FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Piturca, Zenga, Dumitriu, Lacatus, Hagi - urmeaza Romania

«1235»
fcsteaua.ro20.08.2007 10:50

Hagi este ultima reduta a stelismului neatinsa de mizeria becaliana. Practic prea multe simboluri au fost murdarite de actiunile acestui om si nu ne-a mai ramas ce sa aparam. Chiar daca aceasta noua echipa va castiga in viitor Champions League, dispretul stelistilor pentru Becali va ramane. Implicit greata si pe alocuri, ura. Credeam ca l-am vazut pe acest om in toate fazele deprecierii mintale, in secvente ale maniei persecutiei pana la cele de schizofrenie paranoida, dar ce s-a intamplat aseara a depasit cu mult limitele imaginatiei mele.

Am ascultat cu pielea de gaina urletele unui om ce si-a pierdut mintile doar pentru ca un antrenor a avut curajul sa adopte sistemul de joc pe care l-a considerat a fi cel mai eficient. Mi-am tinut respiratia sperand ca sa aud acel hohot de ras cumplit si poanta de usurare intr-un final fericit "a fost o gluma". Din pacate urletele se amplificau, iar demnitatea celui mai iubit fotbalist roman din toate timpurile era calcata in picioare de selectionerul universal si salvatorul natiei romane. A fost un soc, o demonstratie a dictaturii si o proiectie a unui film horror la care s-au inceput filmarile in anul 1999.

Pe langa manifestarea furiei extreme se pune in discutie autoritatea ANTRENORULUI. Cum isi va putea impune sistemul dorit atata vreme cat i se va dicta cum sa aseze echipa? Cum va putea sa isi priveasca jucatorii in ochi atunci cand va trebui sa-i critice stiind ca acestia sunt constienti ca adevarata autoritate o are patronul? Si ce se va intampla daca Gica va pleca? Care antrenor cu personalitate si valoros va dori sa mai antreneze echipa noastra? Iesirea in decor ne-a demonstrat inca o data ca Lacatus si Hagi nu au fost decat oglinzi menite sa cosmetizeze imaginea unui om viclean. La suprafata machedonul se foloseste de oameni, de imaginea acestora, in realitate el dorindu-si o lume doar a lui.

Becalia Bucuresti, iata o fosta castigatoare a Cupei Campionilor Europeni, o holograma a unei superioritati ros albastre ce a fermecat candva inimile romanilor si a Europei. Sper din tot sufletul ca Gica va gasi puterea sa ramana antrenor al Stelei. Sper ca va reusi sa nu atinga acest rahat ordinar servit in permanenta de acest om bolnav numit George Becali.

Spectacolul si farmecul fotbalului au murit in Ghencea odata cu imprimarea noii filosofii a spiritului becalian. Odata cu acestea demnitatea, dragostea noastra a devenit disperare, iar filmarile incepute in anul 1999 au devenit o pelicula devenita banala, si - foarte grav - in parte acceptata ca normalitate.

-=Danny=-20.08.2007 10:59

Noi suntem indragostiti de Steaua , si Steaua din prezent , si cea din trecut . Dar Becali nu e Steaua , el e doar cel care face bani din Steaua . Imi doresc mult sa pateaza ceva gig , sa nu mai fie patron , sa ramanem fara patron . O sa se autofinenteze Steaua , o sa isi ia un sponsor calumea . Si o sa faca bani din bilete si din participari in CL . Si atunci nu o sa mai avem nici un circar gen gig , sau care sa se laude ca el reprezinta Steaua .

vanfootball20.08.2007 11:02

Sad but true, Catalin!

Vreau ca Hagi sa nu-si dea demisia, sa isi faca treaba cum stie, pana va fi demis.

Pentru cei care ii dau dreptate lui Becali, in privinta obsesiei lui legata de "Radoi la marcaj". Protasov l-a folosit la mijloc, Olaroiu l-a bagat tot la mijloc, Iordanescu si Piturca tot inchizator l-au jucat, la Nationala. Asadar, de unde isteria asta brusca, de unde pana unde il gasesc unii pe Hagi atat de vinovat, atata timp cat Radoi joaca la mijloc de ani buni, sub atatia antrenori ?!!!

souljah20.08.2007 11:05

articolul anului...viva la revolucion

Serilius20.08.2007 11:07

ai uitat de Protasov ...pentru ca el nu il asculta in ceea ce priveste echipa... Radoi e mijlocas clar

AndyQ20.08.2007 11:07

Eu inca sunt socat de urletele lui Becali, un al 2-lea Ceausescu care isi vede autoritatea stirbita si recurge la gesturi extreme.

Acum a vazut toata tara, au vazut si cei care il tineau pe palme, despre cine vorbim aici. Asta e Becali... astazi il vrea pe Hagi catelus, maine o sa vrea Romania la picioare.

A murit in dictator in 89, ne-am bucurat, am zis ca o sa ne fie bine... Uite ca in 99 a aparut altu` si a inceput cu Steaua, simbolul fotbalului romanesc.

NICIODATA!!!

-=Danny=-20.08.2007 11:11

Becali face pe toata lumea comunisti .... dar nu se uita la el !!!

AndyQ20.08.2007 11:16

Mihai Stoica - "Afãcut o greșealã mai mare decât atunci când a strigat «Augh, augh, augh», cu fularul lui Dinamo la gât", considerã fostul manager stelist.

Cata dreptate are MM!!! Una e sa te iei de gat cu dinamovistii si alta e SA ATACI ADEVARATELE VALORI ALE Stelei, SA ATACI Steaua!!!

Toti cei care au simtit vreodata un sambure de admiratie pentru Becali, sau care i-au luat partea; sunteti la fel de NE-STELISTI precum e si el.

Aseara s-a vazut cat de mult inseamna Steaua pentru el...

RaDoooI20.08.2007 11:24

sincer nu mi-ar parea rau sa moara calcat de o masina :-"

danimarcu20.08.2007 11:27

Bine (ca) ai revenit!

Sper ca Hagi sa aiba intelepciunea sa ramana.

Nu este normal ce face acest mascarici,cum s-a vazut "impacat" cu suporterii, a inceput iara sa delireze...

Suntem pierduti daca il lasam pe cioban sa castige...indiferent ca e vorba de Steaua sau de Romania!

fane_casieru20.08.2007 11:30

Excelent articol Catalin.

Cat despre scursura asta umana nu-mi ramane decat sa-i urez:DA-TE`N M****I MATII DE JEG ANALFABET - HUUUUOOOOO SARACIE !!!

alexys20.08.2007 11:34

Sincer nu mai am cuvinte....Oare cat timp vom suporta aceasta mizerie de om numita Becali??Tot ce se construieste cu greu la echipa asta,da ciobanul jos intr-un minut prin dejectiile sale verbale!!!

MORI RETARDATULE!!!!!

Dulah20.08.2007 11:39
sincer nu mi-ar parea rau sa moara calcat de o masina :-"

Oare ar mai conta cauza? :))) ...si dak moare cine mosteneste ce detine el?

adi_steaua20.08.2007 11:41

Felicitari pentru articol Catalin!

fane_casieru20.08.2007 11:41
Oare ar mai conta cauza? :))) ...si dak moare cine mosteneste ce detine el?

Probabil unul dintre cei 1.000.000 de nepoti ( poate chiar ala de si-a furat-o pe trecerea de pietoni )

onlySteaua20.08.2007 12:00

Hagi, din pacate se afla intr-o ipostaza deloc de invidiat. Numai in pielea lui sa nu fi.

Pe de o parte e in joc onoarea, pe de alta e viitorul sau ca antrenor. Nu vreau sa spun ca asta este ultima lui cursa spre marea performanta deoarece e evident faptul ca nu este lasat sa-si faca treaba. Spun doar ca in cazul unei eventuale demisii ar trebui sa ia totul de la inceput. Si drumul pana la o echipa de talia Stelei e destul de lung. Sincer, eu il compatimesc.

Deocamdata evita orice raspuns babiloniei de aseara (si nu numai de aseara), dar sunt curios cat il va mai putea tolera pe mascarici. E de apreciat si precizarea sa: "nu am nicio problemã cu Rãdoi, Neaga sau Dicã".

Pacat ca lucrurile astea nu le vede si rahatul asta de cioban imputit. Cat timp s-a strigat impotriva sa sau a lui olita, se invita pe la otv (nu m-as mira sa-l vad si seara asta) si "ne atragea" atentia ca echipa are nevoie de liniste, ca tot scandalul asta e in detrimentul echipei.....

Sa fie clar pentru toata lumea lumea, scandalul si in general tot circul asta in care (din pacate) e implicata Steaua, i se datoreaza in proportie de 100%. Si cu parere de rau o spun, aceasta stare nu va inceta decat in momentul in care fecaloidul va parasi Steaua. Viu sau MORT.

Un lucru as mai vrea sa remarc, reactia de aseara a lui MM Stoica. Faptul ca a reactionat asa vine ca o palma peste gurile celor ce au mancat mult timp rahat spunand ca motivul pentru care Hagi nu vine la Steaua e reprezentat de MM.

postradu20.08.2007 12:10

Felicitari pentru articol! Foarte concis si la obiect...numai ca acest "obiect" l-am putea denumi jj. Ceea ce a facut aseara a fost inca un episod al nebuniei sale. Revin la o intrebare pe care am pus-o si ceva timp pe forum: CAT IL MAI RABDAM PE jj ?? Este clar ca trebuie facut ceva. Steaua este un simbol al nostru, al tarii si acest maniac si analfabet trebuie SA PLECE !!!!

vanfootball20.08.2007 12:13

Declaratia asta o stiati? Mi se pare ca exprima exact viziunea becaliana asupra romanilor. Cand se uita la noi, vede niste oi care trebuie pascute: "Este vointa lui Dumnezeu ca eu sa pasc acest popor."

Inca ramane un mister, pentru mine, cum poate cineva sa respecte un asemea alienat.

shack3r20.08.2007 12:22

Avem cateva curve de suporteri.Ba e buna impacarea,ba nu e buna.Ba Meme e un tradator,ba e cel mai mare stelist din toate timpurile.Hotarati-va...

Heart_For_Steaua20.08.2007 12:23

Un articol foarte bun...

Mie nu-mi vine sa cred ceea ce se intampla acum la Steaua. Este inadmisibil ca un cioban cu coeficientul de inteligenta de 32 sa isi bata in toate felurile joc de Steaua. Oare daca va ajunge presedinte ( sa presupunem prin absurd ) va face cu tara la fel cum face cu Steaua?

LAZIO20.08.2007 12:30
Declaratia asta o stiati? Mi se pare ca exprima exact viziunea becaliana asupra romanilor. Cand se uita la noi, vede niste oi care trebuie pascute: "Este vointa lui Dumnezeu ca eu sa pasc acest popor."

Inca ramane un mister, pentru mine, cum poate cineva sa respecte un asemea alienat.

Mie imi este imposibil de crezut cum razboiul cu behebecali care nici nu incepuse s-a si stins!

Atatea umilinte jigniri si batjocoriri pentru suporterii Stelei , <nu vreau sa enumar toata seria de actiuni si discursuri rusinoase si josnice ale oierului> incat nu o sa pot niciodata sa il iert, o sa il privesc cu un enorm dispret!

cum poti frate dupa toate umilintele sa mergi la palat sa faci pace cu el?

dupa ce te-a batut, te-a dat afara din stadion, te-a jignit , a fost cu fular alb rosu in groapa si striga ca spartanii , a pus gorilele pe suporteri , a injosit spiritul Steaua si pe gloriile ei, nu mai vinde abonamente la peluze, ne desfiinteaza in toate declaratiile: dupa toate astea trecem de partea lui!

niciodata!!!

anti bebehecali pe viatza, ura eterna si respect celor cu capul pe umeri de aici de pe site care mai iau atitudine!!!

minymal20.08.2007 12:35

Un articol foarte bun...

Ne baga in razboi nebunu asta se cearta cu presedintii altor state si ....

Mi-e sila de Becali...

Doar suporterii vor putea indeparta acest morman de gunoi...

Sunt interzise postarile consecutive. Citeste regulamentul.

Il Soldatino20.08.2007 12:42
Avem cateva curve de suporteri.Ba e buna impacarea,ba nu e buna.Ba Meme e un tradator,ba e cel mai mare stelist din toate timpurile.Hotarati-va...

Aici nu e vorba de fatarnicie. Nu se poate ca un om sa fie doar rau sau sa fie doar bun. Personal, desi eu am scris doar articole bune despre MM (au fost doar doua critice din cate imi amintesc) am avut o parere nu tocmai buna despre modul in care intelegea acesta sa conduca echipa si sa se raporteze la presa si suporterii Stelei (din acest punct de vedere sunt de parere ca a avut o "presa" mai buna decat merita pe fcsteaua.ro)

Acum sunt de parere ca MM spune lucrurilor pe bune. A papat si el mult *********** din farfuria voievodului. In rest, aia cu, "curvele" chiar ca nu-si are locul si nici rostul aici....

Noroc

PS. In legatura cu impacarea cu patronul George Becali. Aceasta a fost una fortata de imprejurari. Gandeste-te ca echipa Steaua ramanea fara galerie la meciuri fiind sacrificata de actiunile omului doritor sa scape de "huligani". Mai mult, a fost un act matur pentru ca sa se asigure linistea in jurul echipei si a antrenorului Hagi. Faptul ca s-a renuntat la scandari nu inseamna ca d-l Becali a devenit dintr-o data personaj iubit.

thor_clone20.08.2007 12:54

Din pacate poate sunt contra valului, dar cel mai bine ar fi pentru Hagi in acest moment sa-si dea demisia. E in joc demnitatea lui si nu cred ca pot suporta sa-l vad pe acest adevarat stelist terfelit de o jigodie.

Galeria ar trebui sa-l execute pe nemernic meci de meci:banere, scandari tot arsenalul. Pana la urma o sa cedeze psihic si se interneaza la Balaceanca unde ii este locul.

NIMENI NU TE VOTEAZA!!!

yozisss20.08.2007 12:56

De aseara nu mai simt decat scarba.

«1235»