FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

CFR Cluj - Steaua 0 - 0

«123420»
White_R19.08.2007 18:16

Daca nu inscrie va pierde Steaua ...Cel mai eficient pe final, daca va fi 0-0, ar fi sa joace un 4-1-4 sa spere la un contra-atac ....

papillon19.08.2007 18:22

in conditiile date, un egal ar fi foarte bun...Nici ei nu joaca mare lucru, dar nu cred ca mai ajungem la poarta lor in rep 2

Irresistible23Steaua19.08.2007 18:22

Prima repriza 0-0 ... totul e bine ... stiti doar ca dupa pauza Steaua marcheaza ... sper intr`o victorie ... HAI BAIETI SE POATE !!! FORZA Steaua !!! fular-campionii

alexblaja19.08.2007 18:22

ba da la reclame merge sopcastu asta de n-are greata!

AndreyCor19.08.2007 18:23

plesan e grav....a fost transportat la spital...asta e numai mana lu **** ala de Andone ca lea dat 2 goluri cand era la Timisoara si trebuia sal scoata din joc..

dr.adrian919.08.2007 18:23
ce`i ala sopcast?la ligaonline se intrerupe mereu :(

cauta sopcast download pe google. si downloadeazati sopcastu

dupa aia instaleazal si pe www.myp2p.eu gasesti meciurile

SebaSS19.08.2007 18:23
Daca nu inscrie va pierde Steaua ...Cel mai eficient pe final, daca va fi 0-0, ar fi sa joace un 4-1-4 sa spere la un contra-atac ....

Sper ca glumesti cu tactica aia, sau ai vrut sa zici 4-4-1. Sa joci cu un mijlocas e sinucidere curata

grizzly19.08.2007 18:23

la faultul lui Goe, a fost vina lui rada, care a fost pe post de jalon in duelul cu didi. si a mai lasat odata mingea sa cada in careu. nu vad deloc o coordonare buna cu Radoi si nici nu mi se pare prea inspirat azi rada.

de_la_Chisinau19.08.2007 18:24
la mine se incarca 100%, dar nu e imagine...Are cineva macar un link pentru radio, ceva?

pentru sopcast vezi linkul: http://livetv.ru/en/eventinfo/3775/

papillon19.08.2007 18:24
ba da la reclame merge sopcastu asta de n-are greata!

hehe :)

Incearca webplayer-ul, ai doua link-uri pe myp2p.eu - prima e webplayer, tot sopcast, dar merge bine la mine. Fara intreruperi

AndreyCor19.08.2007 18:24

bai ce e ala soapcast explicatimi si mie va rog ca eu sunt mai inapoiat si nu stiu(serios)pls

il_scorpio19.08.2007 18:25

Pfff...ce ghinion dupa cum arata piciorul lui Plesan, cred ca sta vreo 3 luni....:(....si cu eliminarea asta.....noroc ca CFR-ul is vai de mama lor....

papillon19.08.2007 18:25
pentru sopcast vezi linkul: http://livetv.ru/en/eventinfo/3775/

ms frumos, merge acum pe myp2p.eu

@AndreyCor,

mergi la myp2p.eu, ai un link cu P2P programs de unde poti sa instalezi sopcast. Pe urma, in stanga, sunt link-uri cu meciurile din timpul saptamanii si cele de sambata/duminica. Mergi pe duminica (Sunday) si ai acolo CFR-Steaua, il deschizi cu sopcast-ul instalat mai devreme

bubylycy19.08.2007 18:25

mda.. un egal e cel mai bun.. zic eu.. steag2 steag3

fane_casieru19.08.2007 18:26
Pfff...ce ghinion dupa cum arata piciorul lui Plesan, cred ca sta vreo 3 luni....:(....si cu eliminarea asta.....noroc ca CFR-ul is vai de mama lor....

La cum joaca n-as spune ca-i vai mama lor....sa speram macar la un 1-0 ( in 10 )

danimarcu19.08.2007 18:27

Huuuuooooo antifotbalistii de la Cluj!!!

Anul trecut l-au rupt pe Radoi,acum pe Plesan...

Sper sa le dam un gol in repriza a doua...

aditud19.08.2007 18:28
a inceput sa mearga soapcast, webplayer-ul

nu si la mine :(

si pe ligaonline e naspa rau de tot

nu-mi vine sa cred ca in noul mileniu, al informatiei, nu pot din US sa vad un meci al Stelei transmis in direct in tara. nici cu plata...

Natural born drinker19.08.2007 18:28

Hagi il intreba pe Pedrazzini ce sa faca. E varza. I-a asezat din nou ca [........] noroc cu valoarea jucatorilor care sunt peste ai Clujului, chit ca nu le iese mare lucru, insa se vede diferenta de clasa. Si la ei e Didi fenomenal si apoi Coolio si Trica. Sa vedem ce-o mai fi!

Editat de moderatori

papillon19.08.2007 18:29
Huuuuooooo antifotbalistii de la Cluj!!!

Anul trecut l-au rupt pe Radoi,acum pe Plesan...

Sper sa le dam un gol in repriza a doua...

Daca nu-l baga pe zaharia, nu facem nimic in atac. Dica & Rica nu cred ca au forta sa se apropie de poarta...

alsign19.08.2007 18:30

la faultul lui Goian a faultat prima data Didi pe Rada , il impinge . Cred ca Onicas este arbitru de margine ii cam trebuie ochelari. Pe reluarea de la TV se vede clar , dar comentatorii de la canal D nu sunt stelisti isi rod ungiile ca este 0 - 0 la pauza . :biggrin:

A fost un fault de la spate la Nicolita din partea lui Culio "baiatu lu Constantin se pare ca ii cam prost" fault. si alte cateva faze.

Hagi a comandat retragerea de aceea nu am avut faze de poarta . Sa speram ca le dam o boba in a doua

FORZZZZA Steaua

steagsahmic

predatorpulse719.08.2007 18:30

S-a terminat prima repriza si nu-mi vine sa cred ce ghinion avem. Iar s-a accidentat un jucator si mai grav,unul care ar fi putut sa fie un coordonator de joc,iar cum stim cu totii Stelei ii lipseste f mult asa ceva.

Premizele pentru repriza a 2-a nu sunt prea bune:avem jucator in minus,2 jucatori de baza au sarit din schema din primele 10 min(Goian si plesan) si ar mai fi problema cu bicfalvi care e destul de tanar pentru un meci cu asemenea tensiune. Cu riscul de a parea pesimist,trebuie sa dam minim un gol pentru ca altfel luam bataie sigur. Avem nevoie de multa munca pentru a smulge un egal si de un mic miracol pentru a castiga. Ce m-a enervat in afara rosului stupid luat de Goe(al catelea) a fost atitudinea tampita despre fotbal a lui Andone,pentru ca eu cred ca le-a spus sa intre la rupere si nu ma refer aici doar la plesan,la nesu s-a intrat de nspe ori si la restul jucatorilor la fel. Clujul e o echipa buna de la mijloc in sus dar in aparare sunt numai cotonagari.

Dar sa revin la problema principala:cineva(si anume Hagi) trebuie sa-i spuna lui Goian sa lase jucatorul sa treaca cand e in postura de ultim aparator pentru ca Goe ia prea multe rosii si galbene stupid. E la mintea cocosului ca e mai usor sa revii de la 1-0(daca dadea didi gol) in 11 decat sa tii un 0-0 in 10 timp de 80 min. Iar sa faci asta intr-un meci cu o contracandidata la titlu e crima. E greu sa joci in 10 impotriva echipelor mici d-apoi impotriva rivalelor. Poate as fi fost de acord cu gestul lui Goe daca noi conduceam,dar asa nu.

Indiferent de rezultat,deja ma apasa o senzatie de parere de rau pentru ca dupa ce am vazut in primele 10 min cat eram 11 la 11 puteam sa scoatem usor un egal si o victorie ne-ar fi fost la indemana.

Sperand la ceva noroc in repriza a 2-a...

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

papillon19.08.2007 18:31
nu si la mine :(

si pe ligaonline e naspa rau de tot

nu-mi vine sa cred ca in noul mileniu, al informatiei, nu pot din US sa vad un meci al Stelei transmis in direct in tara. nici cu plata...

nu stiu ce sa zic...si eu sunt in canada si merge chiar bine. Dar numai sopcast webplayer, celalalt link (sopcast standard) nu merge

White_R19.08.2007 18:31
Sper ca glumesti cu tactica aia, sau ai vrut sa zici 4-4-1. Sa joci cu un mijlocas e sinucidere curata

Pai cu un atacant nu dai gol niciodata . Pe final egal sau infrangere tot aia e .Daca nu ai tupeu nu castigi . Cu un mijlocas va fi joc pe contre si cei mai buni in duelul aparare-atacanti vor castiga

Katau19.08.2007 18:33

gata am aflat,la mine merge bine cu sopcast 97% nu se`ntrerupe :D

papillon19.08.2007 18:34
Pai cu un atacant nu dai gol niciodata . Pe final egal sau infrangere tot aia e .Daca nu ai tupeu nu castigi . Cu un mijlocas va fi joc pe contre si cei mai buni in duelul aparare-atacanti vor castiga

trebuie bagat zaharia sa avem sanse de gol - nu inteleg de ce Gica se incapataneaza cu rica & Dica, jucam ca o gaina fara cap...

«123420»