate de inspiratia lui!

Dar despre caracterul lui,am indoieli din momentul cand l-am vazut acu' cateva luni la Special la Stucan,cand ,intrebat fiind daca ar proceda ca si Oprita,sa mearga la Dinamo daca ar primi o oferta mare,a spus"deocamdata sunt la Steaua,si imi doresc sa dau totul pentru formatia mea...",adica cu alte cuvinte nu a spus"eu?la Dinamo?niciodata!..."

Dica e disperat dupa bani,si nu are nici o treaba cu Steaua,cu tot respectul pe care i-l port...

Nu cred ca user-ul de mai sus a facut o mare greseala criticandu-l pe Dica...e foarte posibil ca el sa fi fost la palat,si sa faca parte din aceia care nu il inghit pe Hagi...

«12345»