FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Regi si presedinti

«12345»
milovan djilas21.08.2007 14:58

Nu cunosc daca stie engleza, dar italiana, turca si spaniola stie nenea Hagi.

Stie si engleza, l-am auzit/vazut dand un interviu pe eurosport, nu mai tin minte daca despre prestatia nationalei sau a Galatei, in care vorbea bine si fluent.

Parerea mea este ca Hagi nu-i in nici un caz un tampit, asa cum vor unii sa-l scoata. A, ca nu e un manuitor de talent al topicii si gramaticii aia e altceva. Dar nu cred ca jucatorii nu-i inteleg indicatiile, pentru ca sunt fotbalisti, nu studenti la limbi moderne aplicate.

Il Soldatino21.08.2007 15:12
Cataline,

Hagi a fost un prost. Putea foarte simplu sa-l puna pe Radoi fundas si toata lumea era multumita, nu iesea nici un scandal. Mare diferenta e intre Radoi mijlocas sau fundas. Are si Becali piticii lui, oricine ii are. Nu cred ca e patron in lumea asta de echipa care sa nu aiba un jucator preferat.

Vremurile s-au schimbat. Sa fii antrenor in ziua de azi nu inseamna numai tactica si pregatirea unei echipe. Inseamna diplomatie, sa stii sa faci pe plac atat patronului cat si jucatorilor. Sa stii sa comunici cu toti. De asta in Anglia echipele au acum antrenori manageri. Antrenoratul de azi implica mult mai multe raspunderi.

Hagi nu s-a gandit la consecinte. Nu a comunicat cu Gigi si l-a costat.

Nu vreau sa ii iau apararea lui Becali. E un cretin. Dar uneori are si el dreptate. A bagat milioane in echipa si vrea si el ceva in schimb.

PS: Apropo, Hagi de ce a acceptat sa antreneze Steaua si a fost de acord cu cerinta lui Becali de a-i satisface unele pretentii si mai mult decat atat a si insistat ca orice discutie pe aceasta tema sa ramana intre patru ochi?

Hagi a fost un mare Stelist, dar in nici un caz un sfant!

Nu ai inteles ca nu Radoi a fost problema? Nu ai gasit in urletele d-lui Becali ceva mai profund decat un simplu refuz de a juca cu un fotbalist pe un post sau altul?

Nu sunt in masura sa apreciez valoarea antrenorului Hagi pentru moment, dar stiu un singur lucru: Steaua este neinvinsa si se afla deocamdata pe locul 1 in clasament alaturi de Rapid cu toata "prostia" pe care i-o imputi lui Gica, in timp ce "antrenorul biletelelor" a fost invins in sezonul trecut de doua ori de Dinamo si la un moment dat era sa ne duca pe locul 4. Noroc ca a intervenit strategul-antrenorul-finantatorul-aranjorul-salvatorul natiunii romani si a cumparat locul 2. Nu vreau sa polemizez sa sa resping argumentele tale dar te sfatuiesc sa te pregatesti pentru ca d-l Becali ne va servi si alte "retete" in viitor. Acest om nu poate fi oprit de nimic, nu are limite si nici scrupule. Hagi este la fel ca Miu pentru el, Iordanescu este ca si Vadim Tudor. Toti sunt niste jigodii, iar tara aceasta poate fi carmuita doar de unul singur...Am ajuns la concluzia ca noi suntem niste suporteri nostalgici, iubind o echipa pe care ne-am dori-o dar pe care nu o avem...Mai ai putina rabdare pentru ca o sa ajuungem sa radem pe fondul crizelor de nervi facand haz de necaz.

Astristul21.08.2007 15:13

Acu la Special pe Sport.RO Gigi iar si-a dat in petec si il considera pe Hagi un antrenor foarte slab!

Bine ca e ciobanul antrenor cu licenta PRO si are pandaliile lui cu Radoi! :angry:

forzateaua

fedora21.08.2007 15:17

Dar ma ingrijoreaza serios vorbele jucatorilor la adresa lui Hagi.

Il Soldatino21.08.2007 15:17
de ce sariti toti cu gura inainte sa il aparati pe Hagi?O fi fost el un mare jucator dar un mare antrenor nu e.Nu vedeti cum joaca Steaua? Voi va ganditi doar la situatia creata intre Gigi si Gica insa nu vedeti esenta acestei dispute.Credeti ca daca Steaua juca bine, facea spectacol si avea victorii care, credeti ca Gigi mai avea de comentat?Intrati pe youtube si uitati-va cum a jucat Steaua in Cupa UEFA cu herenveen, cu valencia, si in cl cu Dinamo Kiev si cu Real Madrid pe bernabeu.Uitati-va ce juca Steaua acum nu demult 1 an 2 in era Olaroiu si ce joaca acum.Rusine lui Hagi pentru ce a facut din Steaua si pentru lipsa de interes asupra generatiei Dica-Radoi. Totusi si ei incep sa treaca pragul de 27-28 de ani.Poate ca nu are Steaua atacanti dar asta nu inseamna ca nu stie ataca ci doar sa se apere.

PNG? Oli? Gigi Becali? :))

Cam virulent pentru un user nou inregistrat...si cand te gandesti ca alde Ilie, Becali si altii de la club declara ca habar n-au de AISS si fcsteaua.ro, dar cand ii strang pantofii isi aduc aminte si actioneaza repede - intr-o forma sau alta, in functie de interese.

Noroc,

Catalin

DonAndres21.08.2007 15:21

Bai fratilor m-ati omorat cu discutiile despre felul in care stapaneste Gica limba romana!Haideti sa va spun un secret,omul nu este un lingvist si datorita faptului ca limba pe care Gica a vorbit-o si o vorbeste in familie este aromana!

Uitati-va si voi la parlamentarii maghiari si faceti o comparatie!

oop21.08.2007 15:31
Intrati pe youtube si uitati-va cum a jucat Steaua in Cupa UEFA cu herenveen, cu valencia, si in cl cu Dinamo Kiev si cu Real Madrid pe bernabeu.Uitati-va ce juca Steaua acum nu demult 1 an 2 in era Olaroiu si ce joaca acum.Rusine lui Hagi pentru ce a facut din Steaua...

Hai ca esti simpatic...Te referi cumva la returul de pe 'Lia Manoliu'?Hai ca exagerezi...Nu iti aduci aminte de cele 'n' rezultate de 0-0 cu care Oli si-a inceput mandatul?nu iti aduci aminte ca am terminat campionatul ala in genunchi?Cum juca Steaua cu Oli?Nu iti aduci aminte ca 9(noua) luni nu am castigat in deplasare cu echipe de tot rahatul sau ca Gigi a trebuit sa "umble putin la butoane" ca sa terminam anul trecut pe 2?

Nu sunt fan al antrenorului Hagi,dar sa spui ca e diferenta enorma intre ceea ce juca Steaua cu Oli pe banca si ce joaca acum mi se pare o mare idiotenie...Dai exemple de 2 meciuri bune sperand ca poti masca 2 ani de meciuri sub ORICE critica!Halal suporter...

Astristul21.08.2007 15:32
Bai fratilor m-ati omorat cu discutiile despre felul in care stapaneste Gica limba romana!Haideti sa va spun un secret,omul nu este un lingvist si datorita faptului ca limba pe care Gica a vorbit-o si o vorbeste in familie este aromana!

Corect. Si in fond nici nu ma intereseaza cum vorbeste Hagi. Tot ceea ce conteaza este ce reprezinta Hagi pentru noi toti (nu numai pentru stelisti). Ca si eu la fel aud prin autobuz lumea cum comenteaza ca Hagi nu stie sa vorbeasca.... bine ca stiu altii .... :angry:

pacobarosanu21.08.2007 15:35

nu mai scrieti de felul in care Gica stapaneste limba romana.io sunt aroman si el gandeste in aromana si traduce in romana :D Gica are pb cu niste jucatori mediocrii care nu vor putea niciodata sa ajunga la nivelul lui.sper sa reuseasca Gica sa ii convinga ca stie fotbal si sa ii invete.acesti jucatori aveau invatata tactica lui Oli kick and run.ei trebuie sa inteleaga ca nu totul se rezuma la bani.diferenta intre jucatori o fac motivatiile, iar se pare ca la noi grija jucatorilor este banul pe care il urmaresc cu atata ardoare.oare cand vor invata ca dorinta de victorie si nemurirea in gandul suporterilor este cel mai important in fotbal.cea mai frumoasa meserie o au diversii Radoi,Dica,Goian dar ei se gandesc la bani.cel mai bun lucru cand joci fotbal este ca poti face fericiti copii.nu e lucru mai frumos decat sa aduci fericire unor oameni care ar probabil orice sa fie in teren si sa joace pentru Steaua.Dumitrescu,Hagi si Lacatus au ceva comun IUBIREA pentru Steaua, dar Radoi si Goian iubesc banii.banii trec ... rezultatele raman.sunt si suporter al lui juve ma intreb daca am fi avut problemele lor cati dintre actualii jucatori mergeau in B pentru Steaua.raspunsul cred ca este unul tragic.Hagi trebuie sa castige vestiarul dar daca vestiarul este gelos pe maretia si pe iubirea pe care o poarta regele?daca trufia este un pacat atunci cu siguranta si gelozia este.sper sa nu mai am ocazia sa postez despre aceste lucruri si ca Gica sa convinga diveresele "star-uri" ale Stelei ca trebuie rabdare si ca fotbalul nu este numai cel imaginat de Cosmin cel mare.hai Gica.sper sa ne ajute Dumnezeu si la sf campionatului sa dai o palma tuturor care nu au incredere in tine.Hai Steaua !!!

oop21.08.2007 15:36

Nu...o abordare cu totul gresita!!!Nu se leaga nimeni de Hagi daca nu pronunta corect un cuvant!!Toti se plang de lipsa coerentei in vorbire si sa nu imi spui ca in aromana se gandeste altfel ca mi se face rau...

E clar ca Hagi nu se pricepe sa vorbeasca.E si asta un skill si nu toti oamenii il au...dar nu il judec dupa asta.Cand era fotbalist il judecam dua ce facea pe teren si acum il judec dupa rezultatele echipei si joc...

fedora21.08.2007 15:37
E clar ca Hagi nu se pricepe sa vorbeasca.

Si partea proasta e ca indicatiile trebuie transmise pe cale orala.

korynna21.08.2007 15:47

Asta e problema...ca nu stie Hagi sa vorbeasca...Da' cumva vorbeste in chineza de nu inteleg baietii,mari licentiati in limba romana?Cred ca trebuie un topic special facut pentru aceasta problema de importanta nationala...Oare ce se faceau cu antrenori straini? :wacko: N-ai cum unde s-a ajuns...nu avea lumea unde sa-i mai caute nod in papura lu' Hagi si a gasit...jeesus :blink:

Steauaforever3321.08.2007 15:51

Astrele spun ca anul asta Becali nu sta bine cu sanatatea. Deja se vede un inceput de criza...... e din ce in ce mai grav. De la luna la luna se manifesta conform simptomelor....

balanta21.08.2007 15:52

Postez pentru prima data acum, deși sunt un vechi cititor al acestui site. Asta pentru a evita comentarii gratuite.

Puteți sa-l înjurați pe Becali cat vreți, nu are efect asupra ECHIPEI!

Constat insa cu surprindere ca foarte mulți suporterii steliști se asemãna la caracter lui Becali. Altfel nu pot sa-mi explic cum pot fi fãcute asemenea afirmații la adresa lui Radoi in special si a altor lideri ai echipei in general.

Pai daca iar trece pe toți ãștia pe banca, cu cine ar mai face performanta Hagi? Poate cu Lovin…

Un manager bun știe cum sa-si punã in valoare echipa, cum sa o motiveze si cum sa o facã sa-si atingã obiectivele. Hagi a fost cu siguranța un mare mare fotbalist, dar abilitatile necesare pentru un antrenor sunt altele. Un antrenor mare știe cum sa facã utili jucãtori talentați dar dificili ca si Cantona(Ferguson), Effenberg(Hitzfeld) sau chiar Lupu(Lucescu) etc. Cred ca Radoi e mult mai blând in comparație cu ei. Cheia e la Hagi!

Gândiți mai mult de o secunda înainte sa traversați prãpastia dintre MIIIRELL RADOIII si Mirel sau alte abjecții asemãnãtoare.

pacobarosanu21.08.2007 15:59
Postez pentru prima data acum, deși sunt un vechi cititor al acestui site. Asta pentru a evita comentarii gratuite.

Puteți sa-l înjurați pe Becali cat vreți, nu are efect asupra ECHIPEI!

Constat insa cu surprindere ca foarte mulți suporterii steliști se asemãna la caracter lui Becali. Altfel nu pot sa-mi explic cum pot fi fãcute asemenea afirmații la adresa lui Radoi in special si a altor lideri ai echipei in general.

Pai daca iar trece pe toți ãștia pe banca, cu cine ar mai face performanta Hagi? Poate cu Lovin…

Un manager bun știe cum sa-si punã in valoare echipa, cum sa o motiveze si cum sa o facã sa-si atingã obiectivele. Hagi a fost cu siguranța un mare mare fotbalist, dar abilitatile necesare pentru un antrenor sunt altele. Un antrenor mare știe cum sa facã utili jucãtori talentați dar dificili ca si Cantona(Ferguson), Effenberg(Hitzfeld) sau chiar Lupu(Lucescu) etc. Cred ca Radoi e mult mai blând in comparație cu ei. Cheia e la Hagi!

Gândiți mai mult de o secunda înainte sa traversați prãpastia dintre MIIIRELL RADOIII si Mirel sau alte abjecții asemãnãtoare.

stiu ca te-ai referit la mine.io nu am nik cu ei dar nu stiu cum pot ei sa il judece pe Hagi.io daca as fi jucator si vine Hagi la mine bag capu-n pamant si nu comentez.refuz sa cred ca Hagi nu stie fotbal, iar io il sustin pe Hagi.daca se va dovedi ca nu am dreptate sunt primul care o sa isi ceara scuze fata de jucatori.io am scris tot dupa ce l-am auzit pe Becali vorbind de jucatorii mentionati.Becali spunea ca sunt ingrijorati ca nu o sa ia bani si ca Hagi are hotel si are bani.pai daca asta este gandirea unui jucatori profesionist atunci inseamna ca io ma uit de vreo 17 ani la fotbal si la Steaua si nu inteleg nimik.

jcd21.08.2007 16:11

Au jucat si astia o data in CL si deja se cred mari vedete. Parca imi placeau mai mult vremurile cand jucatorii cautau sa plece la echipe mari din strainatate decat sa joace pe viata la Steaua. Radoi, Dica, Goian si altii sunt constienti ca nu ii va scoate nimeni din echpa, iari Becali ii va prefera oricand in dauna unui antrenor (oare uitam episodul Fl. Dumitru-Zenga?) Nu au de gand sa lupte pentru un post de titular pe la o echipa mare din Vest si sa riste sa fie criticati de presa sau suporterii de acolo. Aici isi permit sa joace prost meci de meci si nu ii afecteaza. Gigi ii plateste oricum, doar sunt prietenii lui.

Steauaforever3321.08.2007 16:13
stiu ca te-ai referit la mine.io nu am nik cu ei dar nu stiu cum pot ei sa il judece pe Hagi.io daca as fi jucator si vine Hagi la mine bag capu-n pamant si nu comentez.refuz sa cred ca Hagi nu stie fotbal, iar io il sustin pe Hagi.daca se va dovedi ca nu am dreptate sunt primul care o sa isi ceara scuze fata de jucatori.io am scris tot dupa ce l-am auzit pe Becali vorbind de jucatorii mentionati.Becali spunea ca sunt ingrijorati ca nu o sa ia bani si ca Hagi are hotel si are bani.pai daca asta este gandirea unui jucatori profesionist atunci inseamna ca io ma uit de vreo 17 ani la fotbal si la Steaua si nu inteleg nimik.

Fotbalul este o afacere. Peste tot in lume, nu numai la noi. Jucatorii sunt motivati in primul rand de... bani. Dupa cum stii, orice transfer se face in urma unor negocieri, la mijloc fiind banii. Cred ca alta e problema la echipa, orgoliul si fitzele de vedete..... Jucatorii ar trebui sa-si vada de treaba lor si sa dea tot pe teren. In felul asta vor fi apreciati si vor avea si victorii si in final isi vor umple si conturile, nu sa se gandeasca ca Oli era mai nu stiu cum ca antrenor.... fitze si iar fitze. Sa-l lasam pe Hagi macar pana la sfarsitul turului si atunci putem trage linie si analizam/comparam..... dar cu conditia ca si jucatorii sa inteleaga ca nu sunt batuti in cuie la echipa.....

forzateaua

Roxana_2321.08.2007 16:46

Ciudat .. !! Dupa acest conflict toata lumea da in Oli ( probabil el e folosit doar ca o amenintare pentru Hagi, asa cum si Hagi era folosit pentru el, fara sa se implice vreun pic in acest scandal, e destul de probabil ca el sa nu fi vorbit cu Becali de f mult timp si unii il injura p'aici ca se baga in excelenta relatie dintre Hagi si Becali ) si in Radoi, de parca nu se observa de la o posta ca nu el e problema. Am fi mult prea naivi sa credem ca pana duminica seara totul era excelent la echipa, nu existau tensiuni, dar dupa ce Radoi a fost folosit mijlocas ( asa cum e folosit de toti antrenorii ) totul a rabufnit.

Nu domnilor, pe Becali il deranjeaza ca Hagi e iubit cu adevarat de stelisti, ca Hagi are un cuvant greu de spus in fata suporterilor, jurnalistilor, e deranjat ca lui i se acorda o a doua/ a treia sansa fara regrete pentru ca Hagi merita intotdeauna inca o sansa ! E posibil ca Hagi sa nu se fi tinut de cuvant, ceea ce e grav in relatia patron - antrenor, dar si in relatia om - om .

Avem o problema, e posibil ca orgoliosul Hagi sa fie doar ceva de fatada avand in vedere ca atunci cand a venit la Steaua i'a spui lu' Becali ca accepta sfaturile ( ordinele dupa parerea mea ) lui, dar sa nu stie nimeni . Daca e adevarat ce spune Becali in toata povestea asta nu poate fi acuzat decat ca'si spala rufele prin vecini si nu in familie, cum e normal. E clar, toata lumea stie ca Becali e o jigodie, ca se pricepe cel mai bine sa calce in picioare pe oricine, dar cel care accepta asta cum se numeste ? Mi'e frica sa ma pronunt pentru ca la mijloc e Hagi si nu Hagi antrenorul sau jucatorul .. ci Hagi omul ! Daca am fi sinceri cu noi, macar un minut ne'am da seama ca tot respectul asta pe care'l purtam pentru Hagi se datoreaza jucatorului din el si nu antrenorului.. ca antrenor trebuie sa ne castige respectul si e greu tinand cont de ultimele lui iesiri.

Toata lumea ii condamna pe Becali, pe Radoi, pe Oli, pe Dica, pe Neaga, pe toti cei care au indraznit sa'i puna la indoiala calitatile de ANTRENOR, dar cum trecem noi cu vederea comportamentul lui fata de jucatori, fata de Adi Ilie ( si el, tot un simbol al echipei ) ?

Sincer pe mine m'a dezamagit iesirea lui fata de Zaharia, de parca avea el vre'o vina ca Neaga nu mergea mai repede. Avand in vedere ca era un meci oficial, ca Hagi era constient ca toate camerele sunt pe Zaharia, dar a avut o astfel de iesire .. n'ar trebui sa ne faca sa ne gandim mai bine la comportamentul lui fata de jucatori ?

De ce sa'i acuzam pe jucatori ca s'au plans ca Hagi nu e bun, ca l'au chemat pe Becali in Olanda sa SALVEZE CE SE MAI POATE, ca nu sunt de acord cu comportamentul lui fata de ei ? Poate ca asa e, oare 28 de jucatori sunt nebuni si Hagi e cel sanatos ? Oare jucatorii aia de la Poli erau asa fericit cand a plecat Hagi si spuneau ca nu inteleg nimic de la el doar asa.. sa fie bagati in seama ?

Sa fie clar, nu sunt de acord cu ce a facut Becali, mi se pare o maaare pata neagra in istoria Stelei, o jigodie cu fata de om ( cioban in cazul lui ), dar am dreptul si se pare ca am si motive sa ma indoiesc si de antrenorul Hagi !

ombladon69921.08.2007 16:52

bah voi astia care vb despre jucatorii Stelei va consideratzi fanii Stelei sau suntetzi doar niste oameni care nu au de lucru si se gandesk sa vb despre jucatorii Stelei??yo cred ca sunteti a 2-a varianta pentru ca un suporter adev sustine echipa si la bn si la rau si nu comenteaza despre proprii jucatori si despre Becali ce sa spun avetzi dreptate e cam dus dar ganditziva cu ce patron ati ajuns in semifinala UEFA si Radoi va luati de el jucator pe care il admiratzi nu credetzi ca va schimbati cam rapid??Radoi si-ar da si viata pentru Steaua avand in vedere accidentarile pe care le-a avut desi se putea feri!!ast comentarii la mesaju asta d l voi astia care nu prea gandesk nu de la suporterii adevaratzi ;)

korynna21.08.2007 17:00

@ombladon699

Rectifica te rog:"Radoi si-ar da si viata pentru bani".E o diferenta. :wink: Sa inteleg ca te complaci in starea asta provocata de jj,Radoi & co.?E treaba ta si multi au incercat sa explice celor ca tine de ce gandesc in felul asta,dar e greu..trebuie sa intelegi tu..anumite chestii sunt infinite...Te-am pupat suporterule adevarat...

jcd21.08.2007 17:01
De ce sa'i acuzam pe jucatori ca s'au plans ca Hagi nu e bun, ca l'au chemat pe Becali in Olanda sa SALVEZE CE SE MAI POATE, ca nu sunt de acord cu comportamentul lui fata de ei ? Poate ca asa e, oare 28 de jucatori sunt nebuni si Hagi e cel sanatos ? Oare jucatorii aia de la Poli erau asa fericit cand a plecat Hagi si spuneau ca nu inteleg nimic de la el doar asa.. sa fie bagati in seama ?

DA, eu cred ca aia de la Poli spuneau unele chestii doar ca sa fie bagati in seama! Acolo e o echipa de frustrati cu care nu a reusit nimeni sa faca performanta pana acum, desi s-au bagat o gramada de bani! Pai acolo au jucat sau joaca Alin Stoica, Plesan, Contra, Popa, Aliuta, Karamian, Caramarin, McKain, Emeghara, Torje, Ganea, Moldovan, Cristea, Bucur, Mansour, Balace si altii care nu sunt chiar de lepadat si au avut 0 rezultate. Majoritatea s-au plafonat acolo. Si Cristea a fost vandut, intr-un moment in care dadea semne de revenire la forma care l-a adus la Steaua. Coman si Ov. Petre erau mai fotbalisti inainte de perioada Poli, decat dupa. Il mai au si pe puscariasu de Iancu care e vioara I cand vine vorba de iesit in evidenta si vorbit aiurea. Astia nu vor fi niciodata un reper in materie de NIMIC. Eventual de penibilitate.

Hagi nu a reusit pana acum ca antrenor, pentru ca nu a avut nicaieri sprijinul conducerii sau jucatorilor. Poate doar la Bursaspor, o echipa care avea ca obiectiv evitarea retrogradarii si toti de acolo s-au atacat cand au vazut ca echipa nu-si depaseste conditia. Iar la nationala, Hagi nu a avut ABSOLUT NICI O VINA pentru esecul cu Slovenia. Jocul a mers aproape perfect timp de 3 reprize, doar ca unii l-au luat la tinta pe Simeunovici, altii faceau figuratie in poarta sau aparare si asa mai departe.

Edit: ombladoane, tu chiar vrei sa ne demonstrezi ca erai sau esti cel mai prost din curtea scolii?

pacobarosanu21.08.2007 17:13

pentru mine e clar sunt doua tabere Hagi si jucatorii sustinuti de ciobanoid.io sunt de partea lui Hagi.inca sper sa fie doar speculatii dar e destul de greu de crezut.nu stiu de ce s-a certat Hagi cu Adrian Ilie si imi pare rau ca au fost divergente intre ei.eu cred ca nu 28 de jucatori au ceva cu Hagi ci doar liderii vestiarului.acestia au ceva cu Hagi din varii motive care poate sunt indreptatite,dar deocamdata nu cunosc motivele si il sustin pe Hagi.apreciez ca azi nu ne-am injurat pe forum si este laudabil acest lucru,deci se poate discuta si civilizat.forza Steaua !!!

greenyes21.08.2007 17:18
Hagi trebuie sa castige vestiarul dar daca vestiarul este gelos pe maretia si pe iubirea pe care o poarta regele?daca trufia este un pacat atunci cu siguranta si gelozia este.sper sa nu mai am ocazia sa postez despre aceste lucruri si ca Gica sa convinga diveresele "star-uri" ale Stelei ca trebuie rabdare si ca fotbalul nu este numai cel imaginat de Cosmin cel mare.hai Gica.sper sa ne ajute Dumnezeu si la sf campionatului sa dai o palma tuturor care nu au incredere in tine.Hai Steaua !!!

Legat de gelozie, mai corect invidie, daca le luai interviu la jucatorii Stelei cand juca Elton, care era cel mai iubit stelist la momentul respectiv, nici nu le vena sa vorbeasca despre el parca ii injurai, invidia e mare in echipa actuala a Stelei, pacat. Jucatorii astia, poqte cu mici exceptii, nu stiu ce inseamna Steaua, defapt ei stiu ce inseamna becalizarea. In trecutul glmorios al Stelei fiecare jcuator era crescut in spiritul Stelei dar acum.....cum bine a spus cineva astazi, "suntem contemporani cu moartea Stelei". Cand citesc ce poate sa zica jegul asta uman despre Hagi imi vine sa intru in pamant, mor de nervi, off Domane cu ce am gresit sa avem parte de oameni ca astia in Romania.

Auzi la el, a fost obisnuit sa joace in Liga cu Real Madrid, sa fie campion cu Olaroiu, alt becalizat, care a ridicat la rang de mare reusita locul doi la Steaua!!!! Cat rahat mananca idiotul, off toti aia care stau in jurul lui si care l "sfatuiesc" ar trebuie lichidati, bat pareu ca tot un tampit dintre alte scursuri ale Romaniei i au bagat in cap ca Elton i l eclipseaza si ca ar fi bine sa scape de el, acum cu Hagi, toti porcii din jurul idiotului ar trebui inchisi undeva departe, astia nu tin cont nici de binele Stelei nici de binele tarii, astia vor sa l impuna pe tampitul asta in functia de presedinte al tarii, iar tampitul chiar crede ca el poate sa ne fie presedinte.

Mor cand ma gandesc. Bietul de el e doar o marioneta in mainile celor care se joaca cu el din pure interese meschine, care lovesc in popurul asta pana la urma, astia calca pe cadavre, acum il calca in picioare pe Hagi prin intermediul dobitocului. O fi MM curva, fara caracter dar macar a reusit sa l tina in frau pe jegul asta, chiar s a demonstrat faptul ca jijotul era tinut in lesa de MM, acum ca e liber .... vai de noi.

Is curios ce o sa declare Ilie daca o sa decalre ceva legat de faptul ca a vrut sa plece de la Steaua din cauza lui Hagi. Nu pot sa cred, asta se foloseste de jucatori, de Ilie, de tot ce poate el cu mintea diabolica pe care o are sa loveasca in Hagi. Nu se poate asa ceva!!!!! Cu siguranta Hagi are minusurile lui, faza cu impingrea lui Zaharia m a lasat cam masca, dar cum spunea cineva cum se facea ca pe timpul lui Zenga si Protasov puteau intelege ce le zice antrenorul si acum nu inteleg frate!!! Din pacate is becalizati cu toii!!! Daca ne gandim bine toti jucuatorii cu personalitate au fost dati afara de la Steaua, si asta a facut mare antrenor al nationalei noastre. Dar pe vremea lui Zenga nu au apucat fotbalistii lui peste care nu stiu sa dea o pasa corecta cu latul, o pasa corecta de 50 de metri, poate cu exceptia lui Dica, sa se creada mari vedete.Inainte alergau dupa glorie dar se pare ca pentru ei gloria inseamna doar sa joace contra lui Raul, Beckam, etc si bineinteles baniiiiiii!!!!! Nu si permiteau sa faca fite, si acum fac fite in fata celui pêntru care mingea nu avea si nu are nici un secret.

Sper din tot sufletul sa nu fie adevarat ce zice marioneta despre alaiul facut de jucatori in numele banilor, nu al performantelor, nu al viitorului Stelei, ci numai in numele banilor, dar daca este is cei mai josnici jucatori care au putut jucat la Steaua!!!! Cand imi mai vine in minte si o declaratie de a lui Oprita care a spus dupa pierderea calificarii cu Rosenborg ca numai gandindu se la banii pe care ii putea castiga daca trecea de Rosenborg il lua ameteala, poti sa te gandesti ca astia numai la banii au ajuns sa se gandeaca si i doare in fund de Steaua, de suporteri, de fapt au si aratat cat le pasa de suporteri, trebuie sa i aduca Hagi cu arcanu sa si salute suporterii.

DIn pacate ce a spus astazi unul dintre stelisti e adevarat, in momentul acesta suntem "contemporani cu moartea unui mit", Steaua Bucuresti!!!! Is curios daca or sa vanda bilete pentru meciul cu Pandurii, si mai curios is de cum or sa jaoce jucatorii!!!!

Forza Steaua!!!! Forza Gica Hagi!!!

greenyes21.08.2007 17:23

Avem o problema, e posibil ca orgoliosul Hagi sa fie doar ceva de fatada avand in vedere ca atunci cand a venit la Steaua i'a spui lu' Becali ca accepta sfaturile ( ordinele dupa parerea mea ) lui, dar sa nu stie nimeni .

Hagi a declarat ca nu a promis nimic legat de postul pe care urma sa joace marel Stelist Radoi si nu cred minte mai ales la ce antecedente are idiotul de conducator de stana.

Guevara21.08.2007 17:26

super comentariu,

felicitari

intr-adevar, ciobanul asta va distruge spiritul stelist, iar asta e grav, candva a ajutat echipa Steaua, dar e limpede ca acum o duce la vale

pacat

Hagi Presedinte - s-a strigat intr-adevar

Becali presedinte - cred ca au strigat niste ametiti candva, dar acum nu cred ca cineva ar mai striga asa ceva

aici e diferenta

din pacate cred ca o sa se abata vremuri si mai grele, ma astept chiar sa nu mai avem antrenor si sa faca numai asta echipa, pacat ca a pus asta mana pe clubul emblema din Europa de Est.

«12345»