Probabil unul dintre cei 1.000.000 de nepoti ( poate chiar ala de si-a furat-o pe trecerea de pietoni )
Am si eu o intrebare , ce a facut nepotu' de a fost batut pe strada? de cine? cand? e grav? si care sunt urmarile (ne)fericitei situatii?
Acum revenind la subiect, nu vreau sa comentez declaratiie unui alienat mintal ca nu are rostul. Le-am comentat de cel putin 3,4 ani si 2 niste mizerii ordinare pur si simplu nu trebuie catalogate ca declaratii sau ceva logic, pur si simplu o refulare momentana de aberatii si tampisme.
Vreau sa vedem putin presa de scandal sportiv (altfel nu se poate numi) din Romania. Dupa un meci in care cu 5 zile inainte au facut un "razboi" intre cluburi iata ca la sfarsitul meciului presa a avut parte cu varf si indesat de ceea ce isi dorea: scandal, circ, grotesc si o situatie tensionata la Steaua. Mi se pare punctul cel mai de jos si cel mai degradant in care presa spotiva (dar nu numai) a ajuns acum, o presa haotica, neprofesionista si lipsita complet de deontologie si onoare, o presa iresponsabila si devoratoare de subiecte neinteresante. Spun asta pentru ca in tot scandalul asta Hagi-pitecantrop presa are rolul central iar vina ii revine aproape in totalite (am sa spun mai jos de ce).
De vineri mari analisti sportivi tot analizeaza meciurile Stelei, intr-o maniera deloc corecta si deloc crativa, mereu au vrut sa imprime ca orice esec al Stelei este un dezastru, mereu au analizat o infrangere a Stelei luand in calcul 2 factori-antrenorul este slab si implicit tactica e proasta, 2 esecul a aparut ca urmare a unei situati de criza la echipa si un impas intre jucatori. Intotdeauna meciurile Stelei au fost prezentate ca adevarate razboaie, ca niste cruciade din care trebuie sa iesi pe targa, ca pe niste evenimente de o importanta capitala de aici izvorand si amplifacand o presiune inexistenta.
Oare jurnalistii astia care se dau mari cunoscatori si pe deasupra obiectivi nu s-au saturat de atata gargara si balacareala in fotbal, nu li s-a facut sila si lehamite de atatea certuri si conflicte in Liga asta mediocra, nu ii incearca sentimentul de repuslie cand vad si cand genereaza zilnic certuri, jigniri si dicutii "la misto" care nu duc la nimic, nu au si ei stima de sine si sentimentul implinirii profesionale, oare lor le place "mediul" toxic, putred si foarte bolnav in care lucreaza? lor le plac fetele insilor care apar in articolele lor?
Ei uite asta a dus si la scandalul asta, tocmai mizeria prezentata ca lucru rafinat si elegant, ce se intampla daca in loc de "manivela" aseara dadea un interviu Ienei, Balint, etc am mai fi avut astazi asta? ce se intampla daca dupa fiecare meci al Stelei nu este emisiune super speciala, este oare atat de importanta o emisiune dupa un meci CFR- Steaua din etapa a 4? chiar este un meci atat de important care trebuie analizat? Imi pare rau sa o spun, dar toate emisiunile asa-zis de analiza fotbalistia sunt niste mari pierderi de timp.
In astfel de emisiunii nu se analizeaza de loc fotbalul ci scandalul, eu nu am fazut emisiune care sa prezinte mai mult de 1 -1,30 de minute dintr-un meci, iar cadrele prezentate se refereau la: daca a fost "opsaid", fault, hent, daca trebuia galben/rosu, daca la-a injurat de morti sau numai de mama, ce a declarat si atat. Nu am vazut emisiune in care sa arate 5 faze de joc, un dribling spectaculos o preluare buna, cateva combinatii, reluari de 2,3 ori a golurilor, nu doar sutul de gol si atat plus reluarea fazei de 20 de ori daca a fost sau nu offside. Alt lucru intr-o astfel de emisiune, ca si in stirile sportive principale de dupa etapa este posbil sa nu mai fie AFISAT clasamentul? Toate astea isi au originea si cauza in scandalurile de la Steaua si nu numa.
S-a incetatenit ca laptele de dimineata ca dupa meci Becali are 10 minute libere de delir la TV Sport dupa care la realitatea, a devenit o regula ca dupa fiecare meci sa se ia interviruri la cald, ca de nu putem sa intelegem meciul daca nu ascultam interventiile lui X,Y,Z.
Tot scandalul asta artificial se datoreaza in mare masura presei care accepta si promoveaza intriga, de ce nu au oprit moderatorii interventia lu Becali dupa 1,2 minute, de ce au continuat cu intrebari instigatoare si de ce au fost partasi la mizeriile supse de neandethalianul asta? de ce acepta ca MM sa vorbeasca despre Steaua ACUM? in momentul asta de criza? MM nu mai reprezinta Steaua de mult de ce este intrebat acuma, de ce este pus sa comenteze ce delireaza un schizofrenic ?
Sunt dezgustat si profund mahnit de situatia asta, iarasi un scandal artificial, iscat gratuit doar din dorinta de senzational si audienta (sa le ia dracu de televiziuni comerciale), dintr-un reflex prostesc de a comenta meciurile Stelei atunci cand nu este cazul si din acceptarea perpetuua in peisaj a unui personaj sinistru cu gesturi si idei infioratoare.
Noapte buna