FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Piturca, Zenga, Dumitriu, Lacatus, Hagi - urmeaza Romania

«12345»
nemilosul20.08.2007 21:24
Din pacate pentru fin eu zic ca daca va pleca Hagi se va auzi si pe Ghencea

Mirel Radoi sa-mi bag..... si o sa-l distruga ;)

mare prostie a facut finu ca s-a plans la oligofren ca vrea fundas

pana acum lumea nu vedea ca e in plus pe teren si avea scuza tampita ca e pus sa distruga atacurile adeversarilor si nimic altceva

dar acum ca fundas o sa i se vada adevarata valoare adica aia din meciurile cu ciorile,spartzarii si rosenbourg cand a jucat fundas

daca ca mijlocas avea intrarile alea criminale si faulta ca disperatu in preajma careului stati sa vedeti acum show a la Radoi

sincer o spun si reconosc ca am mare boala pe Radoi dar daca joaca fundas nu o sa avem sanse cu bate

Ultimatum pentru Hagi: Radoi mijlocas sau afara! Olaroiu s-a autopropus antrenor

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni seara ca antrenorul Gheorghe Hagi va pleca de la Steaua daca in urmatorul meci il va folosi pe Mirel Radoi tot la mijlocul terenului, si nu in defensiva. Gigi Becali a dezvaluit ca a fost sunat de Cosmin Olaroiu, care i-a spus ca lasa arabii si vine inapoi in Romania ca sa antreneze Steaua, daca Hagi va pleca.

daca doamne fereste sluga se intoarce sper sa fie primita cum se cuvine

ar trebui la meciul cu Pandurii sa se scandeze impotriva lui ca sa nu isi faca sperante degeaba si sa nu il mai fitileasca pe cioban

zamainmenu20.08.2007 21:29

Cosbuc zicea printr-o poezie a lui ca "nu-i nimeni drac si nimeni sfant."

Asa ca, eu zic sa ne temperam, sa ne potolim cu atitudinea asta vindicativa si sa intelegem ca albul nu-i asa alb iar negrul nu-i asa negru.

Pentru ca-l simpatizez pe Hagi, urmarindu-l pe Fernandel cum se da in spectacol pe sport.ro, am inteles ca uneori si Fecaliotul are dreptate: Hagi e copilul rasfatat care trebuie sa mai primeasca o palma din cand in cand, altfel nu va cobori de pe soclul de pe care crede ca inca mai este din perioada lui de jucator, (n.b!) inainte de a-si demonstra valoarea de antrenor. Deci, mai are de crescut ca antrenor si, din punctul asta de vedere, Hagi trebuie sa lase din nasul pe sus, sa invete din greseli si sa acumuleze experienta.

A, ca Berbecali e un penibil si ca face de rusine numele si faima Stelei, asta e alta poveste.

fansteaua4620.08.2007 21:35

Becali "Au venit jucãtori la mine la palat. Nu vreau sã spun ce mi-au zis. Eu însa, le-am spus ca Hagi e nasul meu și gata!"

Au venit in frunte cu Radoi ? fularsteaua2fular-campionii fularsteau2

Wally20.08.2007 21:40
Au venit in frunte cu Radoi ?

Doar n-or fi venit in frunte cu Bostina...

Lucas20.08.2007 21:43

Ba nu Victor, cea mai potrivita scandare ar fi "Mirel Radoi, treci la cosul de gunoi"!

Le reseau pansant20.08.2007 21:45
Probabil unul dintre cei 1.000.000 de nepoti ( poate chiar ala de si-a furat-o pe trecerea de pietoni )

Am si eu o intrebare , ce a facut nepotu' de a fost batut pe strada? de cine? cand? e grav? si care sunt urmarile (ne)fericitei situatii?

Acum revenind la subiect, nu vreau sa comentez declaratiie unui alienat mintal ca nu are rostul. Le-am comentat de cel putin 3,4 ani si 2 niste mizerii ordinare pur si simplu nu trebuie catalogate ca declaratii sau ceva logic, pur si simplu o refulare momentana de aberatii si tampisme.

Vreau sa vedem putin presa de scandal sportiv (altfel nu se poate numi) din Romania. Dupa un meci in care cu 5 zile inainte au facut un "razboi" intre cluburi iata ca la sfarsitul meciului presa a avut parte cu varf si indesat de ceea ce isi dorea: scandal, circ, grotesc si o situatie tensionata la Steaua. Mi se pare punctul cel mai de jos si cel mai degradant in care presa spotiva (dar nu numai) a ajuns acum, o presa haotica, neprofesionista si lipsita complet de deontologie si onoare, o presa iresponsabila si devoratoare de subiecte neinteresante. Spun asta pentru ca in tot scandalul asta Hagi-pitecantrop presa are rolul central iar vina ii revine aproape in totalite (am sa spun mai jos de ce).

De vineri mari analisti sportivi tot analizeaza meciurile Stelei, intr-o maniera deloc corecta si deloc crativa, mereu au vrut sa imprime ca orice esec al Stelei este un dezastru, mereu au analizat o infrangere a Stelei luand in calcul 2 factori-antrenorul este slab si implicit tactica e proasta, 2 esecul a aparut ca urmare a unei situati de criza la echipa si un impas intre jucatori. Intotdeauna meciurile Stelei au fost prezentate ca adevarate razboaie, ca niste cruciade din care trebuie sa iesi pe targa, ca pe niste evenimente de o importanta capitala de aici izvorand si amplifacand o presiune inexistenta.

Oare jurnalistii astia care se dau mari cunoscatori si pe deasupra obiectivi nu s-au saturat de atata gargara si balacareala in fotbal, nu li s-a facut sila si lehamite de atatea certuri si conflicte in Liga asta mediocra, nu ii incearca sentimentul de repuslie cand vad si cand genereaza zilnic certuri, jigniri si dicutii "la misto" care nu duc la nimic, nu au si ei stima de sine si sentimentul implinirii profesionale, oare lor le place "mediul" toxic, putred si foarte bolnav in care lucreaza? lor le plac fetele insilor care apar in articolele lor?

Ei uite asta a dus si la scandalul asta, tocmai mizeria prezentata ca lucru rafinat si elegant, ce se intampla daca in loc de "manivela" aseara dadea un interviu Ienei, Balint, etc am mai fi avut astazi asta? ce se intampla daca dupa fiecare meci al Stelei nu este emisiune super speciala, este oare atat de importanta o emisiune dupa un meci CFR- Steaua din etapa a 4? chiar este un meci atat de important care trebuie analizat? Imi pare rau sa o spun, dar toate emisiunile asa-zis de analiza fotbalistia sunt niste mari pierderi de timp.

In astfel de emisiunii nu se analizeaza de loc fotbalul ci scandalul, eu nu am fazut emisiune care sa prezinte mai mult de 1 -1,30 de minute dintr-un meci, iar cadrele prezentate se refereau la: daca a fost "opsaid", fault, hent, daca trebuia galben/rosu, daca la-a injurat de morti sau numai de mama, ce a declarat si atat. Nu am vazut emisiune in care sa arate 5 faze de joc, un dribling spectaculos o preluare buna, cateva combinatii, reluari de 2,3 ori a golurilor, nu doar sutul de gol si atat plus reluarea fazei de 20 de ori daca a fost sau nu offside. Alt lucru intr-o astfel de emisiune, ca si in stirile sportive principale de dupa etapa este posbil sa nu mai fie AFISAT clasamentul? Toate astea isi au originea si cauza in scandalurile de la Steaua si nu numa.

S-a incetatenit ca laptele de dimineata ca dupa meci Becali are 10 minute libere de delir la TV Sport dupa care la realitatea, a devenit o regula ca dupa fiecare meci sa se ia interviruri la cald, ca de nu putem sa intelegem meciul daca nu ascultam interventiile lui X,Y,Z.

Tot scandalul asta artificial se datoreaza in mare masura presei care accepta si promoveaza intriga, de ce nu au oprit moderatorii interventia lu Becali dupa 1,2 minute, de ce au continuat cu intrebari instigatoare si de ce au fost partasi la mizeriile supse de neandethalianul asta? de ce acepta ca MM sa vorbeasca despre Steaua ACUM? in momentul asta de criza? MM nu mai reprezinta Steaua de mult de ce este intrebat acuma, de ce este pus sa comenteze ce delireaza un schizofrenic ?

Sunt dezgustat si profund mahnit de situatia asta, iarasi un scandal artificial, iscat gratuit doar din dorinta de senzational si audienta (sa le ia dracu de televiziuni comerciale), dintr-un reflex prostesc de a comenta meciurile Stelei atunci cand nu este cazul si din acceptarea perpetuua in peisaj a unui personaj sinistru cu gesturi si idei infioratoare.

Noapte buna

fedora20.08.2007 21:49

O contributie o are si Piturca, omul care nu inceteaza (scuzati-mi exprimarea) sa bage strambe la Steaua. Acum are o si mai mare satisfactie, se poate razbuna cu varf si indesat pe Hagi.

dragos_drlsteaua20.08.2007 21:50

Auziti baieti, da' nu ar fi mai inspirata o scandare gen: Mirel Radoi, sa-mi bag ****-n nashu tau! :)

Glumesc desigur. N-am sa fiu niciodata de acord cu insulte adresate jucatorilor, cu atat mai mult propriilor jucatori! Cert e ca Steaua a intrat intr-o perioada neagra, iar pe iesire sta scris un singur lucru: AFARA Becali!!!

FORTA Steaua!!!

dax4720.08.2007 21:57

Antrenati un ochi si-o mana pentru patria romana (inclusiv cea ros-albastra) !

Someone put berbecali out of his missery ! Pls ! Until it`s not too late !

Le reseau pansant20.08.2007 22:10
Ba nu Victor, cea mai potrivita scandare ar fi "Mirel Radoi, treci la cosul de gunoi"!

foarte dura asta, cred ca ar fi prima data cand ne injuram capitanul sau nu il mai acceptam, desi este/ era un jucator care se incadra cu brio la devotamen, atasament, daruire pentru Steaua.

Solutia ar fi sa nu mai fim atat de entuziasmati cand i se striga numele la prezentare, sa nu mai cantam si sa nu mai ii scandam numele. Totusi este prea mult a ne renega capitanul.

Oricum solutii sunt multe numai sa se aplice cele mai bune si eficiente asta este esenta si cam tot asta si idealalul.

malacone20.08.2007 22:10

Articol tare,pe forum sunteti suparat dar infruntati-l,pana la urma trebuie sa cedeze,(EX.STAICU LA Craiova,Doamne Fereste-ne sa nu ajungem in.Ne distruge istoria ne umileste si da in cele mai mari nume ale fenomenului Steaua,Oare chiar nu poate sa fie exclus din fotbal sau inchis la SOCOLA cu psihopatii.M-am rugat la Dumnezeu sa ii scoata Bodu numele la licitatie dar se pare ca el a fost prea mic in circul asat ce dureaza de 8 ani .La ce tot se lauda el cu averiile cand se lacomeste la aproximativ 8 milioane ,La ce tot circul asta ?

Exces de Caps

Wally20.08.2007 22:33
Solutia ar fi sa nu mai fim atat de entuziasmati cand i se striga numele la prezentare, sa nu mai cantam si sa nu mai ii scandam numele.

Asta ar fi cea mai buna solutie. Nu i-am mai strigat numele la prezentare cred ca de la meciul cu Progresul din sezonul trecut cand a revenit dupa acea accidentare. Chiar mi-era foarte mare dor de el atunci, insa mi-a trecut repede...

Lucas20.08.2007 22:59
foarte dura asta, cred ca ar fi prima data cand ne injuram capitanul sau nu il mai acceptam, desi este/ era un jucator care se incadra cu brio la devotamen, atasament, daruire pentru Steaua.

Eu nu il recunos pe acest individ capitanul Stelei! Nu pot sa accept ca poarta pe brat banderola care a apatinut odata lui Iordanescu, Tudorel Stoica, sau Lacatus.

Ne asteapta zile negre. Iubirea noastra pentru Steaua va deveni o rana deschisa!

handrei20.08.2007 23:02
...

In astfel de emisiunii nu se analizeaza de loc fotbalul ci scandalul, eu nu am fazut emisiune care sa prezinte mai mult de 1 -1,30 de minute dintr-un meci, iar cadrele prezentate se refereau la: daca a fost "opsaid", fault, hent, daca trebuia galben/rosu, daca la-a injurat de morti sau numai de mama, ce a declarat si atat. Nu am vazut emisiune in care sa arate 5 faze de joc, un dribling spectaculos o preluare buna, cateva combinatii, reluari de 2,3 ori a golurilor, nu doar sutul de gol si atat plus reluarea fazei de 20 de ori daca a fost sau nu offside. Alt lucru intr-o astfel de emisiune, ca si in stirile sportive principale de dupa etapa este posbil sa nu mai fie AFISAT clasamentul? Toate astea isi au originea si cauza in scandalurile de la Steaua si nu numa.

S-a incetatenit ca laptele de dimineata ca dupa meci Becali are 10 minute libere de delir la TV Sport dupa care la realitatea, a devenit o regula ca dupa fiecare meci sa se ia interviruri la cald, ca de nu putem sa intelegem meciul daca nu ascultam interventiile lui X,Y,Z.

...

Problema nu sunt emisiunile ci oamenii care le fac audienta. Asa ca de vina suntem noi. Din pacate nici nu prea exista alternativa, dar daca nimeni nu s-ar uita la cele 10 minute de delir de la TV Sport sau Realitatea banuiesc ca o se renunte la ele.

iftode20.08.2007 23:06

nu stiu daca cineva mai stie dar, acum vreo 2-3 ani, nu mai stiu exact cat, cand tot vruia Jiji sa-l vanda pe ra2, (sper sa mearga cu r mic), finutzu juca la marcaj. ciobanu vruia 10 mil $ pe el. Hagi atunci ia zis: Gigi urca-l pe finutzu la mijloc ca pe un fundas nu o sa iei nici o data atatzia bani. la vreo cateva luni sau peste un an, ma rog, a venit o oferta pe adresa lu finutzu(ce a zis ciobanu), de -vreo 8-9 mil $.ciobanu a zis atunci: o sa ii fiu toata viata recunascator lui Gica pentru ca m-a sfatuit sa-l urc pe finutzu la mijloc.

acum parerea mea: ciobanu ca sa-l oblige pe Gica sa-l puna pe finutzu la marcaj(desi ne amintim cu totzi `memorabilele` meciuri facute de finutzu la marcaj cu Dinamo si rosemborg), este sa aduca un mijlocas tare de tot, care sa-l scoata pe finutz din schema la mijloc.

parerea mea despre Hagi ca antrenor este ca nu prea are treaba cu antrenoratu, dar mai are timp sa demonstreze(sper), cu toate ca daca as fi in locu lui, m-as duce de as manca pamantu, iar la Steaua probabil urm antrenor o sa fie tot ZERoli, care o sa ii dea explicatii lu Gigi (care intre noi fie vorba a facut scoala de antrenori la coverciano), de ce joaca cu ala sau cu alalaltu.. penibil

cateva solutii ar fi:

cum s-a mai spus aseara sa facem cheta angajam un raket si gata treaba..

sa facem cheta sa cumparam clubu...

sau sa-i strigam la fiecare meci: pleaca din Ghencea, Becali pleaca din Ghencea, iar asa nu putem primi amenzi, sau sa fim interzisi pe stadion, pentru ca nu s-au strigat injurii.. dar pentru asta e nevoie de totzi la fiecare meci..

sry pentru postu asta asa de lung da nu mai puteam

AmuntBoy20.08.2007 23:45
Auziti baieti, da' nu ar fi mai inspirata o scandare gen: Mirel Radoi, sa-mi bag ****-n nashu tau! :)

e buna asta :rolleyes:

Mie imi pare rau de caracterul lui Radoi ca este un jucator foarte bun

daca nu-l halea pe Hagi tacea din gura si gata ....

Si ca sa iei apararea jucatorilor in fata antrenorului e o mare greseala , la fel a fost si cu Piti vs Hagi la nationala

cand a gresit Sandu atunci

Si nu cum zice oierul ca le-a spus ca este nasul si nu poate face nimik,

le dadea la toti amenda si ii trimitea la steaua2 pana isi reveneau din starea de rascoala

PS: Daca revine sclavul de Oli o sa-l urasc si mai mult ...

Stukha_steaua21.08.2007 00:23

Ma simt penibil........chiar cand aveam si noi un lot in care si rezervele se puteau ridica la valoare titularilor....chiar cand se lauda ca sa impacat cu publicul....chair cand Hagi sincer cred ca mergea pe o poteca buna ....

Nu el a zis 'tui gura masii ca "e greu sa ii impui lu Gica ca cu asta te certi"(scuzati cacofonia dar ciobanul asa s-a exprimat)

Nu inteleg sincer!!!Nu ma ajuta creierul atat de mult...

Treaba e ca se pierde publicul asa....copii de 10-12 ani nu mai tin cu Steaua cum o faceam eu la varsta aia...nu mai sunt asa multi....Asa ca paralela la Manchester United se ofera facilitati pentru familiile care isi aduc copii la meci(isi cresc suporterii)....la noi :((

Poate nu va vine sa credeti dar am avut lacrimi in ochi de nervi cand am vazut ciobanul ca zice ce zice...si speram sa ma trezesc speriat si sa fug la bucatarie sa beau un pahar cu apa,dar stupoare.....e chiar real...

Dumnezeu sa ne ajute!!!Pentru ca nimeni altcineva nu o face!!!

kramer127021.08.2007 01:36

"Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni seara ca antrenorul Gheorghe Hagi va pleca de la Steaua daca in urmatorul meci il va folosi pe Mirel Radoi tot la mijlocul terenului, si nu in defensiva."

E simplu: Radoi va juca fundas central in meciul de sambata pentru ca Goian va fi suspendat. Patronul va fi multumit si Hagi nu va putea fi acuzat ca se pune pres in fata acestuia, pentru ca nu va avea alternativa. Totul e sa reziste pana sambata.

Hai Steaua!

endorama21.08.2007 04:50
Dacã echipa ar fi jucat extraordinar, nu cred cã Gigi se mai bãga. Atâta timp cât bagã bani are dreptul mãcar sã își spunã pãrerea.

total de acord...

Hagi nu a fost atacat de Becali din postura de cel mai bun jucator roman din toate timpurile, ci din cea de antrenor al echipei pe care o patroneaza. iar ca antrenor, Hagi ar trebui sa mearga direct in Divizia B dupa ce a realizat pana acum. n-a confirmat pe nicareri - nici macar la Steaua, unde jocul e asa cum zice Becali 'o salata de vinete'.

si pe mine ma enerveaza Becali uneori cu anumite declaratii, de genul celor facute inaintea meciului cu CFR, dar NU mi se pare exagerat faptul ca din pozitia de patron al unei echipe sa mai aiba din cand in cand si diverse cerinte....

pai ia imaginati-va voi ca ati fi fost patronul Stelei si l-ati fi vazut pe Olaroiu cum insista cu Gigel Coman meci de meci... sa nu-mi ziceti ca ati fi stat cuminte in loja fara sa comentati nimic doar de dragul principiului ca nimeni nu ar trebui sa se bage peste antrenor in formarea echipei.

arcadia21.08.2007 05:57
Ce-mi plac lingaii astia..Du-te bah si inscrie-te in PNG si nu mai polua forumu cu parerile tale..

In alta ordine de idei, nu pot sa remarc cat de javra poate sa fie Radoi..Imi pare rau sa zic asta, dar daca era un jucator care tinea cu adevarat la Steaua si nu se uita doar in fundu lu nashi-su, dadea frumos o conferinta de presa in care zicea ca va juca pe orice post va crede antrenorul de cuviinta si ca se simte foarte bine si in linia mediana..

De Becali stim toti ca e un idiot..dar de la capitanul Stelei ma asteptam la mai multe..

de unde stii ca nu e deja in png ? :)

in alta ordine de idei, vad ca nu mai e asa de iubit Radoi ...de ceva timp jocul lui nu mai e asa de exact si vedeam ca totusi nu prea se sesiza nimeni pe forum, acum cand si-a dovedit atasamentul neconditionat fata de Becali poate ca o sa fie mai multi dintre noi mai exigenti cu prestatia lui din teren, adica acolo unde conteaza.

vanfootball21.08.2007 06:19
pai ia imaginati-va voi ca ati fi fost patronul Stelei si l-ati fi vazut pe Olaroiu cum insista cu Gigel Coman meci de meci... sa nu-mi ziceti ca ati fi stat cuminte in loja fara sa comentati nimic doar de dragul principiului ca nimeni nu ar trebui sa se bage peste antrenor in formarea echipei.

L-as fi dat afara, ca orice conducator de club normal la cap. Nu-mi mai dati exemplul Berlusconi. Acum luam de bun tot ce fac mafiotii? Becali e un nesimtit si la fel sunt si cei care il sustin. O spun cu toata taria. Bafta!

@LeReseau

Hai sa lasam presa, ca prea ii punem in carca toate relele. Conflictul l-a inceput berbecul de patron, ce o tot lalaim, ca presa, ca lumea rea. Avem un nenorocit de patron, care zbiara la televizor, "injurand" legende ale Stelei (Piturca, Boloni, Hagi etc), care balacareste oamenii in cel mai grobian mod posibil, care ia la bataie realizatori TV in locuri publice s.a.m.d. Eu zic sa terminam cu "presa e de vina", ca deja o dam in patetism.

neaga521.08.2007 06:50

am citit comentariile si am ramas masca..se pare ca in dorinta voastra de a-l huidui pe Becali tot ce nu-i convine lui incepeti sa sprijiniti voi...

Hagi nu e pe nici un drum bun oricat de mult vreti sa va amagiti cu gandul asta...

mie imi vine sa plang la toate meciurile pe care le vad mai nou cu Steaua, ma plictisesc si ma enervez rau de tot si doar aceasta mare dragoste pe care o port echipei ma mai tine in fata TV-ului...

m-am saturat sa vad Steaua in suferinta si practicand un joc debusolat...am citit intr-un articol ca Radoi s-ar fi plans unor apropiati ca nu stiu cum sa mai joace, joaca din amintiri ce i-a invatat Zenga , Protasov si Oli...poate ca asta ar fii o explicatie...

nu cred ca degeaba s-au dus la Becali baietii astia, daca ar fi fost vorba doar de Radoi as fii zis ca-i intrigant dar sunt si ceilalti iar Dica , Goian,si Petre Marin mie mi se par niste oameni decenti nu ca ar fi vrut sa-i bage strambe lui Hagi...

se face atatta tam-tam pentru. ca antrenor e Hagi, pentru. ca daca echipa ar fi fost antrenata de altul si ar fii jucat asa de prost acum nu i-ati mai fi luat apararea...

ce nu-mi place la unii dintre voi e ca ura fata de Becali va orbeste si va face sa nu vedeti clar unele lucruri.;..cu toti ( sau aproape toti )il uram pe Becali si toti ii condamnam maniera de a rezolva lucrurile dar daca toti iubim Steaua tb. sa vedem ce se poate face pentru. ca atunci cand suntem pe stadion sau la TV sa ne incante jocul ei si sa nu mai stam cu emotii in fata oricarei echipe din campionat ;

fedora21.08.2007 07:06

La o privire mai atenta, cred ca Hagi are partea lui (insemnata) de vina in crearea acestei atmosfere tensionate.

Marea lui problema este comunicarea. Atat cu jucatorii cat si cu patronul. A spus Becali o chestie in care-i dau dreptate. "Eu am zis ca Ov.Petre a jucat ceas. Daca nu e asa, Hagi trebuia sa-mi zica: vezi, ma, ca nu a fost chiar asa bun, a gresit acolo si acolo". Sunt de acord cu asta. Hagi ar trebui sa-l indrepte pe Becali in ceea ce priveste opiniile fotbalistice ale acestuia; astfel Hagi si-ar castiga si increderea patronului (care acum apartine opiniilor lui Piturca si ale altora) si liniste in alcatuirea echipei. Sa vina sa-i spuna: "Gigi, Radoi nu e bun ca fundas. Steaua a pierdut meciuri importante cand a jucat fundas. Si oricum nu am pe cineva la mijloc, nu pot juca acolo cu Lovin si Ov.Petre". Discutii de genul asta cred ca ar fi fost binevenite. Dar cum i-a promis ca-l baga pe Radoi fundas (nu ar fi trebuit sa promita asta) si nu a facut, mintea ingusta a lui Becali a perceput aceasta mutare ca un gest impotriva patronului. Cu un prost ca Becali trebuie sa te porti ca un profesor.

Relatia cu jucatorii nu stiu cat de buna e, noi vedem prea putine, dar imbrancirea lui Zaharia poate trada multe. Ok, consider ca Radoi este o sursa inepuizabila de tensiune la Steaua, dar cand cei mai buni jucatori au aceeasi parere, poate ca Hagi are o mare problema. Ma gandesc serios daca sa acuz o intreaga echipa sau un singur om.

vanfootball21.08.2007 07:18

Sa-ti spun ceva, draga neaga5. Eu, unul, pot accepta un joc prost al Stelei, pot accepta si Steaua in Liga a II-a, dar nu pot accepta ca Steaua sa fie f****a de un nenorocit sinistru. Radoi de ce nu s-a trezit ca vrea in aparare pe vremea lui Protasov sau a lui Olaroiu. L-a apucat acum dorul de "marcaj"? E doar un capriciu al ciobanului de a-si impune punctul de vedere. Ati uitat ca se apropie alegerile? Trebuie sa iasa omul bun la toate (patron, conducator, scouter, jucator-daca e nevoie), pentru ca nataraii sa-l aleaga. Daca tu accepti ca Steaua (castigatoare a CCE, remember?), sa joace dupa indicatiile tactice ale lui Becali, daca accepti ca prostul satului sa scrie pe hartie 11-le de start, atunci e problema ta. Eu, insa, nu vad ce legatura as mai putea avea cu aceasta echipa. E ca si cum o persoana si-ar face o echipa de fotbal si ar juca in curte cu vecinii, iar noi ne-am duce sa ne uitam peste gard, sa sustinem echipa aceea, sa nu domim noaptea dupa ce au luat bataie in fata vecinilor de pa strada alaturata. Daca privim echipele de fotbal doar ca pe niste chioscuri private, atunci de ce sa mai sustinem acele echipe? In fotbalul civilizat, se tine cont de suporteri, de traditie, de foste glorii etc. La Steaua, e echipa lui Becali si face ce vrea cu ea. Pai de ce sa mai tin cu Steaua, daca singura legatura cu trecutul e numele? Asa, poate sa infiinteze Corsicanu o echipa numita AFC Steaua. Ar trebuie sa tin cu echipa lui Corsicanu, pentru ca se numeste Steaua?! Think about it!

predatorpulse721.08.2007 07:25

@neaga5,aici nu e vorba de valoarea ca antrenor a lui Hagi,ci de gesturile si declaratiile imbecile ale becaliotului. Poate ca unii cred ca cele 2 lucruri sunt legate,insa nu e asa,aici e vb de principiu,de a te baga peste antrenor,atunci care mai e rolul lui Hagi la echipa?

Hagi ramane de vazut daca este antrenor(momentan nu este) dar trebuie lasat sa-si faca meseria,iar chestia asta cu jucatorii s-ar putea sa fie adevarata insa din nou aici arata cata lipsa de comunicare exista in club. Daca jucatorii nu sunt multumiti de metodele lui Hagi,trebuia sa mearga la patron si sa il roage sa aranjeze o intalnire intre toate cele 3 parti,adica jucatori,antrenor,patron si sa vada ce nu merge.Bine,dar asta este o metoda moderna,iar clubul nostru are momentan organizare feudala,ma mir ca nu au mers jucatorii si cu tribut la palat.

O sa ma transform din nou in avocatul lui Hagi,dar si chestia asta cu mersul pe la spate la patron nu e ok. Adica jucatorii sunt niste lasi care nu pot sa-i spuna in fata antrenorului ca nu inteleg anumite chestii sau ca nu se simt bine pe anumite posturi. Eu momentan nu vad diferenta intre Hagi si Oli,in ceea ce priveste jocul,si anume ca echipa se apara bine dar mijlocul si atacul sufera in continuare iar accidentarile continua si in era Hagi.

O diferenta cruciala intre Oli si Hagi ar fi modul cum se comporta cu jucatorii. Acesti jucatori au fost obisnuiti sa aiba antrenori buni cu ei(Protasov),unii prea prieteni cu jucatorii(Oli,care tipa la ei doar cand faceau greseli majore) iar acum il au pe Hagi care se vede de la o posta ca e temperamental(dar nu sunt de acord sa injure jucatorii).

Problema la clubul nostru iubit este aceasta structura feudala in care ne invartim,in care tot se pune accent pe jeyjey Becali si nu pe aceasta echipa. Orice problema si se merge la Jiji si nu la Adi Ilie,de exemplu,care,ca fost jucator ar fi putut sa le dea niste sfaturi jucatorilor sau sa vb el cu Hagi cu care a si jucat.

Desi stiu ca la orice echipa exista bisericute,la noi nu e normal ce se intampla,si aici vb mai ales de Mirel Radoi,care desi joaca mediocru de vreo 2 ani,influenteaza prea mult vestiarul,schimband atitudinea multora fata de antrenorii ce vin la Steaua.

Mirel s-a transformat dintr-un baiat muncitor,modest,ambitios(un lider adevarat),jucator bun,unul care punea capul in gheata adversarului intr-un fitos favorizat de statutul de fin al patronului(deci nu poate fi scos din echipa) care rar prinde meciuri bune,iar acum pune el gheata in capul adversarului. Tatal meu il stie bine pe un var de-al lui Becali iar faza cu Lacatus,din pacate este adevarata,el le-a zis celorlalti jucatori ca Lacatus e genul de antrenor care ii ia tare,asa ca s-a abandonat varianta asta ca dupa cum stim,jucatorii romani sunt moi,din toate punctele de vedere.

Daca as fi Gica Hagi,as califica echipa in CL,mi-as lua bagajele,mi-as cere scuze in fata suporterilor si as pleca naibii cat mai departe de neghiobia ciobanului,si din cate aud nici Adi Ilie nu e departe de plecare,pentru ca "personalitatea" lui Jiji iese la iveala odata cu trecerea timpului.

Doamne cat il urasc pe omul asta...

Ce zi fericita o sa fie cand o sa plece nemernicul de Becali de la echipa,o sa ne scada randurile cu fiecare zi in care el sta la acest club.

Chiar daca vin vremuri grele,sper ca jucatorii sa fie concentrati si sa intre momentan in CL,pentru ca acest campionat e lung si ceva imi zice ca vom avea alt antrenor din retur...

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

«12345»