FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Piturca, Zenga, Dumitriu, Lacatus, Hagi - urmeaza Romania

«12345»
Luca buzau20.08.2007 13:18

Becali face de ras numele "Steaua Bucuresti" ...nu inteleg cum un cioban a ajuns patron la o echipa asa de frumoasa si cu o istorie cum nu a avut-o nimeni din Romania...trebuia sa ajunga patron la FC.Oitzele sau ceva de genu...nu pot sa pricep:|....Am o singura intrebare...CUM IL PUTEM DA JOS PE Becali?.... forzateauaforzateauaforzateauaforzateaua

Mai usor cu steguletele si cu limbajul de mirc

JKO20.08.2007 13:21

a intrecut masura: s-a luat de Hagi!!!

nu-l mai suport acest cioban!

Al3x3i20.08.2007 13:24

Nu pot sa cred ce se intampla in aceste momente la Steaua ... Din cauza acestui om , om e cam mult spus , aceasta maimuta nu face nimik mai mult decat sa ne distruga aceasta echipa ... din pacate noi nu putem face nimic . Daca nici acum acei pupatori de funduri Becaliste nu vad ce caracter de maimuta are Becali nu putem face nimica.

diego_cj20.08.2007 13:32
De aseara nu mai simt decat scarba.

idem.... :angry:

nicolaef20.08.2007 13:38

Gica Hagi, trebuie sa ramai antrenor la Steaua!

Nu stiu cum gandesti evenimentele groaznice de aseara dar, Gica, tu trebuie sa continui antrenor la Steaua! Variante posibile:

-Daca finantatorul te va destitui, aceasta inseamna sfarsitul lui la echipa Steaua iar tu, desi nu asta iti doresti, ramai in legenda prin martirajul pe care l-ai face pentru onoarea clubului nostru iubit.

-Daca finantatorul ti-ar impune echipa care intra in teren, onoarea si modul tau de a fi vor face ca sa refuzi de fiecare data compromisul. Vei continua sa antrenezi Steau pentru ca suntem convinsi ca tu vei avea succes cu echipa ta de suflet.

In toate variantele, Gica esti un castigator si pe planul antrenoratului. In toate cazurile, trebuie sa alegi varianta onoarei, sa nu accepti plecarea de la Steaua prin decizia ta si este mai normal sa te gandesti la Steaua si la tine (doi termeni care se confunda unul prin celalalt) si nu la onoarea "finului" care oricum si-a pierdut-o demult.

Succes Gica, suntem alaturi de tine! Bravo Catalin, pentru articolul tau! Mandru ca sunt stelist!

themis20.08.2007 13:41

Ceea ce ma revolta cel mai mult este modul in care Becali trateaza Steaua. Steaua, nu numai cu antrenorii si jucatorii de aici, ci cu tot ceea ce reprezinta ea. Pentru Becali, Steaua nu se deosebeste de orice lucru de pe pamant care poate fi cumparat cu bani. Pentru el este acelasi lucru a cumpara un costum, o masina sau Steaua (ca banii pe care ii investeste tot reprezinta maruntis pentru el, nu-i asa?). Innebunesc cand il aud cu refrenul "sunt banii mei, se face ce zic eu, eu sunt stapanul".

Becali asta nu intelege pentru ca nici nu iubeste Steaua si nici nu o respecta (culmea e ca cere respect dar nu-l acorda nimanui, desi conceptia lui despre respect ar necesita multe comentarii): Steaua nu este orice echipa, Steaua este un simbol national. A spune ca stapanesti Steaua si poti sa faci ce vrei cu ea pentru mine inseamna, fara exagerare, a cumpara drepturile de autor pentru poeziile lui Eminescu sau Rapsodia romana a lui Enescu si apoi a spune ca poti face orice vrei cu ele pentru ca ai dat banii pe ele.

Pentru asta, Becali este cel mai mare rau care i s-a putut intampla Stelei vreodata. Becali vrea sa stearga tot ceea ce Steaua reprezinta. Stiu ca nu putem scapa de el (ideea ca noi sa cumparam Steaua este utopica) dar cred ca trebuie sa-i repetam mereu Steaua SUNTEM NOI!

leoc98020.08.2007 13:45

Salut Soldatino. Asteptam cu interes reactia ta la imprastierea balegarului de aseara.

Stau acum si ma gandesc ce a fost in capul nostru atatia ani. Au fost umilite toate simbolurile steliste pe care Becali le-a gasit in curtea clubului sau, cum bine ai spus, pe care le-a adus penru a-si cosmetiza imaginea. Am fost umiliti si noi, suporterii, mai mult sau mai putin apropiati echipei. 

Au fost umiliti jucatori care ba erau genii, ba comunisti(ca o gluma, daca mai e loc, Dica e fruntas aici).

Antrenorii reprezinta un capitol aparte: prin natura lucrurilor, ei su

t cei care 

interactioneaza cu patronul mai mult decat toata echipa tehnica. 

Si de la un antrenor la altul, presiune

asupra acestora a fost mai mare si respectul 

mai mic. De la Piturca, in vremea caruia Becali nu intra nici in vestiar, s-a ajuns ca Olaroiu sa isi justifice alegerile si tactica!! In era Hagi normal ca patronul a 

suferit un soc, pentru ca Gica a lucra

pe la Steaua, Galatasaray, Real Madrid si Barca

cu ceva OAMENI, asa ca era exclus sa isi insuseasca relatiile interpersonale de la Girueta si Progresul Bucuresti.

Zenga a fost adus la insistentele lui MM(care ne-a facut dusmani cu toata lumea, dar a si muncit). Gigi stia despre Zenga doar ca are cercel in ureche. Asa ca l-a incurajat din prima: "Bai baiatule, io nici nu-ti fac contract, daca ai rezultate ramai, daca nu pleci imediat." In schimb, Protasov si-a tras un contract beton, si la prima ocazie a plecat din Ghencea cum pleaca un angajat de la un sef nenorocit, de la stat, la o firma privata care-ti da abonament la piscina Lido.

Dupa toate aceste episoade, ce antrenor sa mai vina la Steaua? Nici macar nu-si poate face treaba aici. Daca povestea cu Radoi-caine de paza in vestiar e adevarata,

iata si cauza pentru care jucatorii nu mai ajung la Steaua neconditionat.

Si daca Hagi va avea puterea sa ramana imun la tot balegarul aruncat de patron, oare ce gandesc jucatorii!? Ei de partea cui sa fie acum? A lui Hagi, care poate fi expulzat la orice toana a lui Becali, sau de partea patronului, care daca vrea nu-i mai plateste, ii trimite la Buzau sau pune echipa de wu-shu sa le trimita bezele cu piciorul?

Probabil ca sunt confuzi, duplicitari, numai de conflicte cu Becali nu le arde si vor liniste cat mai curand.

PS Gandeste cineva de pe acest forum ca avem "echipa"!? Daca da as fi curios cum arata in viziunea lor 1ul unsprezece. 

Nu de alta, dar ca sa faci performanta iti mai trebuie si jucatori de valoare

iar la Steaua, chiar daca ar fi tot lotul valid, cred ca ar fi loc de mai b

ne

predatorpulse720.08.2007 13:46

Visul lui Hagi a fost sa antreneze Steaua si acum visul sau s-a indeplinit. Rezultatele sunt bune pana acum,chiar daca jocul sufera. Nu vreau sa gasesc scuze pentru jocul slab,dar Hagi,ca si Olaroiu,are vreo 6 jucatori importanti accidentati plus ca s-au efectuat vreo f multe transferuri deci kakaia omogenitate.

Desi mizeria de Becali l-a umilit eu cred ca Hagi vrea sa ramana,sa inghita anumite prostii d-ale lui Jiji doar ca sa face performanta la clubul pe care il iubeste. Daca vreti sa vedeti un om care cu siguranta ar trebui sa fie la Steaua,in orice postura,uitati-va la declaratiile d-lui Ienei pe onlinesport.El,Hagi,Balint,Lacatus si multi altii sunt stelisti adevarati,nu nebuni gen Becali care tot spune ca Steaua e familia lui,sa inteleg ca e o familie in care nimeni nu misca ca ia bataie de la "tata".

Daca ciobanul zice ca e varza,salata sau ce-o mai fi echipa este pentru ca el a facut-o asa,jucatorii tot sunt miscati ca sa ii se gaseasca un loc potrivit lui Radoi,finul. Din Radoi a mai ramas doar ambitia,de vreo 2 ani jocul sau este mediocru in majoritatea meciurilor iar relatia sa de rudenie cu patronul creaza tensiuni la echipa.

La psihiatrie cu Jiji...

Sper ca Steaua sa intre in grupele CL cu Gica Hagi pe banca si sa luam 24 tot cu el la carma.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori

ady_20.08.2007 13:54

Foarte bun articolul Catalin....felicitari !

Daca Hagi pleaca nu va face alceva decat sa ii intareasca pozitia de `mare conducator ` a lui jj . Regele trebuie sustinut in acest razboi impotriva autoritatii lui Gigi , care are impresia ca poate face orice la Steaua !

Credeti ca in spatele acestui scandal se poate afla si Radoi , despre care jj spunea ca va antrena Steaua la un moment dat?

spre cl

1on20.08.2007 14:04

Dacã echipa ar fi jucat extraordinar, nu cred cã Gigi se mai bãga. Atâta timp cât bagã bani are dreptul mãcar sã își spunã pãrerea.

Astristul20.08.2007 14:13
Foarte bun articolul Catalin....felicitari !

Daca Hagi pleaca nu va face alceva decat sa ii intareasca pozitia de `mare conducator ` a lui jj . Regele trebuie sustinut in acest razboi impotriva autoritatii lui Gigi , care are impresia ca poate face orice la Steaua !

Credeti ca in spatele acestui scandal se poate afla si Radoi , despre care jj spunea ca va antrena Steaua la un moment dat?

spre cl

Cand ProSport a publicat un amplu material despre ce face Radoi in vestiar si puterea de care dispunea (plecarea lui Hamutovski, Thereau, Elton - pentru ca era mai iubit decat el "Il Capitano" in Ghencea), eu credeam la vremea aceea ca erau gunoaie date de presa ca sa strice atmosfera la Steaua si sa-i induca pe suporteri in eroare, dar ceea ce se intampla acum la Steaua le da celor de la ProSport dreptate cu articolul acela (desi a trecut ceva vreme de atunci).

Nu cred ca vom putea scapa de el sau de ra2. Nu e chiar asa usor.

Stau si ma intreb ce va fi la urmatoarele meciuri din Ghencea .... cu Pandurii sau returul cu BATE ....

Sunt si eu curios, oare o sa ne bage pe toti astia din peluza la puscarie doar pentru ca vom scanda m***e Gigi??? Ramane de vazut!

FORZA Steaua !!! steag2

fedora20.08.2007 14:18
Dacã echipa ar fi jucat extraordinar, nu cred cã Gigi se mai bãga. Atâta timp cât bagã bani are dreptul mãcar sã își spunã pãrerea.

Lol... dar cum iti explici ca a plecat in minutul 12 cu Ceahlaul, cand inca nu stia cum joaca echipa?

lucvald-190220.08.2007 14:19

atunci de ce plm si-a mai luat antrenor la echipa?!

de ce face ambitii si impune jucatori...

MM de javra ....jijigodia p.mele...scuzati-mi cromatica limbajului dar nici cu alcool nu mai ma linistesc :(

anjin20.08.2007 14:26

Poate ca antrenorul Hagi nu o sa atinga nici macar jumate din valoarea jucatorului Hagi,sau poate ca da,daca o sa fie lasat sa lucreze in liniste. Inainte de toate insa,ciobanul a murdarit si jignit numele lui Hagi,care este unicat in lume! Asta sunt eu bun,rau sunt Hagi! Imi pare bine ca a decis sa ramana si sper din tot sufletul ca o face in primul rand pentru Steaua si nu pentru el sau pentru ai fi impotriva ciobanului incult! Forza Steaua Semper Fidelis!

stelistu198920.08.2007 14:34
:angry: ciobane nu ai cum sa cumperi Steaua!!! asta presupune sa cumperi milioane de inimi! nu te mai suport analfabetule! trebuie injurat meci de meci Becali iar daca nu mai lasa suporteri pe teren il injuram din afara stadionului. trebuie facut ceva cat mai repede.
Il Soldatino20.08.2007 14:45

Am si eu o intrebare pentru tine: tu ai ascultat ce a declarat aseara d-l Becali? Apoi altele: ti s-a parut cumva ca d-l Becali a ales pana acum doar "sa-si spuna parerea"? Despre tonalitate ce zici? Dar despre mesajul transmis?

cosmo_krmr20.08.2007 14:51

Tocmai la sport.ro, Becali a declarat ca 6 jucatori: Radoi, Petre Marin, Neaga(care nu a facut pana acum nimic la Steaua), Dica, Goian si inca unul, au venit la el si au vorbit cu patronul vis-a-vis de antrenorul Gica Hagi.

In opinia mea acesti jucatori nu au cum sa il judece pe Hagi macar pana cand nu vor ajunge si ei macar pana intr-o finala europeanaca sa nu mai vorbim de Supercupa Europei. In opinia mea ei nu unt inca jucatori profesionisti, am luat aici declaratia lui Chivu din vitrina de torfee a lui Ajax, avea doar 20 de ani.

Chivu a declarat: "Stii cand poti sa spui ca esti jucator, atunci cand castigi macar unul din trofeele de aici.".Concluzia este ca Radoi, Petre Marin, Neaga, Dica, Goian si inca unul nu sunt inca jucatorii care au impresia ca sunt, poate ca si Radoi o fi invidios ca nu-i mai striga nimeni numele prin Ghencea, e si cazul celorlalti.

Astept opinia voastra, insa dupa mine acestia nu sunt jucatori, ei ar trebui sa se concetreze doar asupra jocului lor si atat.

Nu am crezut ca o spun asta niciodata asta: **** lu' Radoi, Petre Marin, Neaga, Dica, Goian si inca unul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Steauaforever3320.08.2007 14:56

Becali sufera de boala "cultul personalitatii". Are impresia ca stie tot si ca numai el poate rezolva toate problemele. Romania a mai avut un asemenea exemplar care a fost alungat de la conducere de catre ..... popor si a disparut intr-un mod destul de josnic pentru calitatea de "conducator". Istoria l-a trimis direct la cosul de gunoi.

Pentru cei care sunt inscrisi in partidul zdreanta, ii sfatuiesc sa dea un search pe www.youtube.com dupa Becali si vor vedea mostre de comportament.

Becali este un caz bun de studiu de psihiatrie/neurologie. Imi doresc ca TOATE ZIARELE SI TELEVIZIUNILE sa-l ignore. MACAR O SAPTAMANA.

Daca era presedintele Romaniei, si avea crizele de nervi de aseara, acum eram in razboi cu cel putin cateva state......

Hai Steaua!!!!

LARI20.08.2007 15:00
Hagi este ultima reduta a stelismului neatinsa de mizeria becaliana. Practic prea multe simboluri au fost murdarite de actiunile acestui om si nu ne-a mai ramas ce sa aparam.

Ai vrut sa zici "Hagi ERA ultima reduta a stelismului neatinsa..." Asta pentru ca, in opinia mea, indiferent de modul in care se va solutiona acest "caz", Hagi a fost manjit de laturile imputite ale gigidiotului.

Sunt de parere insa ca tehnicianul nostru nu ar trebui sa se simta atins de acest atac jegos al maimutei curentate, pentru ca numele de "Hagi" va fi cel mai respectat nume in fotbalul romanesc. Cine l-ar putea respecta oare pe becalighioana daca n-ar avea atatia bani?

Il Soldatino20.08.2007 15:01
Tocmai la sport.ro, Becali a declarat ca 6 jucatori: Radoi, Petre Marin, Neaga(care nu a facut pana acum nimic la Steaua), Dica, Goian si inca unul, au venit la el si au vorbit cu patronul vis-a-vis de antrenorul Gica Hagi.

In opinia mea acesti jucatori nu au cum sa il judece pe Hagi macar pana cand nu vor ajunge si ei macar pana intr-o finala europeanaca sa nu mai vorbim de Supercupa Europei. In opinia mea ei nu unt inca jucatori profesionisti, am luat aici declaratia lui Chivu din vitrina de torfee a lui Ajax, avea doar 20 de ani.

Chivu a declarat: "Stii cand poti sa spui ca esti jucator, atunci cand castigi macar unul din trofeele de aici.".Concluzia este ca Radoi, Petre Marin, Neaga, Dica, Goian si inca unul nu sunt inca jucatorii care au impresia ca sunt, poate ca si Radoi o fi invidios ca nu-i mai striga nimeni numele prin Ghencea, e si cazul celorlalti.

Astept opinia voastra, insa dupa mine acestia nu sunt jucatori, ei ar trebui sa se concetreze doar asupra jocului lor si atat.

Nu am crezut ca o spun asta niciodata asta: **** lu' Radoi, Petre Marin, Neaga, Dica, Goian si inca unul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Salut. Nu trebuie sa crezi tot ce afirma d-l Becali. Sunt mahnit pentru ca incearca sa-i puna pe jucatori in carca lui Hagi desi chiar d-l finantator si-a descarcat aseara nemultumirea PERSONALA impotriva lui Gica. Eu sunt ferm convins ca la Steaua situatia este de sarit in aer in clipa de fata si "suna" cam asa: Gheorghe Hagi este un tip caruia nu-i place sa fie sluga nimanui, iar d-l Becali vrea sa decida in ORICE situatie. Imi doresc din tot sufletul ca Gica sa continuie dar sunt sceptic ca va putea s-o faca.

Steauaforever3320.08.2007 15:12

CITAT(1on @ Aug 20 2007, 02:04 PM)

Am si eu o intrebare pentru tine: tu ai ascultat ce a declarat aseara d-l Becali? Apoi altele: ti s-a parut cumva ca d-l Becali a ales pana acum doar "sa-si spuna parerea"? Despre tonalitate ce zici? Dar despre mesajul transmis?

si as mai adauga si faptul ca nu are nici cea mai mica doza de diplomatie. RUFELE SE SPALA IN FAMILIE, NU LA TV.....

LARI20.08.2007 15:15
Protasov l-a folosit la mijloc, Olaroiu l-a bagat tot la mijloc, Iordanescu si Piturca tot inchizator l-au jucat, la Nationala. Asadar, de unde isteria asta brusca, de unde pana unde il gasesc unii pe Hagi atat de vinovat, atata timp cat Radoi joaca la mijloc de ani buni, sub atatia antrenori ?!!!

Este exact ce-am intrebat si eu (retoric) in topicul "Hagi isi vede de drum la Steaua".

Cred ca o posibila explicatie ar fi asta: "double gi" a mugit azi la Realitatea ca il vrea pe Ovidiu Petre la inchidere ca i-a zis lui Piturca faptul ca e cel mai bun inchizator din tara (?!). Cred ca vita vrea sa-l titularizeze neaparat pe Ov. Petre (si aseara a zis ca la Steaua nu trebuie sa lipseasca Ov. Petre, Goian si Radoi), pentru a avea cat mai multi oameni la nationala, pentru a-i putea vinde mai usor.

Alta explicatie, n-am.

P.S. Sa presupunem, prin absurd, ca revine Zenga. Ma intreb cat timp i-o lua lui Walter sa-i explice de ce toti tehnicienii posibili (inclusiv Piturca-scena devine deja kafkiana) il prefera pe Radoi la inchidere. Si mai stau sa ma intreb cum or vorbi Hagi si Becali despre chestia asta, tinand cont de faptul ca amandoi au un vocabular atat de redus...

kop20.08.2007 15:40

Pe langa diplomatia de santier si mitocania lui Gigi, muscaturile frustrate ale lui Meme si nationalismul de 2 lei a lui Paunescu, eu am inteles de fapt si de drept:

1. Gigi a discutat cu Hagi despre Radoi fundas central si Hagi a acceptat verbal.

2. Hagi a facut tot ca el si a inceput cu Rada fundas -> greseala ce l-a fortat pe Goian sa opreasca un gol ca si facut si am jucat 80 minute in 10 oameni.

Asadar, Gigi s-a enervat iar Hagi momentan nu e fraier sa plece de la Steaua inaintea posibilei calificari in Champions League.

Echipa Steaua are nevoie de liniste insa nici Gigi, nici Hagi, nici jucatorii si nici suporterii nu par sa inteleaga chestia asta!

FORZA Steaua!

ZIP20.08.2007 15:43
idem.... :angry:

impartasesc acelasi sentimnet!!!

nu am dormit toata noaptea din cauza nervilor.......

este de neinteles ..acest.... nu stiu cum sa il numesc ...poate un nimic ...

cristi_mold20.08.2007 15:50
a intrecut masura: s-a luat de Hagi!!!

Cum a zis MM s-a luat de cel mai mare stelist. De cel care reprezinta milioanele de suporteri stelisti din toata lumea. Asa ceva este inadmisibil. Nu s-a luat de nasul lui sau de antrenorul echipei. Si-a batut joc efectiv de Hagi. Si asa ceva nu poate fi iertat.

Hagi este ultima reduta a stelismului neatinsa de mizeria becaliana.

Cat de frumos spus. Si cat adevar contin aceste vorbe. Insa nu sunt tocmai corecte. Hagi era ultima reduta. Pentru ca de azi noapte Hagi a fost manjit de spiritul grosolan si insolent al acestui om de nimic.

«12345»