FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Piturca, Zenga, Dumitriu, Lacatus, Hagi - urmeaza Romania

«12345»
alexblaja20.08.2007 16:47
Dacã echipa ar fi jucat extraordinar, nu cred cã Gigi se mai bãga. Atâta timp cât bagã bani are dreptul mãcar sã își spunã pãrerea.

Nu sunt de acord cu tine!

Propozitia de mai sus reprezinta modul civilizat in care cineva (in speta eu) isi manifesta dezacordul fata de un lucru. (in speta citatul de mai sus).

Acuma, sa imi exprim dezacordul in stil becalian:

MA......

Atat voi scrie din dezacordul in stil becalian, pentru ca altfel probabil ca voi fi banat pentru injurii aduse unui coleg de forum!

Vezi diferenta?

armin20.08.2007 17:03

Din partea mea multa M**e celor care inca se mai iau dupa ce zice MeeMee.

Hagi a facut un gest urat ieri, l-a impins pe Zaharia in momentul schimbarii.

Jiji cauta acum doar pretexte, soarta lui Hagi e demult pecetluita, de cand a vrut Ilie sa plece, si l-a intors Jiji.

Rada l-a eliminat pe Goian, cu balbaielile lui.

steauafan20.08.2007 17:34

MM e un mare mincinos si degeaba incearca el sa faca pe marele stelist ca nu e!

El e stelist doar cind ii convine, si anume cand are Tuareg de la Gigi si ia procente pe jucatori.

Degeaba va uitati in gura lui. Iar atitudinea lui de la Fanatik a fost de om bolnav mintal, razbunator si orb de furie ca a fost fortat sa plece si nu a putut sa-si ia Tuaregu cu el si nici nu a primit procentele promise din transferuri.

Iar faza cu respectul pentru Oli e la misto, daca-l respecta nu zicea nimic de listele lui Gigi.

Si cred ca tare ii e frica de bodygurzii lu Becali ca nu se mai oprea zicand ca nu-i e frica!

Un las, un fricos si un mincinos!

axion20.08.2007 17:39

Eu zic ca daca Nea' Gigi pune botul la finu Radoi,Dica si ceilalti care au mai fost nemultumiti de Hagi sa-l puna pe Radoi pricipal si Dica secund si toate problemele lui se vor rezolva.Mai mult nu am ce sa jic ca au spus ce de mai sus dar este o mare rusine ce a facut Stefan Cel Mare sau cum so numi el.

Bundy20.08.2007 18:38

Hagi a facut un gest urat ieri, l-a impins pe Zaharia in momentul schimbarii.

Jiji cauta acum doar pretexte, soarta lui Hagi e demult pecetluita, de cand a vrut Ilie sa plece, si l-a intors Jiji.

Rada l-a eliminat pe Goian, cu balbaielile lui.

Stii cumva de ce a vrut sa plece Ilie? sunt doar curios:)

Wally20.08.2007 18:49

Respecta parerile partenerilor de forum si ale fanilor. Daca unora le place ce zice MM si ceea ce face, iar tie nu, nu trebuie sa arunci cu insulte la adresa lor. Asa si ei pot spune "Multa M*** celor care NU se iau dupa ce zice MeeMee" si nu cred ca tie ti-ar pica tocmai bine. Numai bine.

laurst20.08.2007 18:58

din pacate suntem nevoiti sa-l suportam!!! pana cand?

acest personaj grobian ne face istoria de ras in cel mai cumplit mod cu putinta...

mai bine fara U.C.L. decat sa-l mai aud cum debiteaza...

trebuie sa dispara... lasaneeeeee...!

Rahoolio20.08.2007 19:05

Cunoasteti probabil inregistrarea audio care circula pe Net in care Jiji isi baga si-si scoate cam cinci minute virilul appendix de aroman provenit din Muntii Pindului (un glumet a mixat-o cu o piesa de-a lui 50Cent si-a iesit o chestie de tot risul) in patronul unui trust media si in toti muncitorii de acolo. Muncitorii (desi in media nu cred ca se aplica "noi muncim nu gindim") erau reporterii si jurnalistii uneia dintre Antene. Acum Jiji isi baga literalmente acelasi melesteu de amestecat cas in muncitorii de la Steaua. Greseala fatala. Hagi e muncitor si si gindeste. Si totusi, cu mentalitate de Dinu Paturica, Tanase Scatiu si Gore Pirgu - mai toti care postam pe aici am dat un BAC la romana - sper, acest berbec ambuscat, caz clasic in psihiatrie (mania persecutiei, tendinte paranoico-schizoide, delir de grandoare sa), crede ca banii lui pe 3 sferturi murdari pot cumpara destine, caractere; ca pot impune linia profesionala unui OM care numai si pentru golul marcat Columbiei in '94 ar trebui purtat ca un glob de cristal cu un ingeras peste care ninge (aoleu, o dau in poezie ca Coelho (sic!)). Ma tem ca si-a bagat implanturile dentare intr-o nuca prea tare si ca de data asta o sa o ia in brate (cum manipula mieii la strunga lu' ta'su). Tratindu-l pe Hagi ca pe ultimul argat de pe mosia de la Pipera, acest derbedeu grobian, produs elocvent al rasturnarii scarii valorilor in tarisoara asta, s-a dus definitiv de la inima oricarui stelist adevarat. iar cind in jurul lui se va face un vid de stelisti adevarati si va ramine doar cu un cor de sicofanti, urmeaza Romania, cum bine zice Soldatelul. Cu o mica dar importanta corectie: urmeaza Romania sa-i faca ce zicea ca le face el muncitorilor de la televiziunea lui Felix. Dixit!

PS: Cum e aia? Daca prostia ar durea, Becali si-ar face din vreme stoc adunind morfina din toata lumea (usor adaptata zicala).

the_ace20.08.2007 19:07

frate m-am saturat sa va aud ca Hagi E CEL MAI MARE STELIST........cand de fapt UNICUL CAPITAN SI CEL MAI MARE STELIST ESTE SI VA RAMANE Marius Lacatus sa va intre bine in cap lucrul asta S.R.F. (Steaua's real fanatiks)

Oradeanu20.08.2007 19:14

Pana la urma Jiji e patronul. Chiar daca multora nu ne convine Jiji poate taia si spanzura. Dar pana a iesi pe post sa il ocarasti pe Hagi e cale lunga.

Cat despre linguselile lui MM la Hagi (de gen "pupati-as kuku matale") steauafan are dreptate.

MM e un mare mincinos si degeaba incearca el sa faca pe marele stelist ca nu e!

El e stelist doar cind ii convine, si anume cand are Tuareg de la Gigi si ia procente pe jucatori.

Degeaba va uitati in gura lui. Iar atitudinea lui de la Fanatik a fost de om bolnav mintal, razbunator si orb de furie ca a fost fortat sa plece si nu a putut sa-si ia Tuaregu cu el si nici nu a primit procentele promise din transferuri.

Iar faza cu respectul pentru Oli e la misto, daca-l respecta nu zicea nimic de listele lui Gigi.

Si cred ca tare ii e frica de bodygurzii lu Becali ca nu se mai oprea zicand ca nu-i e frica!

Un las, un fricos si un mincinos!

SUBSCRIU. E un om de mare cacao.

stelist adevarat clujean20.08.2007 19:20

Chiar daca Gigi ar avea dreptate si tot nu ar avea voie sa se comprte asa cu un simbol al echipei Steaua !

Chiar daca Hagi nu a reusit sa imprime un joc spectaculos echipei trebuie sa avem rabdare si incredere in capacitatea lui !

Domnule Gigi daca te pricepi asa bine la antrenorat cumpara (cu bani bineinteles !) o licenta de antrenor si antreneaza cel putin 18 echipe ca sa poti fii multumit !

Gigi vorbeste de respect , dar acele tipete de la telefon indica contrariul si semne clare de paranoic !

Gigi lasa Steaua in pace !

In 1986 erai un nimeni !

DonAndres20.08.2007 19:37

Cat poate sa abereze omul asta!Nu il mai suport,acum este pe sport.ro si o tine tot pe a lui(pe banii lui omul crede ca poate sa taie si sa spanzure.....),e grava treaba,daca nici acum nu isi da seama ca a gresit va avertizez ca ne asteapta vremuri grele,foarte grele.Offffff....ce umilinta am ajuns sa traim!!!!!!

vasyy20.08.2007 19:41

cei ce barfiti pe Becali,mergeti voi si fceti m-ai mult bine echipei,daca nu era Becali Steaua era indivizia locala ,in D sau chiar m-ai rau,toti cei ce vb de rau sunteti niste ****.tine-o tot asa Becali.succes

danimarcu20.08.2007 19:53

bai vasyy,nu crezi ca,in loc sa ne tii predici ai face mai bine sa pui mana pe carte?...

DonAndres20.08.2007 20:02
cei ce barfiti pe Becali,mergeti voi si fceti m-ai mult bine echipei,daca nu era Becali Steaua era indivizia locala ,in D sau chiar m-ai rau,toti cei ce vb de rau sunteti niste ****.tine-o tot asa Becali.succes

Stai tu linistit ca oameni cu bani,educatie si inteligenta peste Becali ar investi oricand in Steaua pentru ca brandul acesta este puternic rau!!!!Nu ai decat sa-l respecti si sa-l votezi....

Urmariti atent comportamentul ciobanului......oare unde se incadreaza trecerile astea din ras in urlet si invers.(ce diagnostic poate fi pus???)

Poate stie cineva sa-mi raspunda??::))

Dublu post

Tom_Jerry20.08.2007 20:18

Ce-mi plac lingaii astia..Du-te bah si inscrie-te in PNG si nu mai polua forumu cu parerile tale..

In alta ordine de idei, nu pot sa remarc cat de javra poate sa fie Radoi..Imi pare rau sa zic asta, dar daca era un jucator care tinea cu adevarat la Steaua si nu se uita doar in fundu lu nashi-su, dadea frumos o conferinta de presa in care zicea ca va juca pe orice post va crede antrenorul de cuviinta si ca se simte foarte bine si in linia mediana..

De Becali stim toti ca e un idiot..dar de la capitanul Stelei ma asteptam la mai multe..

LARI20.08.2007 20:28

Gata, bah, suntem salvati!

A zis stiti voi cine ca daca Hagi o sa-l respecte, in iarna ii aduce doi jucatori de 10-15 milioane de euro "si-l face antrenor mare".

Dar stati calmi, ca cica daca n-o sa-l respecte (desi l-a ajutat sa-si implineasca un vis "si uite unde-a ajuns"), i-a zis lui Olaroiu ca atunci cand o sa-l cheme, "lasa arabi, lasa bani si vine la Steaua".

Bai... a fost hai mare la emisiunea asta... am terminat un pachet de servetele cat am ras...

Ce redus mintal...

AmuntBoy20.08.2007 20:30

cred ca pleaca Hagi

acum la facut si mai varza la sport.ro

andyro20.08.2007 20:54
Editat de moderatori:Limbaj indecent, ultim avertisment
Astristul20.08.2007 20:54
cred ca pleaca Hagi

acum la facut si mai varza la sport.ro

Mai bine ar pleca Gigi si Mirel, decat Hagi! Dar la urma urmei stiu ca visez.... forzateaua

makaveli_still20.08.2007 20:59

va lasati mult prea mult prostiti de un asemenea om ....nu merita sa detina o echipa asa de uriasa ca echipa noastra ! ar trebui sa se duca sa tina in continuare fularu lui Dinamo la gat ..si sa faca multe alte kkturi pe care le face si sa vrajeasca oamenii amarati care n-au nici o idee de ce-i poate capu si ce interese are !

o sa vina vremea cand o sa cada..cu totii banii lui cu tot...cu mintea lui de taran si de oier...ca in curand o sa ajunga si antrenor si jucator , ne face echipa de ras in lume si ne aduce la disperare ! sa speram ca o sa se trezeasca cineva care sa spuna lucrurilor pe nume si sa comenteze in fata acestui bou ! FORZZA Steaua

zyder20.08.2007 21:03

raman la o concluzie tulburatoare: 2*j azi zice ca il da afara pe Hagi si tuna si fulgera,maine rade si zice ca nu.

ps:daca nu ati inteles pana acuma 2*j are probleme mentale, vorbesc foarte serios.

AmuntBoy20.08.2007 21:10

Din pacate pentru fin eu zic ca daca va pleca Hagi se va auzi si pe Ghencea

Mirel Radoi sa-mi bag..... si o sa-l distruga ;)

fansteaua4620.08.2007 21:14

Balint: "Hagi are 3 lucruri de facut: sa ia titlul, sa intre in CL si sa nu-l bage in seama pe Becali"

Wally20.08.2007 21:23
Din pacate pentru fin eu zic ca daca va pleca Hagi se va auzi si pe Ghencea

Mirel Radoi sa-mi bag.....

La cum decurg lucrurile momentan e foarte posibil sa se auda aceasta scandare in Ghencea, si chiar si pe ghiulesti numai ca scandata de ambele parti.

«12345»