Hagi trebuie sa castige vestiarul dar daca vestiarul este gelos pe maretia si pe iubirea pe care o poarta regele?daca trufia este un pacat atunci cu siguranta si gelozia este.sper sa nu mai am ocazia sa postez despre aceste lucruri si ca Gica sa convinga diveresele "star-uri" ale Stelei ca trebuie rabdare si ca fotbalul nu este numai cel imaginat de Cosmin cel mare.hai Gica.sper sa ne ajute Dumnezeu si la sf campionatului sa dai o palma tuturor care nu au incredere in tine.Hai Steaua !!!
Legat de gelozie, mai corect invidie, daca le luai interviu la jucatorii Stelei cand juca Elton, care era cel mai iubit stelist la momentul respectiv, nici nu le vena sa vorbeasca despre el parca ii injurai, invidia e mare in echipa actuala a Stelei, pacat. Jucatorii astia, poqte cu mici exceptii, nu stiu ce inseamna Steaua, defapt ei stiu ce inseamna becalizarea. In trecutul glmorios al Stelei fiecare jcuator era crescut in spiritul Stelei dar acum.....cum bine a spus cineva astazi, "suntem contemporani cu moartea Stelei". Cand citesc ce poate sa zica jegul asta uman despre Hagi imi vine sa intru in pamant, mor de nervi, off Domane cu ce am gresit sa avem parte de oameni ca astia in Romania.
Auzi la el, a fost obisnuit sa joace in Liga cu Real Madrid, sa fie campion cu Olaroiu, alt becalizat, care a ridicat la rang de mare reusita locul doi la Steaua!!!! Cat rahat mananca idiotul, off toti aia care stau in jurul lui si care l "sfatuiesc" ar trebuie lichidati, bat pareu ca tot un tampit dintre alte scursuri ale Romaniei i au bagat in cap ca Elton i l eclipseaza si ca ar fi bine sa scape de el, acum cu Hagi, toti porcii din jurul idiotului ar trebui inchisi undeva departe, astia nu tin cont nici de binele Stelei nici de binele tarii, astia vor sa l impuna pe tampitul asta in functia de presedinte al tarii, iar tampitul chiar crede ca el poate sa ne fie presedinte.
Mor cand ma gandesc. Bietul de el e doar o marioneta in mainile celor care se joaca cu el din pure interese meschine, care lovesc in popurul asta pana la urma, astia calca pe cadavre, acum il calca in picioare pe Hagi prin intermediul dobitocului. O fi MM curva, fara caracter dar macar a reusit sa l tina in frau pe jegul asta, chiar s a demonstrat faptul ca jijotul era tinut in lesa de MM, acum ca e liber .... vai de noi.
Is curios ce o sa declare Ilie daca o sa decalre ceva legat de faptul ca a vrut sa plece de la Steaua din cauza lui Hagi. Nu pot sa cred, asta se foloseste de jucatori, de Ilie, de tot ce poate el cu mintea diabolica pe care o are sa loveasca in Hagi. Nu se poate asa ceva!!!!! Cu siguranta Hagi are minusurile lui, faza cu impingrea lui Zaharia m a lasat cam masca, dar cum spunea cineva cum se facea ca pe timpul lui Zenga si Protasov puteau intelege ce le zice antrenorul si acum nu inteleg frate!!! Din pacate is becalizati cu toii!!! Daca ne gandim bine toti jucuatorii cu personalitate au fost dati afara de la Steaua, si asta a facut mare antrenor al nationalei noastre. Dar pe vremea lui Zenga nu au apucat fotbalistii lui peste care nu stiu sa dea o pasa corecta cu latul, o pasa corecta de 50 de metri, poate cu exceptia lui Dica, sa se creada mari vedete.Inainte alergau dupa glorie dar se pare ca pentru ei gloria inseamna doar sa joace contra lui Raul, Beckam, etc si bineinteles baniiiiiii!!!!! Nu si permiteau sa faca fite, si acum fac fite in fata celui pêntru care mingea nu avea si nu are nici un secret.
Sper din tot sufletul sa nu fie adevarat ce zice marioneta despre alaiul facut de jucatori in numele banilor, nu al performantelor, nu al viitorului Stelei, ci numai in numele banilor, dar daca este is cei mai josnici jucatori care au putut jucat la Steaua!!!! Cand imi mai vine in minte si o declaratie de a lui Oprita care a spus dupa pierderea calificarii cu Rosenborg ca numai gandindu se la banii pe care ii putea castiga daca trecea de Rosenborg il lua ameteala, poti sa te gandesti ca astia numai la banii au ajuns sa se gandeaca si i doare in fund de Steaua, de suporteri, de fapt au si aratat cat le pasa de suporteri, trebuie sa i aduca Hagi cu arcanu sa si salute suporterii.
DIn pacate ce a spus astazi unul dintre stelisti e adevarat, in momentul acesta suntem "contemporani cu moartea unui mit", Steaua Bucuresti!!!! Is curios daca or sa vanda bilete pentru meciul cu Pandurii, si mai curios is de cum or sa jaoce jucatorii!!!!
Forza Steaua!!!! Forza Gica Hagi!!!